Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sáska
aimbot^^

MuayBoy
Aimbot 😄 lehet félre értelmeztem a lámabotot 😄 vagy mégsem?

Pano
ne fiatalicsá minket vazze! 😄

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Mr.Grent
AB?

https://grentmedia.hu

MuayBoy
Csery játéktudása ellen nem mész semmire az AB-vel 😄

Mr.Grent
Mikor szeretnél látni? Felmegyek és lelõhetetlen leszek. Bekapcsolom a lámabotot, amit a flowától kaptam.

cs3ri
Öskövületek<#vigyor2> mikor fogtok játszani már kiváncsi vagyok rátok<#violent><#gun><#banplz>

MaNHuNT Powaaaaa!

NaNoKuTyA
nemkem maradt a statom a régi....csak fordítva!

\':..:\'

RIZLA
xDDD

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Mr.Grent
Olyan nincs. Mindnekinek kötelezõ ugyanolyan bénának lenni!!!!! 😄

Sáska
az nem merült fel benned, hogy esetleg te nem játszottál már kb 1.5 éve (akkor sem olyan sokat), õk meg napi 2 órát játszanak, s esetleg ezért dõlsz-buksz?<#nemtudom><#bohoc>

Sáska
i love you😊
ping: 35ms

Taptarap
i love UPC 1.18Mb/sec letöltési sebesség.<#taps>

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

MuayBoy
Miért nem elég egy bohóc? Az is több mint a semmi 😄

LES FORZA INTER
szal a lényeg ez lenne
és bocs a szar képért.

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

LES FORZA INTER
uhh gec bocs a képért, infraviewen vhogy nem ilyen szar volt, nemértem pedig mindig így dobtam be képet, de sosem volt ilyen problem.
a lényeg:

LES FORZA INTER
a Kurva jor1/shop2 törölve lett?
és egy másik kérdés: fe akartam menni az új Kurva inf serverre, erre nem enged felmeni, hanem azt mondja szedjem le a user_RealDamage_mod_by_obi.pk3-at csakhogy: a serveren ugy nincs autodownload, de a fontosabb: nekem meg van:
ilyenkor mit lehet csinálni?

LES FORZA INTER
én se azt mondtam, hogy uncsik, poénkodni jók, csak naon bugosok, de a megfelelõ változatos mapcyclevel naon jó serverrt lehet összedobni.
ja FINCA2 powa 😄

DrBigSlingShot
Szóval vegyes érzelmekkel teli tértem vissza. Jó kis fealing volt bejutni a serverre és néhány tonna olmot osztogatni, bár többet kaptam mint addddtam 😊. Nagyon profi emberek gammelnek vörösen izzó golobist köpködõ AK-val várnak a fal mögött mikor elõbukkanak egybõl eltalálnak, nem is értem, hogyan csinálják 😞 valahogyan átlátnak a falon nagyon menõk!!!!!!! Az én idõmben ezt wh-nak hívták LoL. Vagy esetleg egy másik kézenfekvõ lehetõség van ez már maga a mátrix amiben egyes emberek benne születtek a rendszerben hogy azt a maguk kénye kedve szerint formálják. Kéremszépen valóban ez a cyborg világ.

Másképp azért jó volt.... nanokutya is feltünt hó hó régi cimbik

Élni vagy égni???!

cs3ri
Nem azt mondom h mindig uncsik csak ha mindig azok a mapok mennek akkor már tényleg uncsi

MaNHuNT Powaaaaa!

LES FORZA INTER
jah a régi szép idõk...
az volt a legnagyobb TK eddig, bár a rekord 1 mapon 9, csak nem tudtam befejezni a mapot... szal nem ért.

Pigo
3 mp 7 TK almával...<#mf1><#mf1><#mf1>
ezzel búcsúztam tõletek<#idiota>

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

LES FORZA INTER
azok a mapok csak poénkodásra jók semmi másra.
az alap mapok jó kombinációban naon jók, ja és dep1 infet még hozzjuk kell csatolni az jól meg van csinálva és jó meccseket toltunk rajta anno a balfasz serveren.

cs3ri
Lehet h uncsi a jor1/shop2 kombináció de a CS mapok is uncsik a Mad-Hunt serveren(ami mellesleg a kury-é manhuntnak semmi köze <#ejnye1>)<#banplz>

MaNHuNT Powaaaaa!

LES FORZA INTER
jor1\shop2\ctf kombináción kivül is látnak sztem jópáran fantáziát, csak azok a serverek sokszor konganak az ürességtõl. Legalábbis ez elmúlt 2 hétben egyiken se láttam embert, így nem is naon sofoltam.

Pigo
Az.

Szerinted nem kerestem,de mint cirkusz induló nem hozott ki semmit,ha simán cirkuszt írtam akkor meg MANCI-t hozott ki(MagyarNemzetiCírkusz+I)... az angol meg a francia oldalok meg nincs semmi használahtó csak az,hogy milyenek a bohócok<#idiota>

MuayBoy
A végén a futó az nagyon kemény 😄

Pano
Olvastam egy cikket, hogy túl korán lépte még meg a T-online a sávszél emelést, mert még nem fejezõdtek be maximálisan a fejlesztések. Sok helyen a tûréshatáron megy a rendszere.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Mr.Grent
Hazai T-com os sávszéelsség emelés óta, mindenkinek szar kifelé és befelé is a netje.

Kaszi46
Nyem, amikor ment az inf móka, akkor soha nem volt semmi gond. Kár hogy a külföldieknek magas rá a pingje.😞

*Posse*T.W.D*

Mr.Grent
SOF2FILES.com, ha itt nincs megeszem a kalapom.

Mr.Grent
Akkor remélem nem volt gáz hogy 1x-2x lelõttem a szerver este úgy 8 körül, napersze rögtön indítottam is újra, csak a lagzás miatt. Üresen futó szerver néha szeret belaggolni.

NaNoKuTyA
nekem mind1, csak a brigád jó legyen!😉

NaNoKuTyA
<#action>

RIZLA
béesz BaNDiKa 😛

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Kaszi46
<#eljen><#eljen>
Pár érszevétel:
-Infen nyugodtan lehet berakni m4-et m203-al. Ha nagyon bökné a csörötöket, akkor lehet limitálni oldalanként kettöre, háromra.
-Flame kötelezö😊
-public esetén scorelimit 10

Lkurtuk szerverböl kiindulva, simán meg van az esély arra, hogy felfuttassuk a szervert. Akárhányhor bementünk, pikk-pakk megtelt, jöttek külföldiek is, annak ellenére, hogy sokuknak 100 körüli volt a pingje. Szal jo lenne, ha pár estén keresztül állando jelleggel megtöltenénk a szervert.
Nomeg annak is örülnék ha a magyar sofosok, végre egy kicsit többet látnának a sofban a jor1\shop2\ctf kombináción kivül.

*Posse*T.W.D*

ChMx
Az új kurva INF szerver: 217.172.182.244:20100

Remélem a Sáskának kevesebb lesz a pingje. 😄

KurvaBazmeg Public: 62.112.194.67:20101 KurvaBazmeg War: 62.112.194.67:20102

Pano

LES FORZA INTER
kit érdekel? de itt 1 link: ez

MuayBoy
Az a "Tá-tá tárárárá rátáttárá".......? 😄 😄 😄

RVPFigo
nekem van ilyen server stats nevû de az elég béna...csak effectit meg killt ír ki...tudok még ilyen bonyolultabbról is de azokhoz "állítólag" több programozási nyelv kell, de én 1et sem vágok lol

RVPFigo
Üdv skacok a Koleszbõl...sajnos majd leghamarabb csütörtökön vehetek ismét Ak-t a kezembe de addig is 1 kérdés: Ha lan servert szeretnék csinálni OSP-módban...akkor meik sebzéseket hagyjam bent vagy vegyem ki h Normal Damage legyen?.....ja és ilyen szerver statisztika csináló progikat nem vágtok? ami mindent ki ír...milyen fegyverrel mennyit és mit lõtt meg ilyenek...Amennyiben vágjátok, akkor linket is elfogaok😄<#nezze><#email><#violent><#taps><#pias>

Sáska
Csalódni fogsz😞
zrest powaa

cs3ri
Hmm de nagy punnyadás van a servereken<#rinya><#zavart2>

MaNHuNT Powaaaaa!

Pigo
Tök véletlenül nem tudja senki,hogy mi a cirkusz indulójának a címe?

Pigo
Igen<#mf1>

NaNoKuTyA
<#integet2>

NaNoKuTyA
gondolom mindenki leszarja, de visszatérõben vagyok!!<#violent><#duma>

MuayBoy
Engem a Zrestre nem akart felengedni, mert nem volt meg a zrest2.pk3 file... És a szerveren ki volt kapcsolva az hogy le lehessen onnan tölteni, de netrõl le szedtem külön 😄 Azaz, lehet neked is csak hasonló a baj 😄