Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Csak két isten van: a pénz meg a baszás

A ps az egyik legrégibb magyar sof klán. Van pár ember, akik alig pár hónapja játszanak, s idejönnek, s gyanúsítgatják a régi, jó playereket. Aztán jön ez a hangfelvétel, amit én elhiszek, hogy szopatás volt, mert tudom, hogy milyen idegesítõ, amikor egy noob nem tudja felfogni, hogy miket lehet csinálni sof-ban.
Én Kaszit személyesen is ismerem, barátom, láttam játszani nem 1x, nem 2x, hanem jóval többször. Játszottam is a gépén többször. 100%-ig biztos vagyok benne, hogy nem csítel. Pengét is láttam már élõben játszani, és õ róla is azt állíthatom, hogy szerintem nem csítel. Legalábbis amikor élõben láttam játszani, ugyanúgy ment neki, mint ahogyan a servereken tolja. Végülis ha megnézitek a statot, õ messze jóval többet játszik, mint bármelyikünk.
Rylanderrõl nem mondanék semmit, mert nem a szívem csücske, de azt gondolom, hogy ha a ps sejtené, vagy tudná, hogy bármit hekkel, akkor már rég nem a ps-ben játszadozna, hanem a kisfaszávala szobájában.
ZBF-rõl sztem senki nem feltételezi, a többi ps-rõl meg ne beszéljünk, mert nem is játszanak. Ja, de néha feljön kume hogy szopjon 1-2 mapot
.
Egyrészt azért védem õket, mert egy ilyen nevetséges dolog miatt, ami rosszul sült el, igy felfújni egy dolgot.... hápfff (ahogy Skip és Akuma mondaná😊). Másrészt meg azért is, mert ez alapján akkor joggal érezhetem, hogy a mi klánunkból is többünket csíternek gondoltok... (Mert én pl. Pengénél egy kicsit jobb játékosnak tartom magam. -szerénység powa😄, sorry Penge😊)
Azt tartom még viccesnek, hogy az nem is fordul meg a fejetekben, hogy "hú bazze, lehet hogy én vagyok a gyenge, és tényleg ilyen jók..." Persze a gyengeséget jobb ugy leplezni, hogy a másik csal.
Lényeg a lényeg, hogy kitartok a véleményem mellett, hogy a PS nem csal!!!
Amugy meg már ahogy mondtam: Engem nem érdekelnek a csíterek, amíg meg nem buknak, legalább van ellenfelem

NYIHAAHAHAHAHAAH
*Posse*T.W.D*
*Posse*T.W.D*
2. Az "és" kötõszó elõtt mindíg van vesszõ, kivétel, ha felsorolás van.

A tegnapi beszélgetésre utalva:
Bejött Rambo a szobába, ahol vártuk a fejleményeket, és elmondta, hogy mindjárt bejönnek az érintettek (Penge, Kaszi, ZBF, Rylander) és elmondják, hogy szerintük mit hallhattunk, és senki ne szóljon közbe, hallgassuk õket végig. (Ez megtörtént).
"Utána (mondta Rambo) megbeszéljük az esetet, mindenki felteszi a kérdéseit. Mi OBI-sok nem óhajtunk beleszólni, mert mi már nem SoF-ozunk és ez inkább a ti közösségetek, és döntsétek el ti, hogy mit akartok ezekkel a játékosokkal tenni... akartok tovább együtt játszani velük, vagy sem." (Ez nem történt meg, hanem a vita végén az OBI levonta a végkövetkeztetést, mindenkinek szépen a szájába rágva)
Én még mindíg azt kérdezem csak, hogy hol vannak a vélemények? Akikkel a vita után beszéltem, mind azt állították, hogy a hanganyag teljesen hitelesen bizonyítja azt, hogy a PS fele WH-t használ és használt is régebben.
Mivel a kérdéses hanganyag és a vita is publikussá lett téve, nem értem ezt az egész "a téma le van zárva" dolgot, mivel nem annyian játszunk sofot, ahányan tegnap ventin voltunk, hanem 10x annyian.
U.I.: Nem egy játékost veszítettünk már el az eddig csak csítereknek vélt emberek miatt.
És nem egyet fogunk ezután sem...
Kojiro ergo sum.
*Posse*T.W.D*
Természetesen tartom magam ahhoz, hogy még egy ilyen "tréfa" és nem lesz tárgyalás....

Valamelyik nap kisjimí vagy cyrus felvett egy beszélgetést egy public szobában ahol Pange, Rylander, és ZBF dumált "félreérthetõ" dologról csak sajnos elég szar a felvétel de a szöveg érthetõ nagyjából. Na most a "vádlottak" mondták hogy ez az egész kisjimy vagy cyrus szivatására volt szervezve, a "vád" szerint meg frankó az egész. Az eredeti velvételben fél-1 perces szünetek voltak amik ki lettek vágva.
INNEN letöltheted a felvétel kicsit feljavított változatát.
INNEN meg a "tárgyalást" ami nem az elejétõl van. Nagyjából ennyi mindenki gondol amit akar.
a régi gépemet anyáméknak meg akarom csinálni, hogy tévére kirakva tudjanak róla filmeket nézni. Kéne bele dvd-rom, vinyó, ill. videókártya. Mivel sóher vagyok, ezért mielõtt árlistákat néznék, tõletek kérdem, van-e valakinek használt, felesleges darab a fentiekbõl.
Másik: ha olyan TV van, aminek van monitorkimenete, akkor elég egy sima videókártya, nem kell tv-kimenetes, ugye?

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

A vicc az, amin mindenki röhög, nem csak az, aki meséli. Tegnap senki nem röhögött (rajtad kívül).

OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom

Valszeg a házelnökökkel lehet a baj ott is...Szili Kata, gyere, elmondjuk hogy kell ezt csinálni!!

OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom
*The Movement* TDU2 nick: PenGe666666
*The Movement* TDU2 nick: PenGe666666
Elég régóta játszunk már ahhoz ,hogy tudjuk kik csalnak anélkül, hogy a PB megdöntené Õket.Remélem nem inditottam el szarlavinát😊
-FDI-Brutal-Hooligan
Nem akarom DFS-t vedeni mert egy nagy hulye volt hogy barmit is csinalt amiert a PB kibaszta, ezert Grent-tol meg is kapta a fejmosasat de vedelmere legyen azert az hogy meg igy is LAMA maradt 😄😄😄
Csak a campereknek jok a regi mapok, mert ok meg sose lattak a teljes palyat, igy nekik minden map nyujt valami ujat :D
"aki be mer szólni repül a picsába" 😄DD
AUMA...TELEFONSZÁMCSERE..STB.. AKKOR MAJD MEGDUMÁLJUK...DE SZTEM LESZ IVÁSZAT😉)
Csak a campereknek jok a regi mapok, mert ok meg sose lattak a teljes palyat, igy nekik minden map nyujt valami ujat :D

Pac, lesz akkor ma valami sörtípusú nedüivászat?