Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez erre ment -> #63797

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL<#idiota>
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá<#vigyor3>

Erasmus
JTTF-34EK-H4XM-RRJP-CC
TFH4-444F-8HEX-JXW3-8D
RHPR-E378-TXWE-3TXX-90

nehh

énisénis 😄DDDD

Allatgoreny
Jolvan tesa, reszleteket meg majd kesobb!

No tears, please. It\'s a waste of good suffering.

ev1l FlOwEr
Szóval, próbáljuk meg!!!!

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

ev1l FlOwEr
Muhahahahaha, már nem is ez volt a szövegdobozban, mint ami itt megjelent...

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

ev1l FlOwEr
Néhány segítség:

1., mutass egy érvet
2., mutass egy értelmes gondolatot
3., keress bármiféle érvényes nyelvtani szabályt

Ha ez kevés bemérni számodra az író képességeit (az elõzményeket ismerve), akkor kérd meg, hogy írjon neked egy regényt.
Én nem vagyok rá kíváncsi.

Twinseen
Bocs hogy ide írok de nem tudtok cd-keyt?

ABIT AN52 AM2, AMD Athlon 64 X2 5000+, NVIDIA GeForce 9600GT 2GB, 2GB Kingmax 800Mhz DDR2 RAM, Logitech Force EX kormány, 500+80GB HDD + PS2 & PSP

ev1l FlOwEr
Néhány segítség:

1., mutass egy érvet
2., mutass egy értelmes gondolatot
3., keress bármiféle érvényes nyelvtani szabályt

Ha ez kevés bemérni számodra az író képességeit (az elõzményeket ismerve), akkor kérd meg, hogy írjon neked egy regényt.
Én nem vagyok rá kíváncsi.

Allatgoreny
Mit szolsz a 26. vagy 27. éhez?

Allatgoreny

[HUN]PAStheLoD
én nem htx

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Skiper
<\

gyuri http://gyur6.uw.hu

csabawarchief
Aki nagyon unatkozik:

Sándrix Reloaded

<#vigyor1><#eljen>

[HUN]PAStheLoD
indítványozom , hogy ne segélyt meg magyarigazolványt küldjünk a magyaroknak a határon kívül, hanem lõszert és fegyvert <#eplus2><#violent><#ravasz1>

[HUN]PAStheLoD
sztem a 63777-ben semmi sem "érhetõ tetten" ...

[HUN]PAStheLoD
annyira nem jó .. kockás a fõd , és szarok a kocsik 😛

[HUN]PAStheLoD
szégyeld magad , ezexerint kijózanodtál ... ideje innod!

[HUN]PAStheLoD
katasztrófa! .. vannak 6-an szerveren , és nem tudok felmenni , hogy kiosszak pár fejest .. mert OpenGL subsystem initialization failed van .. hogy az nvidia ássa magát hat láb mélyre..

Pupcika
nagy

Skiper
már megint bekúrtam, a belga koncert jó volt, volt jobb is. a taxis alapból 300 forintról indított, mekkora zsidó lett az ország... <#zavart2>

Pupcika
én most 😄

ev1l FlOwEr
Gyere pestre, 'oszt iszunk, hányunk, belefexünk!!!!

ev1l FlOwEr
Nem a korodnál fogva ugatlak le, fingom sincs hány éves lehetsz.
Tippelni nem akarok, mert megsértõdsz.

Amiért leugatlak, az szépen tettenérhetõ a #63777-ben.

Ha ez a szinted, az sem baj.
Fogjuk fel pozitívan, legalább van hova fejlõdni!

Allatgoreny
Akkor mostantol te is legyel liberalis, kulonben lelojuk a kutyadat...<#idiota>

csabawarchief
De hát az **** 😊

Allatgoreny
Nem lehetne inkabb 1 ev?😄DD

Clint EastWooD
Egy hétre bezárkóztam...

Lejött az nfs 2 😊

Muahahahhahaha

a Winows lefagyott fagyás közben...

Allatgoreny
Ez meg inkabb JOAS.

Allatgoreny
Joasjoas.

Képzeld evil elolvastam értelmeztem és igen is te ezt a kettõt kevered csak a koromnál fogva bátran leugatsz mert hogy úgy is mind1 Megkösszönönném ha nem néznél le ennyire. thx

Skiper
jóvan, semmi gond.
de ezt nem hagyhatom ki:
->

ev1l FlOwEr
Sajnálom.
Elnézést. Nem akartalak megbántani!
<#szomoru1>
<#law>

ev1l FlOwEr
Az attól függ....
Ha mszp-s sofos vagy, akkor nem,
ha fideszes sofos vagy, akkor sem!

Skiper
mellesleg én még az õsmagyar idõkre gondoltam a "még féltek tõlünk" kifejezés írása közben. lehet, hogy azt az állapotot már ne tudjuk visszahozni, de egy hasonlóan büszke társadalmat talán még össze lehet kovácsolni. a mozgalom alatt nem skinhead bunyózást értettem, hanem pl. forradalmat. mellesleg nagyon szarul esett, hogy csak ennyit tudtál levenni a hozzászólásomból.

Skiper
azon már túlvagyok, nem az én stílusom.

csabawarchief
Szerintem nem errõl van szó. Egyszerûen annyiról, hogy mint sokan, Én is állást foglalok a dolgokban, csak én indokolni is tudom. Az indoklás kizárólag az én fejembõl származik, ezt nem mondta senki a baráti körbe, mivel ott hallani se szeretnek ilyenekrõl. De ha te jobban ismered õket, akkor le a kalappal ...

Másik meg, hogy én magam is láttam olyat, (nem vicc, inkább szálnalmas), hogy kb. 70 éves öreg néni megkérdezte hogy "Mit irjak?" amikor az Uniora kellett szavazni.

Clint EastWooD
Vagy annyira sötét, hogy nem megy el szavazni se mert azt hajtogatja, hogy "õtet aztat nem édekli".

Clint EastWooD
Szerintem teljesen normális dolog az ha egy fiatalt érdekel a politika.
Legalább érett gondolatai lesznek mire választópolgárrá válik.
És nem egy együgyü otthon tespedõ alak lesz.

Sajnos az ismerettségemben nem egy olyan ember van aki képtelen elmondani politikai hovatartozásának miértjét.
És ez sajnos azért van mert anyuka meg apuka asszongya, a hülye gyerek meg elhiszi. Sajnos ezek az emberek egyáltalán, vagy csak nagyon gyengén tudnak érvelni.

Sáska
vki inf:?

RaSTaBaNDiTa
Clint: oké amit mondtál, de errõl szól mindegyik újság(én árulok újságot is szóval szinte MINDET olvasom) tévéhiradó, baráti beszélgetés, rádiómûsor és mostmár a sof2multiplayer fórum is 😞 Csabiról meg annyit hogy hall valamit az iskolában, vagy a baráti körében és azt feltétel nélkül elhiszi, ami arra jó hogy addig se foglalkozik mással, de ha majd elmegy egyszer dolgozni valahová, meg elköltözne otthonról, akkor majd rájön hogy nem ilyen dolgokkal kellene foglalkozni ilyen szinten ...

ev1l FlOwEr
A hozzászólás Skipernek szólt.
Ha elolvasnád és értelmeznéd mindkét hozzászólást, rájönnél mire gondoltam.
Nem keverem a hungaristát a a magyarral.

Szerintem ne engem okítsál, hanem olvasd el a saját hozzászólásodat, próbáld értelmezni, és szedd össze magad.

Pupcika
mi van itt bazzeg

MarcelinO
véleményem: ez a gesztus értékû "segítség" - a magyar állampolgárság - hanem is operatívan változtat a helyzetükön ott ahol élnek, de megilleti õket és szerintem reális segítséget is tud nyújtani
környezetemben többen is végig szenvedték a állampolgárság "elnyerésért" szükséges procedurát....hát nem semmi 1 dolog
az Unióról is meg van a véleményem, nem biztos, hogy megkapják azt amit várnak tõle
(pl: mi bennt vagyunk és nézd meg az egészségügyünket ami azért mindenkit személyesen érint ha bajban van - de nem akarom szét "offolni" a sof topicot, így ezt tekintsd csak 1 kiemelt példának, mert a szavazás napjáig elírogatnék errõl és nem biztos, hogy díjaznák a harcosok)

\"Reggel arra ébredtem, hogy a takarítónő a szomszéd szobában az őrület határát súrolja.\"

Hát evil a hugaristát csúnyán kevered a magyarral az hogy valaki szeretne a honfitársaival eggyüt élni megadni a lehetõsége nekik hogy esetleg jobban érezzék magukat esetleg érezhessék magukat magyarnak. Az amit te mondasz hogy kopaszon bakancsba az más azt a sok elvetemült tudatlan állat indította hogy a rohadt kissebséget megalázza minden hétenverekedjn és a többi. A kettõ nem ugyan az.
Egyébként csak csatlakozni tudok az elõttem szólókhoz (marcelino,csabi,skiper.. és akik az igen mellet vannak) Lehet hogy változni fognak dolgok páran átjönnek páran szarnak az egészre de szerintem biztos több pozítívum lessz benne mint ami ellen szól. Ha meg az nagy faszomgecikibaszotttrágya EU-ba képesek voltunk belépni akkor ennyit igazán tehetünk saját magunkért.RIA RIA HUNGÁRIA És ezt minden féle faji elfogultság és raszzista meggyõzõdés nélkül.

ev1l FlOwEr
Az egészrõl az a véleményem, hogy a külhoni magyarság boldogulását az élõhelyén kellene segíteni.

Egy Gelencén élõ családnak nem segítség a magyar állampolgárság.
(Most beszéltem velük) Õk az uniót várják.
(Holnap felhívom a másik ismerõs családot Farkaslakán)

ev1l FlOwEr
Nem akartalak megbántani, hogy elvitatom a szerzõségedet.
Nagyon jó kis szuggesztív írás.

MarcelinO
ma kaptam levélben, gondoltam közreadom ha már szó volt a témáról.

bocs?

\"Reggel arra ébredtem, hogy a takarítónő a szomszéd szobában az őrület határát súrolja.\"

ev1l FlOwEr
hápfff

Lelkiismeret '88

Zárj le hidakat, rongálj meg emlékmûveket, fojtsd botrányba ELLENSÉGES politikus beszédét, megemlékezését.

Ez lesz a te mozgalmad.

Vagy a Vér és Becsület.
Kopaszra nyíratod magad, fel a bakesz, 'oszt elõre.
Ráadásul félni azt fognak tõled.