Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Élni vagy égni???!
Nem hogy örülnél hogy ott sem felejt el minket és irt!

Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó
Kiváncsian várjuk a képeket...
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
LoL !!
Lehet, hogy én is ott leszek...

Viszek kamerát.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Egyébként meg IGEN!
*Posse*T.W.D*
Tudod, szégyen a futás, de hasznos !!!!!
"Ne basztasd már. Ez a srác nem kerek. Pont. >>mi az hogy nem kerek? gyere jáccuk le ctf2-õn"
En inkabb ezzel foglalkoznek a helyedben, ugyhogy legyel szives...
No tears, please. It\'s a waste of good suffering.

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
Hûûûûûûû, baze.
Egyebkent meg BESZOTLAL?!
No tears, please. It\'s a waste of good suffering.

most "visznót" megyek azt meglátogatom az én kis restaurált múmiámat

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
nekem is volt a piacról ingem...
Addig esdekelt és könyörgött a szerecsétlen érintett, hogy azt mondtuk jó lesz nekünk, jókat fogunk derülni rajta...
De hááát ennek van kezeeee??!!!! csodálkoztunk el, amikor meggláttuk az elsõ fényképet róla....

Akkor ugyis bevesznek másnem érdekbõl..
Szóval üsd a vasat amíg meleg!
Kicsit elgondolkodtam Te hogy a bánatba kerültél a *GBS*-be?

GBS olvasson GBS fórumot!! GBS olvasson GBS fórumot!!
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
[email protected] itt megtaláltok..
Miért nem veszitek be Rylandert ebbe a -lama- klánotokba.
Eddig csak téged Fulopot és még egy arcot láttam ilyen tagel játszani. Szóval ne hagyjátok ki mert tök fasza lenne
ha többen lennétek és még saját szerveretek is lenne!!
Rylandert a -lama- -ba!
F1

Szerezzél a mûszaki egyetemen valami spant, rakjál be egy masinát (rajta SOF2-vel) az egyik koleszba és azután tudunk segíteni!
Klán dolog: az a titka, hogy csendesen játszol, megismered a pályákat, az útvonalakat, az ugrásokat...stb. és utána, ha felfigyel rád valaki, akkor úgyis hívnak majd...
Ha pedig te szeretnél klánt alapítani, akkor legyen egy hely, ahol mindig elérhetõ vagy (icq, msn, irc...) és próbálj meg tehetséges kezdõkbõl összehozni egy csapatot. Kérd el szerveren a mail címüket, írjál nekik....
Egyébként hány éves vagy???
uff :
pac
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Látod Rylander milyen dzso vagyok hozzád estére lesz klánod mert isteni a marketingem