79689
sof2.jpg
  • LES FORZA INTER
    Chem 1 felvetés: nemlehet, hogy azért üres a német inf server mert sokaknak kellene leszedni az update104.pk3 filet? és inkább mennek máshova, mint leszedni?
  • ChMx
    hihihihi, waron nagyon jó, kell a kemper mint állat. SZtem magyarok közül ezt CSery csinálja a legjobban, ezért is szidnak olyan sokan. De sztem ez nagyon hasznos dolog, hangsúlyozom hogy waron. Hogy publuc szerveren hogy tolod azt nem vágom mert nem járok, de waron kurvajó. Úgyhogy így tovább E!
  • PuLZeN
    eheh, hát már nem annyira mint régen. szerintem fejlődtél.
  • Mr.Grent
    MP test, nos keress olyan szervereket amik még azzal működnek, ott találsz ilyeneket.
  • czazsi
    61358
  • MuayBoy
    Fogadjunk a csajjal nyomtad, úgy könnyebb :D

Cserynek: jah xD
  • LaL33
    Score:58320
  • LaL33
    Be vagy b....a? :D
  • cs3ri
    az ok lemaradt a vagyokrol sry
  • cs3ri
    Tényleg nagy büdös kemper vagy??? Amugy Zyan vélemény ez rolam de kiváncsi vagyok a tiétekre is
  • bud
    hello!
    lehet hogy fosnak fogtok tartani a következő kérdéseim miatt ( vagy bigottnak ):
    1; vannak olyan MAGYAR klánok amik nyomnak sof2 mp test-el, vagy léteznek kifejezetten mp testre összpontosuló klánok?
    2; léteznek-e MAGYAR csak mp test-re vonatkozó szerverek?
    a választ a [email protected] várom
    köszönöm előre
  • Taptarap
    hidd el, hogy nem.Még fizeős(sms) FTP-ről is 990Kb/sec-el töltök és persze a legtöbb weboldalról.
  • Pano
    ez mind szép és jó, csak az a baj, h kurva kevés helyen lehet kihasználni a max sávszélességet ilyen gyors elérésnél:(
  • Pigo
  • Clint EastWooD
    [IMG][/IMG]

Chello póva
  • RIZLA
  • Mr.Grent
    Még is, a megfelelő marketingel még ezt a szart is el lehetett adni. Jah és nem utolsó sorban, 80% csak legálisan ment, Ergó volt a valve-nak suskája a fejlesztésre. Az eddig megjelent játékok 70%-a sosem termelte ki az előállítási költségét. Mert te, a haverod, meg én inkább letöltöttük.
  • fdi-brutal
    Köszönöm!!!
  • LES FORZA INTER
    ja de olyan sz@rul néz is ki mint a szorobánon a bizgentyűk. xD
  • GAthersw
    Chemo mi a bráner van a következő fordulókkal?
  • ChMx
    Válasz erre: Azért mert a CS annyira szar hogy elfut egy szorobánon is
  • LES FORZA INTER
    Azért az is hozzájátszott a dologhoz, hogy asszem a CSnek kisebb a gépigénye, több embernek indult el mint a SoF.
  • Mr.Grent
    Nem volt baj a Normal Damage-l sem, csak az akkori legnagyobb szervező csoport a Clanbase nem engedte hogy RD legyen. De Sis3 látja a problémát, nem volt marketing mögötte.
  • Pano
    no meg a SoF 2 a normal damage miatt bukott nagyot, szerintem.
  • Pano
    Mert a cs jó időszakban debütált, csupán ezért. Mire kijött a SoF 2, a cs addigra már több, mint 3 éves volt és kialakult a kultusza. A 90-es évek vége felé nem igen volt olyan vetélytársa ami nagyon letaszíthatta volna a trónról multi terén.
  • Sáska
  • Sáska
    olyasmi, mint a CS, csak sokkal jobb!
    nem is értem, miért az terjedt el inkább.
    Rossz marketing [#szomorú]
  • LaL33
    F1 Muhahaha :D
  • KulacsKa
    Megnézed a logot fent rákeresel a neten pl demora majd igy a 75k comment után sztem még van rá esélyed hogy egy kicsit megerőltetve fiatal szemeid beleolvasol a forum első oldalaiba hamar leesik sztem mi is ez :)
  • trogerzsiger
    Sziasztok!

Ez milyen játék? neten milyen játékmódok vannak benne? mesélnétek nekem róla?
  • RIZLA
    béesz
    Hooli .......
  • mooo
    htx!!4
  • cs3ri
    Sofozzál is Rasta
  • RaSTaBaNDiTa
    omg lehet megint sofozni fogok?
  • Kaszi46
    A válasz egyszerü, mert véééér!:D
    Amugy nem probáltam még, és alapban nem is fogom használni. Mókázni viszont jo lesz. Majd viszek kenyeret tunkolni.:) Mozgásban szerintem azért biztos jobban néz ki.

Nem vagyok egy vadista szandál, de a játékokban szeretm ha fröcsög a vér, talán ezért is tetszettek meg a képek.

pár honapja amugy is ez a hátterem:

:)
  • Mr.Grent
    Háát ez elég gagyi. Hasonlít a Valami című filmre, mikor a vér ilyen alakú lett. Egyébként miért jó az ha a játék ami akcióra épül, taktikai és szem-kéz koordinációs képességeket növelve és többek között a realitáshoz is kacsintva valamit, elkúrni egy ilyen élettelen dologgal mint a vér idétlen fröcskölése. Ehhez fel kellene szerelni egy ablaktörlőt a fejünkre, vagy a kijelzőre hogy takarítsa. Nembeszélve rólla hogy ettől csak darabosabb lesz a játék.

Ez kb olyan mint a 2. Világháború nagy csatahajói, irtózatos tűzerő, de kb 5 percenként tudtak lőni mert a füsttől nemlátták a célt.
  • Sáska
    tessék
  • mooo
    linkt plz!4
  • Kaszi46
    Perfect FX MOD, mükcik single-ben és multiban is.

vééér dejóó:D

• PuLZeN
    Animal vegyél fel pls msn re, privibe ment..