4113
-
#3633 jól tudod, hogy semmi de semmi köze nincs egymáshoz a két filmnek, azon kívül hogy ugyanazok a főszereplői:)
csak annó mikor adták itthon, akkor ugye úgy gondolták ez jó címválasztás lesz...
azóta keveri mindketőtt... :( -
#3632 Amúgy szerintem eredetileg semmi köze nincs a két résznek egymáshoz. (Csak a színészek)
Nem tudom, hogy a Különben dühbe jövünknek mi az eredeti címe, de az És megint dühbe jövünk eredeti címe az Odds and Evens. Valószínűleg a rulettasztalon megtehető variációkra utal (Odd, Even), hiszen a filmben jelentős szerepe van a szerencsejátéknak. -
#3631 Hát ha a két rész között kéne döntetenem akkor az És megint dühbe jövünk -
#3630 nekem is, bár az első része is jó -
#3629 -Mennyibe kerül a műtét?
-Á, nem sok, százezer dollár...
-SZÁZEZER DOLLÁR?
-Tudod, a papi kék szemeket akar, és az tovább drágítja...
Nekem az És megint dühbe jövünk a kedvencem!
Bunkó vagy, Bugsy! -
#3628 Valakinek megvan a Don Matteo sorozatból az első évad? -
#3627 -Rendben van, én megvédem. De akkor azt kell tennie, amit mondok. Különben megtudja, hol lakik az Úristen. És nincs többé ló után kötött hintó :)
-Jó, ha ragaszkodsz hozzá...
-IGEN, RAGASZKODOM! -
#3626 egy kukkot sem értek a makogásodból -
#3625 azért a filmek csak nem fognak örökre kilőnni a nagy világból ilyen sose legyen ilyet kimondani is bűn mindig legyen film ilyet ne mondj soha bazeg -
#3624 "minél többen másolják még az 1000 forintos dvd-t is, annál kevesebb új film fog megjelenni, vagy jóval drágább lesz"
szerintem a két dolog között nincsen összefüggés, ellenben a 4000-8000Ft-os dvd árak a magyar fizetésekhez képest nevetségesek és irreálisak, ezért elöbb-utóbb a kiadók rá fognak jönni, hogy 1000-2000Ft-ért még el lehet adni a filmeket, de többért már nem. -
#3623 én kapok 1000 forintot, a dvd a tiétek, oké? -
#3622 még többre is -
PIEDONE #3621 mondjuk 1000 pénz egy dvd-ért egyáltalán nem kis stilű ajánlat :-) geronimo - ha nem fogadod el a törzsfőnök haverjai beragasztanak a tolószékbe úgy 6 hónapra...
vicen kívül,minél többen másolják még az 1000 forintos dvd-t is, annál kevesebb új film fog megjelenni, vagy jóval drágább lesz... -
#3620 szerintem is megéri megvenni... 1000 ért az eredeti elég méltányos... ha irogatsz és postázol az is majd ennyire jön ki.... -
#3619 Valakinek megvan a Bosszú elPasoban? -
Curtis #3618 Te mocskos.... Van pofád koldusoktól lopni? -
#3617 a filmeket, amelyeket felsoroltál személy szerint nekem egyik sem tartozik a kedvenceim közé, sőt..... lehet, hogy a vacak szinkron miatt? nagyon könnyen lehetséges
ízlések és pofonok -
Nuki #3616 1000 forintért bármelyiket megkapod eredetiben. szerintem nem nagy pézz -
#3615 mért nem valami megosztó programmal próbálkozol drága a posta -
#3614 ha nem tudjátok a kiegészítést akkor mi a fas***k írogatok be mindent -
MBugi #3613 Sziasztok IMÁDOM a BS TH filmeket!
Mellesleg nem tud valaki DVD filmeket íratni olcson régi BS TH vagy akkár újak, mint pl PataCsata.
Üdv Bugi -
PIEDONE #3612 így van, nézzük a jó oldalát, Kránitz nélkül jónéhány bud filmmel lennénk kevesebbek (vagy esetleg Gruber Hugo-val nyomnák) -
#3611 lehet, hogy abból a listából hiányzik valami, mert amikor azt írtam, csak fejből írtam..:) -
#3610 azért ott van pl a Charleston, vagy a vitatott Banán joe.... egyikhez se tudom, hogy lenne bujtor szinkron... állítólag Banán joehoz valaki már valamikor láttott.. de semmi bizonyíték nincs róla...
de ha jól tudom az Isten megbocsát én nem című filmhez sincs bujtor szinkron.. és nekem pl egyik kedvenc westernem:)és még ott van a második része a Bosszú elPAsoban (avagy Pirinyó behemót és jófiú) ami ugyancsak klasszikus:)
szóval télleg van jópár film amit lehet nem is adtak volna itthon... -
PIEDONE #3609 hát ez az... nekem sem jut eszembe melyik hiányzik a listából.... :-( biztos nem is hiányzik
-
#3608 ne légy kíméletes... -
#3607 kedves óvodás fórumlátogató!
vegyél vissza a primitív viselkedésedből, mert kezd tele lenni a hócipőm a butaságaiddal és mérgemben még megkérek egy moderátort, hogy tegye meg a kellő lépéseket a további kirohanásaid elkerülése végett -
#3606 ramore te egy akkor hülye vagy hogy másikat találni sem lehetne
Egy filmcím se jut eszedbe?
ha nem így gondoltad akkor máskor máshogy fogalmazz -
#3605 ha ez igaz bujtor húzzon a jó büdös picsába -
#3604 konkrétan melyik filmre gondolsz, mert nekem egy sem jut az eszembe -
PIEDONE #3603 nem, de az is igaz, hogy sok film nélküle nem is lenne magyarul.... mintha a Bujtor egy ideje nem lenne hajlandó szinkronizálni... -
#3602 hát nem ezt szoktuk meg -
#3601 igen, onnan szedtem -
#3600 Sajnálatos hír, de az igazsághoz tartozik, hogy sokak véleménye szerint gyengébben szinkronizálta BS-t és bizony Darth Vader szinkron sem lett jó. -
PIEDONE #3599 a lista a spencerhill.hu-ról van? ránázásre mintha hiányozna valami, de nem ugrik be mi... bár lehet hogy tévedek, akkor bocsi -
#3598 Kránitz Lajos a következő filmekben volt Bud Spencer magyar hangja:
Piedone a zsaru, Piedone Hong Kongban, Piedone Afrikában, Piedone Egyiptomban, Seriff az égből, Banános Joe, Rabló Pandúr, Charleston, Pirinyó, a behemót és a jófiú, Isten megbocsájt én nem, Atyai Pofonosztó, A szél fiai, Aladdin, Vadnyugati Casanova, Különben dühbe jövünk, Angyalok is babot esznek, Sötét Torino, Mindent bele fiúk, Ezer pofon ajándékba -
#3597 VÁRATLANUL ELHUNYT KRÁNITZ LAJOS -
#3596 mondd a címet...(nehogy azt merd mondani, hogy pálm bícs drájv :P) -
#3595 rátekintek, de szerintem egyre gondolunk -
#3594 na idehallgass, ha akarsz még enni egy hamburgert, szükséged lesz a fogaidra, úgyhogy húzd be a farkad és maradj a seggeden...vááháá :)