Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Athletic  Bilbo
Pffffffff 😊)))
<#vigyor3>

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

Athletic  Bilbo
Csabi ment privi. 😊

fdi-brutal
azért egyvalamit elértél...mosolyt csaltál az arcomra, és a mai világban olyan keveset nevetünk, köszönöm neked.....mégha ilyen gyenge poén is volt mint a 3/15-ös stat😊)

-FDI-Brutal-Hooligan

csabawarchief
Már hiányoztál ! <#eljen><#eplus2>

fdi-brutal
Pfff, shotot plz, mert tod ez eléggé hihetetlen😊))
De azt állítasz amit akarsz, hátha elhiszik😊
Bár ne fogadj rá😊
DDDDDDDDD, méghogy 3/15DDDD
mikor elkeztem játszani, ami nem tegnap volt /tegnap elõtt😊/, akkor sem csinálatam olyat.
MEGALOL😊)

-FDI-Brutal-Hooligan

HRS Tboy
és ezek az "überlámák" között csináltál 3/15-ös statot. gratula😊

csak a sof... Aki viszkető seggel fekszik az büdös ujjakkal kel.

fdi-brutal
Szesz biboldó😊)

Akkor most hol nyomjátok Flo? Mert szívesen lesütizném azt a gyógyegér fejed😊,hogy fejellek meg mint kezdõszöcske a harangvirágot😊
<#nyes><#nyes><#gun>

-FDI-Brutal-Hooligan

fdi-brutal
Balhé van, Totya mondta😊)
Jaj istenem....Lmentem hányni egyet😊
Most, hogy nem mehetek a HRS-re és a sok láma között nem vegetálhatok simán egy késsel, holott az is elég lenne a "nagy team"-hez, mert persze egyik vak másik süket a harmadik meg monitor nélkül nyomja...no ezek a überlámák között nem fogok játszani többet??
naneeeeeeeeeeeeeee, most.......teljesen kétségbe vok esve.
Bár én csak egy kezdõ vagyok.....pff, és biztos Martini haverja😊)
Na ezen én is :MUAHAHAHAHAHAHAHAHAH
<#mf3><#kocsog><#gunyos1><#gunyos1>

-FDI-Brutal-Hooligan

Athletic  Bilbo
<#vigyor3><#mf1><#hehe><#gonosz3><#schmoll2>

Erasmus
mauahahahah megjottem itt Én vagyok a JÓ mauahahahahaha JÓÓ VAGYOOOK xDDDDDDDDDDDDD

Athletic  Bilbo
Mute all 😊))<#vigyor3>

Ramada

Pupcika
mia pöcköm van itt?

Mr.Grent
nézd flo ez csak miattad van : 😄 😄

https://grentmedia.hu

andriska
Bazze bõrkeményedés lett a mutatóujjamon a sok frissítéstõl

Taptarap
atyám mi megy itt??<#dumcsi>

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

andriska
lol

andriska
lol

LoooooL

ev1l FlOwEr
Húúúúú, ez a fórum egyre szánalmasabb.
(Fõleg, hogy írtam bele xDDDDD)

Hooli, ne menj a HRS szerverre, ha ideggyenge vagy, különben megfejellek, mint vak bálna a tankhajót!
😄DDDD

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

LOL. ez jó Peace😄DD A commentjeim semmit nem tükröznek sokan akik ismernek személyesen teljesen másmilyennek mint itt. Majd eccer rájön a nagytöbbség is. Az meg hogy itt mit hordok öszze.. hmm hát vegyes. Agyi állapotomtól függ.
Nem csak ilyen tok lenni. Annek viszont örülök hogy úgy érzed el tudunk dumálni. Nekem sincsen semmi gondom véled. Hód husi powa😄

andriska
Áhh,messze álljon tõlem! Na hol és mikor?<#vigyor3>

HRS Tboy
mindig ilyen hülyeségeket beszélsz? ha feljön játszani kaszi, dfs,kisjimy....stb., még sokáig sorolhatnám, 10-bõl 8-szor lelövik bármelyik hrs-est /ha jó formában vagyunk😊))/.õket miért nem bannolja senki, miért nincs velük soha vita? te meg elõbb kezdted a sof-ot mint mi? mekkora király vagy!!!

csabawarchief
Szerintem el lehet vele dumálni mint real-life-taggal is 😊

Mr.Grent
most ilyeszgetsz? 😄

andriska
Hogy lásd,milyen õszinte vaok. jujj

Mr.Grent
Musa veled mint cyberkapcsoltaon túli taggal semmi gondom, talán még el is tudunk dumálni pár dologról, mint azt tettük is. De lássuk be kommentjeid nem ezeket a dolgokat tükrözik. 😄 DE peace, védjük a fákat egyél hódot. 😄 😄

andriska
www.pclife.hu

Mr.Grent
Aha ez elég érdekes megállapítás. Ezt ki súgta? 😄 😄

andriska
“A természet igazságos: aki vak, az jobban hall, aki süket az jobban lát, akinek rövidebb az egyik lába, annak hosszabb a másik.”

😄DDD

andriska
Már a szemem is fáj annyira gúvad... 😊)

Híres vagyok Híres vagyok... Nagy faszt, azért mert parasztkodok még nem vagyok nyomorék, fogyatékos, hülye okés grent?! de azér köcc😊
Tod én direkt provokálom õk meg lehet hogy helybõl ilyenek..
Jah amúgy meg lassan karácsony. Kellemes ünnepeket már így elöljáróban mert akkor, ott úgyis el fogom felejteni szal.. Na jó fórumozást.<#wave>

andriska
Jahh télleg,mér' puncikázol le?
Mondtam én neked valaha is sértõt?

Mr.Grent
Vigyázz még átesel a monitoron annyira nézed ki mit ir. 😄

andriska
Megy a frissítés ezerrel,írjatok már valamit!

andriska
Van ez így. 😊

HRS Tboy
az a helyzet cicafiú, hogy te vagy az elsõ akit bannoltam. te viszont általánosítasz, amely megint csak nagy észre vall😊 vagy rosszúl emlékszel a történtekre vagy csak szimplán hazudsz. tök mindegy, nulla vagy!

andriska
hogy ezeket én ne küldjem L a veres faxba.......mert ezután is Lfogom

Mi a faszt képzelsz te magadról?

csabawarchief
Jól elvannak :]

Mr.Grent
NAh erre mit kapsz te puncika.

Mr.Grent
Szeretném megkérni azt a személyt, vagy azokat akiket megkerestem azon ügyben hogy lebeszéljem õket a nagybecsû HRS szerver látogatásáról. nahhy Buzi-e vagy?<#mf1><#mf2><#mf1><#mf2>

andriska
Hogy nem sül le a pofádról a bõr,hogy szemrebbenés nélkül hazudsz.
Vagy az emlékezeted rossz?!
A "HAHAHAHAHAHHEHEHEHEHHIHIHIHI"-rõl meg annyit,hogy azért bassza a csõrödet mert te voltál a szenvedõ alany.
Egyébként is Muhahahahahahahaha! volt,amit rajtam kívül még vagy öten nyomnak és nem kinevetés,hanem egyszerûen muhahahaha.
De minek is magyarázom ezt egy retardáltnak?!<#mf3>

Mr.Grent
Jah a pubertáskorelõttiek még nem ismerik a HOOLIGANT. Aki már akkor itt soffozott mikor õk még a csattogós lepkét húzták.<#vigyor3><#mf2>

Mr.Grent
WOW hátulról, meg lebeszélek mindenkit. TE kis penetraszájú lópondróc. A te és egyébtársaid (szándékosan nem csapatot irtam)ti saját magatok tesztek rólla hogy ne járjon oda a többség. Azért kickelitek az embert mert lelõtt egy admint te tejfölösszájú. Ez a megalol, értem hogy warra kell, és néha public. De nem azzal kell visszaélni hogy te admin vagy és akkor minden úgy van ahogy te akarod. Az iratlan szabályok pedig nem az adminban és társai.

Egyébként meg 1x-sem kértem senkitõl hogy admin lehessek a szerverén,(leszámítva a warokat), sem az obi-n,sem semelyik másikon. Ha megkérdezték is az volt a válaszom hogy "ti tudjátok" És teljesen érthetõ az OBI politikája is mivel hogy ti is onnan veszitek a szervert. Miért lenne akkor ingyen.

A kulturált játékról meg annyit hogy miután kickeltétek elsõnek a Sáskát és bentjártamkor megkérdeztem hogy miért, azt válaszoltátok rá mert szerintetek csal. Azthiszem ez mindent elárul rólad ás társaidról. Nembeszélve rólla hogy kb 5 perc után mikor jor1-en lelõttem egy admint én is repültem. Ez iratlan szabály? És még sorolhatnám, Martini pl. Tehát a gerinctelen az te vagy mert nem tudsz felfogni dolgokat és a legkönnyebb dolog az hogy elnézel másfelé, minthogy felnõnél a dolgokhoz. Persze minden jóban van valami jó is, Rasta-ra és Bilbó-ra gondolván.

Érdekes hogy annó az OBI-s korszakban mikor jöttek új arcok, egészen sokáig nemjöttek ilyen tagok mint te. Akik kínõttek a földbõl és azthiszik hogy õk az istenek. Vagy ha igen akkor a közösség a SCENE ezt kilõkte magából.

Sajnos itt már nincs ilyen, a közösség leszûkült de az ETIKA megmaradt. És ez ami alapján megvagy ítélve te és társaiddal egyetemben. Minden megmozdulásod közröhely, megszólalásaid érteleme MUSA barátom hozzászólásainál is lejjebb van.

Errõl ennyit. Jöhet a show 😄

fdi-brutal
Hát tudod, azt nem igérhetem ,hogy a kisfax pötsfejû agybarmok akik arra élveznek ha lelõnek valakit és benyomják a :"HAHAHAHAHAHHEHEHEHEHHIHIHIHI" idióta bindjüket...hogy ezeket én ne küldjem L a veres faxba.......mert ezután is Lfogom. Mellesleg téleg annyit kérdeztem, hogy ez még mindig divat? Mondjuk egybõl jött a "mi a fax bajod van, biztos Martini haverja vagy", pfff ezeknek martinifóbiájuk van, arról meg nem én tehetek.
De azért szívem legmélyén én téleg igyekezni fogok, hogy megfeleljek...fõleg neked😊)vagy nem.DD<#ravasz1><#eplus2>

-FDI-Brutal-Hooligan

Kaszi46
a multkori ellágyulós, szivetszorongató kommented után ujból hittem benned, de most ugy igazán ráismertem a mi régi Holinkra😄 na majd egyszer talán....<#awink><#email>

*Posse*T.W.D*

fdi-brutal
Nem úgy ismerlek mint aki olyan feledékeny, tehát...vettem.
Látom még mindig szálka vagyok a szemedben, hát...erre no comment.
Majd talán idõvel...se😊
Azért bevallom férfiasan, majd úgy meghalni nem szeretnék, hogy veled haragban vagyok, belegondolni is rossz😞(
D
<#rinya><#ravasz1><#mf2>

-FDI-Brutal-Hooligan

fdi-brutal
Ahhoz ész is kellene, bár rutinnal sok minden pótolható, és mint a híretek...ez lassan menni fog nektek, bannolásban elsõ:HRS😊)
Megalol😊
És mint csapat?

-FDI-Brutal-Hooligan

HRS Tboy
erre meg csak annyit, hogy legközelebb gyorsabb leszek😊))