Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
anyi az egész hogy nagyon szeretnénk csinálni egy szervert hogy ol érezzük magunkat és tudjunk jáccani egymás ellen és összemérni tudásunkat közbe megismerjük a mappokat. És ha elég jok leszünk akkor kiálni ellenetek.. nagyon szépen kérlek titeket valaki segitsen hogy kell.. pls

[email protected] itt megtaláltok..

No tears, please. It\'s a waste of good suffering.
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Már elfelejtetted a gránátot jor1-en ???
Bármikor kinyírlak.....

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
másik meg, hogy ha megnézed itt a #34347-et (szintén ezzel kapcs), és utána a másik topikba írásom idõpontját, láthatod, azt késõbb írtam, szal TETTEM is vmit, annak ellenére, h hiányolod. sõt mivel ismét rájöttem, h ide írni majdhogynem fölösleges, ma ua. topikba beírtam a további kérést. pont.
mély tisztelettel, a bûnbocsánatot nyert h@rcZos 😊
Ime, idezek tole :
Szia te!!
A klán egy nagy szar!!!!!
Bazdmeg miaz hogy megdobom gránáttal az embert (ellenség)
visszapattan a falrol és kiállít mert megölöm a csapattársamat!!
És kurvára levehetnétek azt a szar real damge-t mert semmi értelme!!
A puskával megálasz bárhol és kinyírod az egész bagázst én mindenesetre végeztem és leírtam a obi klánt de hát mondjuk meglátszik a magyar szinvolnal!!!
Na csá!!
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
písz.. meg nyugi meg stb!

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Nem szoktam túlreagálni, ha szívják a véremet, de ha mondjuk neked annyi agyad lett volna, hogy nem csak azt irkálod a topicba, hogy:
"jéééé hovaaaa leeteeek a fontoos linkeeeek??'
"mi van mááá ezekkel???"
"jéééé ez érdekeeees"....stb hasonló intelligens hozzászólást... akkor megérteném a viccelõdést.. de te minde topicban utánam írtad, hoyg mit kéne csinálnom....
Írd ide, írd oda.... ÍRJAD TE BAE!!!
Itt vannak a linkek és kész...!
Különben is Evil megígérte hogy lefordítja a loosereknek mert a niggerek visszatérnek és kezdõdik minden elölrõl..

volt egyáltalán olyan war, ami a kiírt napon zajlott? 😊