Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
https://grentmedia.hu
MaNHuNT Powaaaaa!
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
és bocs a szar képért.
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
a lényeg:
és egy másik kérdés: fe akartam menni az új Kurva inf serverre, erre nem enged felmeni, hanem azt mondja szedjem le a user_RealDamage_mod_by_obi.pk3-at csakhogy: a serveren ugy nincs autodownload, de a fontosabb: nekem meg van:
ilyenkor mit lehet csinálni?
ja FINCA2 powa 😄
Másképp azért jó volt.... nanokutya is feltünt hó hó régi cimbik
Élni vagy égni???!
MaNHuNT Powaaaaa!
az volt a legnagyobb TK eddig, bár a rekord 1 mapon 9, csak nem tudtam befejezni a mapot... szal nem ért.
ezzel búcsúztam tõletek<#idiota>#idiota>
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
az alap mapok jó kombinációban naon jók, ja és dep1 infet még hozzjuk kell csatolni az jól meg van csinálva és jó meccseket toltunk rajta anno a balfasz serveren.
MaNHuNT Powaaaaa!
Szerinted nem kerestem,de mint cirkusz induló nem hozott ki semmit,ha simán cirkuszt írtam akkor meg MANCI-t hozott ki(MagyarNemzetiCírkusz+I)... az angol meg a francia oldalok meg nincs semmi használahtó csak az,hogy milyenek a bohócok<#idiota>#idiota>
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
*Posse*T.W.D*
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Pár érszevétel:
-Infen nyugodtan lehet berakni m4-et m203-al. Ha nagyon bökné a csörötöket, akkor lehet limitálni oldalanként kettöre, háromra.
-Flame kötelezö😊
-public esetén scorelimit 10
Lkurtuk szerverböl kiindulva, simán meg van az esély arra, hogy felfuttassuk a szervert. Akárhányhor bementünk, pikk-pakk megtelt, jöttek külföldiek is, annak ellenére, hogy sokuknak 100 körüli volt a pingje. Szal jo lenne, ha pár estén keresztül állando jelleggel megtöltenénk a szervert.
Nomeg annak is örülnék ha a magyar sofosok, végre egy kicsit többet látnának a sofban a jor1\shop2\ctf kombináción kivül.
*Posse*T.W.D*
Remélem a Sáskának kevesebb lesz a pingje. 😄
KurvaBazmeg Public: 62.112.194.67:20101 KurvaBazmeg War: 62.112.194.67:20102