Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
KurvaBazmeg Public: 62.112.194.67:20101 KurvaBazmeg War: 62.112.194.67:20102
-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-
-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-
!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!
Ma nyolckor 1 vip party lesz itt: 86.101.97.16:20100
Mindenkit szerettel várok
Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Ezúton is szeretnék köszönetet mondani KarSZ-nek az egész RÉM Team nevében!!!
Ui.: Itt van a szilveszter vége az évnek,
kell a zsíros kocsonya, vörösbor a bélnek.
Hopp, ott egy kismalac, rálép egy kekszre,
Vegyél rá valakit az orális sexre.!!
BUÉK nektek Koczkák!!!<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#mf1>#mf1>
Sorry:
"Tegnapelõtt tuska december 30, Tegnap tuska december 31 Matuska Szilveszter."
(már akkor is ugy gondoltam hogy aki az 5bõl ki akar állni az majd kiáll ha ugy gondolja) csak elgondolkodtató, hogy a 3 meccsünkbõl 2x nem volt meg az ellenfél <#confused>#confused>. Vagy hosszabbítani kéne az idõtartamot, vagy nemtom, egy konstans 4v4 már elég kevés lene 😊 Egyébként szívesen leszek tartalék ha a szabályok lehetõvé teszik ezt ilyen esetekben.
Birkus Maximus
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
Annak aki sof mellett tölti a szilvesztert, csak ezt szeretném üzenni : <#action>#action><#action>#action><#action>#action>
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Line up:everybody
62.112.194.67:20106
NOW
Ezt valamelyik csapattagnak kellett volna felajánlani imho, és akkor sportszerûség is van, és Birkusz sem kerül ilyen helyzetbe.
Na, de sztem már rég túl van ez tárgyalva, inkább gondolkozzatok, mikor akartok egy jót infezni😉
Amikor én nem tudtam menni az elsõ cupwarra,Sis3 szerzett helyettem 1 pót embert,de Rasta meg eladut,így hát Sáska barátunk becsületesen 4 re csökkentette a mi csapatunk számát,és kikaptunk 4v4 ben!<#idiota>#idiota>
De attól függetlenül fasza vagy Sise innetõl kezdve alázunk mindenkit!<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
Becsület RULZ!!!!<#nezze>#nezze><#nezze>#nezze>
Osztom a véleményed Chem. <#eljen>#eljen>
KurvaBazmeg Public: 62.112.194.67:20101 KurvaBazmeg War: 62.112.194.67:20102
<#eljen>#eljen>
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Kösz a meccset!
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
A wolfnál megoldott ez egy hasonló problémát havernál, igaz az nem multi volt.
Tartalék meg az a 1 aki elérhetõ volt Állatéknál játszott, igy nekünk nem jutott 😞
Aki nálunk nem volt a waron már 2-3 napja szolt hogy nem lesz 29.-e után.
Neki 27-28 lett volna jó meg nekünk is, de ez a 2 nap nektek nem felelt meg, igaz beszéltünk a 28.-áról de az nap nem voltál elérhetö.
Még 1 dolog, amikor Kalozék ellen játszottunk Pulse az inf mapra nem tudott maradni, és mi úgy döntöttünk hogy mi is csak 4-en leszünk és így is gyõzni tudtunk. (gg Kaloz team)
A lényeg azért az hogy izgalmas jó meccs volt és remélem mindenki jól szórakozott.
gg all nice war
Uí: nincs harag hisz ez csak 1 játék
<#integet2>#integet2>
jó votla meccs GG kabbe klán, nagyon jól toltátok, annyak ellenére, hogy 4-en voltatok végig, mi meg a játék 60%ban 5-en. (zárójelben jegyzem meg, hogy amikor fincan 4en voltunk, 5ig elvittük 4en :p)
De volt hogy ötünket lejáccottátok, fõleg a végén. <#eljen>#eljen>
LaLee: Tudod ide mindenki jáccani jön és plz ne várd el senkitõl, hogy a te szép szemedért ne jáccon (ergo tegyem ki), pedig az egész napját ugy alakította hogy beleférjen ez az este, mert valaki tõletek nem volt ott. Nem vitatom hogy miért, mert lehetett komoly dolog is, ez van. De talán nem kéne az egészet így felfújni, fõleg nem nekünk akik nem tehettek semmirõl... Lehet dumálni inkorrekt gámáról mindenhol, de egy kupán nemkéne, mert kötelezõen voltak ott akik eljöttek.
Birkus Maximus