Bud Spencer & Terence Hill

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amonserrano
ahogy eliza már mondta... ha a spencerhill.hu -ra felmész, akkor feltudsz iratkozni a levlistára... ez csak annyiból áll hogy kpasz egy mehívót és ha megerõsíted a szándékod akkor olvashatod más rajongók leveleit, és te is írhatsz nekik....😊 itt mindenféle info és beszélgetés vana témában...

mivel elsõsorban ez egy internetes klub, így azokat tekintjük klubtagnak akik fent vannak a listán.... de természetesen ez nem jelent semmit... egy klubtagnak nincs sok kiváltsága a mezei fórumozóval szemben... ált. a fan klub fórumon is minden fontosabb info megtalálható.. találkozók, rendezvények...stb...

de igazán mindenki klubtag, aki szereti õket és egy kicsit áldoz idejébõl arra, hogy terjessze az igét😊

pl szívesen várunk innen a fórumról is minddenkit találkozókra, rendezvényekre... pl lesz Júli 29-30-án a szokásos gyulai sör-virsli verseny különben dühbe jövünk módra... arra is lehet jönni... stb

nem mindig a legfrisseb a fan klub oldala, de igyekszünk azért frissítgetni...érdemes nézegetni is (www.spencerhill.hu) pl a csnegõhang keresõmebereknek is....

Magyar Bud Spencer & Terence Hill Fan Klub www.spencerhill.hu

A Szél dühe címû alkotásban Terence egy bérgyilkost alakít, és a végén meghal (lelövik)... Nem a szokásos Terence film, de jó, és izgalmas, sok gyilkosság történik benne, egy kis romatntikával fûszerezve... 😉)
CLINT EASTWOOD9
A szél Dühe címû filmet ti már láttátok?
Mirõl szól.

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

Szerintem itt tudnak segíteni: [email protected]
A levlistára is felíratkozhatsz, bõvebbet a honlapon találsz: http://www.spencerhill.hu/

Kiállni a próbát? Viccelsz kuzin? Vagy legyen 15 kg nyers hal? 😊
Ramore
Szerintem ki kell állnia a próbát!
Buddy
értem, de sajnos nem tudom a procedúrát

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

CLINT EASTWOOD9
Egy kis érdeklõdésre gondoltam mégis hogyan lehet bekerülni.

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

Buddy
Hú, jó kérdés, pontosan hova akarsz bejutni? a klubba? mert azt sajnos én sem tudom, talán a Mester többet tud errõl

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

CLINT EASTWOOD9
Máshol nem tudtam megkérdezni hát ez volt a legjobb hely ahol kérdezni tudtam.
A Spencerhill fan club-ba hogyan lehet belépni, vagy kitõl lehet megkérdezni a hozzá való tudni valót?
Hát ezt most jól megkérdeztem de hát ez van.
Amon Serrano vagy te Buddy biztos tudod!
Éppen csak gondolom.

CLINT EASTWOOD9
akkar megvan fasza most már

Ombika
Megvan mp3-ban normalis minosegben es nem fos midi-be !!! Zsiiir!!
Igaz sok helyet foglal 3 mb de van hely atelon boven!! <#taps><#nevetes1>

CLINT EASTWOOD9
http://www.7777.hu/index.php?prefix=VL
Errõl a honlapról beszéltem nem tudom hogy van-e rajta de régebben még volt.

Ombika
dc ++ marad akkor THX!

CLINT EASTWOOD9
volt régebben egy olyan oldal amin a filmzenéknek a csengõhangja volt rajta már nem tudom a honlap címét de a google biztos ki adja!

CLINT EASTWOOD9
vagy ott van a google keresõ!

CLINT EASTWOOD9
dc-ben keress rá én az elõbb rákerestem és hát nem egy választ adott rá!

Ombika
Sony Ericsson P910 i de tok mind ha eltudnad kuldeni ,mert nekme barmilyen formatumba jo! 😊

THX elroe is

CLINT EASTWOOD9
Milyen telefonra kell?

CLINT EASTWOOD9
Ti már rendeltetek a Spencerhill moziról filmet?!
Ha igen mi a véleményetek?

Ombika
Mashonnet nemtudsz esetleg csengohangot vagy vki nem kuldene el a Kincs ami nincs csengohangot?

CLINT EASTWOOD9
Én régebben írtam ilyet akkor csak a nokiások mentek az ericsonosok nem mûködtek!
Hát hogy most mi a helyzet azt nem tudom.

Ombika
Sikertelen letoltes !! 😞
Nektek sikerul innen letolteni csengohangot?

Ombika
<#duma><#csodalk>

Ramore
Szerintem ez a könyv nem ér többet 50$-nál, de ha te 2000Ft-ért vetted, akkor átvertek!
2000 "igazán szép pénz egy" könyvért... 😊
Buddy
hogy mondod?

Megvan könyvben a Terence Hill-es film, a Párduc! Tökéletes éállapot, igazi ritka különlegesség! 2000ft áron eladó!!
Ott van az ajtó mögött, Parancsnok!!!
Buddy
Apokalipszis, Vitriol...kapjátok el õket

Ramore
Kobra, Piton, Anakonda, kússzatok a ház köré!
- Na gyere, tanuld meg, hogy kell! Gyakorlunk egy kicsit! Gyere! Gyerünk már!
- ...(pssssz-pssssz)...
- Ááá, de nem így... Hanem így! (PUFF)
Buddy
Én utoljára 6 éves koromban emeltem fel a hangom, az is pár szem eper miatt történt

Mr Wonder, én Svájcban nevelkedtem...
Buddy
el kell ismerni, ami a külsõt illeti, tökéletes

"Ne hülyéskedj csücsöri, ki se nyitottam a pofámat!"
Buddy
mondtál valamit csücsöri?

"Te, más figurát is tudnak ezek a Fred Astair-i lábak?"
Buddy
és ha látná hogy táncol...

"Wilbur titokban költõ..."
Ramore
Jól sejtettem, hogy ki kitõl "kölcsönözte" azt a jelenetet.
Bocsi! 1976-os 😉
A Bûnvadászok 1796-os, a Pogány Madonna pedig 1980-as.
Viszont a Bûnvadászok szinkronja jóval késõbb készült, mint a Pogány Madonna, talán ezért hitték azt, hogy a poén onnan van.
Ramore
Ha a jelenetre kérdezel, azt nem tartom valószínûnek, hogy BS-nek szüksége lett volna lenyúlni egy jelenetet, egy olyan filmbõl, amit az életében nem látott, másrészt abban sem vagyok biztos, hogy a BS&TH film nem korábban készült-e, mint s Bujtor film és akkor máris fordított lehet a helyzet.

Azt meg, hogy barátok lennének, azt kicsit erõsnek tartom, egyszer bemutatták õket egymásnak, beszélgettek. Fene tudja, én nem igen hiszem el.
Banyapapa
Itt megvan az elsö "ördög bal és jobb....."

www.cdgalaxis.hu

Shodan
Miért honnan tudod hogy ez nem igaz?

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Ramore
Vicces volt ma a Napló címû szennymûsorban, amikor is Bujtor István azt állította, hogy valamelyik filmjének az egyik jelenetét, amit õ talált ki, tõle "nyúlták le" a BS&TH-ék. Továbbá azt is mondta, hogy a mai napig levelezik Bud Spencerrel, hiszen õk barátok.
Egy poént tegnap fogtam ki a Nincs kettõ négy nélkül címûben
Nos, a gaz galád, stb, stb alávaló úriemberek követik hõseinket, még a film elején, amikor elmennek egy kétes hírû bárba szórakozni. A gazemberek jól látható piros autóval elindulnak hõseinket követni, azon galád szánékkal, hogy majd bucira verik a fejüket, amint beérnek a bárba. Képbváltás. Befordul a Royce, s követi a KÉK autó. Képváltás, kiszállnak a banditák az ismét piros autóból...
Egyébként csak a Puffin adhat neked erõt és mindent lebíró akaratot.

Buddy
én Média Marhában vettem meg 999 pénzért, kb 1 hónapja

Ramore
Hi!

Az Ördög jobb és bal kezét ki lehet fogni a Tesco áruházakban, de nemrég mintha a Mediamarktban (Westend) is láttam a szokásos áron.
Morpheus
Még egy kis segítség.😊 Az Europarkban lévõ Intersparban volt.

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"