Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Akkor úgy mondom, hogy azok, akik a döntésben fõként résztvettek.
I\'m a highway star!
Bár játszottam nyár végén is SoF-al, szóval meg tudom mondani, kinek mennyire változott azóta a játéka.
Ezenkívül több, mint 3 éve folyamatosan FPS-ezem, többek között UT-vel, CS-vel, s Mohaa-val.
Vagyis azért valamennyire tudom, mirõl szól a dörgés...
Üdv H.S.
I\'m a highway star!
Én meg visszafejlõdök
. amióta szar a videókártyám azóta elég ritkán járok fel, mert a folyamatos akadástól elmegy a kedvem a játéktól. De megint elkalandoztam, nem rólam szól ez az egész 😊Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Kia a phaszt érdekel mán ez a csíter téma...pfff
johásjohás
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
https://grentmedia.hu
Meghallgattam tárgyalást, sajnos nem voltam ott.
Kisjimi-t félreértettétek. Akkor itt voltam, mikor ezek történtek, s emlékszem mikor Cyrus bejött Ti.E szobába, s mondta, ha ezt felvette volna, a PS-nek annyi lenne.
Majd visszament.
Penge-t nem szídom, nem játszom olyan rég óta, h meg tudjam ítélni, csal-e vagy sem.
Rylander sem zavart különösebben, bár emlékszem anno elég "bénácska" volt... Így, ilyen gyorsan nem lehet fejlõdni ilyen szintre...
Tárgyalásról:
Ami fel lett véve, abból arra következtetek, h OBI-t egyáltalán nem érdekelte az egész, s már úgy ment oda, h PS nem csal. Ezekután akármilyen bizonyíték van, nincs értelme megvitatni semmit.
Pano:
Én meg Cyrusban bízom.
Elég sokat foglalkoztam már FPS-ekkel, s jól tudom, semmi köze nincs a csalásnak ahhoz, hogy a használója miótajátszik, mennyire jól, admin-e, illetve mennyire bíznak benne. Az, hogy bízol benne, elég kevés érv egy ilyen "bizonyíték"-kal szemben. Habár az én bizalmam sem perdöntõ, de hát mégiscsak leírtam.
Üdv H.S.
I\'m a highway star!
sof2-be meg kiírja,hogy sof2 exe hibát észlelt ezért leáll
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
Meg egyáltalán nem értem ezt az egészet kirõl mondják, hogy csal kaszit is le lehet lõni pengét is és én még egyáltalán még halvány körvonalait sem láttom annak,hogy csalnak amikor jáccanak.
Mindig azok dumálnak bele a legtöbbet, hogy bannt a csaloknak akik szinte alig járnak fel a szerverekre.
Király, alig érzem a gyógyszert.
Azonban, ha azt mondják, hogy ez az egész nem igaz, akkor amit most igaznak mondanak az nem igaz

Azt hittem van rá igény, hogy ezt normálisan átbeszéljük...
Az log-file meg elõkerült minimum 1 órával azután, hogy tudomást szereztetek a felvételrõl.
F1!
Kojiro ergo sum.
Ezt próbáltam elmagyarázni elõzõ hozzászólásomban:
Akinek a véleménye az, hogy csíterek, az nem szól hozzá, csak azok, akik a PS mellett állnak.
És ez most nem csíterezés, de mint már említettem, sokan meg vannak gyõzõdve arról, hogy amit hallottak, az nem Cyrus átbaszása.
A kérdés tehát mégegyszer:
"Nektek így jó lezártan, hogy van sacc 10 játékos (akirõl tudok), aki 100%-ig meg van gyõzõdve, hogy márpedig a felvételen WH-ról volt szó és ezekszerint mind a 4 PS-es ugyanúgy érintett az ügyben?" ---> tehát: Nincs mindenki ugyanazon a véleményen... Vannak, akik nyíltan kimondják, hogy az érintettek nem csalnak, és vannak, akik csak hallgatnak, vagy semleges válaszokat adnak.
Magyarán most az a szitu, hogy mindenki gondoljon, amit akar, de meg lett mondva, hogy nem csalnak?
És közben lehet, hogy csalnak...
LOL
SiSe, többiek:
Ne tartsatok valakit azért csíterezõnek, mert nem azon a véleményen van mint ti. Én nem szoktam anyázni, se csíterezni, és próbálom a mondandóimat is kultúráltan leírni.
Már a tegnapi vita alatt is többször elmondtam, de valahogy senki nem akarta megérteni: Attól még héba-hóba, vagy folyamatosan használhat valaki csíteket, amiért jól játszik. Ennek a két dolognak semmi köze egymáshoz. Láttunk már olyat is, hogy valakit csíttel kidobott a PB, közben meg hót bénán játszott.
Na megin elgaloppíroztam magam, pedig csak a kérdésre szeretnék választ. Thx.
Kojiro ergo sum.

lehetõleg mondatonként, hogy estére meglegyen az 50k

És még csodálkoznak egyesek, hogy public Ventri helyett mindenki inkább a jelszavas szomájában ücsörög. hááápfff

Birkus Maximus
te nem szavazhatsz mert bannolva vagy

szvsz akármit is dumálnak nem csal a PS. /Már nem.
/ CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Uff..