Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá<#vigyor3>#vigyor3>
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
1., mutass egy érvet
2., mutass egy értelmes gondolatot
3., keress bármiféle érvényes nyelvtani szabályt
Ha ez kevés bemérni számodra az író képességeit (az elõzményeket ismerve), akkor kérd meg, hogy írjon neked egy regényt.
Én nem vagyok rá kíváncsi.
ABIT AN52 AM2, AMD Athlon 64 X2 5000+, NVIDIA GeForce 9600GT 2GB, 2GB Kingmax 800Mhz DDR2 RAM, Logitech Force EX kormány, 500+80GB HDD + PS2 & PSP
1., mutass egy érvet
2., mutass egy értelmes gondolatot
3., keress bármiféle érvényes nyelvtani szabályt
Ha ez kevés bemérni számodra az író képességeit (az elõzményeket ismerve), akkor kérd meg, hogy írjon neked egy regényt.
Én nem vagyok rá kíváncsi.
No tears, please. It\'s a waste of good suffering.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

gyuri http://gyur6.uw.hu
Tippelni nem akarok, mert megsértõdsz.
Amiért leugatlak, az szépen tettenérhetõ a #63777-ben.
Ha ez a szinted, az sem baj.
Fogjuk fel pozitívan, legalább van hova fejlõdni!
No tears, please. It\'s a waste of good suffering.
Elnézést. Nem akartalak megbántani!
<#szomoru1>#szomoru1>
<#law>#law>
Ha mszp-s sofos vagy, akkor nem,
ha fideszes sofos vagy, akkor sem!
gyuri http://gyur6.uw.hu
Másik meg, hogy én magam is láttam olyat, (nem vicc, inkább szálnalmas), hogy kb. 70 éves öreg néni megkérdezte hogy "Mit irjak?" amikor az Uniora kellett szavazni.
a Winows lefagyott fagyás közben...
Legalább érett gondolatai lesznek mire választópolgárrá válik.
És nem egy együgyü otthon tespedõ alak lesz.
Sajnos az ismerettségemben nem egy olyan ember van aki képtelen elmondani politikai hovatartozásának miértjét.
És ez sajnos azért van mert anyuka meg apuka asszongya, a hülye gyerek meg elhiszi. Sajnos ezek az emberek egyáltalán, vagy csak nagyon gyengén tudnak érvelni.
a Winows lefagyott fagyás közben...
Ha elolvasnád és értelmeznéd mindkét hozzászólást, rájönnél mire gondoltam.
Nem keverem a hungaristát a a magyarral.
Szerintem ne engem okítsál, hanem olvasd el a saját hozzászólásodat, próbáld értelmezni, és szedd össze magad.
környezetemben többen is végig szenvedték a állampolgárság "elnyerésért" szükséges procedurát....hát nem semmi 1 dolog
az Unióról is meg van a véleményem, nem biztos, hogy megkapják azt amit várnak tõle
(pl: mi bennt vagyunk és nézd meg az egészségügyünket ami azért mindenkit személyesen érint ha bajban van - de nem akarom szét "offolni" a sof topicot, így ezt tekintsd csak 1 kiemelt példának, mert a szavazás napjáig elírogatnék errõl és nem biztos, hogy díjaznák a harcosok)
\"Reggel arra ébredtem, hogy a takarítónő a szomszéd szobában az őrület határát súrolja.\"
Egyébként csak csatlakozni tudok az elõttem szólókhoz (marcelino,csabi,skiper.. és akik az igen mellet vannak) Lehet hogy változni fognak dolgok páran átjönnek páran szarnak az egészre de szerintem biztos több pozítívum lessz benne mint ami ellen szól. Ha meg az nagy faszomgecikibaszotttrágya EU-ba képesek voltunk belépni akkor ennyit igazán tehetünk saját magunkért. És ezt minden féle faji elfogultság és raszzista meggyõzõdés nélkül.
Egy Gelencén élõ családnak nem segítség a magyar állampolgárság.
(Most beszéltem velük) Õk az uniót várják.
(Holnap felhívom a másik ismerõs családot Farkaslakán)
Nagyon jó kis szuggesztív írás.
bocs?
\"Reggel arra ébredtem, hogy a takarítónő a szomszéd szobában az őrület határát súrolja.\"
Lelkiismeret '88
Zárj le hidakat, rongálj meg emlékmûveket, fojtsd botrányba ELLENSÉGES politikus beszédét, megemlékezését.
Ez lesz a te mozgalmad.
Vagy a Vér és Becsület.
Kopaszra nyíratod magad, fel a bakesz, 'oszt elõre.
Ráadásul félni azt fognak tõled.
->