Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ramada

Pereg a fórum😄DD

Erasmus
há dikk 5 óram vót mér oan hihetetlen xD

Mr. Fulop
Állmodozni lehet...

Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó

Clint EastWooD
Már emgint lógsz?
Megmondlak! Oszt rinyálsz, hogy megfogol bukni elektróból, így nem is csudálom 😊)))9)

a Winows lefagyott fagyás közben...

BorsoFozelek
te meg nem vagy suliba? he <#ejnye1>

Csak két isten van: a pénz meg a baszás

Ramada

Erasmus
pÓz

ev1l FlOwEr
... és a monitor?

Azt én fogom dizájnolni?
Balta, fûrész, neolux van a csomagban?

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Athletic  Bilbo

gyenge gép 😊

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

Athletic  Bilbo
most hogy te is írtál még jobban az lett. 😊<#vigyor3><#hehe><#banplz><#taps><#lama>

Clint EastWooD
adm callvote kick techno_players 1

rohadtgec
Hápfffffffffff.. Überszánalmatik volt az elõzõ 2 oldal...<#law><#lama><#taps><#lama><#law>

Ramada

ev1l FlOwEr
Köszönjük, végigolvastam, de szerintem kamu, mert a tekkknóról egy szó sincs benne....

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Clint EastWooD

Mr.Grent
EZ már loál-

https://grentmedia.hu

fdi-brutal
Xar lehet neked....és az öregnek mondtad már, légyszi légy vele kíméletes, mégis csak az apád...
Elég baja van azzal, hogy terhelte a világot veled, ilyen teherrel élni nem lehet könnyü.<#szomoru2><#duhos2><#action>

-FDI-Brutal-Hooligan

RIZLA
szánalmas vagy apám.........<#levele><#szomoru1>

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

andriska
Azért jól el voltunk egész nap...

HRS Tboy
ezen a színvonalon én már nem kívánok társalogni se veled se mással. felõlem annyi "niggger"-rel kefélsz amennyivel nem szégyelsz. ez már a te magánügyed.

csak a sof... Aki viszkető seggel fekszik az büdös ujjakkal kel.

Honnan veszed , hogy jógázom?

fdi-brutal
"sorry, de nem vagy az esetem. törödj bele😊"

Bazzzze Görény, minden friss húst lenyúlsz??Vagy a Flowa "csaja" lett a boyocska??😊)
Szerintem dobjuk be a közösbe, jön még egy csapat niggger is , Görény szólj a haveroknak plz😊
<#vigyor1>

-FDI-Brutal-Hooligan

fdi-brutal
"elõszõr kefélni akartál velem, méghozzá pont a faterom hátán,"

Azt mégse írhattam, hogy mutid apid hátán mert tuti megsértõdtél volna.....

-FDI-Brutal-Hooligan

andriska
Így kell elfogadni???
Ha már évek óta ilyen,akkor tényleg nincs mirõl beszélni...

HRS Tboy
az én "vágyam"? ma már másodszor tettél utalást arra, hogy sexuáliskapcsolatot létesítenél velem😊 elõszõr kefélni akartál velem, méghozzá pont a faterom hátán, most meg arra kérsz, hogy nyilvánossan izgassam a végbeledt a nyelvemmel😊 ebböl nekem az jön le, hogy teljessen belém vagy zúgva😊 sorry, de nem vagy az esetem. törödj bele😊

Mr.Grent
Hooli privi ment.

Mr.Grent
Egyy kicsit olvass vissza pár évet. Hooli akkor is ilyen volt már. Ezt igy kell elfogadni, úgyhogy ezzel nálla nem élcelõdsz.

fdi-brutal
Hmm, talán egy ..kis négyzet benne egy piros X??
Nemtom, szabad a gazda.....te guru!DDDDDDDD

-FDI-Brutal-Hooligan

Kaszi46
egyenLÕRE egy piros x, de ha sikerül is belinkelned pls elõtte konvertáld a képet jpg-be

*Posse*T.W.D*

ev1l FlOwEr
LoL

RIZLA
Na ez most mi...?

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

andriska
Látom neked már mindenbõl gúnyt kell ûznõd,vagy olyan választ adnod ami hozzád képest lekicsinyíti a másikat.
Szerintem mindenki láthatja a hozzászólásaidból,hogy nemcsak tahó vagy,de intelligensnek sem vagy mondható,a kultúráltságról már nem is beszélve.
Aki nem hisz olvassa el az utolsó 10-15 hozzászólását,azt hiszem magukért beszélnek...

fdi-brutal
"Ha ez mégegyszer elõfordul szólok a tanítónéninek,úgy vigyázz!"

Akkor holnap légyszi szólj neki, úgyis minden nap látod....én meg csak akkor ha a fiamért megyek az iskolába. Hmm, még az is lehet, hogy osztálytársak vagytok?

<#hehe><#action>

-FDI-Brutal-Hooligan

RIZLA
???"...ha tudtam volna, hogy a te kutyád nem gázolom el...."???

??wtf??

Athletic  Bilbo
finish him 😊

andriska
Igazság szerint nem az a lényeg,hogy kinek milyen a statja(egyes emberek a játék szeretete miatt játszanak...)hanem az,hogy a modorod nem megfelelõ és ferdítesz egy picit az igazságon.
Ha ez mégegyszer elõfordul szólok a tanítónéninek,úgy vigyázz!

fdi-brutal
Ott jáccik Albinó is??Akkor tényleg bocsi az általánosításért!!!
De akkor egyet nem értek.......mi a faxt keres ott??Ennél jóval értelmesebbnek tudom, mintsem .....na mind1😊)
poén volt loserke😊)tod Biboldó, hogy csípom a búrád, bár van egy hülye tesód, de errQl nem tehecc😊)

boyocska!

a 3/15 stathoz csak annyit, hogy ha ez igaz lenne és netán még csak nem is a levegöbe pufogtacc mit játék közben, akkor nyílvánosan megengedem, hogy a Moszka-téren belefetyelj a 6.bal fingkamráig, úgyis tom, hogy ez a vágyad kis hamis😊)Ha netán nem lenne igaz /ami tuti😊/,akkor a lefegyet megúszod igaz, de ki milyen igazmondó az kiderül.
off téma!
csámcsogjatok rajta még pár napot....haladjon a fórum😊

-FDI-Brutal-Hooligan

Grave Digger
lol, mennyi alma😄D Brutálnak van igaza, semmi kétség. Ezer éve ismerem és eddig mindig igaza volt. Miért lenne most másképp? Nem szégyen az, ha lama a HRS, ott jáccik tesóm is, hát akkor milyenek lennének?DDD

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

RIZLA
Nem járt szegény "bannoló tanfolyamra".....te igen...? vagy elsajátítottad a gyakorlatban...lol..........akkor most miröl is beszélünk?!

RIZLA
Grent...szerinted engem erdekel, ki milyen statot csinál........?

fdi-brutal
Ha hülyéket gyûjt maga mellé az ember, ne csodálkozzon azon, hogy egy szép nap õt is lehülyézik....off mert látom, hogy forr a véretek, pedig még nagyban offline voltam mikor a kiérdemeltétek az elismerést, mint serverbérlõk /vagy mi/, és az bizony titeket minõsít.
pff...agytröszt...aki fél óráig bannol ip alapján.)

-FDI-Brutal-Hooligan

Mr.Grent
NA megjött még egy kulturlény. Hooli mentségére talán nemtolta kb 8 hónapja. Bár a 3/15 köztetek elég hihetetlen. 😄 serverlogot pls 😄 😄

RIZLA
Ne álltalánosits öcsi...nem kell rögtön "vagdalkozni", mert nem az történik, ami esetleg kipattan abból a pirinyó(hozzászólásaid alapján)agyadból.És kérlek.........ha nem vagy vmivel tisztában..,pl, hogy az adott klánbol ki-mi-mennyi idõs-mivel foglalkozik,stb inkább maradj csöndben.
L hiszem, hogy vannak dolgok amik zavarnak,de ez a föld nevü bolygó...alkalmazkodj...THX

<<"MÉLYENTISZTELT HRS CLAN!!BEKAPHATJÁTOK MIND KIS PÖTSÖK!!">>
LOL,LOL,LOL hát lehet ezzel csúnyán L taktikáztad a dolgot...?!
<#felkialtas>Hooligan 1974-03-07 Pisces<#felkialtas>
pfff...butagép...

Athletic  Bilbo
privit. 😊

Athletic  Bilbo
csabi írtam. 😊

HRS Tboy
én nem röhögnék azon ha 3/15-ös statot csinálnék😊

Athletic  Bilbo
ja mingyá beállítom azt leírom 😊

HRS Tboy
láttalak már jó stattal, de ma nagyon láma voltál. gondolom ezért nem tetszett, hogy egy balfasz-os lelõtt egymásután 2x és nyomott egy muhaha bindet.

csabawarchief
Én is láma vok, de nincs MSN cimed?