Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó
Megmondlak! Oszt rinyálsz, hogy megfogol bukni elektróból, így nem is csudálom 😊)))9)
a Winows lefagyott fagyás közben...
Azt én fogom dizájnolni?
Balta, fûrész, neolux van a csomagban?
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
a Winows lefagyott fagyás közben...
Elég baja van azzal, hogy terhelte a világot veled, ilyen teherrel élni nem lehet könnyü.<#szomoru2>#szomoru2><#duhos2>#duhos2><#action>#action>
-FDI-Brutal-Hooligan
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
csak a sof... Aki viszkető seggel fekszik az büdös ujjakkal kel.
Bazzzze Görény, minden friss húst lenyúlsz??Vagy a Flowa "csaja" lett a boyocska??😊)
Szerintem dobjuk be a közösbe, jön még egy csapat niggger is , Görény szólj a haveroknak plz😊
<#vigyor1>#vigyor1>
-FDI-Brutal-Hooligan
Azt mégse írhattam, hogy mutid apid hátán mert tuti megsértõdtél volna.....
-FDI-Brutal-Hooligan
https://grentmedia.hu
Nemtom, szabad a gazda.....te guru!DDDDDDDD
-FDI-Brutal-Hooligan
*Posse*T.W.D*

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Szerintem mindenki láthatja a hozzászólásaidból,hogy nemcsak tahó vagy,de intelligensnek sem vagy mondható,a kultúráltságról már nem is beszélve.
Aki nem hisz olvassa el az utolsó 10-15 hozzászólását,azt hiszem magukért beszélnek...
Akkor holnap légyszi szólj neki, úgyis minden nap látod....én meg csak akkor ha a fiamért megyek az iskolába. Hmm, még az is lehet, hogy osztálytársak vagytok?
<#hehe>#hehe><#action>#action>
-FDI-Brutal-Hooligan
??wtf??
Ha ez mégegyszer elõfordul szólok a tanítónéninek,úgy vigyázz!
De akkor egyet nem értek.......mi a faxt keres ott??Ennél jóval értelmesebbnek tudom, mintsem .....na mind1😊)
poén volt loserke😊)tod Biboldó, hogy csípom a búrád, bár van egy hülye tesód, de errQl nem tehecc😊)
boyocska!
a 3/15 stathoz csak annyit, hogy ha ez igaz lenne és netán még csak nem is a levegöbe pufogtacc mit játék közben, akkor nyílvánosan megengedem, hogy a Moszka-téren belefetyelj a 6.bal fingkamráig, úgyis tom, hogy ez a vágyad kis hamis😊)Ha netán nem lenne igaz /ami tuti😊/,akkor a lefegyet megúszod igaz, de ki milyen igazmondó az kiderül.
off téma!
csámcsogjatok rajta még pár napot....haladjon a fórum😊
-FDI-Brutal-Hooligan
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
pff...agytröszt...aki fél óráig bannol ip alapján.)
-FDI-Brutal-Hooligan
https://grentmedia.hu
L hiszem, hogy vannak dolgok amik zavarnak,de ez a föld nevü bolygó...alkalmazkodj...THX
<<"MÉLYENTISZTELT HRS CLAN!!BEKAPHATJÁTOK MIND KIS PÖTSÖK!!">>
LOL,LOL,LOL hát lehet ezzel csúnyán L taktikáztad a dolgot...?!
<#felkialtas>#felkialtas>Hooligan 1974-03-07 Pisces<#felkialtas>#felkialtas>
pfff...butagép...
Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.