Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csabawarchief
No para, van másik server is, én pl nem is tudom melyikrõl irtál, valószinûleg azért mert még nem játszottam rajta.

Amadeus
Hát igen.
Shadow te egy eredeti R betuvel jelzett kis f*sz vagy,ja és ha van kedved akkor gyere el lanpartira,szeretettel várlak

Van benne vmi... De hát ugye õk a királyok kezet csókolhatunk nekik hogy egyáltalán felmehetünk serverre. ( már aki )

Shogun
Shadow egy igazi loser de ezt mar eddig is tudtam

Meg amit mar mondtam: Érvénybelépett a kiskakas a szemetdombon szindroma

Az a baszott féreg... Kh@oSz

Sáska
Nem tudom, hogy szokta-e olvasni ezt a fórumot Mr kelus. De ha igen, akkor ezúton üzenem neked, hogy jó lenne, ha végre leszállnál Martinról. Kibaszott vicces gyerek vagy, hogy azzal szórakozol, hogy 2x leTK-zod, majd reconnect, TK, reconnect. Ezzel nem csak az õ játékát baszod el, hanem másét is , mivel a te csapatodban kvázi két ember nem játszik (te, meg akit éppen tk-zol). Szegény Martin örül, hogy bemehet játszani, nem is szól senkinek, már attól jól van, hogy a max_ping 100-on is be tud menni szerverre. Persze álnéven buziarcú kisjimi vagy cyrus is elkezdi tk-zni... Erre már ugye Martin is ideges, de igazából nem mondott semmi durvát. Erre az Adminok királya, Shadowman kirúgja. Kérdezem tõle: miért rúgod ki, mikor pont õt szopatják, és tk-zzák?? erre a válasz: ne pofázzon, hanem játsszon... Kérdem Shadowman: hogy játsszon szerencsétlen, mikor a vadláma admintársad, miszter pelus folyamatosan tk-zza, he?? Mindegy élvezkedj a kis szervereden, ha ettõl neked feláll.

-sry , de kurvára utálom az olyan embereket, akik a kisebbeket basztatják.. fõleg ok nélkül

eX
NA most menyetk a .......
Ez nem vicces!

!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!

eX
Hát ja!

és te ki vagy?

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

Öh jah van benne vmi. De okkal csinálják.

eX
Ha ha!
Nagyon vicces!
Ha tudni akarod akkor SoF-oz vagy olvass forumot!

Ki az a musa?

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

eX
Hát ja mostanában úgy is csak állandóan a Musát basztatják még néha ritkán valaki mást!

ev1l FlOwEr
Muhahahahaahahaha
xDDDDDD

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Clint EastWooD
Munkahaelyi ártalom :

FIGYELEM!! CSAK ERÕS IDEGZETÛEKNEK !!!

Jah...

És ÉN Kérek elnézést !

a Winows lefagyott fagyás közben...

ev1l FlOwEr
nem érdemes....

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

eX
Te jó ég nem vagyok egy napig és menyi mindennek kell utána olvasnom!

csabawarchief
én má láttam 😄

NaNoKuTyA
ez de komoly😄DDDDDD

\':..:\'

Athletic  Bilbo
kép a képben funkció. 😊)))

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

Athletic  Bilbo
na ilyet ki látott?

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

csabawarchief
Én a Half-Life 2t leszedni se fogom az tuti 😛

csabawarchief
Nekem az a papámtól van, szal olyan körû mint a te faterod lehet(apám lehetné😄DDD)

Clint EastWooD
És még te vagy fölháborodva ha kijavítanak mert hiányoztál elemibõl...Behelóztál rendesen.
jah és a -> hogy mindenki örüljön.

a Winows lefagyott fagyás közben...

RIZLA
el tudtál azért aludni remélem........?! pfff.....

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Sáska
miko lesz a lan?

Kaszi46
pl sof mod ala source motor.de jo lenne

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
"majd talán vmi jo mod kijön hozzá ami multis"

*Posse*T.W.D*

LSC
akkó miért nincs má a neten???

amúgy meg cs1.6 átírata nem a czé

*The Movement* TDU2 nick: PenGe666666

de nem a cséért fizetsz hanem a half life 2 ért meg egy rakás modért

Mr.Grent
Na jó de neked a nemzet dobta össze 😄 😄 😄D 😄:

https://grentmedia.hu

Mr.Grent
jaja a source az ugyanaz mint a cz, egy kicsitt jobb motorral. Egy rakás pénzért. A cs2 meg majd majd, olyan lessz mint a duke nukem 4ever 😄 😄

Pupcika

nekem már megvan ...

Pupcika
erre várok, de ez lehet majd csak március kb 😞((

Pano
eddig jó-pár magazintól a legalacsonyabb értékelés 97- a maximális meg 99 %-os- értékelést volt.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
Hát, sztem ne a régi cs-re vagy a cs source-ra alapozz. Az utóbbi az tök ugyan az, mint a cs, csak az új motorral. sztem ha kidolgozzák, a konkrét cs 2 megint robbani fog.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Kaszi46
hl2 multi= cs:s= sux
majd talán vmi jo modkijön hozzá ami multis

*Posse*T.W.D*

Pupcika
hogy a picsába ne érdekelne, most mondta a Kaszi hogy már GOLD a HL2
ha jó lesz majd hozzá a multija akkor meg is vesszük PSbõl jópáran...

Pano

😄DDDDDDDDD

Hivatalosan bejelentett megjelenési dátum: november 16 (már végleges, több magazinnak is odaadták már tesztelésre a final verziót)

Csak gondoltam érdekel titeket 😊

Pupcika
az viszont szkenn és küdd el pls. 😄

Mr.Grent
Apámnak meg a krematóriumba volt behívója 😄

Pupcika
középsuliba meg here amputációról szóló "hivatalos" felszólítást is láttam 😄DDDDDDDDDDD
naon zsííír volt, még Kume faterja mutatta 😄

Mr.Grent
JAh az én haveromnak, csináltak pl egy olyan behívót a különleges kommandóba hogy majd beszartam mikor olvastam. Full bementek a katonasághoz, megvolt minden. De ez is jó.

Kaszi46
igaz mégis vhogy elkerülte figyelmem😮

*Posse*T.W.D*

Mr.Grent
pedig irtam

Pupcika
hát ezen behaltam, van a közepében egy naon kemény mondat

Kaszi46
JAbocseztnemzudtam

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
ehh szovalhogy érthetõbb legyen, azert ctf eznek mert az jön be nekik hogy mennek lõnek meghalnak szpónolnak menneklõnekszpónolnak, no taktik no brain csak a hent. infre meg ugye kellene egy kis csapatmunka is ha nyerni akar a team. szoval ez a megrögzött ctf eseknek megint egy szar mod, mert nem az elõbb említett no brain no taktik megyek lövök szponolokjátékstílust képviseli

*Posse*T.W.D*

Mr.Grent
Te mesüge 😄 te sof2-be mikor láttad ? old. Tudnál jobbat.