79689
sof2.jpg
  • Sáska
    Értem amit mondasz, s részben igazad is van. Csak szerintem a legnagyobb baj, az, hogy arra is azt mondják, hogy kemper noob, aki nem is biztos hogy kempel.
    Pl. nézzük jor1-et, ha pirosból, kimész a piacra, a sárga ponyvákról lelövöd a kisház falánál jövő tagot, aztán odaugrálsz a kisfalra, megszórod kicsit a kék respawnról jövő embereket, aztán ugynonnan a falról lősz kicsit középen az átjáróba, mert tuti ott is vannak, majd leugrassz a piacon levő táskához (mert eddigre biztos kell már), aztán kicsit lebaktatsz a piacról az alagútba (vagy mi az), onnan is kicsit meglövöd a spawnról érkezőket, majd középen fel, vissza a kisház, megint lősz egy két épp újjászülető embert, majd hozol egy zászlót is, hogy ne érje szó a ház elejét. Ebben az esetben simán lehet, hogy ugyanazt az embert lelőtted 3x is, és ő csak annyit érzékel belőle, hogy mindig lelövöd, pedig még a map közepére sem ért el. Természetesen köcsög kemper naab leszel, holott nem is kempeltél (mert ugye a camp, mint táborozás nem hordozza magában a mozgás lehetőségét:) ), csupán egy területen moztogtál. Nem baj, ez a kurván már simán kempelés, és beszólnak érte.

De vegyünk egy másik helyzetet: jor1, pirosból sniperrel elindulsz a piacra, s az első doboznál megállsz és nézed, hogy aki kék a piacra jön, azt lelövöd. mivel sniperrel vagy jelentősen csökken az esélyed, de tulajdonképpen kempelsz. valljuk meg, sniperrel azért nem lehet rusholni. (nem is értem, hogy egyáltalán minek lehet snipert választani a kurván, ha azért is beszólnak (ráadásul az admin!!) ) Szóval pontosan tudják hogy ott vagy már 5 perce, mert már 3x lelőtted a tagot, de mégis te menj anyádba, hogy ott ülsz, és merészeled már megint ugyanonnan lelőni kedves barátodat, aki minden egyes körben elfelejti, hogy :
    1.) arra nem kéne menni, mert ott meghalok
    2.) inkább körbe kéne menni, és hátulról/oldalról megkúrni a kempert

Bezzeg mikor war van, akkor mindenki tud ám atomkempelni!!! És akkor bizony az összes elfelejti, hogy publicon pont ő a leghangosabb chatty bitch!
    Nekem is sokszor van, hogy lelő egy kemper, de nem érdekel. inkább kihivásnak tekintem, persze van aki nem tudja ezt elviselni. Még ha idegesit is, akkor sem irom be soha, hogy kemper, vagy cheater, mert nem adom meg azt az örömöt neki. Inkább kussulok, és megpróbálok túljárni az eszén.
  • czazsi
    Kifizetem neked az utiköltséget ha ideérsz!
  • Iatloz
    az odavissza ut kb 3 rekesz sor anyit nemersz nekem:D
  • czazsi
    Wehehe! Gyere te el, ha neked nem csak itt nagy az arcod! :D HIHIHI! A címet úgyis tudod! Hajrá!
  • Iatloz
    azabaj akarkivel akarok kozuletek ugysejonnetek el mert csak itt nagy az arc... :(
  • czazsi
    Hihihi! Figo nem admin, csak éppen ő is jelen volt az ominózus tegnap esti esetnél, és a pártomat fogta... Tudatta Sedóval a - nem éppen szeplőtelen - véleményét... Nem is értem, hogy Sedó miért nem engem akar a motoros kocsmába invitálni Figó helyett... :D

Hyb: Nagyon jól megfogalmaztad amit írtál, 1000% ban egyetértek veled! Azzal van baj, aki leül 1 helyre és kempel egész map alatt... Nem azzal, aki taktikusan játszik, óvatosan megy, és hajolgat!
  • Hybrid v2
    ui: K4loz tényleg frankó admin, csak akko lép ha köll, de akko nagyot :)
  • Hybrid v2
    Most akkó Figó admin lett? Mert akkó tényleg kurva nagy baj van a kurva körül...
    Sis3, mindenkinek más a kempről az elképzelése, én értem is, hogy mit mondasz, fel lehet fogni úgy, hogy az a noob, aki hagyja magát mindenféle lukakból lelövetni, és tényleg lehet hogy igazad is van, meg kell tanulni rendesen játszani, és amit már többször is írtál, nem csak a W-t nyomni. Én egy ilyen w-nyomó figura vagyok, a csapatom flagjeinek felét szinte mindig én hozom, akkor is, ha tele van a szerver, de már nem zavar az ilyenféle kemp, tényleg szét kell nézni rendesen. (Nem is nyivákolok, az adminok megmondhatják) Csakhogy: a probléma ott kezdődik, hogy vannak, akik a W-t viszont SOHASE nyomják meg. Csodálatos olyan 4v4 CTF-ben részt venni a kurván pl, ahol rajtam kívül SENKI se megy flagért. Világos, hogy mindenki úgy játszik, ahogy akar, de aki csak lövöldözni akar, az menjen már DM-ezni az isten szerelmére! Sztem itt ez a lényeg, van a SOF-ban DM is, ott tényleg mindenki azt csinálhat, amit akar. Az a CTF, ahol a két csapat guggol egymással szemben, szart se ér. Tessék, itt a flame, te kérted .
    Az egész helyben ücsörgésnek az oka egyébként a statisztika. E miatt fosik menni a kiscsávó, inkább ül egy lyukban, mert szegénykémnek negatív lesz a statja véletlenül, inkább üldögél valahol, csinál egy 60/40-et és bejelenti a végén, hogy : "ma kurvajol megy, figyelitek?" Jabazzeg, kurvajól, kár hogy mi a pofádat nem láttuk félóra alatt, te meg a flagünket, amúgy jó kis CTF volt, sajnálhatod, hogy kimaradtál belőle Persze lehet mondani, hogy a +20 stattal alaposan hozzájárult a flagekhez, de fenéket: nem ott lövi ám a népet, ahol kell, hanem ahonnan könnyű...
    Nem biztos, hogy azt sikerült leírnom, amit akartam, mindegy, így visszaolvasva nagy részével egyetértek :)
  • Sáska
    I am the MoguL!!!!!
  • Iatloz
    most akkor ki a szajhos FFigo ?:)
  • Iatloz
    lehet poenkodni de en komolyan gondoltam :) ennek a betuhaborunak nemsok ertelmevan
  • czazsi
  • RaSTaBaNDiTa
    "leg egyszerubb megoldas lejotok szombathelyre vipers motoros kocsmaba ismerem atulajt szivesen lat mindenkit ott megmerkozunk mindenki elott ha megversz iyg jartam "

és ezt így hogy?

• Sáska
    így van, nem vitatéma. Akinek nem tetszik, nem jár oda. ennyi.
  • czazsi
    Hát sztem már régen nem lenne ennyi ember, ha nem lenne aki rendet tegyen... Pontosan az történne mint amikor egedélyezve volt a kemp... No de mind1, az az érzésem, hogy a szerver nem vita téma... Majd az ügyes baljos dolgokat megpróbáljuk megoldani magunknak... nagyfiúk vagyunk már...
  • Sáska
    Én nem értek hozzá, de sztem azért nyígnak, mert tudják, hogy lehet nyígni, az adminok úgyis tesznek akkor valamit; meg főleg, ha nekem szóltak, hogy ne kempeljek, akkor jogot formálhatok arra, hogy rinyáljak, hogy akkor a többi játékos se merjen kempelni.
    Szerintem a szerver azért népszerű, mert anno csemo és állat (meg bizonyára többen is, csak róluk pontosan tudom) nagyon sokat dolgozott azon, hogy odatelepítse a külföldi barátaikat, akik hozták nyilván az ő ismerősüket, és szépen ideszoktak, mert ez a két magyar olyan légkört teremtett, hogy szívesen visszatértek. (nem kell állatot bemutatni gondolom..:) )
    Ha nem lenne egy admin sem, akkor is pontosan ugyanennyien játszanának imho.
  • czazsi
    Sis3: Abszolút igazad van rengeteget nyígnak a szerveren... Ez ellen semmit sem tudsz csinálni... Bár már mostanában még Istenes is a helyzet! :)Egyébként nem az álnévvel van a baj, mert az aliasfinder rögtön elárulja nekem h ki lapul meg a név mögött! Persze abban az esetben, ha már az ürge volt fenn máskor is a szerveren! Viszont ha valaki zöldfülű, vegye a fáradtságot és válaszoljon ha kérdezik!

Mooo: Látod, hogy még mindig a kurva a legnépszerűbb rd szerver, nem fog kiürülni azért, mert szabályok vannak... Rakd fel a játékot újra, gyere fel, és rögtön észre fogod venni, hogy nem is annyira nehéz megfelelni az elvárásoknak...
  • Sáska
    ha úgy gondolod, hogy cheatel, akkor minek érdekel a valódi neve? IP ban oszt jónapot.
    Gondolod hogy ha majd felmegy Robotzsaru néven valaki, szétcheateli magát, és megkérded, hogy ki vagy Robotzsaru? akkor majd megmondja, hogy én vagyok az Csemo, csak nem akartam a saját nickemmel kipróbálni az WH 3.2 betat?? lol...
    Ha vki álnévvel megy fel, úgysem fogja megmondani.. és különben is, aki kíváncsi, hamar megöregszik
    Nekem is volt annyiszor, hogy felmentem anno kurvára álnévvel, és nem azért, mert cheatelni akartam, hanem csak mert olyanom volt.. Meg álnévvel általában jobb statot tudok csinálni. Persze ilyenkor mindig az volt a kurván, hogy "ki vagy" "nice WH", "lol naab cheater"... Érdekes mód, ha saját névvel megyek fel, senki sem mondja ezeket.
    Minden tiszteletem Csemoé, aki ennyi energiát öl bele a server fentartásában, de mégis azt mondom, hogy az ott rendszeresen játszó emberek nagy többsége állandóan sír, mint egy kis "kurva" (:)), s rinyál mindenért, mert az nem frankó, ha a W klaviatúrába való buzgó süllyesztése közben valaki lelövi a hidról, vagy odadob a kisház mögé egy gránátot, és ezt eljátszák vele 2x...
    tisztelet a kivételnek.
    jöhet a flame
  • mooo
    "Mooo, neked meg annyit, hogy amíg a mi szerverünkön játszol, addig a mi szabályainknak kell h megfelelj..."
    Ez amúgy kurvára nem így van.Az ilyen szerverek szoktak leghamarabb kiürülni...Bár most nem tudom mi van,lehet vissza is rakom a sofot,egy picit hiányzik a lövöldözés

ja és ne fürGYÉ LE!
  • czazsi
    Van néhány magyar player aki folyamatosan ilyen hülye neveken járnak fel csítelni... Amikor kérdeztem nyugodtan mondhattad volna h "Ramada vagyok, Sedó haverja"... Gondolom neked ez volt a jobb; benyomni a minimalizert, szólini Sedónak msn en...Ahelyett hogy nyomtál volna egy T betűt... Mooo, neked meg annyit, hogy amíg a mi szerverünkön játszol, addig a mi szabályainknak kell h megfelelj... Én pedig szeretem tudni, hogy kik játszanak fenn! Másrészről még 2 új magyar volt fenn tegnap este pont ekkor... Érdekes módon mind a 2 normálisan tudott válaszolni...
  • Pigo
    Vúúú Anyuci
  • Pigo
    LoL!Ismét 1 Miskolci tette fel a leglogikusabb és legértelmesebb kérdést!!!

Amúgy SZVSZ-ez nem SoF2MP-téma.
    Lényegtelen hogy ki van a azzal a Nickkel fenn.Ha Ancsi lett volna fenn veke akkor tuti írt volna neked Zsolti.
    Am mindíg is ez volt a kurván,hogy a külföldi playereket jobban perferálák(meg is lehet érteni mert a szerver létszámánaka 80%-át teszik ki).Az évek alatt megtanultam leszarni őket,ha kempelnek akkor a következő körben 1 gránátot kapnak a pofikájukban(egyépként Zsolti "Stop Camp Or Tempban 1week"-je szerintem hatásos,(legalábbis amikor van admin fenn.De azt meg nem lehet elvárni tőlük hogy a 24 órát legyenek a serveren.)

Ui.: Legalább mi magyarok ne szívjuk egymás vérét,hamár ilyen kevesen vagyunk.És örüljünk ha 1-1 új player csatlakozik hozzák,és ne basztassuk őt hogy mekkora nobb megtudjafaszommimég.
  • mooo
    Én csak egyet nem értek.Kinek mi köze van hozzá,hogy éppen ki lapul a nick mögött?
  • Ramada
    na hi.én vagyok az a haver:) régi játékos vagyok,de sokáig nem játszottam, ha mégis,akkor mindig más névvel. arra válaszoltam,hogy nem én vagyok Ancsika,akkor meg miért kell tovább kérdezősködni? ezen kívül meg mit mondjak? egyszerűen semmi kedvem nem volt írkálni,csak szerettem volna írtani kicsit :).Sedónak csak megemlítettem msnen,hogy nem igazán akarnak békénhagyni a szerveren, persze ő egyből jött védelmezni,pedig nem kértem rá.és sajnálom,hogy emiatt így felhúzta magát.:(
    bocs hogy ilyen hatalmas problémát okoztam.
  • Iatloz
    :)
  • czazsi
    Nah, pont ezt az értelmi szinvonalat vártam :D
  • Iatloz
    figo neked meg igy utolag anyit hoyg ennek a kemenykedesnek semi ertelme nemtom mien szamitogep buzinak nezel de sztem oszetevesztesz valakivel leg egyszerubb megoldas lejotok szombathelyre vipers motoros kocsmaba ismerem atulajt szivesen lat mindenkit ott megmerkozunk mindenki elott ha megversz iyg jartam
  • czazsi
    OKi majd szólj, hogy a részvéttáviratokat milyen címre küldjük!
  • Iatloz
    ne eroltessetek mar ezt a cod4 et :D vhogy jelenleg nemugynezki en onlyne akarok jacani mostis majnem agyverzest kaptam az idegtol nekem nemvalo kesz ennyi:)
  • czazsi
    1 a lényeg, hogy olyan hülyeség miatt jöttél fel vitázni, ami 2 szót nem ért volna meg... Én azzal kezdtem rögtön, hogy kérlek beszélj a barátoddal, hogy máskor ne csináljon ilyet... Ráadásul azon kívül h kérdezgettem a cimbid semmi mást nem mondtam neki... Gondolom könnyebb volt msn ben írkálni neked, mint nekem a SOF ban.. Mondd ha nem így volt... Te viszont nem nagyon voltál hajlandó megérteni amit magyaráztam neked! Ha ez a jó... Tessék! Lehet várni a COD4 et!
  • Iatloz
    ez a a "ki vagy te nem hangzott el ja és a miota jaccol is csak azutan jott miutan elkezdtel okoskodni hoyg eny menyire nemlehetek tisztaban azzal mi a helyes es mitkell csinalnia egy adminnak amugymeg lelehet fikazni mert csak 8 osztalyom van enis tom hogy huylevoltam de sztem ez nem tukrozi az ertelmi szintemet csak a lustasagomat nemlehet mindenki egyetemista meg kituno :(
  • czazsi
    Jah, amikor a haverodra azt hiszik más magyarok hogy Ancsika... és én faggatom hogy kicsoda és nem válaszol... Te meg feljössz hőbörögni ilyen szöveggel, hogy; "Ki vagy te Animal? Hány éve játszol sofot h belepofázol ilyesmibe, ez nem cset, hogy beszéljen a haver", akkor kicsit kiakadok... Olyankor természetes, hogy kétségbe vonom szellemi épségedet! Persze ha a cimbidnek csak annyit mondtál volna, hogy ha kérdezik mondd h Sedó cimbije vagyok, ő mutatta meg nekem ez a játékot, rögtön leszálltam volna róla! Egyébként örülök, hogy kerek épkézláb fogalmazást tudtál ide kerekíteni... btw A Magyarokkal azért vagyok szigorúbb, mivel kristálytisztán értik h mit beszélek nekik... Illetve a sajátjaival szemben mindíg magasabb az elvárása az embernek... Én legalábbis így gondolom! Sztem rengeteg hazánkfiát tudnál felhozni, akivel még soha nem volt probléma a szerveren, mivel értelmes, gondolkodó lény...
  • Iatloz
    tom hulyevok de nemnagyon ertem no mind1 biztos:D
  • RVPFigo
    részemröl a szerencse h megismerhettem ezt a fantasztikus playert aki tultesz minden példaképemen(penge, amadeus)igazán figyelemreméltó h hova el nem menekülsz a világ elől, immár 4. éve. idézek: "na majd novembertöl a cod4" remélem ott újra összefutunk és ott egyenlő esélyekkel indulunk mindannyian;) vatos locos tesokam U.i.:Figo nagybetű,vagy kevered a gamet vmi olvasott anyaggal a memóriádban?
  • mooo
    :o
  • Iatloz
    nos azthiszem abbahagyoma jatekot 4 eve tolom es kicsit idegesitto hogy 1 eve kemenyen jacco arcok osztanak le ok menyivel jobban vagjak a jatekot
    es hogy huzzam meg magama szerveren nemerjem kimondania velemenyem meg a pocs figo szanalmas beszolasait is viseljem el mert kileszek baszva ez egy vicc most aki megsertodott nemerdekell szerettem ezt a jatekot de miota kurva server van zrest es magyarokkal szigoru adminok az egesz elvan bazsva !!(felmegy haverom jaccani nem ismerik elkezdik bazstani ki o menem mondja meg azzal fenyegetik kiabszak felkell menem hogy megvedjem ocsak jaccani szeretne nem chatelni es majdnem kivagyok baszva mert tiszteletlen vagyok az adminal hoyg vedem a haverom) énis pocs admin voltam csinatam
    szemetseget de ez tultesz mindenen istenem orulnetek hoyg jon uj jatekos erre szetszopattyatok admin hatalmatokal es eluldozitek
    tisztelet a kivetelnek kaloz!!:) na reszemrol ennyi ha nemtudtok elovasni valamit bocs kurvaideges voltam :Sedo'
  • csadam
  • MuayBoy
    lol
  • Mr.Grent
    Bocsi ez nyomorék volt, és még s.z.a.r is. Gondolkodjááá máá.
  • LES FORZA INTER
    beeeeeeteg