Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RIZLA
béesz
Hooli .......

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

mooo
htx!!4
cs3ri
Sofozzál is Rasta <#nevetes1>

MaNHuNT Powaaaaa!

RaSTaBaNDiTa
omg lehet megint sofozni fogok? <#worship>

Kaszi46
A válasz egyszerü, mert véééér!😄
Amugy nem probáltam még, és alapban nem is fogom használni. Mókázni viszont jo lesz. Majd viszek kenyeret tunkolni.😊 Mozgásban szerintem azért biztos jobban néz ki.

Nem vagyok egy vadista szandál, de a játékokban szeretm ha fröcsög a vér, talán ezért is tetszettek meg a képek.

pár honapja amugy is ez a hátterem:

😊

*Posse*T.W.D*

Mr.Grent
Háát ez elég gagyi. Hasonlít a Valami címû filmre, mikor a vér ilyen alakú lett. Egyébként miért jó az ha a játék ami akcióra épül, taktikai és szem-kéz koordinációs képességeket növelve és többek között a realitáshoz is kacsintva valamit, elkúrni egy ilyen élettelen dologgal mint a vér idétlen fröcskölése. Ehhez fel kellene szerelni egy ablaktörlõt a fejünkre, vagy a kijelzõre hogy takarítsa. Nembeszélve rólla hogy ettõl csak darabosabb lesz a játék.

Ez kb olyan mint a 2. Világháború nagy csatahajói, irtózatos tûzerõ, de kb 5 percenként tudtak lõni mert a füsttõl nemlátták a célt.

https://grentmedia.hu

Sáska
mooo
linkt plz!4
Kaszi46
Perfect FX MOD, mükcik single-ben és multiban is.

vééér dejóó😄

*Posse*T.W.D*

Animal vegyél fel pls msn re, privibe ment..
LES FORZA INTER
a legnagyobb poén, hogy hagytam a belsõ letöltõnek töltse le úgyis anatot tanultam, erre az uccsó 4 percnél kidobott :S pech, máskor meg 5KB/S-rõl leesett 3ra, ami már 1,5 óra helyett 5 órát jelentett volna.

viszont úgy fel tudtam, menni, hogy 5 secig, szedtem, utána meg reconnect. Na ezt magyarázza meg vki!

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

czazsi
Igazad van, nem próbáltam! És tudod mit LES?! Egy csónakban evezünk, mert nekem is hiányzik a fájl, és nem tudom sehonnan se leszedni... <#nemtudom>

-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-

cs3ri
na akkor most mikor lesz az inf party? igaz nem vagyok 1 nagy infes de ott legalább nem szolhattok be h kempelek<#mf1><#boxer><#banplz>

MaNHuNT Powaaaaa!

LES FORZA INTER
kösz de ez megvan. neked update104.pk3 nélkül megy az úl kurva inf? vagy te se próbáltad mint oly sokan 😄

Hexen
hétfõ:5.
kedd:6.
szedra:7.
csütörtök:8.
péntek:9.
szóval mikor???<#nemtudom><#heureka>

Sáska
mikor? reggel vagy este? pontosits pls, s lehet hogy felbukkanok😊

Sáska
ez benne a trükk<#hehe><#hehe>

czazsi
joh, úgy nézem eggyel nagyobb számú patch kéne 😄 rofl

-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-

czazsi

-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-

LES FORZA INTER
Valaki vmi konkrét segítséget az update104.pk3ra pls!
mert:
1 soffiles.com-on csak german bloodpatch 1.04 van, amihez jelszó kéne...
2 filefrontól leszedtem sof104patch.exe de nem akar mükszeni

Szal naon pls vmi használható segítséget!

LES FORZA INTER
vagy találtam egy sof104patch.exe-t de az nem akar lefutni, kész ez a server nem szeret engem.

czazsi
Pulzeee! Hát hova mentél?!?!?! Itt van, a demó... Ha jó kedved lesz nézegesd!<#banplz> pulze vs animal 😄 Másrészrõl meg domit csináltál rajtam teeee! 😄 <#nevetes2>

-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-

LES FORZA INTER
ez az update104 a german bloodpatch lenne? mert akkor megvárom míg lejön.

hát õõõ péntek az nem 9?
ChMx
Péntek (március 5.) INF party a szerveren E. Mindenki gyûjjön E.

KurvaBazmeg Public: 62.112.194.67:20101 KurvaBazmeg War: 62.112.194.67:20102

ev1l FlOwEr
Hûûûûû, de jó vót'.....

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

LES FORZA INTER
megnéznéd nekem pls hogy a sof2/base-ban van e neked update104.pk3? és ha van vhogy át tudod passzolni?

ev1l FlOwEr
Ma este kis infezés???

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

RIZLA

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

cs3ri
jaja voltam az uj inf szerveren és simán feljutottam<#wave><#smile>

MaNHuNT Powaaaaa!

Hexen
<#worship><#worship>fasza de csak a zene miatt 😛--> újra elkezdtem pokolgépet halgatni ^^<#integet2><#taps>

LES FORZA INTER
valaki járt már az új Kurva Bameg inf serveren?
és ha igen van update104.pk3-a?

Mr.Grent
THX, bár CTF-en csak nyomni kell a gombot, és jól mozogni. Errõl Sis3-e tudna mesélni, én csak tilitoliztam a pályán, de õ aratott.

Mr.Grent
Alma, hmm inf-es kollégák elmondhatják, hogy inf war nincs nélküle. Elhihetitek hogy egy jól meglõtt alma az -1 ember minden körben. Néha 2 is. Fõleg HK1-en 😄 😄 😄

Mr.Grent
A legjobb kill, az sok szempontból is a sniperes lövés, még látszik is a lába a srácnak hogy ott ül mellettem amikor felugrom, és mikor leesem akkor lövöm el scope nélkül ( Szegény Erasmus ezt nembírta már feldolgozni ). A shop2 mapon mikor felugrok és épp beviszem a zászlót és röptiben látom meg a tagot az felejthetetlen számomra, és mindezt tét waron meglõni hihetetlen élmény volt. A lassítások direkt kiadják a savát hogy mennyire hallgatni kell a hangokra. 5-6 frag mindig azon múlik.

De jó is vólt, annó, kár hogy nincs másnak is filmje.
Bár lehet hogy kaszi demóit végig kellene túrni.

Mr.Grent
Uhh, de jó volt meglesni újra 😄

Pigo
ÉN errõl csak 2 mapot ismerek(JOR1/SHOP2)<#idiota>
A legjobb kil sz.tem a jor1-es gránátos,mert azo látszik a mák😄

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

MuayBoy
Aham 😄 Meg kell hagyni VOLTAK szép lövéseid . 😄 😄 😄

cs3ri
<#zavart2><#wow3><#wow1>szar video <#wow2><#confused>

MaNHuNT Powaaaaa!

czazsi
e

-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-

czazsi
Õõõ, akkor itt melyik is Mr.Grant? Akit 3.-nak vagy akit 4.-nek lõnek le? <#nevetes2> ... én tuti bannolnám csit miatt! <#banplz>

-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-

RIZLA
Tessék itt van Grent papa, fénykorában 😄 <#nezze>

RIZLA
alma.alma,....... xD jojaz.... Bundzsi-e vagy .?! xDDDDD

Mr.Grent
Aimbot, pffffffff utoljára office-on láttam mikor amadeus-t és Erasmus-t 1 mp alatt lõtték le úgy hogy a terem két végében voltak, és azt is bannoltam, rángatta srácot mint a gépszijjat. A Láma bot azt a bénázás-ra értem. Tudod amikor szerttem játszani akkora almáztam, amikor gyúrtam rá akkor AK-ztam, mikor már csak funny-ból játszottam, akkor Sniper-eztem. Ma már csak sniper. Almázni nemlehet, marad az ak, amit meg néha azért még beujjítok.

MuayBoy
Elég kaki a feltöltés a letöltéshez képest 😄

cs3ri
<#mf1><#banplz>

MaNHuNT Powaaaaa!

Sáska
repül az idõ<#guluszem1><#vigyor4>

DrBigSlingShot
dehogynem felmerûlt, és nem másfél év hanem majdhogynem 4, na de ez van 😄

Élni vagy égni???!