Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#vigyor1>#vigyor1>
AMD64 3200+venice@2600MHz,Zalman 7700, DFI NF4U-D, 2x512 SuperTalent DDR/466@520Mhz, Gigabyte 6600GT,Samsung 160GB SATA, Pio108,Sir-tech 410W
én minden nap tolom, legalább fél órát <#hehe>#hehe>
a Winows lefagyott fagyás közben...
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
van még pipingard -os képregényed gifben?
😄DDDD
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
*Posse*T.W.D*
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
2db 3as problém van.
😄DDDDDD
KAMU KAMU KAMU
1 es problém
Se a V-Spec I se a II nem volt 3486 ccm nem tom honna szedte ezt a számot😄 nagyot akart mondani. Skyline-t csak 2,8l-s motorral gyártanak.
3,5l V6 os motor a 350Z csúcsmodelljében van.
2. es problém
A GT-R34 gyárilag 6 sebességes váltóval dobják piacra 😊
Meik az a barom tuning cég aki egy 6 fokozató váltót lecserél 5 fokozatúra. Plána akkor ha tudjuk azt a tényt, hogy a skyline motorja is váltakozó szelepvezérlésû (V-Spec), és Hondákat meghazuttoló módon 9-10 000 forog, tehát nem bírná el a hatalmas erõátvitelt 😊
3 as problém.
Ez az autó gyárilag 280 Le, igaz eladhatósága érdekében hatalmas folytásokat eszközöltzek rajta. Ezek eltávolítása után kaphatunk egy kb 320 lóerõs vadállatot, namost mivel a leírásban nem szerepel se vezértengely fokolás, se pillangószelep csere, se turbó feltöltõ csere, se turbó tulnyomás vezérlõ, se semmi amitõl drasztikusan megnõne az autó teljesítménye ezért kizártnak tartom, hogy egy csóringer CSIPtuning adjon neki közel 500 Lóerõ többletet 😊
Az én autómom, P206GT 138Le a csiptuning 12 Lóerõ többletet ad, és ez az elérhetõ maximum....Kb 10%. Ez a skyline esetében még 20% nál is hihetetlenül hangzik.
NOS nincs benne, ha lenne se adna pár száz lóerõt 😊
3 as problém.
Ez egy coupé, nem roadster, vagyis csapott hátuljú sport autó.
nem két személyes 😊
4 es problém.
Az autó eladási ára a külföldi piacon 60-70 000 $ körül van, ez kb ugyanaz az ár, és ha beleszámolom az esetleges tuningot amitõl ez az autó majd 800 Le lehetne (de nem az) akkor olyan 30-35 millát kellett volna kiirni.
Azért még délután felhívom, és elbeszélgetek a magyar tunning mesterekkel azt hiszem.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

a tobb olcsobb😊
ha van ra igeny berendelhetek sokat, ugy szerintem 9e korul lehet az ara
Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi
nem laccik rajta? gamepad sofozni...
nem kell a billentyuzettel jaccani hanem erre lehet felkonfigolni a gombokat... nekem azert jo mert a a szek karfajara tudom illeszteni nem kell a billentyuvel ucsorognom a fotelban...
BELKIN NOSTROMO SPEEDPAD N52
meg en sem probaltam, magyarorszagon nem is lehet kapni
ha megjon majd jol beszamolok rola...
ha kell valakinek tudok meg hozatni
Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi