Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most miva?? a legjobbról mindig lemaradok ....meg mért kell minden üzenetet kivenni a forumból nagyon szar ez az új dilli
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
háát van ventrin kultúra ? akkor megyek és magamra aggatok egy pár kilót belõle ;]
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
na, 'cakát
ójeee még1 kibebaszott vírus......
jó vitz volt csak kár h nem röhögtem rajta 

Csak arra kérek mindenkit, hogy amikor holnap felkel, hallgassa meg mégegyszer a felvételt, tiszta fejjel...!
(és ha a vágottat hallgatja, jusson eszébe, hogy egy-egy mondat közt fél perces szünetek is vannak)
Köszönöm az OBI-tagok véleményeit; én azért a többiekére is kiváncsi lettem volna.
(és ha a vágottat hallgatja, jusson eszébe, hogy egy-egy mondat közt fél perces szünetek is vannak)
Köszönöm az OBI-tagok véleményeit; én azért a többiekére is kiváncsi lettem volna.
Kojiro ergo sum.

sörpówa... Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
Sose hittem volna, hogy össze lehet ventin hozni egy olyan vitafórumot, mint a mostani.... Örülök, ha kultúráltan meg tudjuk vitatni a gondjainkat.
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
no, még1 

ne írj be semmi, mi kértük, hogy vegyék ki.
OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom
Nem véletlenül bazz! Minnek írkálsz "abban" a témában? Azt nem itt kell megbeszélni.
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
bazze eltünt amit elõbb beírtam
*The Movement* TDU2 nick: PenGe666666
😄DDDDDDDDDDDDDD
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
No tears, please. It\'s a waste of good suffering.
nekem csak 1

ök