Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
https://grentmedia.hu
mert ma megtaláltam a sok kacat között a még oly rég felinstallált ASEmat, mondom nosztalgia belenézek: frissítettem a serverlistet a magyarnál, és jött a meglepi: nemcsak régrõl megmaradt servereket találta meg, hanem az összes most üzemelõ magyart, és mûködött külföldre is. szal visszatért.
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
ui.: tõlled elfelejtettem kérdezni kurva public inre fel tucc menni?
szerintem, de lehet más oka is van .......
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
MaNHuNT Powaaaaa!
MIért van kihalófélben a KB Public??? Néhányszor van csak tele(18/18),a legtöbb esteben csak 10-15-en vannak rajta.
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
Most Public-rol beszélek.
Animal! Én azt hiszem, úgy is lehet ésszel és taktikusan játszani, hogy (vigyázat, váratlan fordulat!!!) CTF-ben pl. megpróbál az ember zászlót hozni. Nem azért nem tetszik sok embernek Csery játéka, mert "ésszel és taktikusan" játszik, hanem azért, mert publicon is azt játssza, mint waron. Befog egy útvonalat, és a map végéig azt védi, ez pl. jor1-en kékkel a piac backpacktol a piros spawnkijárat. Lehet így játszani, kétségtelenül hatékony is, de tény, hogy sok embert idegesít a stílus. Szvsz a Kurvabazmeg CTF Public server nagy baja is, hogy ott (vegyük a teltházat), a 18 emberbõl legalább 12 zónázik; elkolbászolgat egy 5x5-ös területen, nagy ívben szarik a zászlóra, a maradék 5-6 szerencsétlen meg megpróbál flaget hozni. Néha még 5-6 sincs, egyszerû állóháború van. Ezzel kapcsolatban szerverenként más-más a toleranciaszint, az NSS|HQ-n egészen kicsi, a támadójátékot szeretjük, úgyhogy aki hozzánk jön játszani,ezt vegye figyelembe.
Nem akarom, hogy Csery megsértõdjön, mert amúgy jóban vagyunk, úgyhogy megjegyezném én is, hogy waron az egyik legkirályabb védõ, és nem abból a zászló mellett térdeplõ fajtából, hanem abból a "kiszámíthatatlan g.ci, tutira nem ott van ahol gondolod, és még jól is lõ" fajtából. <#eplus2>#eplus2>
KuRVaBaZMeG CTF|Jor1 and ShoP2|ClassiC IP:84.2.39.248:20101 KuRVaBazMeG WarServer IP:84.2.39.202:20100
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-
-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-
-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-
ismét 1 probléma, video meghajtó drivert cseréltem new detonatos ez eddig cool...... na de! nem duruzzzzzzsol vele s sof cvaj létezik valahol valami patch erre a PROGIRA?
Élni vagy égni???!
KurvaBazmeg Public: 62.112.194.67:20101 KurvaBazmeg War: 62.112.194.67:20102
MaNHuNT Powaaaaa!
lehet hogy fosnak fogtok tartani a következõ kérdéseim miatt ( vagy bigottnak ):
1; vannak olyan MAGYAR klánok amik nyomnak sof2 mp test-el, vagy léteznek kifejezetten mp testre összpontosuló klánok?
2; léteznek-e MAGYAR csak mp test-re vonatkozó szerverek?
a választ a [email protected] várom
köszönöm elõre
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
KurvaBazmeg Public: 62.112.194.67:20101 KurvaBazmeg War: 62.112.194.67:20102
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
nem is értem, miért az terjedt el inkább.
Rossz marketing <#szomorú>#szomorú>
Ha esik ha fuvv a széé a net mindig phasza :)