Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://grentmedia.hu
Részemrõl ennyi. Maxx nõtt az ellenszenvezõim száma 1-el. Attól még az OBISOF2 fut visszavonásig. Ha észrevételed van szívesen meghalgatja mindenki, ha teccik jópár embernek, aki még idejár, vagy ott játszik akkor megnézzük. De azzal kezdesz hogy mi a szar és mi a nemjó, kössz ebbõl elég volt.
https://grentmedia.hu
No tears, please. It\'s a waste of good suffering.
Bwahahahha Muhhahahahahha...

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Vagy maraggyyggyyggyyyon tíz ???
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Görény: Te meg húzd össze a farpofád, mer kitágított spermalucskos ánuszodon mindjárt kitódulnak szennytõl és fertõtõl bûzös belsõszerveid.(értsd az aranyered! 😄DDDDDD)

Nem jött meg a repanyahajó!!
Kérem a panaszkönyvet !!!

😄DDDD
Engem nem érdekel hogy neked kivel van bajod én csak azért irtam mert ugy éreztem nincs igazad ! De ugy látom te ezt élvezed,hogy mást baszogatsz!Megint te vagy a köcsög és nem én !!

Mail to: [email protected]
Server disconnected:You were kicked from the server. Reason: takarodj te barom...
Mibol nottel ki? Egy jatek miatt veszekedni barkivel is? Sztem akkor meg messze vagy a kinovesebol akarmi legyen is az....
Az a baszott féreg... Kh@oSz
😄DD

Ugy érzem én eléggé kulturáltan irtam neked de te elég bunkón irtál!Szóval ha nem ismernél én voltam a Ti.E Dark .Te vagy a nagy öreg játékos??? HA HA HA két embert ismersz?Hát elég szomorú 

Én asse toom mi van a szerverrel. Netközelbe is csak perceket vagyok, nemhogy szervereket konfingoljak.
Tessék szives nem engem baszogatni
Erasmus a kompetens manapság a szerver ügyeivel, mert az én idõm = a 0 val.

a Winows lefagyott fagyás közben...
Azonban had emlékeztesselek a hétmérföldes arcoskodás közepette, hogy mikor nagy nagy örömmel konekteltem OBI -ra ,mert láttam, hogy ezeréves cimboráim (Mocsok pl.) kellemes CTF partit nyomtak, másfél pálya után átnyomtad INF-DEM- re a szervert, úgyhogy nem nagyon tudtunk kibontakozni. Jól emléxem, hogy mindenki hasonlóképpen anyázott, és akkor is hasonló képpen szartál rá. Aztán a map közepére a server kiürült, az emberek sorban kiléptek. Ennyi. (Dark Te meg ki a fasz vagy? )
Server disconnected:You were kicked from the server. Reason: takarodj te barom...
10 perces havazás...
a kép nem fake. csak nem mo.-n készült, vagy ha igen akkor max. EFOTTon.