Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Clint EastWooD
az tekkno rosszzul tudod abberált barátom

a Winows lefagyott fagyás közben...

Sáska
lanon nem is hallgattál technot😛

Erasmus
lal

ev1l FlOwEr
"Le az utcára, ki a térre,
senki sem lökhet félre,
patkány vagyok, de nem féreg,
AZ ÉLET A LEGJOBB MÉREG!"

muhahahahhaha

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

csabawarchief
Itt vagytok 20 meg 30 évesen azt ilyen szarokon rágódtok! Gépet kapcsoljátok ki, basszátok ki a picsába, azt jobb lesz! Nehogy már ilyen szar serverek jelentsék az örömforrást. Nyomás ki, ki a rétre, ki az utcára, strandra, biciklizni, politizálni, egyéb, ... !

SzvSz 😄

RaSTaBaNDiTa
ja és köszönjük meg a gbsnek hogy a SAJÁT PÉNZÉN szervert bocsájtott a részünkre hónapokig nekünk kis phaszoknak

Mr.Grent
Már vágom mirõl süketel ez a szószátyár. Ugyanis megkérdeztem az embereket milyen inf mapokat tegyek be. 2-3 map-ot fel is tettem. A mapcycle meg meghülyült. És akkor még a mapcycle inf/dem-ctf módokat váltott.

De egyébként Devo a CTF akkor is sux. Téma lezárva, részemrõl.

Egyébként az a röhely hogy 2 év alatt alig pár map ment, amint újjak letek berakva mindenki rohant a másik szerverre mert az új az szar. Ezek közt vagy te is. Fáradtságot ne vegyetek hogy valamit kitapasztaljatok. Az a 2-3 óra amit mindenki említ hogy õ ennyit játszik, napi adaggal számolva elég sok.

És mégvalami, ha egy perced is volna megszámolni mennyi veszõdéssel jár egy szerver configolása, az esetleges ajánlott dolgok behozatala, a nemkívánatosak kivétele. Hogy a hozzád hassonlóknak is jót tegyünk, akkor a scenen-belûl köszönhetnél egy két embernek elég nagyot. És itt nem magamra gondoltam.

https://grentmedia.hu

Mr.Grent
Szomorúan veszem, de nefeledd nyár van. Jah és még tart a COD láz. Vagy épp tuningoltok hogy jól menjen rajta a HL2 multy.

RaSTaBaNDiTa
Lsc-nek meg akik nem tudnak fellépni bizonyos szerverekre: az osp miatt van le kell tölteni az osp 1.0e-t amiatt van az invalid pk3 files meg unpure client hibaüzi, nekem is ez volt a gáz, de már müxik! töltsd le innen: rastabandita.uw.hu

csabawarchief
ha te mondod

Tata exVermedve

(Amúgy csak díszítõelem, épp egy ilyen kis képem volt régrõl. :-))

Pano
leki szemeim elött látom warch.-et, amint fogja a fekete vastag tónusú filctollat és cenzúrázik 😄

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Clint EastWooD
Megszüntetjük szerverünket következõ hónaptól.

Ezúton szeretnénk megköszönni mindenkinek a fáradozást, a játékot, és az esetleges reklámozást.

A döntés többek között a játékosok hiánya váltotta ki.
A játékoknak fenntartott szervert bezárjuk, a kisebbik HUB-ok nak fenntartott továbbra is üzemelni fog, de a közeljövõben sem saját szerverinket sem más klánok szervereit nem áll módunkban szponzorálni.

Szeretnénk elkerülni a sértõdést, ezért elõre szólunk, hogy mind az SC mind a Posse port meg fog szûnni. Valószínüleg véglegesen.

Nem is Bertalannak hívnak hanem Eugénnek

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

Winetou nap mikor van, csak hogy tudjam mikor köszöntselek fel kedves Görény!

csabawarchief

NaNoKuTyA
jó választás, grat az õsöknek! 😊)))

\':..:\'

Tibre
az egy félre sikerült pénisz only for you 😊

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Allatgoreny
Ma Bertalan napja van, boldog nevnapot Akuma😄DD

No tears, please. It\'s a waste of good suffering.

Allatgoreny
Te ilyen gombazabalo vagy?😉

Clint EastWooD
Szerverünket a következõ hónaptól megszüntetjük.
Köszönjük mindenkinek akik játszottak rajta és esetleg reklámozták azt.

Szerverünk mint SC illetve Posse clanserver, jövõ hónaptól nem lesz elérhetõ.

Természetesen a DC HUB-ok tovább futnak egy kisebb gépen, de a CoD, SOF szerverek megszünnek.

Tata exVermedve
Ott lemaradtál az elõzményekrõl:

Végigjátszottuk CTF-ben a jordan1-et, shop2-t meg a kam-fingom nincs hányadikat (az utolsó környékén jöttél fel) és utána valami beakadt a mapcycle-ben, nem sikerült jól átállítani, és next mappel csak ezt a hármat sikerült körbekapcsolgatni - ez volt az a négy váltás, amirõl beszélsz. Aztán persze jött az INF, amihez nekem sincs türelmem (egyrészt csapatban lenne élvezet, másrészt ha felmegyek egy este két-három órát játszani nem szeretek ebbõl másfél-kettõt fél kézzel malmozgatni unalmamban).

Ennyi a történet, amúgy sokszor nézem az OBI-t, de vagy nincs senki, vagy túl kevesen vannak és február-márciusban meguntam ezt a lötyögést és késelést...

Szerda este remélem ráérsz, este megyünk inni flówával! Vazelinnel várunk...

NaNoKuTyA
😄DD

\':..:\'

Erasmus

csabawarchief

Skiper

gyuri http://gyur6.uw.hu

Skiper

Allatgoreny

Allatgoreny
Kedves Uram,

Levele rendkivuli modon megrenditett minket, eppen ezert elhataroztuk, NEM fogjuk publikalni ama dokumentaciot, miszerint hogyan lehet lakkovbol paskolot gyartani. Viszont "abszolut nem banto jelleggel" szeretnenk, ha a dagado erek a peniszemen extra erzeki luktetest biztositana'nak a sokat megelt szajszervenek es meg arra is vigyaznek az ON helyeben, hogy anusszal lefele aludjak el, MERTKULONBEN belednyomunk egy fel tubus sikositot, a masik felet meg tubussal egyutt bennedhagyjuk.

Oszinte rettenettel:

OBI szerver

Skiper

Erasmus
hahahahaahha OMFG bannoljatok ez az ember nemnormális xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

csabawarchief
Abszolut nem bántó jelleggel szólnék hozzá; a hozzászólásai nyomdai festéket nem tûrõek, de azt kell hogy mondjam, hogy már fórumba sem illenek, túlzottan szélsõséges szexuális jellegük miatt. A fórumot olvasó kiskorúakat virtuálisan megrontja a szövegével.

Allatgoreny
Koszonjuk, hogy hozzaszolasaval ismetelten megmentette a vilagot <2 het torok munkatabor>

Allatgoreny
Tisztelt Devo,

Bazmeg, ez mar kezd kurva unalmas lenni, ugyhogy vagy odaszoritok egy vak busman fejet a tokodhoz, hogy a nyelvet akassza a spermatol csatakos sliccedre es a verevel kenje ossze a nadragodat es a farkadat is, vagy kövess el aktív eutanáziát.

Koszonjuk.

Sof2 scene ordogi belso kore

Kaszi46
az zsíír😄D

*Posse*T.W.D*

Clint EastWooD

A spermabank egy évig ellenne ezzel a fórummal annyira csöpög már a Gcitõl.

lehet...tudja a gyikfasz, az én memóriám már olyan mint az aranyhalé, mire körbeérek elfelejtem hol jártam.

Devo
Csak egy gyengécskét reflektálnék félve (a fórum további mûködése érdekében.)
Nem szóltál te semmit, csak villant a képernyõ aztán egymás után elváltottál 3-4 mapot a komák meg csak kamilláztak, aztán mikor /seta gametype_ratyifaszság, akkor sorban kilépett majdnem mindenki szomorúan. Akkor nem a bindeket nyomogattam, hanem had ne mondjam kit nyomogattam volna szivesen a hátadon... 😊<-ez kissé erõs lett, de remélem azért nem fogsz bannolni 😛

Server disconnected:You were kicked from the server. Reason: takarodj te barom...

Devo
1. Grent és az alatta vergõdõ magas ló most lealáztak, úgyhogy eret vágok.
2. Flowa : pedig feladtam postagalambbal, csak lehet megdeglett szegény pára, tod Kurszk-ban gyártják a cuccot...
3.Dark szemében végérvényesen kecseg lettem,ettõl olyan lelkifurdalás jött rám, hogy inni fogok. Apropó Kuma 😊))) !!!! Mikor is megyünk hova sörözni akkor mi is van? 😊)

Server disconnected:You were kicked from the server. Reason: takarodj te barom...

Sáska
omg...

RaSTaBaNDiTa
lol 46 új üzenet

Jé van téma a forumon

Erasmus
Dikk Dikk Dikk
ingyombingyom tálibe tutálibe málibe!
Nineman hol minimum tik-tak-to kitekat Nineman!
Bárnsz mint vársz tik-tak-to társz Bárnsz !

Allatgoreny
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Te szuperidiota😄

Mr.Grent
Az elméleti természetesen.

Mr.Grent
Anyád 😄 😄 😄

Allatgoreny

Allatgoreny
Erdekes, mihelyst elkezd valaki anyazni egybol tele lesz irva a forum.

Mr.Grent
Bazzeg akkor már tudom kire nem hasonlítok. Mekkora egy fas vagy 😄 😄 😄