Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pxxl
sztem arra vár h megnõjenek 😄 ravasz <#ravasz1>

All hail the double x!

BiG G
jajdearanyooooos
egyszercsak majd kibujik az egyik, aztán lesz szép vérfürdõõõõõ 😄😄

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

sztoncsi

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

jah ezt hagyjuk mert akkora flém lesz belõle hogy az eddigi flémelõk elsírják magukat 😄

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

nem n3whous3 a vónalkód gizi, annak egy érdekesebb története van. 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Nagyon aranyos az a videó,tudom veszélyes kutya de a videón is látszik,hogy milyen cuki pofája van. 😊😊😊

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Hegi90
ezer éves poén

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Lyukasbogrács
ezek annyira szarok, hogy már röhögnöm kell rajtuk 😄

morcosqtya
faszlámák:

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

ScarY MAN
na ez jó volt .... egy két megnyilvánulásnál önkénytelenül röhögni kezdtem (pl pelleri lávába mártott lába meg ilyenek) jóvót<#eljen><#idiota>

most jöhetnek a képek videjók 😊 valami vicceset ha kérhetek....batman nem kell.

...

cement

respect to the man in the ice cream van

morcosqtya
fejezzük már be.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

pelleri
elnézést ha tévedtem-mégha nem is érzem az én hibámnak hogy az ilyen nicknevek után rád asszociálok

it's called black plague for a reason, and not diversity plague.

😄D

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

pelleri
ennyit kellet volna írjál,és azt mondom igazad van.egyszerûbb lett volna mint bazmeg nem vagy normálisozni.

Lazarus
Már megvolt
Vaxi
mellesleg:
"ha szóvá teszek egy hülyeséget ami mellett elmenni nem tudok" szerinted = buzi az illetõ
"ha egyedül én teszem szóvá" = buzi az illetõ.
nah?

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

edios
jajaj, megint állattartás, és természetesen a velejáró szokásos, néhány havonta ismétlõdõ flém is.
még vki dobja be témának az állatkínzást is pls, nincs kedvem visszaolvasni többezer hsz-t..

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Vaxi
#200917.
pont miattad lett kitéve a ne nyafogj felirat, amivel egyet is értek, és ez RÁD is vonatkozik.
leszel szíves betartani.

ppk
<#eljen>

Powerball!!!

pelleri
ha szóvá teszek egy hülyeséget ami mellett elmenni nem tudok=vitatkozós vagyok
ha egyedül én teszem szóvá=demagóg
mint látod más szemszögbõl nézve másként is mutat ez a dolog.
amiért egyikõtök sem tudom komolyan venni mert ti ha bajotok van nem vitatkoztok,amivel ha értelmes amúgy semmi baj nincs,hanem jön a bazd meg,hülye vagy,húzz a picsába.nincs benne értelem.pedig az én számon nemegyszer kijött már hogy:neked van igazad.
én most is fizetek azért hogy tanulhassak,ha vmit ingyen okosodhatnék állnék elébe,de amíg ennyire telik tõletek...

herczeg
ajajjajj, szúrok be forcsánt mert pelleri-flém megy már megen...

pelleri, mondjuk az a rakás pirosbetûs hülyeség amit a fejlécbe be kellet rakni miattad meg az ari képeid miatt, az rád is pont annyira vonatkozik ha jól értelmezem az apróbetûs részt. ha a tartalom nem tetszik ne gyere be és NE NYAFOGJ!
merthogy jelenleg a troll kategóriába esel...

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

nem nyalok senkinek sem .. eltûröm Pelleri arijapóit is meg a 'betmenjeles fasságokat' is nem szólok érte átpörgetem mert kábé leszarom és nem fosom ide a gondolataimat az említett cuccokkal kapcsolatban (mint ahogy itt sokan meg is teszik (Pelleri is) tök fölöslegesen) mert ez lesz belõle: #200894

😄DD

Roger6
De mér nem ázsiai, ha már mindenki pellerinek nyal?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

n3whous3
Hát te is jó nagy buzi vagy, semmi közöm a Gizikéhez. Gondolom jó ráfogni mindent a másikra.

púúúúú

daemonervosa
náhhneee 300 új hozzászólás, ó meg a fászombá

Trolling is a art.

nesztek .. vitát lezárni

Vaxi
nem baszakodtam veled, csak nem értem, miért vagy felháborodva pont Te! egy állatos képen. pláne, hogy Te vagy az, aki miatt legtöbbször megy a flém.
nézd, én nem akarok vitatkozni veled, többször megtettük már ezt a kört, mindig eredménytelenül.
csak annyit kérek, hogy NE nyafogj, ha elvárod, hogy a japó csajok miatt ne nyafogjon a többi.
bár ez neked nem fog menni, tudom, mert végtelenül demagóg vagy. válaszolni sem kell.
befejeztem, szép estét.

pelleri ne baszogass másokat inkább húzzál el!!! uncsi vagy má....
Attila8805
NEm tudom miért kell még ezen lovagolni!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

pelleri
tipikus példája vagy hogy ha valakinek igaza van nem tudsz vele vitatkozni,csak baszakodni meg hülyeségekkel sértegetni.nézd át a helyesírásom is,hátha majd abban találsz vmit.én mindenkihez értelmesen-ofkorsz ujházi "vonalkod gizi" kivételével (amúgy minek rakod be a galériám képeit?ha zavarba jönnék tõlük kiraktam volna?próbállak követni gondolkodásban, de vhol hatezer méter mélyen a magma megégette a lábam,és visszafordultam, sazl segíts már)-szólok de erre hogy reagáljak?

Vaxi
mert demagóg, és sértõdékeny, ha valaki kritikával illeti, vinnyog, mint egy szaros ötéves azért.
többször indult az ariak miatt flém, amit valaki indított [ még az is lehet, hogy egyszer én voltam ], de õ olajat öntött a tûzre. és most nekiáll rinyálni az állatos képek miatt? na ne.

zsakosfrodo2
Sztem eljött az ideje hogy szóljunk egy moderátornak.
Nevetséges vagy.

Vaxi
abban igazat adok, hogy vannak emberek akik szinte kínozzák az állatokat.
szigorú büntetést nekik.
de ilyet hogy mondhatsz, hogy "az állatok nem aranyosak" ???

PJack
sajnos kurvára igazad van<#eljen><#eljen>

Pain is inevitable. Suffering is optional.

ppk
pelleri fan vagyok, mébántod? :-D

Powerball!!!