Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Allatgoreny
Az APAD vagyok😄DD

No tears, please. It\'s a waste of good suffering.

Mr.Grent
Ezen gondolkozom én is, és te? 😄 😄

https://grentmedia.hu

Mr.Grent
Nahh a spermapásztor barátunk megint osztja az ánusztágító szövegét.

Allatgoreny
Te ki vagy?😄DD

Allatgoreny
Butabutabutabutabutatbuta Akuma😄

Mr.Grent
Csak azért említettelek fel mert akkor még az eras iskolai eltiltáson volt, és a szervert te alkottad.

Mr.Grent
Tényleg te ki is vagy?

Mr.Grent
Én vitatkozom veled Devo, mert amikor kérdeztem hogy mi legyen te valószínûleg a szar bindjeidet nyomtad, ahelyett hogy válaszoltál volna egy kérdésre igen vagy nemmel. Amikor azt kérdeztem milyen mapok legyenek az OBI-n te mit válaszoltál? Valószínû semmit. Nehogy aztgondold hogy magam szórakoztatására teszem fel a kérdést. Hanem azért hogy talán a régi mapok helyett legyen valami új. Hogy egy kis változatosság legyen. De te vagy az elsõ aki ilyenkor megy másik szerverre ahol elkezdesz mást buzerálni.

Részemrõl ennyi. Maxx nõtt az ellenszenvezõim száma 1-el. Attól még az OBISOF2 fut visszavonásig. Ha észrevételed van szívesen meghalgatja mindenki, ha teccik jópár embernek, aki még idejár, vagy ott játszik akkor megnézzük. De azzal kezdesz hogy mi a szar és mi a nemjó, kössz ebbõl elég volt.

Allatgoreny
Hat, csak poenkodtunk a kurvaddal, de telleg ossze kene mar futni egyszer, s nem am ugy, mint anno tavasszal. Csekkold az msg-d.

Pupcika

Pupcika

Ott leszek, de addig varrasd össze az ánuszod, szeretem, ha szûk a lyuk ahova gennytõl és spermától csöpögõ láncfûrészem fogai belevágnak... Tudom, hogy szereted a fájdalmat...
Bwahahahha Muhhahahahahha...

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

ev1l FlOwEr
Fenn leszel Pesten, vagy csak kamuzol megint, te homo állat ?

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

8 szerintem jobb lesz, mer másnap korán megyek dógozni, de még megvitatjuk aznap mobilon.

Allatgoreny
Varlak a Westend tetejen te csincsillaval maszturbalo, spermatol habzo ajku, makkrohasztoan alkoholista szuperidiota testverem😄DD

Allatgoreny
Ez egyre okosabb, ugyhogy ezennel mindenkit szeretettel meghivok a holnaputan tartando TOMEGVEREKEDESRE.

ev1l FlOwEr
Nyóc powa???
Vagy maraggyyggyyggyyyon tíz ???

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Efförmitív brádör!

😄D Csövi Devó! Látom pharaszthkhodsz! Csak így tovább! 😄DD
Görény: Te meg húzd össze a farpofád, mer kitágított spermalucskos ánuszodon mindjárt kitódulnak szennytõl és fertõtõl bûzös belsõszerveid.(értsd az aranyered! 😄DDDDDD)

ev1l FlOwEr

ev1l FlOwEr
Szerda sör, brádá ????

ev1l FlOwEr
Devo!

Nem jött meg a repanyahajó!!
Kérem a panaszkönyvet !!!

én is úgy gondoltam a fék-et, hogy nem szigeten készült. 😊 Ezekszerint félreértettük egymást. 😄DDDD

Clint EastWooD

a Winows lefagyott fagyás közben...

ev1l FlOwEr
Mekkora köcsög ez a Devo....
😄DDDD

ev1l FlOwEr
😄DDDD

Skiper

gyuri http://gyur6.uw.hu

Mi a faszt szorakozol velem bazeg ??
Engem nem érdekel hogy neked kivel van bajod én csak azért irtam mert ugy éreztem nincs igazad ! De ugy látom te ezt élvezed,hogy mást baszogatsz!Megint te vagy a köcsög és nem én !!

ATS: Peelova
magyarul fék😊
Devo
Nyihahahaa!! Már ezért a pár kommentért megérte pan(R)asz(T)kodni. 😊)))) hehe. A Dildos rész volt a kedvencem. Akinek meg nemteccik az kapja be a kinövésem .😊))))))))))) Grent meg akkor is bunkó volt akkor este. Ja emléxem rád Dark. Te vagy a textura a doboz mögött? 😊)))

Server disconnected:You were kicked from the server. Reason: takarodj te barom...

Allatgoreny
Mi van neggro, mi ujsag a vadkeleten?😄

Allatgoreny
Mostantol szaraz tapot fogsz kapni, miutan megrendszabalyoztalak egy gumicsovel😄

Shogun
"Nem fogok veled vitatkozni Grent, mert abból asszem már kinõttem"

Mibol nottel ki? Egy jatek miatt veszekedni barkivel is? Sztem akkor meg messze vagy a kinovesebol akarmi legyen is az....

Az a baszott féreg... Kh@oSz

ev1l FlOwEr
Jól ugázol, te eb!
😄DD

NaNoKuTyA
kukifób!😄D

\':..:\'

NaNoKuTyA
ez is!

NaNoKuTyA
szánalmas!

Allatgoreny
Te max a 30 centis, vazelintol lucskos, depresszios fekete dildobol nottel ki

Allatgoreny
Nem itthon keszult

Na Hali Devo !!Én nem egy fasz vagyok,de ugy látszik már régen voltál az OBIN és nem ismered a régi embereket !!De tudod mit?? Én lehet,hogy egy fasz vagyok de te meg egy KöcsögUgy érzem én eléggé kulturáltan irtam neked de te elég bunkón irtál!Szóval ha nem ismernél én voltam a Ti.E Dark .Te vagy a nagy öreg játékos??? HA HA HA két embert ismersz?Hát elég szomorú

Allatgoreny
Ennyi kibaszott idiotat... Vissza az OBI-s korszakot!

Palleon_home
OBI --> inf/dem
SC --> ctf
ennyi

Clint EastWooD
nekem mondtad?

Én asse toom mi van a szerverrel. Netközelbe is csak perceket vagyok, nemhogy szervereket konfingoljak.
Tessék szives nem engem baszogatni
Erasmus a kompetens manapság a szerver ügyeivel, mert az én idõm = a 0 val.

a Winows lefagyott fagyás közben...

Devo
Nem fogok veled vitatkozni Grent, mert abból asszem már kinõttem. Kicsit felkaptam a vizet mikor igényes kis kommentemet feldobtam a forumra, ezért bocs.
Azonban had emlékeztesselek a hétmérföldes arcoskodás közepette, hogy mikor nagy nagy örömmel konekteltem OBI -ra ,mert láttam, hogy ezeréves cimboráim (Mocsok pl.) kellemes CTF partit nyomtak, másfél pálya után átnyomtad INF-DEM- re a szervert, úgyhogy nem nagyon tudtunk kibontakozni. Jól emléxem, hogy mindenki hasonlóképpen anyázott, és akkor is hasonló képpen szartál rá. Aztán a map közepére a server kiürült, az emberek sorban kiléptek. Ennyi. (Dark Te meg ki a fasz vagy? )

Server disconnected:You were kicked from the server. Reason: takarodj te barom...

Skiper

gyuri http://gyur6.uw.hu

Phanta
CsáÓ! Rég nem jártam errefele. Kár, hogy Psy kiutazott kiváncsilennék mit szó Medgyihez...

10 perces havazás...

Pupcika
a kép nem szigeten készült, csak valami barom rárakta a feliratokat. már sziget elött ímélen végigment mo.-n a kép hogy idén ilyen lesz és úgy is ment hogy EFOTT után és sziget elött...
a kép nem fake. csak nem mo.-n készült, vagy ha igen akkor max. EFOTTon.

Athletic  Bilbo

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.