79689
-
#76529 40 lityi? Gyorsan kell szervezni egy SOF talit :D -
#76528 Ne vigyorogjá'! Te nem szoktál éjszakába nyúlóan tanulni? Apropó , haverom lefőzette a cseresznéjét, 40 lityó faja pálesz lett belőle... Most baj, ha megkóstoljuk? :D -
#76527 :DDD -
#76526 Hihi! Azt nem tudom, hogy lehet 3:40 kor felkelni, viszont azt igen, hogy lehet utána lefeküdni... -
#76525 legközelebb küldj msn üzit ah ez van ott leszek!!!
mikor vannak ezek a szavazasok??? mert akkor en vok ilyen peches, hogy amikor felmegyek nincs ilyen :(, pedig vmikor délután, vmikor este meek fel. jah egyébként asszem te is elmész máshova úgyis ha más mapot akarsz ha meg hülyülsz úgyis összefutunk a kurván.
ui.: a vip partik is jók voltak anno, 1000köszi azóta is K4!oZ-nek
ui.2543: nade vmikor vki 1 inf az NSSen??? vagy madman vagytökmind1hogyhol??? -
PuLZeN #76524 hogy vagy kepes 3:40 kor felkelni :O -
PuLZeN #76523 persze jo lenne ha lenne inf szerver tele magyarokkal de nincs egyelore. -
PuLZeN #76522 nem kene elbaszni a kurvabazmeg publicot, jor1 shop2 ert megy oda sok jatekos. inkabb kene egy masik szervert reklamozni pl kurva2-t 10 percenkent megjeleno uzenettel, es arra kitalalni milyen mod es milyen palyak.
de szerintem az is jo ahogy most van neha lehet szavazni es mindenki kielegul:D amugy enis jobban szeretem az inf palyakat mert izgalmasabb. de ez egy befutott szerver es nem infkent lett hires.
szal csak ovattal basszuk tonkre. azaz hogy ne:D -
#76521 Hihih! Újra egy "sokszor kurvára járó nagyszájú" ! :D Napjában 2x szavazzák meg a hk2-t... így az is terítékre szokott kerülni... persze aki nem jár fel, ezt nem tudhatja... Másrészről lehet fikázni a népet, hogy jor1/shop2 -n kívül nem tud senki semmit játszani, asszem ez a külföldi népnek szól... Részemröl jöhet bármi, viszont ha nem szavazza meg a pór nép, természetesen nem fogom berakni! Lásd Mr Grent hozzászólásában: " a végén senki nem fog ott játszani, csak te meg a botok :D :D " - vonatkozik ez arra, ha kérdés nélkül rakok be mondjuk egy kam5 -öt :D -
#76520 CoD4 fórum? bár én már kerestem ott, de nem találtam csak vki által "megálmodott" kb ilyen lehet a követelmény, majd sztem később lesz, de reméljük nem lesz nagy az igénye és nálam is elindul, ha másnem akkor mint anno a sof2: mindenki szidott a teleport miatt de vhogy azért ment a gém -
#76519 azért vannak 1 jópáran akik szívesen mennének más mapra, csak ők ritkán játszanak: jor1/shop2 elég nekik heti 1x is, meg jópár magyar sztem az infet jobban kedveli, de való igaz a régiek már mással tolják, az újak meg ha jor1/shop2 kívül mást látnak szédülnek, és rinyálnak a kettő közül vmelyik mapért mert a többit nem ismerik, és nem is érdekli őket, hogy megtanulják mert 2 mapig a statjuk sz*r lenne, hmmmm pedig aza HK2, KAM5 hmmmm nademind1, kb mint az italy roof, akik most kezdték nemtudják hol, vagy ha tudják max a red oldalon hogyan lehet felmenni.
ez kb olyan mint a zene vagy a TV, van a .... e ezt ti is tudjátok. -
#76518 Asszem leteszem majd Lineages lantomat ha ez kijön :) Minimum/Ajánlott konfigról nincs még hír? -
#76517 sry az off-ért -
#76516 Hmm... Lehet konfigolgatni a népnek JOR1, SHOP2, CIRKUSZ ÉS KENYÉR KELL... -
#76515 Adj configot, dumálj kaszival, és ha olyan kell a népnek, az Lqrtuk átvan configolva. Ennyi... -
#76514 erre a nagyágyúk visszaszoknak dologra csak annyit, hogy jor1/shop2-re nem fognak visszaszokni.(ráadásul ctf)
mivel mindenki szereti a többi mapot, meg az inf/dem-et
de igazat adok ChMx-nek, mert akárhogy akartam 1 kam5 vagy kam2es servert bármilyen modba keresni nem talált(ill talált 2002es protocollal), ctf serverek nagyrésze jor1/shop2 módban megy fullosan, vagy 2002 protocollos(lehet megérni visszalépni? xD) viszont van dem server !18!-as mapcycle, és asszem 20/26 vagy 26/26 a kihazsnáltsága már délután amikor a kurván még nem is lézengenek emberek, este meg....
szal kurvára a madzsarszkik miatt éri meg járni. -
#76513 hát az tényleg jó war volt...(2ember is szónélkül át pártolt meg épp hogy meg voltunk) de azért GG volt -
#76512 nem olyan regen jaccotunk jor1 zrest col1 obi rd igaz col1 masodik felen lestat mar sniperel meg kessel rohangalt kury meg vegigkajalta a jatekod csak allt egy hejbe de ha jolemlekszem nyertunk de lehet csak azert mert te nem jaccotal :( -
#76511 ugandára annyi skill kell mint összerakni egy 2darabos legót azt hogy ki magyar meg simán levághatod a ping alapján :] -
#76510 Na Csá! ilyen jót rég nevettem mikor végigolvastam az eddigi írásokat...Én személy szerint utálom az álnevezést. Sniperekkel semmi bajom. Motoros kocsmába meg babettával járok, anyámmal élek és van 1 kismacskám. ( ja meg sof2-on izmozok)Uraim miért gondolják h 80% külföldi a serveren? ha álnévvel járnak a "nagyok" akkor nézhetik őt külföldinek is...Multkor Penge is fent volt(álnéven:asdfg)....Jó lenne ha a nagyágyúk visszaszoknának...(vagy már visszaszoktak csak nem vállalják fel hátha szarabb a stat mint 21/4). Nekem teccik a kurvaserver(nyugi hyb nem vagyok admin) csak akkor nincs kedvem jácccani mikor fullon van...inkább a 4v4 vqagy 5v5 jön be mert ot nincsen 32 gránát a pályá meg 10 a packekben amit mindenki dobál mint a hülye... Kitartás Animal, Sedoékkal meg warozhatnánk is esetleg, persze nem obi rden hanem Ugandán(újra megy)ahol előjönjne sedo 4éves rutinja meg skillje:P na hy all "have fun good luck" -
#76509 Nincs már kihívás benne? ha fel is mennék csak sniperrel mennék, az legalább fun. De 5 perc múlva már unom hogy ak-val őlnek meg 10x-re. Meg aztán Jor1 meg shop2 nem egy izgalom. Tanulni meg nem tőllem kell :P -
#76508 SZNÁJPER engedélyezve of korsz -
#76507 Sajnálom h nem játszol... Legalább lenne kitől tanulni! :) Egyébként ez a mindent eltörölsz, mindent megszabsz, mindenkit kiútálsz ezt honnan veszed? :D Pláne akkor ha nem jársz fel a szerverre játszani, nomeg nem ismersz! :D Persze előfordul, hogy bunkó vagyok - nem tagadom, főleg ha részegen visz rá az Isten, hogy lövöldözzek - de szerencsére ilyen ritkán van! Sztem rakd fel a SOFot, aztán jer fel lőni egyet kettőt! Hidd el, nem fogunk csít miatt bannolni (csak ha csitelsz) ! ROOFL! -
#76506 Bocsásd meg tudatlanságom, én akkor játszottam utoljára mikor a nagyok is eltüntek és a kicsik meg bannoltak mert csiter vagyok címszóval.
Én csak a hozzáállásodra reagáltam egy velőset, egyébként meg van ezer bajom. Szerettem ezt a gémet, és tudom mik a hibái.
Ha belegondolsz hogy mindent eltörölsz, megszabsz és mindenkit kiutálsz akkor a végén senki nem fog ott játszani, csak te meg a botok :D :D
-
#76505 cső Lestat:))
épp ezért szeretek álnévvel menni, mert akkor kihívás kicsit másképp játszanni, hogy az ilyen naabok, mint te, ne ismerjenek fel:D:D
amúgy, ha sniperről van szó, akkor: sniper
kicsit off, de azért jó;) -
#76504 saját véleményem szerint aki egy sarokban ülve "campel" az egy láma, ezt minden komolyabb player tudja. védeni nem úgy kell hogy becsücsülök vhova és nézek egy adott útvonalat, hanem mászkálni ugrabugrálni kellene hogy mindent beláss és tisztában legyél azzal hogy hányan hány felől jönnek. A játék közben történő fikázás meg anyázás szintén lámákra vall, mert a gép előtt ülve azt kell emgmutatni milyen jól gamelsz, egy kocsmában meg hogy milyen tökös gyerek vagy. (nem mondom h én még sosem szidtam a kempert, mindenkinek van rossz napja de ilyenkor nem csodálom ha megvan az emberek véleménye rólam) Sniperről annyit hogy a játék része, ha leszednek valahol és vagy olyan béna h legközelebb ugyanott meghalsz, akkor magadra vess. Álnevezni meg mérne lehetne? Kit érdekel mi a nicked ha jól játszol, ha gyökér vagy akkor emg tökmindegy. Csóri sisét pl a mozgásáról felismerem akármilyen néven is játszik, és ez a lényeg..legyél különb mint a többi :] -
MusA #76503 Ennyi.
-
#76502 Loooooooooooooooooooool -
#76501 Csak 1 képet mééééggg:
-
#76500 Óóó Kemó, most megölted a fórumot... -
PuLZeN #76499 hali!
belepofaznek: egyetertek az alnevezessel magyarok kozt jelenleg nem tudok meg aktiv csalorol, mindet sikeresen kiutaltuk.. ja bazz chemo:DDDD te meg itt vagy!:DDD
sorry a multkori warert sracok .. nem gondolom hogy szukseges lenne beszelni rola fasz voltam ennyi:D
sniperrel meg semmi bajom, kedvenc fragjeim.. oldalrol, hatulrol mekkora elvezet learatni stabbal akar:D vagy meszirol ak val leloni:D azt ott nez..
nade ti tudjatok -
#76498 Nah srácok csak félig jutottam az olvasásban, mert ez külső szemmel nagyon gát hogy itt marjátok egymást mint a gyerekek. Ez a ki kemper, ki nem téma minden évben feljön, de nem baj legalább nem hal meg a topic.
Elmegy a macska cincognak az egerek?! :DDDDDDDDDDDD Ezek vagyunk magyarok ehhez értünk.
Nem írok sokat nyugi mert lusták vagytok végigolvasni. :D
Sztem egyszerűen mindenkinek el kell viselni a kritikát. Higgyétek el rengeteg energia egy ilyen szervert megcsinálni és fenntartani. Sziívesen megghallgatjuk a véleményeteket, mint pl ez az ominózus SNIPER kérdés és megpróbáljuk megoldani. Logikusan semmi akadályát nem látom a sniperrel egy helyben történő lélekszám-csökkentésnek, de ezt még az összes adminnal tisztáznunk kell.
Másodszor Zsolti a legjobbat szeretné mindenkinek, aki jobban tudná ezt csinálni miért nem mutatja meg hogy kell? Persze neki is meg vannak a hibái mint mindannyiunknak. Azért van ez a FÓRUM hogy ezeket megvitassuk ÉRTELMESEN.
Az egész ország másból se áll ki csak egymást marja mindenki.
Sztem itt és most zárjuk le azzal a kérdést, hogy bármi bajotok v. kívánságotok van szívesen várunk mindenkit, a személyes ellentétek tisztázására meg ott az MSN.
pl: Legyen álnnevezés újra.
véleméynek <-----> ellenvélemények
[MEGOLDÁS]
Így képzelem el. -
#76497 cyberkarate....csipázom -
#76496 ROFL! Kicsit úgy látom csak sikerül mélyen beleszaladni a lecsóba... Rendben van, hogy régen játoszttál, de most még arról sincsen elképzelésed h lehet e smokeot vagy tüzet választani a kurván, vagy hogy Fülöp játszik e még... Persze azért beszélsz... Sztem még soha senkit nem bannoltam azért mert snipert használt...Bant csiter kap, vagy ha már valaki nagyon tapló ocsmány paraszt... De ha ez ilyen nagy probléma, és mélyen mindenki lelkivilágába belegázol álmatlan éjszakákat okozva, hogy a Kurvabazmeg szerveren lehet snipert választani, viszont nem lehet beülni egy sarokba onnan lődözni vele kikapcsoljuk a snipert (is)... Hogy ne lehessen ezen napokig Tolsztoji hosszúságokban reményeket, ódákat zengeni! ROFL
btw Havi szinten a szerveren 1300 ember (legalábbis ennyi különböző guid) fordul meg... Hidd el a helyzet korántsem annyira vészes, mint ahogy te hozzászólásodban vázoltad! Másrészről pedig köszönöm a kritikát, a továbbiakban figyelembe fogom venni a látottakat, "hallottakat"! -
#76495 Hát a kurván már elég régen nincs:M4,füst,flame,flash -
#76494 Egyetértek Flowával, ez egy ovoda. Azért baszod ki az embert mert sniper-el? A sniper messze szarabb fegyó mint az AK. Mindkettő képes ugyanolyan távból ölni, mégis az AK nak jobb a k/d-je. Ennyi erővel ak-t használókat is lehetne bannolni. Szánalmas ultranoob ha mindig mindenkit kordában akarsz tartani. Egy szerver attól jó hogy van rajta admin aki a nem fair embereket kibassza. A többit meg hagyja játszani. A camperezőket meg egy mute-val jutalmazza.
Ti még messze sehol sem voltatok mikor itt olyan nevek mentek mint Mapo, a kemperelés ősatyja, vagy a Fülöp és a 4 heroes, aki über kempeltek mindig, aztán ott volt az a srác aki a külföldiek közül a legnagyobb kemper volt mindig (bocs a neve nem ugrik be). És bár lehet hogy elküldtük jónéhányszor az anyjába a tagot ettől független ujjászületés után már arra mentünk hogy kinyírjuk. Ezzel serkentve a mozgásra.
Ha te szabod meg hogy ki és mit csináljon a szerveren akkor ez egy rakás fos. És mind az amiért ez a szerver fut, haveri kör és fun miatt, elveszti az értelmét és paraszt nemtörődöm álneves lámák járnak fel, egy két régi őskövülettel. Majd rájössz te is hogy eltünnek azok akik miatt te és a társaid próbáljátok a szervert karban tartani.
Vazze ha annyira béna valaki hogy nem jön rá hogy akár füstöt is lehetne használni (ugye van füst? :D) Jor1 piacra, vagy hogy a dobozról a piac tetejére felfutva akár ki lehetne lőni az ellent. Na az a szánalmas.
TE meg bannolj mindenkit aki nem úgy játszik ahogy te azt elképzeled.
ÉS majd mikor már csak ketten hárman lesztek akkor meg gondolj vissza hogy mi lett volna jobb, kussolni és publicolni, vagy meg sem születni....
De hol vannak már a régi inf warok mikor a a szép lassú taktikai betámadások beletorkoltak egy über kempbe. Vagy a ctf rushok, aminek a végén bár meghaltam azért a kemper kapott egy granyót az agyába.
Váltig most is állítom nem az a noob aki ül és vár, hanem akit már 3x lőnek le, mert arra is képetelen hogy jobbra vagy balra nézzen.
A játék öröme az hogy mindenki jól érezze magát, minnél többen vannak annál jobb. A kemper is player és bár "dögölne meg" attól még játékos.
Ki kellene szedni az ak-t meg az m4-et és a shoti-t. Húú mi lenne ott.
Szögbelövő a nagypapi ellen, és társítani egy két uzi-t mellé, a silver tallon-t meg kilőni. A sig-et meg 1 lövetűre állítani. Mindenki kezdhetné előlről a sof2-t. :D :D -
#76493 SZVSZ ez egy kurva nagy paradoxon!
Ha lehet választani a Sniper-t akkor lehessen már rendesen sniperezni!
Ha blue vagyok és v.ki befogja a közepet a red spawn-tól ,akkor
a,Nem megyek arra(vagy ha arra megyek csak bunny-zva és törekedve
arra,hogy minél többet takarjon a fal.)
b,Megyek a piacon, mögékerülök--->lelövöm
c,Beállok én is sniperezni és jót röhögünk egymáson,hogy milyen
fejesekkel szedett le,vagy szedtem le.
Ha red vagyok és beállok középre snipázni akkor a legtöbb(normális
player 1-2 halál után már csak gránátot jön dobni középre,[egyépként
is ha 3-an jönnek gránáttal nyulat baszni sincs időd mert meghalsz])
Szal vagy kiveszitek a snipert(mint a flasht[ezt még v.mennyire meg is érttem mert a sok fogyi úgy használta mint a nade-et[#falbav]],a smoke-ot[nah ezzel mi kárt lehet okozni a másikban],vagy lehet normálisan sniperkedni és az a 1-2 síró vérpistike elmegy.
-
#76492 Látom akkor neked is csak a szád nagy!
Sis3, van egy jó pár pro-sniper ürge akik fel szoktak járni a szerverre... Namost befogja középet, vagy a piacot, és élő ember nem jut rajta keresztül... Ezért nem szoktam engedni a sniperezést - idézlek: "mert ugye a camp, mint táborozás nem hordozza magában a mozgás lehetőségét" - mivel ráadásul egy helyben kell hozzá állni vagy ülni... Azért lehet választani a snipert, mert néha szoktunk ökörködni is, és így sokkal kényelmesebb, ha nem kell újraindítgatni a szervert/mapot stbstb... Minden okkal történik, bármily meglepően is hangzik! A warok pedig nem összetévesztendők a public játékkal... -
#76491 Óvoda....... -
#76490 kuddel penzt veszek 3 rekesz sort azt majd emailba megirom hol usd magad