Bud Spencer & Terence Hill
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Mert mind a két film kéne, én meg nem budapesti vagyok, úgyhogy ezt buktam.
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
Az ezer pofon ajándékba címû film kellene.
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Én a Vizilovakkal vagyok,
999 Ft. a SATURN-ban. (Euro Park)
Ha valakinek megvan a Bombajó bokszoló, Akit buldózernek hívtak és az Én a vizilovakkal vagyok címû film DVD-n,és átírná nekem, nagyon hálás lennék, ha szólna nekem!
Elõre is köszi!
Serif és az idegenek
Nevem Senki
Ördög jobb és bal keze
Ördög jobb és bal keze 2
Bombajó bokszoló
Akit buldózernek hívtak
Magyar Bud Spencer & Terence Hill Fan Klub www.spencerhill.hu
Amik a nagyáruházakban kaphatók?
A filmre rákerestem, tracklist-et is találtam meg minden hasznosat, de olyan oldalt ahonnan le lehetne tölteni, olyat nem.Hub-on meg file-cserélõkön nem próbálkoztam (nem is értek annyira hozzá). Szóval, ha pl MSN messengeren át tudnád esetleg küldeni az jó lenne (vagy akár az egész albumot). Mail címet lásd lejjebb.
Elõre is kösz!
Keressetek rá a Kincs ami nincs(Who Finds a Friend Finds a Treasure) filmzene-albumra, rajta van.
Ezt olvassátok el:
http://budterencehub.fw.hu/
Nem tudom mi van az IPH kiadóval, de semmi filmet nem adtak ki még mostanság!Ti mit tudtok róluk?
Ja és a Cafés szám nekem is kellene, ha megszerezted!
Nincs meg valakinek véletlenül a mindenki által ismert "cafe"-s szám? Tudom, hogy ddsound az elõadó, de én sehol nem találom a neten. Akinek megvan lécci küldje el a:
djoldman@freemail címre.
Elõre is köszi!
[email protected]
1969 - Akik csizmában haltak meg (MTV-1989)(B- Ú)
Csizmadombi fenegyerek (TV2 - 2001)
Akit nem üt meg a guta (TV2)(Kránitz - Újréti)
és hajlandó lenne köclsönözni nekem a szinkront valamilyen adathordozón, annak fejében, hogy az igazított, szinjmronizált dvd divx rippet megkapja utána ajándékba tõlem, az jelentkezzen, naálam. email cím:
[email protected]
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Lenne egy kérdésem: megvan valakinek bármilyen formátumban (VCD, VHS,DVD) a Szuperhekusok? Ha igen lécci küldjön egy mail-t hogy hogyan tudná kölcsönadni, átvenni, átírni, stb.
Elõre is köszi!
ha valaki akar közös filmnézést, akkor az megteheti az alábbi idõpontokban
Filmklub 4: március 14 - Kincs ami nincs
Filmklub 5: május 2 - Nincs kettõ négy nélkül
Filmklub 6: május 9 - Ördög jobb és bal keze
az összes vetítés a Pázmány Péter Katolikus Egyetem épületében zajlik Piliscsabán, ahova könnyû lejutni a legmodernebb Siemens vonattal is...pont az egyetem területén áll meg... vagy kocsival sincs messze....
általában 17:00 kor kezdõdnek....
Várunk mindenkit....
...
-Mintha azt mondtad volna, hogy csak öten vannak..., ez egy hadsereg.
😊
shit happens
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
-Zavargásokat jelentettek a 73.-ik utcából, menjetek a helyszínre és nézzetek utánna!
-Vettem!
...
-Mi folyik itt?
-Az öregem legurult a lépcsõn és kinyiffant, erre ez a görény kivette a protkóját és eladta 10 dolcsiért!
-És?
-A testvére vagyok, meg kell velem feleznie a hasznot.
-Na add oda neki.
-Zavargást jelentettek a James és a 10. utca sarkáról, húzzatok oda.
-Vettük.
...
-Hééé, abbahagyni, cigarettaszünet.
-Az öregem leesett a lépcsõn és kinyiffant, erre ez a gennyláda kivette a protézisét és eladta 9 dollárért!
- És ezért csaptatok ekkora balhét?
- A tesója vagyok, meg kell feleznie velem.
- Úgytûnik 1-0
Az elsõt még a királyi tvn láttam, a második meg retekklubbos. Melyik az eredeti? A második jobbnak tûnik 😊
shit happens
-nem biztos hogy van ekkora csónakom.
Próbálja fel, ha nem jó szerzek egy pár vontatót. 😊
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
Iiigen, és aki veled találkozik, abból zsaru lesz.
😄D
shit happens
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Bud Spencer filmzene albumokat nem tud vki?
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Fan klubbos találkozó
2005. február 18. - Budapest - Colombo Café
Várunk minden új és régi tagot szeretettel!
találkozó a helyszínen 18:30 kor
Cím: Budapest, 1065. Vörösmarty utca - Aradi utca sarok
Bejárat az Aradi utca felõl
jó hangulató csevejre, sörözésre, kajálásra, üdítõzésre stb. számíthattok.
Aki résztvenne a bulin az kérjük jelezze mailben, az asztalfoglalás miatt...
a maileket a fan klub (spencerhill.hu) címére kell írni...
amúgy D.D.Sound az elõadó, ha valakinek ez többet segít...
amúgy annó ezt nem napokig kerestük😊 hónapokig....
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
a szám egyébként 15:49 hosszú
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
09. Cafe.mp3 ez az a szám... de nagyon ritkán van benne a "cafe-----cafee"
Nagyon zsír a zene!
a címe valami DUNE BUGGY!!<#taps>#taps>
Segítségeteket kérem!
Keresek egy zenét, ami a "Kincs ami nincs" c film alatt hallható, annál a jelenetnél, amikor a kalózok bejönnek a szigetre. Az egyik fejhallgatón hallgatja ezt a zenét, aminek a ez a szövege: "Cafe, cafe, cafeee" 😊
Már napok óta keresem, de nem találom. Letöltöttem a film OST-jét is, de azon nincs rajta. Nem tudjátok véletlenül mi ennek a címe?
Köszi elõre is!
Aki már megszerezte a Bud Spenceres & Terence Hill-es fimeket DVD-én, de csak átírva, annak tudnék ajánlani kb:35Ft-os áron DVD-tokot és kb 100-150 Ft-os áron a szükséges DVD borítót!
Kizárólag ehhez a filmekhez!
Ezek vannak meg:
Én a vízilovakkal vagyok(1979)
Akit Buldózernek hívtak(1978)
Nevem Senki(1973)
Bombajó bokszoló(1982)
Seriff az égbõl(1979)
A seriff és az idegenek(1980)
Egy zseni, két haver, egy balek(1975)
Menni vagy meghalni(1977)
Nyomás utána(1983)
Kincs, ami nincs(1981)
Piedone Hong-Kongban(1975)
Piedone a zsaru(1973)
Zsoldoskatona(1975)
És megint dühbe jövünk(1978)
Az ördög jobb és bal keze2(1972)
Az ördög jobb és bal keze1(1971)
Szuperzsaru(1980)
Különben dühbe jövünk(1973)
Érdeklõdni:
[email protected]
amire te gondolsz aza Különben dühbe jövünk ben van... elõadó - jó kérdés.. hát a filmbeli kórus az elõadó...
amúgy letöltheted innen: http://spencerhillzene.uw.hu/
értelemszerûen a különben dühbe jövünk alatt..
Spencerhill.hu