Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remelem meg is erkezik

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Eddig bajban voltam, de már tudom mit kérek karácsonyra...
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Amúgy DROG powaaaa 😄
Az egész album megvan vagy 1 hónapja
láma láma láma
oszotod az észt mi?
<#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama>
a Winows lefagyott fagyás közben...
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Jah eredeti kulcsot hol lehet szedni? Mert tennap átvittem havernek sofot nem eredetivel toltuk rs-en szal kezd érdekes lenni<#fejvakaras>#fejvakaras>
Csak két isten van: a pénz meg a baszás

Csak két isten van: a pénz meg a baszás
Mármint war van.
Néha összetrombitálhatnátok a népet egy kis kötetlen ólomszennyezésre!
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Muhahahahahahaaha. Te kis ornitológus..
Bár elcsámcsogna egy a szemBOGARadon....
😄DDDDDDD
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
http://tatbaratiklub.uw.hu
https://grentmedia.hu
Téleg mentek le? Pff és nekem nem is szóltok.....remélem csak véletlen😊
AMD64 3200+venice@2600MHz,Zalman 7700, DFI NF4U-D, 2x512 SuperTalent DDR/466@520Mhz, Gigabyte 6600GT,Samsung 160GB SATA, Pio108,Sir-tech 410W
Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.
Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

Péntek