79689
sof2.jpg
  • MuayBoy
    Fel kell dobni a fórumot :D
  • RIZLA
    kikezdtél a gyúrós "csávoval" ...?! xDD
  • MuayBoy
    Sry ez lemaradt a végéről
  • MuayBoy
    Szerintem nem csak soffal kapcsolatos témázás ment a fórumon, meg amúgy is punnyadás van, meg hát gondoltam, hátha valamelyik ismi segíthet. De ha zavar akkor nyugodtan töröld!!!!
  • Mr.Grent
    Ez nem az a fórum. Egy pillanatig még gondolkodtam is hogy törlöm.
  • MuayBoy
    Hy PC függők! :D Egészen véletlenül nincs valakinek magyar nyelvű leírás, vagy oktató anyag Lotus Notesról? Ha netán valakinek van, és el küldené a [email protected] azt nagyon megköszönném....
  • czazsi
    Rá akarok klikkelni erre a linkre most!!!
  • LES FORZA INTER
    swat4? de ott sok szó van a singleről alig néztem be oda, neten meg csak 3 hónapig nyomtam, de sof után nem nagy kihívás még a taktikázó ellen ellen sem.

BSZ előre is :D

jön a tavaszi szünet, zh időszak vége, lehet inf partikat szervezni majdan estékre.
  • Taptarap
    majd belendül születésnapokon
  • Pigo
    öö elég gyakran beüt ez a szitu.
    a 3 év alatt(amióta látogatom) elég sokszor volt ilyen,de gondolom te is találkoztál már ilyennel.
    pl a swat4 topicot egy éve nem néztem emg és csak 500 új üzenet van.
  • LES FORZA INTER
    elmúlt a csiterezés/kemperezés,ASE infó begyűjtés, serverinfócsere és máris behalt.

Síri csönd, hulla szag. 3 napig. Mikor volt itt ilyen?
  • cs3ri
    jaja ugy nézz ki kihaltak
  • ev1l FlOwEr
    Megdöglött a fórum?
  • Taptarap
    ja, ne is mond én is zokogtam.Meglátszik rajta, hogy mennyi ideig fejlesztették csak sajnos nem pozítiv értelemben.:((
  • ev1l FlOwEr
    Megnéztem a stalkert, még mindig zokogok.
    Ici-picivel többet vártam.....
  • LES FORZA INTER
    én is mentem volna fel párszor, de nekem és még tudtommal jópár más embernek nincs update104.pk3, le akarja töltetni a server, addig nem tudok(unk) menni. Pedig szívesen menné oda.
  • Lest4t
    máskor tessék szolni
  • Sáska
    Amúgy vmelyik nap bementem kurvabazmeg ctf-re, és nyomatta a server az üzenetet, hogyese kurvabazmeg inf... Bementem inf.re, majdnem 1 órát voltam bent (közben msn.eltem) és senki nem jött :(((
  • Sáska
    ja.
  • Pano
    aham
  • ev1l FlOwEr
    Én mindig is ase-t használtam....
  • Mr.Grent
    Így van, sőt el sem tünt. Csak mivel nem volt kihasználva és támogatás sem volt rá, ezért a kereső szervereket leállították rendre. De most új szponzor lépett fel. Csak ezzel bukták is a jó kis helyüket. Ma már ne megy ilyen projekt akad, sőt van ami már jobb is.
  • LES FORZA INTER
    EmberZ! 1 kérdés: ki mit tud az All Seeing Eyeról?
    mert ma megtaláltam a sok kacat között a még oly rég felinstallált ASEmat, mondom nosztalgia belenézek: frissítettem a serverlistet a magyarnál, és jött a meglepi: nemcsak régről megmaradt servereket találta meg, hanem az összes most üzemelő magyart, és működött külföldre is. szal visszatért.
  • RIZLA
    az
  • LES FORZA INTER
    meg sokat kempelnek, és ezért sokan lelépnek, sok az összeszólalkozás, egymás nyázásaami után inkább máshova mennek, meg amikor összejön 1 lamabb csapat egy keményebb ellen és 12:1 a vége, mindkettőből sokan lelépnek: túl láma az ellen/túl erős monmdattal, meg sztem már a jor1/shop2 fanok is kezdik unni, bár ezt nem támasztja alá, hogy sok ilyen server fullon, vagy min. félig van.

ui.: tőlled elfelejtettem kérdezni kurva public inre fel tucc menni?
  • LES FORZA INTER
    kispiac jóhely, sok bluet oldalbalőni, legránátolni
  • mooo
    a lokóra mi van írva? mijafasz?
  • RIZLA
    sztem azért, mert vki állandoan kilövi(lőtte)... a3. reconnect után már nem tul sokan jönnek vissza :(
    szerintem, de lehet más oka is van .......
  • cs3ri
    Hybridnek köszi a véleményt jah jor 1 en piros oldalon a kispiacon járkálok
  • Pigo
    MÁS:
    MIért van kihalófélben a KB Public??? Néhányszor van csak tele(18/18),a legtöbb esteben csak 10-15-en vannak rajta.
  • Hybrid v2
    Azért Csery dolgára reagálnék.
    Most Public-rol beszélek.
    Animal! Én azt hiszem, úgy is lehet ésszel és taktikusan játszani, hogy (vigyázat, váratlan fordulat!!!) CTF-ben pl. megpróbál az ember zászlót hozni. Nem azért nem tetszik sok embernek Csery játéka, mert "ésszel és taktikusan" játszik, hanem azért, mert publicon is azt játssza, mint waron. Befog egy útvonalat, és a map végéig azt védi, ez pl. jor1-en kékkel a piac backpacktol a piros spawnkijárat. Lehet így játszani, kétségtelenül hatékony is, de tény, hogy sok embert idegesít a stílus. Szvsz a Kurvabazmeg CTF Public server nagy baja is, hogy ott (vegyük a teltházat), a 18 emberből legalább 12 zónázik; elkolbászolgat egy 5x5-ös területen, nagy ívben szarik a zászlóra, a maradék 5-6 szerencsétlen meg megpróbál flaget hozni. Néha még 5-6 sincs, egyszerű állóháború van. Ezzel kapcsolatban szerverenként más-más a toleranciaszint, az NSS|HQ-n egészen kicsi, a támadójátékot szeretjük, úgyhogy aki hozzánk jön játszani,ezt vegye figyelembe.
    Nem akarom, hogy Csery megsértődjön, mert amúgy jóban vagyunk, úgyhogy megjegyezném én is, hogy waron az egyik legkirályabb védő, és nem abból a zászló mellett térdeplő fajtából, hanem abból a "kiszámíthatatlan g.ci, tutira nem ott van ahol gondolod, és még jól is lő" fajtából.
  • LES FORZA INTER
    zzzzzzzzz csak szójunk beeeee xÐ
  • Pigo
    be ájulok
  • ev1l FlOwEr
    Mekkora pörgés van itt.....
  • mooo
    ezmiez?
  • czazsi
    Mi van, mindenki kidőlt?! Én szedek itt egyedül Béres-cseppet?
  • czazsi
    Akartam egy ilyen gyöngyszemet közzétenni, ha már rátaláltam! :D
  • czazsi
    Csery te sztem csak taktikusan játszolt... Ésszel vaze! Azt van akinek nem tetszik!
  • cs3ri
    Ty Pulzen ,ChMx
  • DrBigSlingShot
    már megint.....
    ismét 1 probléma, video meghajtó drivert cseréltem new detonatos ez eddig cool...... na de! nem duruzzzzzzsol vele s sof cvaj létezik valahol valami patch erre a PROGIRA?