Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
senki sem lökhet félre,
patkány vagyok, de nem féreg,
AZ ÉLET A LEGJOBB MÉREG!"
muhahahahhaha
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
SzvSz 😄

De egyébként Devo a CTF akkor is sux. Téma lezárva, részemrõl.
Egyébként az a röhely hogy 2 év alatt alig pár map ment, amint újjak letek berakva mindenki rohant a másik szerverre mert az új az szar. Ezek közt vagy te is. Fáradtságot ne vegyetek hogy valamit kitapasztaljatok. Az a 2-3 óra amit mindenki említ hogy õ ennyit játszik, napi adaggal számolva elég sok.
És mégvalami, ha egy perced is volna megszámolni mennyi veszõdéssel jár egy szerver configolása, az esetleges ajánlott dolgok behozatala, a nemkívánatosak kivétele. Hogy a hozzád hassonlóknak is jót tegyünk, akkor a scenen-belûl köszönhetnél egy két embernek elég nagyot. És itt nem magamra gondoltam.
https://grentmedia.hu
https://grentmedia.hu
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Ezúton szeretnénk megköszönni mindenkinek a fáradozást, a játékot, és az esetleges reklámozást.
A döntés többek között a játékosok hiánya váltotta ki.
A játékoknak fenntartott szervert bezárjuk, a kisebbik HUB-ok nak fenntartott továbbra is üzemelni fog, de a közeljövõben sem saját szerverinket sem más klánok szervereit nem áll módunkban szponzorálni.
Szeretnénk elkerülni a sértõdést, ezért elõre szólunk, hogy mind az SC mind a Posse port meg fog szûnni. Valószínüleg véglegesen.
a Winows lefagyott fagyás közben...
Nem is Bertalannak hívnak hanem Eugénnek 

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
No tears, please. It\'s a waste of good suffering.
Köszönjük mindenkinek akik játszottak rajta és esetleg reklámozták azt.
Szerverünk mint SC illetve Posse clanserver, jövõ hónaptól nem lesz elérhetõ.
Természetesen a DC HUB-ok tovább futnak egy kisebb gépen, de a CoD, SOF szerverek megszünnek.
Végigjátszottuk CTF-ben a jordan1-et, shop2-t meg a kam-fingom nincs hányadikat (az utolsó környékén jöttél fel) és utána valami beakadt a mapcycle-ben, nem sikerült jól átállítani, és next mappel csak ezt a hármat sikerült körbekapcsolgatni - ez volt az a négy váltás, amirõl beszélsz. Aztán persze jött az INF, amihez nekem sincs türelmem (egyrészt csapatban lenne élvezet, másrészt ha felmegyek egy este két-három órát játszani nem szeretek ebbõl másfél-kettõt fél kézzel malmozgatni unalmamban).
Ennyi a történet, amúgy sokszor nézem az OBI-t, de vagy nincs senki, vagy túl kevesen vannak és február-márciusban meguntam ezt a lötyögést és késelést...

Levele rendkivuli modon megrenditett minket, eppen ezert elhataroztuk, NEM fogjuk publikalni ama dokumentaciot, miszerint hogyan lehet lakkovbol paskolot gyartani. Viszont "abszolut nem banto jelleggel" szeretnenk, ha a dagado erek a peniszemen extra erzeki luktetest biztositana'nak a sokat megelt szajszervenek es meg arra is vigyaznek az ON helyeben, hogy anusszal lefele aludjak el, MERTKULONBEN belednyomunk egy fel tubus sikositot, a masik felet meg tubussal egyutt bennedhagyjuk.
Oszinte rettenettel:
OBI szerver
Bazmeg, ez mar kezd kurva unalmas lenni, ugyhogy vagy odaszoritok egy vak busman fejet a tokodhoz, hogy a nyelvet akassza a spermatol csatakos sliccedre es a verevel kenje ossze a nadragodat es a farkadat is, vagy
Koszonjuk.
Sof2 scene ordogi belso kore
A spermabank egy évig ellenne ezzel a fórummal annyira csöpög már a Gcitõl.
Nem szóltál te semmit, csak villant a képernyõ aztán egymás után elváltottál 3-4 mapot a komák meg csak kamilláztak, aztán mikor /seta gametype_ratyifaszság, akkor sorban kilépett majdnem mindenki szomorúan. Akkor nem a bindeket nyomogattam, hanem had ne mondjam kit nyomogattam volna szivesen a hátadon... 😊<-ez kissé erõs lett, de remélem azért nem fogsz bannolni 😛
Server disconnected:You were kicked from the server. Reason: takarodj te barom...
2. Flowa : pedig feladtam postagalambbal, csak lehet megdeglett szegény pára, tod Kurszk-ban gyártják a cuccot...
3.Dark szemében végérvényesen kecseg lettem,ettõl olyan lelkifurdalás jött rám, hogy inni fogok. Apropó Kuma 😊))) !!!! Mikor is megyünk hova sörözni akkor mi is van? 😊)
Server disconnected:You were kicked from the server. Reason: takarodj te barom...

ingyombingyom tálibe tutálibe málibe!
Nineman hol minimum tik-tak-to kitekat Nineman!
Bárnsz mint vársz tik-tak-to társz Bárnsz !

Az elméleti természetesen.