Bud Spencer & Terence Hill

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Banyapapa
oooooooo Kööööösz, ezeket ugyis kerestem,yihhá😊

Morpheus
Sziasztok!

Nem tudom mindenki rendelkezik-e vele, de a napolban jártam az egyik Intersparban, és találtam egy-két régóta keresett filmet tõlük 999 Ft-ért...😊

Ebbõl hármat vettem meg: Aranyesõ Yuccában, Én a vizilovakkal vagyok, Akit Bulldozernek hívtak.

Akinek nincsen meg, azoknak tudom ajánlani.😊 Eredeti szinkron van mindegyiken.

Ja és még volt az Ördög jobb és bal keze 2. része is. Azt nem vettem meg, mert az elsõ nincs meg...

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

Wap oldalon megtalálod... http://www.spencerhill.hu/wap<#nyes>
Ombika
Kincs ami nincs csengohangot el tudna nekem vki kuldeni?

Buddy
-(meglepett arc) Tangonak?!...

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

-ez az úr közismert a csibészek között ! Tangónak hívják !
-Ne mondd...

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

elbásztád nem ez jön 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Shodan
Az a tény kedves kuzin hogy a mi kis kopénk Tangónak hívja magát a szamba országában rögtön megvilágosítja számunkra..hogy mekkora nagy seggfej

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Buddy
-na de mi történt?
-csak az, kedves kuzin, hogy ezeknek az ördögöknek épp a mi asztalunk kell, de a tulajdonos úgy véli, ez csak ürügy valami csalafintaságra (ez a megfogalmazás nagyon ütõs...sokáig borultam rajta...még ma is)

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Ramore
eelnézést..uraim....esetleg...nem..lehetne,..hogy...átfáradjanak
Kaszi46
az rtl mocsok klubb által ladott filmek ujra vannak szinkronizálva?? (reménykedem hogy nem)

*Posse*T.W.D*

jo, meglátom mit tehetek...

Ramore
azt mondtam azt!!!
Buddy
azt? de hiszen az foglalt...

Ramore
de nekem az az asztal kell!
emlékeztek arra az ingre, amiben bud spencer az és megint dühbe jövünkben a végén votl? egy ilyen hawai mintás kék ing. olyat szerezzetek nekem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Buddy
szép jó estét Tango, amint látod, telt házunk van, de rögtön csinálok ott egy szabad asztalt

Ramore
Brandyt? Mi csak pezsgõt iszunk!
Buddy
rendeltek nekünk egy Brandyt?

Ramore
Ez aztán a diéta!
megbaszlak-e ? 😄

Sziasztok! :-)

Ha jó társaságra vágysz, jó bulikra, igaz barátokra, akkor gyere chatelj velünk!
www.a-chat.hu
Hívd barátaidat is! :-)
(Elnézést azoktól akiket esetleg zavart volna ez a hírdetés)
Bandee1987
legyen inkább nyolc

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

legyen inkább négy

Ramore
Tehát két zöldbabos rízs!
Buddy
a zöldbabos rizs

Ramore
- Mi a ház specialitása?
rögtön megvilágítja számunkra, hogy mekkora egy SEGGFEJ 😄

Ramore
Tangónak hívja magát a szamba országában....
bazdemeg mikike, van nekünk közös pontunk ?

"Ez a tangó... ez nagy csibész..."

Buddy
utolsó szemét....beköpni....

mikike
"ez az úr közismert a csibészek között"

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Punker
ma délután a TV-ben NNincs kettõ négy nélkül.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

amonserrano
már volt.... a fan klub jónéhány tagja volt látható... letölthetõ: www.spencerhill.hu

Magyar Bud Spencer & Terence Hill Fan Klub www.spencerhill.hu

Ombika
[email protected]

Kuld el please!

Shodan
Ha jól láttam ,ma az Aktívba lesz valami BS&TH...

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Bogyi007
Továbra is keresem az Ezer pofon ajándékba címû Bud Spencer filmet, akinek megvan az legyen szíves dobjon egy privit.

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Hali!
Nekem van 2db Kincs, ami nincs csengõhangom, ha kell, mondd meg a mail címed és átküldöm!
Ombika
Kincs ami nincs csengohang kellene nekem!!!

Bud Spencer interjú a mai (05.02.) Népszabadságban!
Kaszi46
tárgytalan megvan<#integet2>

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
srácok keresek egy betétdalt, azthiszem a különben dühbe jövünkben van és ha azt mondom hogy lalalalalalla, lalalalalalla, lalalala-lálalalala-lalla akkor biztos tudtok nekem segíteni<#hehe><#nyes>

*Posse*T.W.D*

Bogyi007
Küldtem neked üzenetet.

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Nagy gondban vagyok...most néztem meg angolul az Odds and Evens filmjüket. De nem értem a legutolsó poént, ami magyarra úgy fordítottak, hogy "Hát úgy, hogy én meg sirályul tudok". Angolban valami mást mond, de nem értem, hogy mit. Valaki tudja esetleg, vagy meg tudná nézni nekem? Addig álmatlan éjszakáim lesznek...

Köszi!
Colorado Slim
(Cadet)
amonserrano
gyerekek ... a hír a Blikkbõl származik.... nem biztos hogy nagyon hiteles.. várjunk valami hihetõbbet...de reménykedjünk, hogy most az egyszer igazat írnak😊

Magyar Bud Spencer & Terence Hill Fan Klub www.spencerhill.hu

Ez komoly???Hol olvastad?Nagyon érdekelne!A két pofonosztó újra együtt,de milyen öregek már.......!!!!!!<#wow1>
Jahh, a terv a Dr. Jekill és Mr. Hyde feldolgozása. Érdekes ötlet, mivel ez a sztori nem igazán vígjátékos-bunyós. De egy jó forgatókönyvvel lehet belõle valami...
grebber
Most olvastam az újságba hogy egy film erejéig újra összeállnak.

Next PC upgrade: 2022

Bogyi007
És nem lehetne valahogy ezt átmásolni?

CLINT EASTWOOD9
Én még az ARANYESÕ YUCCÁBAN és a ÉN A VIZILOVAKKAL VAGYOK DVD-t még egyik nagy központban se láttam.

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!