Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mellesleg ezeket mikor sztották, és medig érvényesek, nem igazán figyeltem.
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
Csovi
[email protected]@860MHz1.25TBHDD(750+500)GigabyteHD5850-1GB-AEROCOOLAeroEngineII
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Egyébként BSZ LALEE! <#wave>#wave><#worship>#worship><#puszi>#puszi><#law>#law><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes2>#nevetes2><#papakacsint>#papakacsint><#taps>#taps>
-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
tud valaki szerver ügyben segíteni?
van egy szerverem, ftp eléréssel tudok fel-letölteni.
amiket szeretnék: osp ND és RD között lehessen váltani
nekem mind1 hogy zrest vagy obi csak válthassak ha kell.
pbt is kéne frissíteni a szerveren, de a pbsetuppal nem látok rá az ftp könyvtárra.
kéne pár 5let 😊
[email protected]@860MHz1.25TBHDD(750+500)GigabyteHD5850-1GB-AEROCOOLAeroEngineII
*Posse*T.W.D*
a PB kibaszkurál és manuális frissítésre szeretne ösztökélni.....mégis hogy? <#help>#help>
thx
-FDI-Brutal-Hooligan
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
Ja Boldog Nevnapot minden Szabolcsnak igy nekem is!!! 😄
De egész jó. Kicsit elszoktam már hogy engem is eltalálnak. Ilyenkor meg is szoktam sértõdni, és egy késsel rohanok neki mindenkinek.
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
<#violent>#violent>
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Mondjuk SOF2-vel😊Már 100x kijelentettem, hogy visszarakom, de......
Kezd a zacsim tele lenni a CS-vel....na meg Grenttel😊
-FDI-Brutal-Hooligan
http://www.widescreengamingforum.com/wiki/index.php/Soldier_of_Fortune_II:_Double_Helix#Screen_change
*Posse*T.W.D*
thx
az hogy a single player gémeket hude gyorsan végigtoltad, az ide édeskevés, tanulj meg bunyzni, pontosan lõni fordulásból ugrás közben, ugrás után gugolva kihajolni, ismerd meg a mapokat, hogy hova kell ugrani hogy halk légy, és akkor majd te is leszel olyan jó. évek kérdése....
mellesleg más multival nem toltad még? bár ez alapján nem hinném.
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
"Viszont látom, ahogy a többiek szinte repülnek , hatalmasakat ugranak" - bunny-znak, itt is hasonlóan kell mint quake 3 ban.
*Posse*T.W.D*
Azt gondoltam, hogy segítséget kapok, de persze ti sem értetek hozzá.
Na azért kösz. Jót nevettem rajtatok<#nevetes1>#nevetes1>
A GOD mode konzolos elérése a /disco.
-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-