Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Skiper

gyuri http://gyur6.uw.hu

NaNoKuTyA
tele van a forum ismeretlen pöcsök kommentjeivel! ez már a véég!😊)

\':..:\'

Allatgoreny
Hat persze, tudom, veletlen volt😄D

No tears, please. It\'s a waste of good suffering.

Grave Digger
bocs goreny, a granatot akartam elovenni es eldobni, de meg shoti volt a kezemben, ezért nem dobtam, hanem lõttem, pont hatba teged😄

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

eX
Te jó ég!
Mi a ráknak kel itt egyfojtában keverni a szart?
Egyszer már lefutott ez a kör!Nem?Akkor meg minek tovább vitatni!
AAAAAAAAAA nem is mondok inkáb már semmit!Inkább megyek és bevágom a szunyát!
Jóccakát mindenkinek!

!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!

Fulig Jimmy
Nagyon szívesen hoztam ezt a szép kései latin himnikus dalszöveget és a kért szöveg fordítását. Látod, ilyen kérdésekre senki nem is esik neked

Az élet olyan, amilyenné tesszük! Egyébként pedig nekem úgyis 42...

Fulig Jimmy
Isten ments, hogy bárkit is védenem kelljen itt, szerintem mindenki tökéletesen és könnyedén lesöpri a pitiáner szövegeidet magáról, mint a lovak a szemtelenkedõ böglyöt.
És paranoia lenne azt képzelni, hogy ellened bárkik is összegyûltek volna... Te magad bõszíted magadra az embereket a dolgaiddal, amikre még büszke is vagy...

Sine morbo, hahaha

Érdkes ha senki nem lett volna kiváncsi rá se bagóztok.

Nagyon szépen köszönöm.

Fulig Jimmy
Carmen pacis saeculare
Venit Angelus cantare,
Et deorsum pacem dare
Capronensi populo.

Debit pacem eternalem,
Sine morbo immortalem,
Sine pugna triumphalem,
Capronensi populo.

En diabola albata
De Caprona expulsata,
Missa pax et virtus deta
Capronensi populo.

Morbus= betegség
sine= fosztóképzõ

Sine morbo= egészséges
Vagyis az elmeállapotoddal ellentétes helyzet...

Lest4t
musa tele van veled a fórum, de szerintem senkit nem érdekelsz... Menj inkább próbálgasd a hekkertudásod

sc morpheus
jaj musa most ijedjen meg mindenki?

http://tatbaratiklub.uw.hu

ev1l FlOwEr
Akkor mér' nem egy puncit(segget???) próbálsz meghekkelni, baze???

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

De komolyan jimi te most az ellenem összegyûlt emberek jogi képviselje vagy vagy mi a túró??? Nem is jáccol de azért jössz ide parázni meg minden menny inkább legyél a feleségeddel békében de engem hagyál békén mert isten bizony nem állok jót magamért.

De ha ez téged bármiben hátráltat ez esetben fogadd megalázkodásom õ méltósága..

És nem gyõzöm hangsúlyozni h nem azért törtem fel mert ki akarok baszni bárkivel is . Csak próbálgatom a megszerzett tudásom..

A szüzességem meg megvan még képzeld 😊

Fulig Jimmy
Valami könyvet reklámoznak a metró aluljáróban ezzel az idézettel, úgyhogy valszeg maga az írója idézi pontatlanul az öreg kéjencet :-D

Te jimi most öszinten teged ki kerdezet?? Valóban képzeld nem volt jobb dolgom okoska szakadjál már le rólam léccives. Vagy legalább azt mond meg hogy ez mit jelent "Sine Morbo"

ev1l FlOwEr
Egyébként Woody Allent idézted, igaz, pontatlanul...

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

ev1l FlOwEr
Nem,nem azt már régen...
Azóta nem tud ülni rendesen....
😄DDDDD

Fulig Jimmy
Micsoda magasságokba szöktél megint Musa?...
Jobb dolgod nincs, mint feltörni azoknak a szerverét, akiknél játszhatsz?
Édes istenkém, és még a szád is mekkora lett... úgy látszik, sikerült elveszíteni a szüzességedet?!

"Véleményem szerint mindent
érdemes kipróbálni, kivéve a vérfertõzést, és a népi táncot..." csak hogy téged idézzelek😊

RIZLA
eheheh...........

szerinted.....?!

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Úgyvan. Nem szarok be magamtól ne félj apuci meg.... azt csinal amit akar egy deka rosszindulat nem volt bennem mellesleg. A serverüzemeltetõk meg rettegjenek ha erre van szügségük. És ha meg nagyon sokat fikázódtok megint tiszta trágya lessz a sof (jah és szerintem az irigység beszél belõled )ha meg nem akkor tévedtem.

Pupcika

eX
OKés! akkor majd holnap meglátjuk!
jobbulást!

csabawarchief
holnap ugy nézki hogy mégse mesélek, mert a heti hõemelkedéses pályafutásra, a tegnapi meg a mai dolgok még rátettek egy lapáttal és egyre lázasabb vok ... ha reggelre kialszom akkor megyek, azt mehet a tanárgyalázat 😄D

eX
Ez van nem lehet mindenki tökéletes!

Ramada
sokat vesztettél...ugyanis volt itt ,meg , , nomeg ....

Lest4t
Nekem is tetszik, de nem én, hanem egy nagyon jó, tisztességes játékos csinálta, és ezúton is szeretném neki megköszönni.

Üdv all😊
Rég jártam erre.
Csak benéztem😊

Highway Star

RaSTaBaNDiTa
ki az a musa én már nemismerek olyat?

RIZLA
Húzd ki magad Musa.........büszke lehetsz magadra...igazi fasza gyerek vagy....vérgeci hekkereheheheh.......Be ne szarj magadtól, nagy Mber vagy...földig ér a lábad...
Tizenévesen én is rossz fiúcska voltam(mint most Te),de idõvek kinövöd.
Nem kell félned, nem mondjuk + apukádnak.........nehogy szobafogságra ítéljen emiatt a "kis" csinytevés miatt.
Bár igazábol nem ez az igazi ok.....
retteg Tõled minden szerver üzemeltetõ, és bérlõkezeit tördeli és csak azért imátkozik, nehogy lesulytson rájuk Musagyerek.
Mellesleg........., de nem pocsékolom tovább a "papírt" Rád.....sztem el tudod képzelni, mi lehetne a folytatás...
Köszi-köszi-és még 1X köszi!!
leborulok nagyságod elõttte kis pöcs

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Ramada
jó a logód...te csináltad?

Ramada
muhaha

Kaszi46
te tökre egy király gyerek lehetsz még jo hogy vagy nekünk

*Posse*T.W.D*

Lest4t
^^^^^^

eX
Elvtársak esküdjünk!
A SZOMBAT este az egyenlõ HAVEROK , BULI , FANTA 😄 na jó az nem muszáj
HAVEROK, BUli, Pia, nõk............ NEm lehet mindet felsorolni

Mellesleg a büdös eletbe nem tudnak kitiltani😄 ha meg próbálkoznak nah hát akkor ennyi volt😊

Szombat = szesz , sex , buli , stb..😊

Jaj de kötekedõs vagy!!! Mi roszat tettem egy árva újjal nem nyúltam hozzá a szerverhez. És most leglább már normálisabb az rconjuk😄
Ha belenyúltam volna meg köcsögösködtem volna akkor jogosan basznának le de semmi kárt nem okoztam...Még😄DDDDDD na jó csak vicc

Pupcika
igazuk van 😄

Pupcika
szombat este mindig a piáé

Lest4t
Musa gratulálok!! Ha admin lennék, az életben be nem tennéd a szerverre a lábad!!!

eX
Asszed mindenki focit néz!
ÉN éppen megteremtem a világot!7 nap alatt csak a 7dikkel kezdem! 😄
És most Bibliát olvasok meg tanulok a Hétfõ nulladik órai Fizika témazáróra!
Muhahahhahaha
De akkor ezt bevezetjük!! Szombat este a piálásé!!

No de nagy a csend Mindenki azt a trágya focit nézi...

Hú wazz mindenki piál szombaton ez LoL 😄
Képzeljétek feltörtem a hrs szervert és szórakáztam picit az rconnal 😄DDDD de csak picit😄 És most nagyon mérges rám a hrs pedig csak õk voltak lámák 😄 tök eccerö megfejteni 😄DDD
Aztán most meg vissza vették az irányítást, nem keverek tovább.
De úgyvélem van még pár külföldi szerver .....D szal reszkesettek mert betörök😄

ev1l FlOwEr
Szegény Milán, kapni fog az arcára.
Barca POWA!!!

Grave Digger
Nahh, még a Milan-meccs elõtt kiosztok néhány fejest: Krumpli powaaa😄D

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...