Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egyszercsak majd kibujik az egyik, aztán lesz szép vérfürdõõõõõ 😄😄
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
most jöhetnek a képek videjók 😊 valami vicceset ha kérhetek....batman nem kell.
...
it's called black plague for a reason, and not diversity plague.

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
"ha szóvá teszek egy hülyeséget ami mellett elmenni nem tudok" szerinted = buzi az illetõ
"ha egyedül én teszem szóvá" = buzi az illetõ.
nah?
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
még vki dobja be témának az állatkínzást is pls, nincs kedvem visszaolvasni többezer hsz-t..
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
pont miattad lett kitéve a ne nyafogj felirat, amivel egyet is értek, és ez RÁD is vonatkozik.
leszel szíves betartani.
ha egyedül én teszem szóvá=demagóg
mint látod más szemszögbõl nézve másként is mutat ez a dolog.
amiért egyikõtök sem tudom komolyan venni mert ti ha bajotok van nem vitatkoztok,amivel ha értelmes amúgy semmi baj nincs,hanem jön a bazd meg,hülye vagy,húzz a picsába.nincs benne értelem.pedig az én számon nemegyszer kijött már hogy:neked van igazad.
én most is fizetek azért hogy tanulhassak,ha vmit ingyen okosodhatnék állnék elébe,de amíg ennyire telik tõletek...
pelleri, mondjuk az a rakás pirosbetûs hülyeség amit a fejlécbe be kellet rakni miattad meg az ari képeid miatt, az rád is pont annyira vonatkozik ha jól értelmezem az apróbetûs részt. ha a tartalom nem tetszik ne gyere be és NE NYAFOGJ!
merthogy jelenleg a troll kategóriába esel...
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
púúúúú

nézd, én nem akarok vitatkozni veled, többször megtettük már ezt a kört, mindig eredménytelenül.
csak annyit kérek, hogy NE nyafogj, ha elvárod, hogy a japó csajok miatt ne nyafogjon a többi.
bár ez neked nem fog menni, tudom, mert végtelenül demagóg vagy. válaszolni sem kell.
befejeztem, szép estét.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
többször indult az ariak miatt flém, amit valaki indított [ még az is lehet, hogy egyszer én voltam ], de õ olajat öntött a tûzre. és most nekiáll rinyálni az állatos képek miatt? na ne.
szigorú büntetést nekik.
de ilyet hogy mondhatsz, hogy "az állatok nem aranyosak" ???
Pain is inevitable. Suffering is optional.