Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HRS Tboy
látom még mindig nem sikerült megemésztened, hogy az obi-sok nem tesznek egy ingyenszervert a segged alá ahol te lehetsz az admin. ezért inkább hátulról, sunyi, gerinctelen módon próbálsz lebeszélni mindenkit, hogy a szerverünkön játszon. azt hiszed, hogy ez nem jött le mindenkinek a dumádból? pedig de😊 a hrs-t nem publik-servernek szántuk, hanem azért hoztuk létre, hogy tudjunk warozni és gyakorolni. amikor pedig nincsen lezárva, szívesen látunk minden olyan sof-os játékost, aki kultúráltan tud viselkedni és elfogadja azokat az íratlan szabályokat, amelyhez hasonlóak minden szerveren vannak. szerencsére a döntõtöbbség ilyen😊

csak a sof... Aki viszkető seggel fekszik az büdös ujjakkal kel.

csabawarchief
UI: Ne terjeszd ! Nehogy eljusson a nagyokig és változtassanak rajta. Mondjuk arra lehetett számítani, hogy 1-2 évig sok kiskapu lesz, én már sok lehetõséget kigondoltam :]

Erasmus
ha most nem vagnak el elektrobol akkor soha xDD

Erasmus
a nyelvizsga nyekem is gyon ra de nekem a mostani evvegivel lesznek a gondok ;P

csabawarchief
Srácok, akit érint! Rémélem, hogy jól tudom dolgokat és akkor ez egy hatalmas lehetõség:

Az új érettségi rendszerbe elvileg az idén meg jövõre érettségizõktõl az egyetemek elfogadnak 2db középszintû érettségit. A matektanárunk azt mondta hogy a középszint = a régi rendszerbeli érettségivel. Ha mindkettõbõl 90% és 100% közötti írsz az 2*30pont. És ezt megduplázhatod, csak a vitt pontokat nem. Magyarul az 120pont, erre jön a nyelvvizsga, nekem egy középfoku az 127 pont !
Keressétek a kiskapukat mindig, és sikerülni fog !!!!!!!!!!!!!

Kaszi46
namost errõl vagy lemaradt a szmájli vagy nem

*Posse*T.W.D*

Erasmus
<#bohoc>

Kaszi46
nekem semmi bajom a hrs el sõt helyesnek tartom hogy hooli-t bannolták.
üdv ujra itt hõn szeretett hooligan barátunk

*Posse*T.W.D*

Erasmus
dikk!? :|

csabawarchief
Nem játszik már senki. De már milyen rég ... :]

Clint EastWooD
R.E.S.P.E.C.T. !!!

a Winows lefagyott fagyás közben...

Ramada
<#miaz>

Erasmus
<#wow2><#banplz><#hehe>

fdi-brutal
Téleg a S.W.A.T.-tal mi lett? Élnek még?😊

-FDI-Brutal-Hooligan

fdi-brutal
Köszi!😊)és ismerem az öszes nicked....beazonosítottalak😊)

-FDI-Brutal-Hooligan

csabawarchief
Üdvözöllek köztünk újra!

(Csabi, Delta, Warchief, ...) 😉

fdi-brutal
Mostmár 1-el kevesebb akkor, mert csóri boygyereknek belekerült vagy fél órájába is mire sikerült bannolnia ip alapján...mondjuk nekifutott vagy 5ször😊)és még én lennék fogyatékos, lol😊
Guru😊)
Az öreg rutinok😊)
nya jó, kirehegtem magam,,már megérte😊
részemrõl lezárva......savazást várok pöpik!😊
<#ravasz1><#levele><#gunyos1><#mf1>

-FDI-Brutal-Hooligan

Mr.Grent
Nemlátom a csattogós lepke szöveget.. 😄

https://grentmedia.hu

Mr.Grent
Mondjuk meg is látszik a szerver létszám, egy hét alatt talán eléri a full-t.

Mr.Grent
Ej Hooli. Direkt nem szóltunk. Oda már csak azok járnak akik vagy haverok a hrs-el, vagy nekik elég annyi hogy lelõjjenek ilyen pötsöket. Tisztelet a kivételenek.

Pupcika
Erasmus nem beszél csúnyán "dikk", csak nem tud mit mondani a történtekre 😄DDDDDDDDDDDDDD

Ramada
elfojtás - a célra irányuló vágy megszüntetésével oldja meg a személyiségben keletkezett konfliktust. Ilyenkor mindazt, ami negatív impulzusokat keltett bennünk elfelejtjük. Az elfojtás azonnali megkönnyebbüléshez vezet, de csak átmeneti, álmegoldás. <#lama><#smile>

Grave Digger
Csá makett, látom visszajöttél. Mikor jössz megint Dunaújvba? Nyomhatnánk söri-börit, oszt bezúzhatnánk néhány arcot😄D.Hozd a Darkot is, oszt átmegyünk kedvesbe, mint legutóbb pesten😄DD

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Erasmus
<#kuss>

HRS Tboy
te szellemifogyatékos vagy? ha ez a helyzet, akkor többet nem b*szogatlak.

fdi-brutal
Lázadás van ovi???csíp a pisi mi?
Semmilyen "köcsög" nem volt a bindkérdésben...szó szerint "itt még mindig divat a bindelgetés?"
És a rekérdés: "mi a fax bajod van a bindekkel?"
Mellesleg, hogy nem tudok lelõni senkit......no comment.😊)
off csírák....ja és boyocska, ne légy ilyen erõs csetkaratés, "nincs értelme"😊

-FDI-Brutal-Hooligan

LoL ez kész csoda nem engem fikáznak 😄DDD jólvan akkor
Warhammer 40K rulzz 😊

Ramada
ha már ilyen szépen összegyûltünk,üzenem manowarnak,hogy nem használok "gyorsítót" <#taps><#hehe><#gonosz1><#nevetes1><#nevetes1>

csabawarchief
<#hehe><#hehe><#hehe>

Mr. Fulop
Van neted? Üdv, itt újra...

Hopp, hooligánkodsz? A szövegbõl rádismerek senki nem b**na meg vkit. a faterja hátán csak te... /A napocska is MELEG 😊/
Nem szép dolog.

Megalol.

Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó

HRS Tboy
s*ggfej!!! fusztrált az, hogy senkit nem tudtál lelõni. ezért elkezdtél k*rva anyázni és kedvenc faterom hátán is meg akartál b*szni. ne csodálkozz, hogy bannoltalak.😊)) ha fent vagyok inkább ne gyere!!! egyébként ott játszol ahol akarsz, ki a f*szt érdekel.

Ramada
<#vomit>

andriska
Sziasztok!

Hozzá tennék 1-2 dolgot Hooligan mondandójához.
Elõször is a kérdés így hangzott:itt még mindíg divat a köcsög bindek? - lehet nem szó szerint hangzott,de a lényeg érthetõ.
ÉS! Utána sem a "hideg-meleg" jött,hanem megkérdeztük,hogy egyáltalán mia baja? Utána fajultak el a dolgok,elhangzott az is, hogy megbaszlak apád hátán,ami szerintem egy igen tahó beszólás. Én még nem szidtam senkit,többeteket nem is ismerlek,de nem szeretem ezt a hangnemet és azt sem ,ha elferdítik az igazságot. M.I.R.

zsiga
feljösz kötekedni majd miután kibasznak itt sirsz mint e gy k**** na haggyad mar magad ezt meg gondolom magadra irtad: hycomat szódásüvegs
emû, sexuálisan retardált és elnyomott ovisok
,bocsi hogy mertem megkérdezni, hogy "itt még divat a bind"? azt elfelejtetted mondani hogy kurva anyaztal is és ezután lettél kibaszva

195.228.156.230:20100 [H|R|S]clan

fdi-brutal
LOL!

Ez a HRS server egy komédia😊)Idióta faxok..😊
Kik ezek, tesibõl felmentett, hycomat szódásüvegszemû, sexuálisan retardált és elnyomott ovisok gyülekezete, akik itt élik ki hatalmi vágyaikat?
,bocsi hogy mertem megkérdezni, hogy "itt még divat a bind"?
erre kaptam hideget-meleget, voltam amatör kezdõ, martini haverja, minden.
.és most bann??ohhhh, hol játszom most ezután?😊)
MÉLYENTISZTELT HRS CLAN!!BEKAPHATJÁTOK MIND KIS PÖTSÖK!!

nya, ez már hiányzott nekem😊
<#mf3><#kocsog>

-FDI-Brutal-Hooligan

Erasmus
lal xD

LSC
WTF

Ramada
<#zavart2><#zavart2><#zavart2><#zavart2><#zavart2><#zavart2>

ev1l FlOwEr
<#vigyor><#vigyor><#vigyor>

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

sc morpheus
Az arab megy a tevéjén a sivatagban. Elfogyott a vize, nem találja az oázishoz vezetõ utat. Nagyon ki van már. Egyszer csak jön vele szembe egy eszkimó kutyaszánon. Megszólal az arab:
- Segítség! Eltévedtem!
- Te, vazze?!<#worship>

http://tatbaratiklub.uw.hu

Mr.Grent
Megalol

Allatgoreny
Klarissza te jogazol amugy?

No tears, please. It\'s a waste of good suffering.

Ramada

Mr.Grent
Nagycucc, a sof3-ban ez lesz a flash helyett 😄 😄

Jóéjszakát mindenkinek!!!

ev1l FlOwEr
Mivan, odaköptem....

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Erasmus
Kim Basinger
szivembol szoltal

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

Mr. Fulop
Az...
És a végén az a szöveg: AGAIN?

Loáááál

Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó

Allatgoreny
<#idiota><#idiota>

No tears, please. It\'s a waste of good suffering.