Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GAthersw
Ez mi a szar???

01110000 01110010 00110000

Kim Basinger
Karacsonyi ajandek? En ezt kertem karira...

Remelem meg is erkezik

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

RIZLA
thx-thx...én szorítok...<#smile><#wink>

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Ramada
hihihi-hahaha-hehehehe

csabawarchief
ha beindul az üzlet akkor kapsz egyet 😉

RIZLA
Eddig bajban voltam, de már tudom mit kérek karácsonyra...

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

andriska

andriska
na mégegyszer 😄

andriska
http://longstuff.dcinfo.org/Logos/Lama.jpg

RIZLA

Okés thx

csabawarchief
Én odaadom az enyémet, este szólj rám MSN-be , és elõtúrom ...

Thx akkor majd szerzek egy eredetit de esetleg ha valakinek van elfekvõbe vagy már nem használt eredeti keye akkor elkérném ( ha nem gond )
Amúgy DROG powaaaa 😄

BorsoFozelek
Az RSnek van 5-6 serverre, nem mindegyik kér eredetit

Csak két isten van: a pénz meg a baszás

Clint EastWooD

a Winows lefagyott fagyás közben...

Clint EastWooD
Láma láma láma
Az egész album megvan vagy 1 hónapja
láma láma láma

oszotod az észt mi?
<#lama><#lama><#lama>

RIZLA
Már müxik a nyomorultja...(uw)

RaSTaBaNDiTa
ultraweb powaaaaaaa

Grave Digger
Én szívesen letölteném, de nme jön be az oldalatok, hanem csak ez a szöveg: Fatal error: Call to undefined function: message_die() in /mnt/ultraweb/h/hr/hrs/db/db.php on line 88

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Grave Digger
Kaptam ma üzit az Inviteltõl, hogy megduplázták a sávszélt😄D a gond ott leledzik, hogy azt írják, hogy a szerzõdési díjak 2005 áprilisáig, a bõvítés végleges lezárásáig nem változnak... Bebaszna, ha utána felemelnék az elõfizetést, így is havi 12 ropit fizetek + a havi 3 rugós telefonvonal az már 15 bazzeg. Ha ezen még emelnek, akkor bemegyek hozzájuk, felhúzok aegy korcsolyát és néhány gerincre rálépek az biztos.

Engem speciel érdekelne de mégse 😄DDD na mind1 majd kipróbálom valahol..
Jah eredeti kulcsot hol lehet szedni? Mert tennap átvittem havernek sofot nem eredetivel toltuk rs-en szal kezd érdekes lenni<#fejvakaras>

Mr.Grent
WOW Nice, majd nemunatkoztok..

https://grentmedia.hu

RaSTaBaNDiTa
Átálítottuk a serverünket rocmod2.0c re, ezentúl így fog futni 1 darabig publicban. Rocmod újdoságok: a bindekhez hangüzenetet is lehet csatolni (akinél nemdivat köcsög bind az kikapcsolhatja magának <#mf1>) van benne nocamping mode (egy beállított idõ után elkezd 1 zöld nyíl villogni a camper feje felett, majd elveszi a fegyvereit vagy 60mp bünti következik vagy meghal) no spawnkill mod (ha spawnolsz akkor amenyit sebzel az ellenfélen te is anyit sérülsz) 3 szintü admin mód (vérmérséklettõl függõen adható theát nem minden admin tud bannolni <#nyes>) A csatlakozáshoz a szükséges fileokat töltsétek le a hrs.uw.hu -ról (sof2/rocmod könyvtárba kb 3 mega) vagy a szerverrõl! Akit érdekel annak GL&HF! akit nem annak is <#wave>

Erasmus
kicsit off nincs meg vkinek Royal Giggolos-tó a Funky? :>

BorsoFozelek
Láma 😄 RSen is már eredetit kérnek. cserélj kulcsot oszt yoo lesz

Erasmus
global guidot csak csítér kaphacc, olyan nincs higy valaki feltegye :>

Loális😄 ....de milyen igaz...

Clint EastWooD

HétfõPéntek

RIZLA

andriska
Megvan a TEHÉNBÕGÉS!!!!!!

BorsoFozelek
<#eljen><#eljen><#eljen><#hehe><#hehe><#hehe><#violent><#violent><#violent><#violent>

Nem eredeti a keyem de eddig mindenhol ment. Elvileg Rs en sem kérnek eredetit..

Nos a mélyen tisztelt HRS hez lenne egy kérdésem, konkrétan hogy feltettetek e a PB global ban listájára vagy csak én vagyok a láma és nem tudok jáccani? Ugyanis a saját serveremen kívül egyik másikra se tudok connectelni ugyanis azzonal ki*** hogy " PB guid unkn ". Akinek van egyéb ötlete azt szivesen várom...

ev1l FlOwEr
Látom, a PS szerveren idõnként folyik a móka.
Mármint war van.
Néha összetrombitálhatnátok a népet egy kis kötetlen ólomszennyezésre!

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

csabawarchief
Sorry😄 akkor + Musa😊

Hát és én engem már ki is hagytok csabika ez nem szép 😊

ev1l FlOwEr
Rovarevõ holló??

Muhahahahahahaaha. Te kis ornitológus..

Bár elcsámcsogna egy a szemBOGARadon....

😄DDDDDDD

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

sc morpheus
A róka és a holló meséje arról szól, hogy a húsevõ róka és a rovarevõ holló veszekednek egy tejterméken, amit mind a ketten utálnak.😊)

http://tatbaratiklub.uw.hu

GAthersw
BSZ Spigi, késtem 1 percet sry 😊

01110000 01110010 00110000

Grave Digger
Jó lenne tudni, hogy mikor jöttök pontosan, mert én most szinte minden nap - már amikor a csajok játszanak - a kézilabda Európa-bajnokságon vagyok. szemét egy melóm van, ez a sok utazás nagyon fárasztó ám😄D

Mr.Grent
Még csak terv de a leglámábtól függ. Te meg akkor jössz amikor mi szólunk! 😄 Jah reggel 5kor nállatok, mond asszonyank hogy este jössz! 😄

https://grentmedia.hu

Grave Digger
Nekem egy sem<#szomoru1>

csabawarchief
Nohh😊). Az idõ tájt mi is (Pas, Ex, én ...) valami jó kis bekattanós buliba leszünk, nekünk is tessék integetni! <#felkialtas><#wave>

Hooligan
BSZ loserek!!😊)
Téleg mentek le? Pff és nekem nem is szóltok.....remélem csak véletlen😊

AMD64 3200+venice@2600MHz,Zalman 7700, DFI NF4U-D, 2x512 SuperTalent DDR/466@520Mhz, Gigabyte 6600GT,Samsung 160GB SATA, Pio108,Sir-tech 410W

RaSTaBaNDiTa
Használt már valaki rocmodeot? (warconfigolása érdekelne...)

RaSTaBaNDiTa
B.SZ. BIBBOOO és/vagy Spigi!

Athletic  Bilbo
ja és összesen 3 tortám van 😊

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

Athletic  Bilbo
Köszi mindenkinek. És xarsas is én vok, csak lecseréltem mert elírtam és nem akartam égni vele. 😊)))))

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

Grave Digger
Köszönöm, köszönöm. Munkával ünneplem😄D

Shogun
jaja BSZ lányok<#hehe><#hehe><#hehe>

Az a baszott féreg... Kh@oSz