Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak a sof... Aki viszkető seggel fekszik az büdös ujjakkal kel.
Az új érettségi rendszerbe elvileg az idén meg jövõre érettségizõktõl az egyetemek elfogadnak 2db középszintû érettségit. A matektanárunk azt mondta hogy a középszint = a régi rendszerbeli érettségivel. Ha mindkettõbõl 90% és 100% közötti írsz az 2*30pont. És ezt megduplázhatod, csak a vitt pontokat nem. Magyarul az 120pont, erre jön a nyelvvizsga, nekem egy középfoku az 127 pont !
Keressétek a kiskapukat mindig, és sikerülni fog !!!!!!!!!!!!!
üdv ujra itt hõn szeretett hooligan barátunk
*Posse*T.W.D*
Guru😊)
Az öreg rutinok😊)
nya jó, kirehegtem magam,,már megérte😊
részemrõl lezárva......savazást várok pöpik!😊
<#ravasz1>#ravasz1><#levele>#levele><#gunyos1>#gunyos1><#mf1>#mf1>
-FDI-Brutal-Hooligan
https://grentmedia.hu
https://grentmedia.hu
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Semmilyen "köcsög" nem volt a bindkérdésben...szó szerint "itt még mindig divat a bindelgetés?"
És a rekérdés: "mi a fax bajod van a bindekkel?"
Mellesleg, hogy nem tudok lelõni senkit......no comment.😊)
off csírák....ja és boyocska, ne légy ilyen erõs csetkaratés, "nincs értelme"😊
-FDI-Brutal-Hooligan
Warhammer 40K rulzz 😊
Hopp, hooligánkodsz? A szövegbõl rádismerek senki nem b**na meg vkit. a faterja hátán csak te... /A napocska is MELEG 😊/
Nem szép dolog.
Megalol.
Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó
Hozzá tennék 1-2 dolgot Hooligan mondandójához.
Elõször is a kérdés így hangzott:itt még mindíg divat a köcsög bindek? - lehet nem szó szerint hangzott,de a lényeg érthetõ.
ÉS! Utána sem a "hideg-meleg" jött,hanem megkérdeztük,hogy egyáltalán mia baja? Utána fajultak el a dolgok,elhangzott az is, hogy megbaszlak apád hátán,ami szerintem egy igen tahó beszólás. Én még nem szidtam senkit,többeteket nem is ismerlek,de nem szeretem ezt a hangnemet és azt sem ,ha elferdítik az igazságot. M.I.R.
emû, sexuálisan retardált és elnyomott ovisok
,bocsi hogy mertem megkérdezni, hogy "itt még divat a bind"? azt elfelejtetted mondani hogy kurva anyaztal is és ezután lettél kibaszva
195.228.156.230:20100 [H|R|S]clan
Ez a HRS server egy komédia😊)Idióta faxok..😊
Kik ezek, tesibõl felmentett, hycomat szódásüvegszemû, sexuálisan retardált és elnyomott ovisok gyülekezete, akik itt élik ki hatalmi vágyaikat?
,bocsi hogy mertem megkérdezni, hogy "itt még divat a bind"?
erre kaptam hideget-meleget, voltam amatör kezdõ, martini haverja, minden.
.és most bann??ohhhh, hol játszom most ezután?😊)
MÉLYENTISZTELT HRS CLAN!!BEKAPHATJÁTOK MIND KIS PÖTSÖK!!
nya, ez már hiányzott nekem😊
<#mf3>#mf3><#kocsog>#kocsog>
-FDI-Brutal-Hooligan
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
- Segítség! Eltévedtem!
- Te, vazze?!<#worship>#worship>
http://tatbaratiklub.uw.hu

Jóéjszakát mindenkinek!!!

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
És a végén az a szöveg: AGAIN?
Loáááál
Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó