79689
sof2.jpg
  • Mr.Grent
    Nem, szerintem Furball volt, de nem emlékszem már pontosan.
  • Pigo
    MSN bug?
  • Sáska
    asszem CC mage volt, de volt egy masik is.
  • Mr.Grent
    Most hogy mondod, az egyiket talán én lőttem ki. Sis3 szólt hogy lőjem ki mert neki személyes okokból nem ment. De használta az akkor oly divatos msn-bugot. De aztán lehet hogy csak álmodtam. Vagy szerettem volna? :D
  • Mr.Grent
    És utána magyarázkodjam hogy miért hiányoznak sorszámok, és vajon mi volt ott. És akkor is láma vagyok. Most nem mind1? :D
  • Pigo
    CC-sek közül v.ki(ket) elkaptak wh-zással nem?
  • GAthersw
    Ne legyél láma, házigazda vagy, kimásolod a hozzászólásaid törlöd őket majd egyben újrapostolod :P
  • Mr.Grent
    Baze nem tudok szerkeszteni, a war 2kor volt!
  • Mr.Grent
    A legjobb sztorit meghagynám azoknak akik ott voltak azon a bizonyos sorsoláson, és az azt megelőző Mapo-s sztorin. Remélem valaki közkincsé teszi ismét!
  • Mr.Grent
    Még1 sztori:
    A sof2-t én az OBI-s Zotya és a Dud-tól vettem át. És ugye az OBI rendezte azt a bizonyos első kupát. Aminek eljött a döntője:
    Ha jól emlékszem akkor a Dobbermann klánnal játszottak (ha nem akkor javítson valaki). Zotyáék előző este bulizni voltak, a szokásos szombati tivornya. Amit hajnali 3-4 körül hazaérve seggrészegen fejeztek be.
    A war 2kör volt, délben még a kávékat döntötték magukba a srácok hogy egyáltalán a széken megmaradjanak. No mivel akkor az OBI nagyon ott volt SOF2-ben, és a szervereket is ők adták, annyira nem vették komolyan már ezt, így a wartaktika helyett a megyek és lövök wart játszották. Amiből az egyik legtöbbet hallott szitu a következő volt:
    Hk2 a map, lassan taktikusan vagy rusholva mentek a házakban, ennek tényét már a homály fedi. Nos elértek a középső kijáratig, kb. oda ahol a bombit le lehet tenni, ez egy elég hosszú és belátható szakasz, itt egy sorban mint a libák úgy mentek, amikor is egy ellenfél kilépett a sarokról, és egy AK-ból leadott egy sorozatot, tehát sorozatot. A képernyő jobb felső sarkában pedig 5db halál jelent meg.
    Elmondások alapján ez volt az a perc amikor már csak röhögve játszottak.
  • Mr.Grent
    Na azon röhögtem én magam szarrá!
    Szitu:
    Map: Air1
    1v1-nél a mozgólépcsőknél, Alfa elmegy a jegykiadó felé várja vissza a táskás ellenfélt, Mapo jön középről és az ajtótól elkezdi vizslatni hogy nincs-e valaki a középső jegykiadók tetején, beér középre, Alfa még mindig lassan oson, Mapo még mindig lassan vizslat, és persze mindketten háttal... egymásnak. A szitu az egyik legröhejesebb volt amit valaha láttam sof2-ben.

Ugyanezen a waron, ugyanezen a mapon.
    Támadó módban bentre támadtunk, kintről és bentről egyszerre dobtunk, minden flasht, gránátot, füstöt ami volt ment a helyére, majd mi bementünk teljes harci díszben, és tettre készen. Mondanom sem kell, A teljes védő osztag a külső lerakóhelyet védte. Mi meg ott álltunk és a szitut felismerve könnyesre röhögve magunkat, próbáltuk lerakni, és bevédeni a bombit.

De a legemlékezetesebb war az a CC ellen volt. Aki öreg, és némely fiatal ismeri még őket, volt egy két igazán német fax köztük (pl Blood).
    No hát iszonyat edzések voltak akkor, és hát a public skillből okulva igen is tartottunk tőlük. Tudtuk hogy itt 1-2 ponton múlik majd a war sorsa. CB-t játszottunk azthiszem. Mi mapunk HK1 az övék Pra2-volt.
    HK1-et hoztuk azthiszem elég biztosan, mind támadó és persze védő módban. HK1-en akkor még az almázás nagyon dívott, sőt az egyszerre 2 almát is eljátszottuk, sikeresen.
    Tehát lement a mi mapunk, oké nyertünk jó stattal, jön az ő mapjuk. Mindenki úgy készült hogy füstök, flémek, infraszemüveg, és smg-az a pontozós. Egyfolytában ment az infra ki és bekapcsolgatás, mivel mondanom sem kell szart sem láttunk azon a mapon. Ez tartott ha jól emlékszem 3vagy5-0ig, amikor is mindenki hagyta az egész infrás smg-s hóbelebancot, pajzsot és shoti-t meg AK-t vett flame-el, és elkezdtünk nyomulni. A mapot nyertük, elég jó stattal. De utána ami röhögés volt hogy-hogy be voltunk szarva tőlük az hihetetlen volt.
  • RIZLA
    http://www.gametracker.com/server_info/84.2.39.248:20101/
  • Sáska
    miert akarod felszakitani a regi sebeidet?:D
  • fdi-brutal
    Demoról jut szembe, nincs meg a valakinek a SWAT elleni warunk /air/ demója?:))))
  • fdi-brutal
    Na akkor lenne csak a nagyBANNOLÁSok sorozata:)
    Meg-meg remegett a kezem mikor a SOF2 ikonra tévedt az egér, de látom, hogy Pano.......le lehet ezt tenni:))
  • Pano
    Amúgy visszatérve a témára.. ha valaki elintézi azt, hogy végre használják az emberek a SOF 2-t arra amire kitalálták (értsd: minden map, inf, dem stb), akkor sírhattok, meg jövök én is vissza. De csak only obi realdamage esetén, nd-nél megfontolom :D.
    Kb 1 vagy 2 éve őjra elővettem a drágát, hát újra évekre ráuntam pár nap után, rohadt kiábrándító volt, súlyos szentségtörés és istenkáromlás ami lett.
  • Pano
    VAU!
  • Pano
    Szólok görénynek, hogy küldje az ánuszcincáló négereket talicskaszámra...
  • MusA
    Hát így röviden annyi hogy über jól néz ki, fasza a játékélmény, karaktertípusok vannak(Medic, Heavy, Scout, stb.) szal keményen kell taktikolni, meg változatosak a játékmodok. Nagy pályák vannak, lehet kempelni, csipázni, meg vadállat mód nyomni a gombot azt menni előre. Neked mondjuk szolóban sztem nem teccene de az OC sofos bandával ventrin sztem geci nagy visítás lenne. Try it. Kb 1 hónap múlva lesz vasam majd verethetünk vmit.
  • Mr.Grent
    yess sír!
  • Sáska
    igen
  • ev1l FlOwEr
    Fogalmam sincs.

• Pigo
    A gameservers.netes serverek ugye ND-sek?
  • ev1l FlOwEr
    Jaja, a régi obi realdamage-nél nincs jobb. Itt zrest-en az m60 döglött, csak akkor hat, ha az ellen szájába tolod.
  • ev1l FlOwEr
    Bocs, hódeszkázni voltam....

Ez itt tiszta óvoda, wazze!

• Mr.Grent
    Na pl. azt a gémet nem próbáltam. Jó?

• Sáska
    jah, ossze lehetne tenni 1-1.5 klant;)
  • MusA
    Hát ilyen sztímes baszás, januárba összeültünk haverokkal lanozni és kibaszott fun. Amúgy nem nagyon van igazából úgy a nap alatt. Régi arcok tolják még? Alig tudok valamit a "scene" ről :)
  • Pigo
    Hát persze hogy van
    Mégis van 1-2 ember a régi klánból aki visszajár,azok esetleg unióba léphetnének...
  • LES FORZA INTER
    attól hogy nem ismered a mapot még nem kell leoltani, van élet a jor1/shop2-n kívül is
  • LES FORZA INTER
    TF2? ez a testnevelési főiskola javított változata?

amúgy csá :D
  • Bubi44
    A jatekhoz van magyar oldal?
  • GAthersw
    Te valami láma lehetsz :P
  • MusA
    El kell menni TF2-zni! Amúgy üdv, régen jártam erre :) Bár kétlem hogy többségben vannak akik emlékeznek rám.
  • Sáska
    jah kam5 az nagyon jo kis map mind3 modban.
    a regi klanok 80%-a mar nem sofozik (gyerek, csalad, mas jatek, stb..)
    :(
  • Pigo
    A kam5öt te is csak azért szereted mert az egyik legnagyobb map, és jól eltudsz bújni a dobozok közt,vagy a konténereknél.

Am ha mindenki ennyire visszasírja a régi dicső múltat,akkor miért nem toljátok fel a seggeteket alapítjátok újra a régi klánokat és osztjátok a heccsátot flowának aki azóta se tud m60-azni?????
  • LES FORZA INTER
    és a kifogyhatatlan kemp rész x+1edik felvonás

én csak annyit tennék hozzá, hogy aki inf-en védőként nem kempel és leszedik annak csak ennyit: aki hülye haljon meg, ha meg rusholni akart akkor meg okuljon belőle.

egyb. KuBa, adminok jófejek, és mióta újraindult, és vannak új mapok azóta többet voltam fenn mint az az előtti 4-5 hónapban együttvéve, szal csak így tovább.

bár: HOL VAN A KAM5? azt még nem láttam , 1 bünti pont
  • allock #78572
    értelmes az
    kukk fel
  • ReTeK
    Hi all
    Demót tolja még valaki?
    Emlékszem a megjelenés után 3 évvel még tolták páran a demó pályát (lol) kiváncsi vagyok van e még ilyen elvetemült arc ?
  • Mr.Grent
    Na ezért keresek én olyan játékot ahol team-ben lehet játszani. Ahol számít az hogy ki védi a hátsód. És itt nem a homokozóra kell gondolni.