Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LaL33
Ok én ott leszek 😉
RIZLA
😊

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

ev1l FlOwEr
Ma este kis inf ficergés az OBI porton?

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

ev1l FlOwEr
Pig-go, whoooooooooaaaaaaaa!

Tarantinonak nincs ilyen fantáziája, wazze.
Még képbe is öntötted. Elismerésem.

<#worship>

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

ev1l FlOwEr
Nekem egy 2.6-os van fenn, amit cirka 400 napja installáltam. Mutatja a szervereket, és a szûrõk is mûködnek faszásan.
Ha guglival keresen ügyesen, ez a verzió is letölthetõ.

RIZLA
nm 😊

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Pigo
LOL Köszi

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

megyen minden😄😄😄
RIZLA
<#nezze>

HLSW-ben rengeteg funkció van.. a filtereket a végtelenségig lehet pontosítani. Szinte az összes játék benne van, nem kell regelni, beállításokat lehet jelszóval védeni, Tuti cucc www.hlsw.de

ASE megy csak yahoo megvette és és nem támogatja a SOF2 játékot, Xfire egy rakás szar mert nincs benne egy deka filter se ami van az is olyan hogy ja.. Qtracker szép meg jó, illetve HLSW az over power per pill. Utóbbi 2 közül valamelyikkel menni fog.

Taptarap
nekem sem mutatja, ha valakinek van olyan ASE-ja ami még mükszik SOF ügyileg felrakhatná vhova.THX.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

http://www.youtube.com/watch?v=PqMIfhRzozM&eurl=
lejött a sof 2 (spanyolul😄 )felraktam a gold full patchet, de az all s eye nem lássa akko most mi van?
ev1l FlOwEr
Már miért ne mutatná ?

GAthersw
ASE nem mutatja a szervereket, Xfire mûködik.

01110000 01110010 00110000

Pigo
Én:Xfire!

NaNoKuTyA
manapság mit használtok szerverkereséshez? az ase még mûködik?

\':..:\'

RIZLA
Kaszi....!
MSN pls
thc

jor1-n is végig lehet menni kéktol pirosig meg pirostól kékig hogy nem érsz a "földhöz"

Hexen
lol ownage xD mdk videokat nezz amit diablo csinált nah azok faszák 😄

Kaszi46

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
nem csak 1.0 alatt lehet. mondjuk ilyen shop-os párkányugrásokat nem láttam nagyon még. a többi meg lehetséges magasabb verziószámu játéknál is. holnap majd linkelek pár trick jum vidinyot.

*Posse*T.W.D*

Hexen
hát menj fel egy 1.0 serverre kurva sokan nyomnak ieneket, te is megtod csinálni csak kicsi gyak kell 😄
a legkeményebeket me se csinálták..

xDxDxDxDxDxDxDXDXDXxDXXXDDXdx<#vigyor2><#gun><#szeret><#banplz><#taps><#taps><#taps><#taps><#nyes><#nyes>
Hexen
bagman
figyelem csak erõs idegzetûeknek nagyon szar 😄

ChMx
Mindegy úgyse látogatja a fórumot, csak néger csávókkla kefél egész nap. Nekem is ígért egy randit a Pákóval úgyhogy odaadtam neki az extra slot pass-t. Egyébként ha valakinek kell mert nem tud bemenni akkor az extra slot pass: pulzen.

KurvaBazmeg Public: 62.112.194.67:20101 KurvaBazmeg War: 62.112.194.67:20102

Sáska
<#awink>

ev1l FlOwEr
Be kell vallanom, én hívtam SMS-ben.
<#wilting><#szomoru1><#zavart2>

Sáska
az a baj, hogy most sem hívtuk, jött magától😄 A puttája kisírt chmx-tõl egy extra slot-ot, hogy beférjen<#hehe><#hehe>

ev1l FlOwEr
Jó, akkor azt a kis homoszexuálist nem hívjuk többet!

xDDDDD

Sáska
jah, állat betett a hos2-vel<#ejnye1>

ev1l FlOwEr
Tegnap igen hamar eltûnt a bagázs.
Pályaváltáskor kimentem egy üveg vízért, mire visszaértem, egyedül ücsörögtem a szerveren. Nem, nem a szomszéd ország egyik teszkójáig mentem, csak a 10 másodpercre található hûtõig.

Amúgy jó volt a party, a hosp-on úgy eltévedtem többször is, hogy most is bizonytalan vagyok, merre van a reggeli kakaóm....

BARN-t akarok!

MuayBoy
Hehe, Ls Dénes..........

Pigo

Sáska
már 3an bent vagyunk😄

Pigo
figyelmeztesd összes partnered, ne vegye fel tibo949949@hotmail com-ot,ez egy vírus,ha a partnereidhezz eljut akkor a te gépedet is megfertõzi küld elmindenkinek ezt az üzenetet

ev1l FlOwEr
Kicsit késõbbtõl tuti jó, de 9re nem érek gép elé.

ev1l FlOwEr
meglássuk

Sáska
[/b] ma este 9tõl inf???? [b]

Taptarap
yes sir!

ChMx
Taptarap ugy nez ki holnap 4 tol lesz a war ha az en csapattarsaimnak is jo.

KurvaBazmeg Public: 62.112.194.67:20101 KurvaBazmeg War: 62.112.194.67:20102

RaSTaBaNDiTa
szerintem az is közbejátszhat hogy a kurva public az streamelt a többi meg nem, mert a connectelés utáni akadásaz akkor jön létre amikor a pb izzítja az md5toolt ...

MuayBoy
Most már tényleg Fuhrer BadBoy vagyok, épp festem a szobám.......
És nekem szép lessz, nektek meg nem (vagy fordítva 😄) <#vigyor1><#vigyor1>

ev1l FlOwEr
Mert kis butus vagy.
,l,,

Sáska
de pl Martin esetében az a fura, hogy a kurvabazmeg egyik portján tud játszani, míg az összes többi szerveren nem (beleértve a Kurvabazmeg más portjait is).
Namármost én úgy tudom, hogy a Kurvabazmeg portok egy serverrõl mennek, vagy nem? Minden port ugyanúgy van beállítva, egyedül a rajta futó mod és a port ami különbözik.
Akkor nem értem, mi lehet a baj?!<#conf>

Mr.Grent
Ezekre a nemmegy a gépemen dolgokra 2 megoldás létezhet:
1, Ott ahol megy és ott ahol nem megy meg kellene lesni hogy milyen configokkal fut a sof2. És összeegyeztetni.
2, Nemlehet hogy túl gyors a gép?
Ez olyan probléma lehet mint a régi programok. Ha túl gyors volt számolás akkor a bitek túlcsordulnak vagy mi a frász és a progi lefagyott.

De az elsõ jobb megoldás lehet, abból kiderülne mi az amiért nem megy szervereken, és mi az amiért megy a többin.

https://grentmedia.hu

czazsi
Taptarap
nem a "mikor" hanem a "meddig"....<#idiota>