Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõre is köszönöm
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lehet hogy nem jó topicba írok mert ez a multi részlege a game-nek, de elõre is bocsi. Az lenne a kérdésem hogy feltelepítem a játékot, és cvalami openGL hibát ír ki, ezt hogyan lehet kijavítani? Válaszotokat elõre is köszönöm
Nekem is kábelnetem van routerrel, és ugyan ez volt a bajom, de valahogy sikerült beállítanom... Lehet újra nem tudnám, pedig elvileg tök egyszerû 😄 Sok sikert 😄
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
le lett resetelve a D-link típusú routerem, s azóta nem tudom beállítani.
Lefuttattam a varázslóját, amivel elvileg mindent beállít magának. Na most az a gond, hogy a notebook látja is az általam létrehozott kapcsolatot, a jelerõsség max, valamint csatlakozni is tudok hozzá, viszont semmilyen oldal nem nyílik meg, és msn sem mûködik (tehát csatlakozik, de adatforgalom nincs -asszem).
Kábelnetem van, amihez nem kell felhasználónév s jelszó.
Ha úgy kötöm be, hogy a falból jövõ kábelt a modembe dugom, s az asztali gépet a modemhez, akkor minden ok, hasít a net.
Ha viszont beiktatom a routert is (falból kábel a modembe, modem a routerrel összekapcsolva, és az asztali gép a routerbe kötve), akkor ismételten látja a kapcsolatot, csatlakozik is, de semmilyen oldalt nem nyit meg.
A WLAN meg sehogysem megy. Biztos valami a router beállítással lehet, mert amúgy van itt ingyenes WLAN, ami lassú, de legalább mûködik.<#help>#help>
<#taps>#taps><#idiota>#idiota>
!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!
<#email>#email><#violent>#violent>mdk<#lama>#lama><#taps>#taps>
*Posse*T.W.D*
egyébként én vok az a hülye 😄 fent van mind2õ <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
*Posse*T.W.D*
Kilépsz a ladderból az a te bajod, mi akkor is jól érezzük magunk, te meg pufogsz egyedül.
Chem amúgy rengeteg idõt fordít a ligára szerintem ezt nem így kell értékelni.
<#csodalk>#csodalk>
Egyébkéntmeg... Hova is lenne ez a világ viták nélkül! Túl nyugodtan zajlana a kupa, még talán rosszul is érezném magam! Jah, és WASD powaaaaa! <#taps>#taps>
-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-
KurvaBazmeg Public: 62.112.194.67:20101 KurvaBazmeg War: 62.112.194.67:20102
Ne akard, hogy bemásoljam ide a teljes msn history-t és kiderüljön, hogy nincs igazad, továbbá az, hogy milyen vulgárisan beszélsz.
Ezek után tényleg kilépek a ladderból, de csak miattad. Gõgõs, beképzelt viselkedésed, és érthetetlenséged kihozta belõlem ezt.
Nem gyõztem elégszer hangsúlyozni, hogy a két ünnep között nem leszek, egyetlen nap léptem fel a hálóra megnézni a mailokat Ünnepeke alatt.
Nem tudom kivel egyeztettél 3 war idõpontot én egyrõl tudok, ezt az msn history-ból egyértelmûen kiderül.
És még egy apróság chmx; - nem a team vagy a játék miatt lépek ki a ladderbõl, csakis MIATTAD!
a Winows lefagyott fagyás közben...
No tears, please. It\'s a waste of good suffering.
KurvaBazmeg Public: 62.112.194.67:20101 KurvaBazmeg War: 62.112.194.67:20102
a Winows lefagyott fagyás közben...
2: ha igen akkor próbálj meg 1 portot nyitni külön a SoFnak, hátha az segít vmit, ajánlani akartam a www.portforwarding.com -ot, de nekem most per pill nem akar bejönni, ott le van írva router tipus szerint, és gammához mien port az ajánlott.
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
*Posse*T.W.D*
!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-