Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És az ilyeneknél jön ki a sof finomsága, hogy mennyire ki van számolva a gyári (alap) map, hogy pont megtudod csinálni, pont odaérsz. De ez nem csak m203ra igaz, hanem nagyon soxor a gránátra is😊
de np, jo lesz m203 nélkül is, csak játszunk.
Valamikor ki is fogom próbálni.
Az OFP-t is szerettem, ez meg azon alapul, sztem lehetne nyugodtan OFP2....
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
*Posse*T.W.D*
01110000 01110010 00110000
KurvaBazmeg Public: 62.112.194.67:20101 KurvaBazmeg War: 62.112.194.67:20102
Flowa korábbi kérdésére válaszolva: a cseh és a német verzió jelent meg eddig, meg mind1ikhez az 1.01-es patch. angolosítani, magyarítani lehet már. tört szerver is van, hamachin keresztül is lehet tolni.

még kép
*Posse*T.W.D*
Sof2-t már nem is igen játszom, fõleg ,mióta a magyar szerverekre 140 a pingem😞
https://grentmedia.hu
Na jó, nem vagyok ilyen szigorú, tied az egyes sorszám.....
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Campelés, hátbalövés, specben várakozás mert a másikat kell nézni. STB Noob4all. Sis3 a skilleddel már rég másik gémet kellene tolnod.
https://grentmedia.hu
Valaki???
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Meeeeeeszengereeeeeen bökjél rám pls 😊
thc
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Lenne két kérdésem, ha már indul a liga.
Az akkor végleg eldõlt, hogy az INF-ek ARC-ben játszódnak?
A másik, hogy mikor lesz az OBI-s ladder server tényleg OBI, ugyanis aki játszott már rajta, az látta hogy ott vmi nem stimmel...
Továbbá ezer thanx a befektetett munkáért, már most is megérte, teljesen felpezsdült az élet a SOFszervereken, és végre van játék nem csak shop2-n meg jor1-en! Állat, ha legközelebb erre jársz, vendégem vagy egy üveg barackpálikás pezsgõre <#vigyor1>#vigyor1>. Jah, meg egy tál zsíros pacalra <#eplus2>#eplus2>
KuRVaBaZMeG CTF|Jor1 and ShoP2|ClassiC IP:84.2.39.248:20101 KuRVaBazMeG WarServer IP:84.2.39.202:20100
mondjuk péntek?
Az általam ismert szerverek leálltak.
IMS,HSB,haxor,b2f.....brühühühühühühühühühühü
ha viszont hibaüzenet nélkül dob ki windowsba, akkor sztem a gépeddel van valami. nem lehet hogy vmi virussal vagy adware-rel élsz szinbiózisban?
Vagy nem frissitettél vmi drivert mostanáában?
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
amennyiben tört verziót használ, lehet hogy ott külön kell felrakni a gold-ot. Ebben az esetben igen😉
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
Kérdés: nem láttam az oldalon a ladder szabályzatot. Az érdekelne, hogy m203-mal mi a helyzet? az világos, hogy ctf-ben nincs, de inf-ben engedélyezett, vagy nem? vagy 2/ team?
pls <#help>#help>
1. SOF2 uninstall
2. SOF2 install
3. OSP v1.0h felrak
4. SOF2 elindit, OSP mod betöltés
5. OSP mod betöltve, konzol lehúz, beír:
/pb_sv_enable
/pb_sv_update
(ekkor elvileg a pb-d frissiteni fogja magát. ha mégsem, akkor: pbweb.exe file SOF2-es cimborától elkér, bemásol pb könyvtárba, 5. lépés ismétel)
6. Mind az alapjátékban, mind az osp mod-ban a beállitásoknál engedélyezed a letöltéseket ( allow downloads: on/yes).
7. SOF2-bõl kilép
8. ASE-ból connectelsz a IP: 62.112.194.67:20102 (Server Name: KuRVaBaZMeG LaDDer) szerverre. Miután letöltött mindent amit kell, s sikerült belépned maradj bent pár percig a szerveren, hogy minden ok legyen. Biztonság kedvéért ismét csináld meg, hogy a konzold lehúzod, s beirod:
/pb_sv_enable
/pb_sv_update
(ekkor ha minden ok, sárga szövegnek kell lennie a konzolban pb frissítésrõl)
Ha minden ok, akkor áttérünk a 9-es lépésre:
9. SOF2-bõl kilép, majd ujra elindít. Alapmod-ban, majd OSP modban az option-ben kikapcsolod az autodownloads-ot (allow downloads: no/off)
10. ASE-bol ujra connectelsz, s GL HF.
Remélem sikerül.<#email>#email>
KurvaBazmeg Public: 62.112.194.67:20101 KurvaBazmeg War: 62.112.194.67:20102
Ez meg a szép jelen (lesz)!! <#eplus2>#eplus2>
Dec.16. Hyyyybrid <#vigyor2>#vigyor2> <#worship>#worship>
<11:27>11:27> <mamikron> ki lakik a 1024 ben ?
<11:28>11:28> <
<11:28>11:28> <
<11:28>11:28> <mamikron> kerdes
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Régi szép idõk 😄
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
*Posse*T.W.D*