Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
it's called black plague for a reason, and not diversity plague.
Þór vígi þessi rúnar
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
akkor indítanom kell egy új karaktert (alreget) az SG-n.
ezzel már megszívtam... 😊)
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Ennyire elszálltam anno???
egy kis más:
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
"Teszed le rögtön azt a porszívót! Romba döntöd az illúzióimat. Ilyet csak homokosok tesznek, ráadásul megmelegszik a söröd, amit most töltöttem ki...."
"Inkább turkálok valamit a sarki bálásnál, mert utánaszámoltam, ennek a szoknyának az árából pont két rekesz sört vehetek neked."
"Frappáns ötlet volt drágám, hogy a koszos zoknidat az asztalon tárolod. Így mindig szem elõtt van, és biztosan nem felejtem el kimosni."
"Milyen kedves Tõled, hogy felhajtva hagyod a WC ülõket, így megspórolsz nekem egy mozdulatot, amikor ki akarom sikálni."
"Milyen figyelmes Tõled, hogy nem emlékeztetsz állandóan a koromra! Bezzeg a bunkó kollegáim egy rakás virágot adtak szülinapomra. Alig bírtam hazacipelni. Nincs is ennyi vázánk. Meg jó, hogy minden este legurítasz egy pár sört, így az üres üvegeket vázának használhatom."
"Már megint színjózan vagy, hányszor mondjam még, hogy sokkal aranyosabb vagy egy kis szalonspiccel? Sipirc a kocsmába, és 4 féldeci elõtt haza ne gyere nekem,mert nem foglak beengedni."
"Légy szíves hangosítsd fel a tevét, hogy a konyhában is halljam a meccset!"
"Már megint frissen borotválkozva bújsz hozzam? Hányszor mondjam még, hogy nincs férfiasabb a két napos borostánál?"
"Kérlek, meséld el újra, hogy fogtad el tegnap a Lajos betlijét azzal a zseniális trükkel!"
"Mindenképp tudd meg kérlek, hogy mit rakott édesanyád a borsos tokányba, amitõl olyan finom lett, mert legközelebb nem akarom ezzel az anyámtól eltanult amatõr kotyvasztással terhelni a gyomrodat."
"Nagyon rendes tõled az a törõdés, ahogy olykor az egész éjszakát rászánod arra, hogy a Vén Diófában szegény Jenõ lelkét ápold, hisz mióta otthagyta a neje, valóban senkije sincsen, akitõl egy jó szóra számíthatna. Ha úgy látod, hogy rosszul esik neki, hogy te már hajnali háromkor hazajössz, inkább maradj még vele, ne maradjon tüske szerencsétlenben!"
"Persze, sétáljunk vissza, magam is szívesen körbejárnám még néhányszor azt a gyönyörû Porschét!"
"Most menj lángosért! Ott áll a büfé elõtt az a tangás lány, akit a parton mutattam neked. Most megnézheted közelebbrõl."
A szépség (relatív) meg nem egyenlõ az aranyossággal.
u dont have to listen anybody else but me
A hiba ott van kérem, hogy mindenki favorizál valamilyen kedvencet, mások véleménye nem érdekli.
A büdös életbe nem keresnék emós, vagy japcsi csajok képeire a neten, de ha valaki ide felrakja, attól megnézem azokat, semmi kifogásom ellene, sõt! Némelyik tényleg aranyos.
Most pedig, csak azért is : Bandi és Bandita, a két macskám, Szotyikutya kedvenc játszótársai:

http://nokedli.fw.hu/ nézz be hozzám!
dugom mindet ami mozog.. <#vigyor2>#vigyor2>
<#idiota>#idiota><#vigyor2>#vigyor2>
púúúúú
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
biztos aranyos,és te nagyon szereted, de mást nem érdekel. egy kutya nem egyenértékû egy macskával,akik ugyanúgy viselkednek,hogy hogy néz ki mit se számít,attól még lehet komplett fasz.
még ha videók lennének ahol aranyosan viselkednek,de semmitmondó képek...
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S