Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://grentmedia.hu
természetesen inf pléjerként a kiproszálás mellett voksolok.
*Posse*T.W.D*
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Egy krapek egy pisztollyal nálla a jegyzet, táska tökmindegy valami fecni. A többinek meg kell védenie õt. Mindkét csapatban van ilyen tag. Ha az illetõ meghal megvan a pont. Lehet neki fegyvert adni. Az emberek 5 mp után respawnolnak. Hát mi ez ha nem egy elfogadható mod.
Ha érdekel valakit eggyáltalán...
Én abba ártom bele magam, amirõl véleményem van, s hogy ez neked tetszik-e, az kifejezetten pont az, amirõl nincs vélményem.
Az élet olyan, amilyenné tesszük! Egyébként pedig nekem úgyis 42...
Én végignéztem elõben a neten az utolsó két órát és bár nem értek a sakkhoz, nagyon izgalmas volt, ahogyan csinálták.
Ebben a sportágban sem csak a világbajnokot tartják számon.
Hajrá Lékó, lesz még revans!
simán belefér a kiforratlan stílusodba.
Köszönöm, hogy ily kedvesen felajánlottad rozettádat, de nem kívánok élni a lehetõséggel, mert megrögzött heteró vagyok.

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
No tears, please. It\'s a waste of good suffering.

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

Bele kell hogy szóljak a témába... Szvsz igaza van a többieknek abba, hogy pofátlanság amit csináltál.
Nemtom mit szólnál hozzá, ha reggel arra ébrednél, hogy valaki fütyörészik a fürdõszobában nálatok... benyitsz és azt látod, hogy a görény veszett mód bõrözik a kádban, majd egy oroszlánüvöltéssel a szappantartóba fröccsen. Természetesen szelíden pislogna egyet , megtörölközne, kimosná a kádat, a szappantartót is természetesen😊, felöltözne és becsukná maga mögött a bejárati ajtót. Erre te nyilván utánakocognál és rákérdeznél: haver!!! mi a f*szt csináltál baaazeeg??... Mire õ: Semmit, csak kipróbáltam milyen nálatok matyizni...de ne aggódj kimostam a kádat és a szappantartót is, nem tettem semmiben kárt...
Tuduom, hogy primitív a példa, de ezt talán megérted.
Tehát nem illik bemászni más szerverére!!!! És hogy mekkora nagy érdem??? pfffff kb 1db progival lehet megcsinálni... akkora..
De azért ügyes gyerek vagy, még jó hogy nem dobálod kõvel a repülõt...

!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!

Ha esik ha fuvv a széé a net mindig phasza :)

Jajj Te kis huncut!!
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
Máskülömben te vagy a "engem nemérdekel, kár rápazarólni a szót" ÚR és mégis mindíg belekened a kis nózidat a dolgokba! Akkor hogy is van ez???

Pl. ki az az EvilFlower, meg ez az Állatgörény? 

Vazzeg az egy dolog, hogy fröcsögsz, de legalább helyesen írhatnád !!

a Winows lefagyott fagyás közben...