Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Tarantinonak nincs ilyen fantáziája, wazze.
Még képbe is öntötted. Elismerésem.
<#worship>#worship>
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Ha guglival keresen ügyesen, ez a verzió is letölthetõ.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
MSN pls
thc
*Posse*T.W.D*
*Posse*T.W.D*
a legkeményebeket me se csinálták..
KurvaBazmeg Public: 62.112.194.67:20101 KurvaBazmeg War: 62.112.194.67:20102
<#wilting>#wilting><#szomoru1>#szomoru1><#zavart2>#zavart2>
xDDDDD
Pályaváltáskor kimentem egy üveg vízért, mire visszaértem, egyedül ücsörögtem a szerveren. Nem, nem a szomszéd ország egyik teszkójáig mentem, csak a 10 másodpercre található hûtõig.
Amúgy jó volt a party, a hosp-on úgy eltévedtem többször is, hogy most is bizonytalan vagyok, merre van a reggeli kakaóm....
BARN-t akarok!
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
KurvaBazmeg Public: 62.112.194.67:20101 KurvaBazmeg War: 62.112.194.67:20102
És nekem szép lessz, nektek meg nem (vagy fordítva 😄) <#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1>
,l,,
Namármost én úgy tudom, hogy a Kurvabazmeg portok egy serverrõl mennek, vagy nem? Minden port ugyanúgy van beállítva, egyedül a rajta futó mod és a port ami különbözik.
Akkor nem értem, mi lehet a baj?!<#conf>#conf>
1, Ott ahol megy és ott ahol nem megy meg kellene lesni hogy milyen configokkal fut a sof2. És összeegyeztetni.
2, Nemlehet hogy túl gyors a gép?
Ez olyan probléma lehet mint a régi programok. Ha túl gyors volt számolás akkor a bitek túlcsordulnak vagy mi a frász és a progi lefagyott.
De az elsõ jobb megoldás lehet, abból kiderülne mi az amiért nem megy szervereken, és mi az amiért megy a többin.
https://grentmedia.hu
-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-