Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem Nvidia Gforce MX 440-es vga kártyám van, de igazából annyira hülye vok azilyen dolgokhoz, hogy nemtudom pontosan melyiket honnan lehet leszedni. Ha megkérhetlek léci segíts.

Elõre is köszönöm
Pano
pl másik vga driverel.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Sziasztok!
Lehet hogy nem jó topicba írok mert ez a multi részlege a game-nek, de elõre is bocsi. Az lenne a kérdésem hogy feltelepítem a játékot, és cvalami openGL hibát ír ki, ezt hogyan lehet kijavítani? Válaszotokat elõre is köszönöm
MuayBoy
ird be az alapértelmezett átjáró ip-jét explorerbe... itt be tudod állítani a routert 😄
Nekem is kábelnetem van routerrel, és ugyan ez volt a bajom, de valahogy sikerült beállítanom... Lehet újra nem tudnám, pedig elvileg tök egyszerû 😄 Sok sikert 😄

Sáska
ez nem hiszem, hogy figyeli, mert a tulajnak, akitõl bérlem a laksát, itt volt a gépe, és mikor idejöttem, akkor azt elvitte, bedugtam az enyémet, s ment. ( megjegyzem, akkor sem én állítottam be a routert, mert akkor is lámultam, hanem az egyik haverom a neten keresztül - akkor amugy gond nélkül ment egészen addig, míg valamiért le nem reseteltem a routert).

ev1l FlOwEr
Tanult embernek igaza van.

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

X P A
Sise, némely szolgáltató figyeli a hálókártya MAC címét, és csak egy MAC-hez forgalmaz. Próbáld meg átírni a router MAC címet (ha van erre lehetõség) a hálókártyád címére. Persze jegyezz meg mindent hogy vissza lehessen rakni ha kell...

Hexen
csak 3rd<#worship>^^

Sáska
ha már feljött a router téma, akkor én is had kérdezzek:

le lett resetelve a D-link típusú routerem, s azóta nem tudom beállítani.
Lefuttattam a varázslóját, amivel elvileg mindent beállít magának. Na most az a gond, hogy a notebook látja is az általam létrehozott kapcsolatot, a jelerõsség max, valamint csatlakozni is tudok hozzá, viszont semmilyen oldal nem nyílik meg, és msn sem mûködik (tehát csatlakozik, de adatforgalom nincs -asszem).
Kábelnetem van, amihez nem kell felhasználónév s jelszó.
Ha úgy kötöm be, hogy a falból jövõ kábelt a modembe dugom, s az asztali gépet a modemhez, akkor minden ok, hasít a net.
Ha viszont beiktatom a routert is (falból kábel a modembe, modem a routerrel összekapcsolva, és az asztali gép a routerbe kötve), akkor ismételten látja a kapcsolatot, csatlakozik is, de semmilyen oldalt nem nyit meg.
A WLAN meg sehogysem megy. Biztos valami a router beállítással lehet, mert amúgy van itt ingyenes WLAN, ami lassú, de legalább mûködik.<#help>

X P A
B+ ha nekem ennyi idõm lenne xDDDDDDDDDDDD

MuayBoy
Állat 😄

eX
Látom nem bírtok magatokkal! 😄

<#taps><#idiota>

!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!

Igy járnak a kemperek

na jó nekem is az utolsó
Kaszi46
no pb?<#ravasz1>
<#email><#violent>mdk<#lama><#taps>

*Posse*T.W.D*

Hexen
mert egy jó szar klán volt anno <#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>
egyébként én vok az a hülye 😄 fent van mind2õ <#falbav><#falbav><#falbav>

Kaszi46
Ki az a ahülye aki még 1.0-al játszik?

miert fos?<#guluszem1>

*Posse*T.W.D*

Hexen
majd küldök linket.... 1.0ás klánok az oage egy nagy kalap fos xD

Kaszi46
milyen mdk video? nem érteni. és miért lol ownage?<#fejvakaras><#email>

*Posse*T.W.D*

Hexen
nah mára ennyi<#taps><#worship><#taps><#guluszem1><#gun><#wow1>

Hexen
thx xD

revizor
B@szott nagy LOL<#buck>

Hexen
ettõl ihletett kaptam mingyá jön a next... xD

Hexen
kezdésnek jó majd csinálom nektek a többit xD<#vigyor2><#wow3><#violent><#violent><#violent><#banplz><#taps><#taps><#taps>

Naszép... Flame POWA😄

<#szomoru1><#zavart2><#wow3><#pardon1><#oooo><#shakehead><#wilting><#bdead>
Clint EastWooD
Még ha pufognék...

a Winows lefagyott fagyás közben...

MuayBoy
Szívesen, tudod hogy én mindig segítek 😄

LaL33
Chemo egyáltalán nem gõgõs, beképzelt.
Kilépsz a ladderból az a te bajod, mi akkor is jól érezzük magunk, te meg pufogsz egyedül.
Chem amúgy rengeteg idõt fordít a ligára szerintem ezt nem így kell értékelni.

<#csodalk>
NaNoKuTyA
pupp!

\':..:\'

czazsi
ÖÖö, köszi, hogy próbálkoztatok segíteni, de idõközben rájöttem mi a baj... A PPPoE kapcsolat konfigjánál az MTU-t kellett állítani... Ha valakinek ilyen baja lesz, szóljon nyugodtan, segítek! <#vigyor2>

Egyébkéntmeg... Hova is lenne ez a világ viták nélkül! Túl nyugodtan zajlana a kupa, még talán rosszul is érezném magam! Jah, és WASD powaaaaa! <#taps>

-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-

ChMx
<#wave> thx én is örültem hogy megismerhettelek.

KurvaBazmeg Public: 62.112.194.67:20101 KurvaBazmeg War: 62.112.194.67:20102

Clint EastWooD
Chmx:

Ne akard, hogy bemásoljam ide a teljes msn history-t és kiderüljön, hogy nincs igazad, továbbá az, hogy milyen vulgárisan beszélsz.

Ezek után tényleg kilépek a ladderból, de csak miattad. Gõgõs, beképzelt viselkedésed, és érthetetlenséged kihozta belõlem ezt.

Nem gyõztem elégszer hangsúlyozni, hogy a két ünnep között nem leszek, egyetlen nap léptem fel a hálóra megnézni a mailokat Ünnepeke alatt.

Nem tudom kivel egyeztettél 3 war idõpontot én egyrõl tudok, ezt az msn history-ból egyértelmûen kiderül.

És még egy apróság chmx; - nem a team vagy a játék miatt lépek ki a ladderbõl, csakis MIATTAD!

eX
dankeeee...

Allatgoreny
En vagyok a legborzalmasabb remalmod te putta😄

No tears, please. It\'s a waste of good suffering.

mooo
ChMx
Lépj ki....Inkább kérdeznéd a saját csapattársadat mint hogy minket szidsz úgy hogy azt sem tudod mivan. Ez elég láma dolog.. Nem is beszélve a múltkori hisztirõl waron a damage miatt.. Kicsit unalmas vagy már clint a nagymenõ.

KurvaBazmeg Public: 62.112.194.67:20101 KurvaBazmeg War: 62.112.194.67:20102

Clint EastWooD
A kupaadminok adtak maguknak egy gyõzelmet? <#kocsog>

Clint EastWooD
2007. 03.
aGyE vs CeFC: 1 - 0

Ezmi?

NaNoKuTyA
neked hiszek!<#puszis>

\':..:\'

LES FORZA INTER
1: az összes beállítás a routerhez van átállítva?
2: ha igen akkor próbálj meg 1 portot nyitni külön a SoFnak, hátha az segít vmit, ajánlani akartam a www.portforwarding.com -ot, de nekem most per pill nem akar bejönni, ott le van írva router tipus szerint, és gammához mien port az ajánlott.

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

Kaszi46
 eX
srácok segítsetek ki ,hogy van a liga oldalának címe! :S Elfelejtettem (Kénytelen voltam újrarakni a windost)

Kaszi46
én xfiret ajánlanám

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
na nem jösztök infelni?

*Posse*T.W.D*

Pigo
Szerintem a gyerek húzogatja a router-t a 220-ból.és hol 3mp-ig hadja úgy,hol 3 percig<#mf1><#mf1><#idiota><#idiota>

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

ev1l FlOwEr
A routernek nem kéne, hogy köze legyen hozzá....

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

czazsi
Az albitársam szermányolt egy SMC routert, és most osztott neten játszom... Amikor tölt a sof az "awaiting gamestate" képernyõnél megáll... valamikor 3 mp-re, viszont van amikor 3 percre is akár... Mapváltáskor dettó... Újraraktam az egész SOF2-t, hátha segít, de nem... Valakinek van valami ötlete?<#zavart2>

-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-

Taptarap
fasza mükszik, köszi

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.