Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taptarap
igen ti ketten vagytok az elsõk között.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Taptarap
akkor most pfmpmfpfmfpmffmfmfmfppfmfmfmpfmfpfmpmfpmffmpfmmpfmfmfpmfpfmfpfmfmfmpfmfmffppmffmpmfmpfpffmpmfmpfmf vagy pedig blablabaabbalabalaballabaalababbalablababalablabalbalbalablbabablaab??

Taptarap
lol ha nem az ASE-ból connectalsz akkor is csinálja?

Taptarap
mind1 lezártam a témát én is mohaa-ztam meg UT-ztam pár évig közük nincs ehhez a játékhoz.

DrBigSlingShot
???? Mi van azzal a pontal? ?????

Élni vagy égni???!

csabawarchief
Én már csak a régi aranykort tudom visszasírni a SoFII-ben, amikor volt 3 OBI INF Server, meg ment Gyõzõ servere, és örültem ha játszhattam az akkori nagyokkal, akikre felnéztem, és azon elmélkedtem, hogy mikor tudok hasonlóan játszani majd én is. Akkor, ha esetleg nem tudja valaki, volt olyan idõ amikor nem volt CTF server, és ugy kellett megtanulni játszani hogy mindig a 4 perces kör elsõ 30 másodpercében lelõttek, aztán elkezdtem arra hajtani hogy talán 1 percig éljek. És azt mondom jó volt. Nem gondoltam arra hogy bárki is csalna. Akkor még nem létezett a csiterezés fogalom, sokan azért kezdtek el vele játszani, mert hogy ez csalhatatlan game volt a közhiedelemben. Eszébe nem jutott senkinek az hogy a másikat csíterezze. Most aki beesik ebbe a világba, az rögtön ctf-ezik, és egy egész más játékstilust, mozgást megszokva játszik, és mit sem tud az akkori szép idõkrõl. Én semmi többet nem tudok mondani egyelõre, nosztalgia powa. Ja és sajnos ugy tûnik hogy már az ezüstkornak is leáldozott erretájt.

Highway Star
Bocs, elnézést kérek az OBI miatt.
Akkor úgy mondom, hogy azok, akik a döntésben fõként résztvettek.

I\'m a highway star!

Highway Star
Ha ezt rám értetted, nem sértõdö meg, tényleg új vagyok.
Bár játszottam nyár végén is SoF-al, szóval meg tudom mondani, kinek mennyire változott azóta a játéka.
Ezenkívül több, mint 3 éve folyamatosan FPS-ezem, többek között UT-vel, CS-vel, s Mohaa-val.
Vagyis azért valamennyire tudom, mirõl szól a dörgés...

Üdv H.S.

I\'m a highway star!

Pano
Így van. Mivel én elsõk között voltam (asszem kaszival egy idõben kezdtünk el játszani), azaz a sof2 multit már megjelenés után pár nappal toltam, megjelent az OBI szerver oda jártam fel, saját tapasztalatom alapján mondhatom, hogy pl a kaszi hosszú utat tett meg a jelnlegi tudásához.

Én meg visszafejlõdök . amióta szar a videókártyám azóta elég ritkán járok fel, mert a folyamatos akadástól elmegy a kedvem a játéktól. De megint elkalandoztam, nem rólam szól ez az egész 😊

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

rohadtgec
blablablablablablabalabalbnalkbaslababalalabablabaalbalabaalbalbablablablablabablabablalbababllabbaablablabalbalbalablablabalbalbalablabalbalbalaablabalbalablabblablalabalablababalablabalbalbalablabalbabalbablaalbablabablablabalbalbalbalablabalbabalbablabalbalablabalbalablablabalbalabalbalbalablabalablabalbalablabalbalablabalbalablabalbalabalbalbalablabalbalablabalablabalabla
Kia a phaszt érdekel mán ez a csíter téma...pfff
johásjohás

Pano
nah high, te annyi mindent félreértelmeztél ember 😊. Az OBI mondta, hogy mivel õk már nem SoF II-znek nem akarnak nagyon beleszólni, döntsenek azok az emberek akik továbbra nyomják, ez is történt, meg lett vitatva.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
én viszont nem azt hoztam fel mentségükre, hogy régóta játszanak, rosszul olvastad 😉

Tibre
3 formatálás 7 reinstall után egyéb ötlet?

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Taptarap
beszarok egy rakás új arc akinek még a nevét sem jegyeztem meg és egybõl azokat vádolják csalással akik már amióta megjelent a game ezt tolják szinte minden nap.

Taptarap
a sof2.exe hiba nálam is volt mindig újratelepités segített csak

Mr.Grent
Azért én az OBI-t védeném. Igenis elég jól körüljárták a dolgot. A döntést nemlehet elhamarkodni.

https://grentmedia.hu

Highway Star
Én már ismerem egy jó ideje Cyrust, ha azt mondja, h komolyan beszéltek a dolgokról, elhiszem neki.
Meghallgattam tárgyalást, sajnos nem voltam ott.
Kisjimi-t félreértettétek. Akkor itt voltam, mikor ezek történtek, s emlékszem mikor Cyrus bejött Ti.E szobába, s mondta, ha ezt felvette volna, a PS-nek annyi lenne.
Majd visszament.

Penge-t nem szídom, nem játszom olyan rég óta, h meg tudjam ítélni, csal-e vagy sem.
Rylander sem zavart különösebben, bár emlékszem anno elég "bénácska" volt... Így, ilyen gyorsan nem lehet fejlõdni ilyen szintre...

Tárgyalásról:
Ami fel lett véve, abból arra következtetek, h OBI-t egyáltalán nem érdekelte az egész, s már úgy ment oda, h PS nem csal. Ezekután akármilyen bizonyíték van, nincs értelme megvitatni semmit.

Pano:
Én meg Cyrusban bízom.
Elég sokat foglalkoztam már FPS-ekkel, s jól tudom, semmi köze nincs a csalásnak ahhoz, hogy a használója miótajátszik, mennyire jól, admin-e, illetve mennyire bíznak benne. Az, hogy bízol benne, elég kevés érv egy ilyen "bizonyíték"-kal szemben. Habár az én bizalmam sem perdöntõ, de hát mégiscsak leírtam.

Üdv H.S.

I\'m a highway star!

Tibre
minden játék lefagy 5-10 perc után 😞
sof2-be meg kiírja,hogy sof2 exe hibát észlelt ezért leáll

Taptarap
blue screen??

Taptarap
jah ez nem az50k powaaaaaaaaaaa

Taptarap
19.36

Tibre
még mindig rossz a gépem.

Tibre

Taptarap

Taptarap
A cyrus-al meg el is hiszem, hogy szórakoztak aki szokott INF-ezni tudja az okát.

csabawarchief

Taptarap
ja ez nem a 49817-re ment hanem általánosba

Taptarap
én általában abban a csapatban vagyok INF-en ahol a PS van és amkior meghalunk õket látjuk ghostba ahogy ezt többen is tudják😊) szerintem elég hamar kiszurnánk ha bármilyen csitet is használnának ,és mivel akkor is jól nyomják amikor kb. 6-an figyelik minden lépését nem hiszem, hogy csalni merne.

Meg egyáltalán nem értem ezt az egészet kirõl mondják, hogy csal kaszit is le lehet lõni pengét is és én még egyáltalán még halvány körvonalait sem láttom annak,hogy csalnak amikor jáccanak.

Mindig azok dumálnak bele a legtöbbet, hogy bannt a csaloknak akik szinte alig járnak fel a szerverekre.

Palleon_home
Tudod legalább van egy biztos pont az életedben😊

Palleon_home
Na igen. Mindjárt elõszedem a mircem log file-ét, aztán kiigazítom

Király, alig érzem a gyógyszert.

Palleon_home
Pengéék olyan élethûen adták elõ az átbaszást, hogy jópáran elhittük, hogy tényleg "igaz". Ráadásul most van a Magyar Filmszemle. Dokumentumfilm kategóriában még nyernének is.

Azonban, ha azt mondják, hogy ez az egész nem igaz, akkor amit most igaznak mondanak az nem igaz

Kojiro
Na ezektõl a komoly beszólásoktól meg igazán megkímelhetnétek. Itt senki nem hisztizett, és sztem nem is lenne jó, ha elkezdenének többen hisztizni, hogy: "Jajj nemigazmá, faszom... mértkellez..." meg "Kit érdekel? Nem érdekel. Haggyámá..."

Azt hittem van rá igény, hogy ezt normálisan átbeszéljük...

Az log-file meg elõkerült minimum 1 órával azután, hogy tudomást szereztetek a felvételrõl.

F1!

Kojiro ergo sum.

Kojiro
Alapjaiban nem értettetek meg...
Ezt próbáltam elmagyarázni elõzõ hozzászólásomban:

Akinek a véleménye az, hogy csíterek, az nem szól hozzá, csak azok, akik a PS mellett állnak.
És ez most nem csíterezés, de mint már említettem, sokan meg vannak gyõzõdve arról, hogy amit hallottak, az nem Cyrus átbaszása.

A kérdés tehát mégegyszer:

"Nektek így jó lezártan, hogy van sacc 10 játékos (akirõl tudok), aki 100%-ig meg van gyõzõdve, hogy márpedig a felvételen WH-ról volt szó és ezekszerint mind a 4 PS-es ugyanúgy érintett az ügyben?" ---> tehát: Nincs mindenki ugyanazon a véleményen... Vannak, akik nyíltan kimondják, hogy az érintettek nem csalnak, és vannak, akik csak hallgatnak, vagy semleges válaszokat adnak.

Magyarán most az a szitu, hogy mindenki gondoljon, amit akar, de meg lett mondva, hogy nem csalnak?
És közben lehet, hogy csalnak...
LOL

SiSe, többiek:

Ne tartsatok valakit azért csíterezõnek, mert nem azon a véleményen van mint ti. Én nem szoktam anyázni, se csíterezni, és próbálom a mondandóimat is kultúráltan leírni.
Már a tegnapi vita alatt is többször elmondtam, de valahogy senki nem akarta megérteni: Attól még héba-hóba, vagy folyamatosan használhat valaki csíteket, amiért jól játszik. Ennek a két dolognak semmi köze egymáshoz. Láttunk már olyat is, hogy valakit csíttel kidobott a PB, közben meg hót bénán játszott.

Na megin elgaloppíroztam magam, pedig csak a kérdésre szeretnék választ. Thx.

Kojiro ergo sum.

LSC
Szeva.

DrBigSlingShot
Hmmm már megit az egymás b...ogatása megy .......... nem csalódtam.

Élni vagy égni???!

DrBigSlingShot
Szevasztok

Élni vagy égni???!

LSC
<--- ez a pont.

Taptarap
pontosanlehetõleg mondatonként, hogy estére meglegyen az 50k

Pano
30 percnyi beszélgetést? 😊

Taptarap
munka powaa = lábszag powaa

Taptarap
valaki nem írná le mi volt a tárgyaláson/lehetõleg szó szerint/ mert le vagyok korlátozva 7kb-ra és 17 Mb leszednem nem eccerû.

Pano
ha már káromkodsz, írd ki fakalács

Pano

Taptarap
téged meg ki a fa** kérdezett?????

Tibre
only humans

Birk@
johás, johás, johás <- Kb ennyi az egész téma
És még csodálkoznak egyesek, hogy public Ventri helyett mindenki inkább a jelszavas szomájában ücsörög. hááápfff

Birkus Maximus

Taptarap
és ezt mér kell 2* elmondani??

Taptarap
loálte nem szavazhatsz mert bannolva vagy

szvsz akármit is dumálnak nem csal a PS. /Már nem./

Dud [OBI]
Errõl most az juttott eszembe, hogy ha néhány láma beugatása alapján banoltunk volna mindenkit, akkor már senki se játszana...

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Pano
Nah, a vádaskodó emberekhez had szóljak: szánalmas jó pár ember, de olyan szinten, hogy az már baromi (én kimerem mondani). Meghallgattam LSc által belinkelt hangfile-okat. Mivel tegnap nem voltam ott a "tárgyaláson", így csak egy töredékét hallhattam most az mp3 által és nem kívánok beleszólni túlságossan, de a PS nem csítel, ez tuti. Én személy szerint nagyon is megbízom mind a Kaszi-ban, mind a Pengében, ha a SoF II-vel van valami gond, inkább hozzájuk fordulok tanácsért, segítségért -és mind ezt teljes bizalommal-.

Uff..