79689
-
#78689 Sok niggát neki, BSZ! -
#78688 HB all.:-) -
#78687 HB -
#78686 bsz mindkettőtöknek :) -
#78685 BSZ Flowa!
Nekem 16.-án volt!
BSZ nekem is !
-
#78684 BSz, Flowa!
Muhahahahahahahahahahahahahahaahaha -
Hybrid v2 #78683 Nem. 1,5 $/slot az ára. Furcsállnám, ha ingyeneset találnál valahol.
-
Bubi44 #78682 Gametracker.com oldalon ingyenesen lehet szervert kesziteni?? -
S4NYI #78681 Csütörtök vagy péntek funwar? MSN: [email protected] aki jönne szóljon, mert nem szeretném ha megint gond lenne a túl sok játékosból és sértődés lenne. -
S4NYI #78680 BOLDOG NYULAT MINDENKINEK! -
#78679 Mindenki már más gémet tologat. Örülök hogy kigyógyultál. -
PosSe PenGe #78678 ha játékon belül felveszel messengeren akkor tudsz utánam jönni bármeik szerveren vagyok ha éppen van szabad hely.játékon belül a nevem : PenGe -
#78677 Pengus melyik serveren tolod a combat arms-t?
Kiosztanek egy par heccsatot neked :D
-
#78676 Szia, sziasztok! Igen helyre állt a rend! Végre. Nem is emlékszem igazából nem is akarok emlékezni arra a lidérces másfél évre. Brrrr...
És ami segített? Született egy lányom, (félelmetesen rossz, 10 fiú van benne) építettem egy kalyibát, és ki gameltem egy fősulit. Választottam egy new hoby-t aminek szerintem és szinte csak ennek köszönhetem a gyógyulásom, terepfutás, maraton, és terepbringa itt a Mátrában néha abból is maraton 100 km. Télen még sí versenyre is képes voltam elmenni.
És mi van veletek? old boys -
#78675 Heellóóóóóó! Hogy vagy öreg cimbi, kigyógyultál már? Jelentkezhetsz egy pár fejesért! -
#78674 hi all
-
PosSe PenGe #78673 szasztok, ha még nem ismerné valaki és esetleg még érdekli is van 1 ingyenesen játszható játék , csak regisztráció szükséges .sokan játszák beépített klánrendszer van ,változatos fegyverek meg szerintem egész jó pályák .. CTF,S&D,Elimination,Deathmatch , spy hunt modok. COMBAT ARMS a játék neve. LINK:
COMBAT ARMS -
tomip81 #78672 Köszi! Megoldotuk már, régebbi hamachi kellett és működik. Jó egy kicsit nosztalgiázni. -
#78671 O_o
http://soldieroffortune2.filefront.com/file/SOF2_Runner;14968 -
tomip81 #78670 Sziasztok!
Haverokkal játszanánk hamachin LAN-t. Olyan probléma akadt,hogy nem mindegyik gép látja a másikat. Minden beállítás egyforma. Pl. ha én csinálok játékot, akkor a másik gép látja, be tud lépni, de ha ö csinál, akkor én nem láttom. Egy harmadik gép látja ha a másik csinálja, nem látja ha én. Tud-e valaki valami megoldást? -
#78669 nekem 10/10 volt,most meg 3900 ért le:100k fel:16k és még alá is írtam 1évet,kellett nekem kertes házba költözni... -
#78668 Soroksár :) -
MusA #78667 Nidd ma'n egy mosopor:) Helyzet? -
#78666 And? Közöd? -
#78665 Ezt most nyomiztam csucsidőben...3500 Ftamúgy a 30Mb/20Mb-es sávszél...
-
#78664 Grent te még mindig olyan negativ vagy,és tudod mit,nekem biztos h nagyobb -
#78663 egyesült magyar cabel televizio megszünt már tavaly digi felvásárolta,
nekem is ez volt tavaly pusztulat gyors,de ezt már ki se tudod használni,
és mennyiért? nekem 2500volt. -
#78662 az a baj, hogy nem volt megszervezve, eleg sokan voltak a serveren, es Hybrid nyomott egy vote-ot, hogy legyen-e dem. Meg lett szavazva, s onnantol kezdve 3-4 mapon at csak inf-dem volt, es nem igazan leptek le az emberek, sot..
Szoval lenni kell estenkent, s akkor tortenhetnek ilyen csodak
Reggel jo szar is volt felkelni, legkozelebb nem maradok eddig:)) -
#78661 next time hamarabb írd fel :-) -
#78660 gg volt ma ujfent a Kurvan! Hybrid meg Zoli megszavazott par jo kis mapot: shop2 dem, finca inf, raven inf!
idaig toltam, vegig 6v6 volt minimum.. gyertek gyertek next time! :-) -
#78659 mégis ugy lősz, mint egy csaj.... :D -
#78658 jó hogy meg tudod csapolni a fő vezetéket, de próbálj meg eccer előfizetni internetre, máris nem lessz ilyen gyors garantáltan -
#78657 És ez kit érdekel? hány éves vagy vazeg, ez nem az ovi hogy "nekem nagyobb van"! -
#78656 fotosopp -
-
Bubi44 #78654 Nem tudom igy sem megy!Mindegy maradok a tobbi szervernel -
Bubi44 #78653 Oke.Megprobalom! -
Bubi44 #78652 Oke.Megprobalom! -
Hybrid v2 #78651 Nah, akkor itt:
Szedd le ezt a javítócsomagot, ezzel a protokolleltérés megoldódik:
http://soldieroffortune2.filefront.com/file/gofetch/ZmlsZWZyb250fHx8OTExMnx8fFUyOXNaR2xsY2lCdlppQkdiM0owZFc1bElESTZJRVJ2ZFdKc1pTQklaV3hwZUNCSGIyeGtJRVoxYkd3Z1VHRjBZMmc9fHx8MS4wM3x8fDMxfHx8L09mZmljaWFsX1JlbGVhc2VzL1BhdGNoZXN8fHxzb2YyZ29sZGZ1bGwuZXhlfHx8Mzc4MjQzOTExMjg5MTI=
Telepítsd!
Aztán töltsd le a punkbustert innen:
http://websec.evenbalance.com/downloader/download.php?file=1
- Miután letöltötted a fájlt, futtasd!
- Kattints az "Add a Game" gombra, és a felbukkanó listából válaszd ki a játékot, amit Punkbuster támogatással akarsz ellátni, most nyilván a Soldier of fortune double helix-et!
-Ha kiválasztottad, be kell kerülnie a program főablakába a játéknak. Ha ez megvan, kattints a "Check For Updates" gombra! Ekkor egy folyamatjelzőt kell látnod, ami annak jele, hogy telepíti a Punkbustert a SOF mappába, és frissíti a többi játék PunkBusterfájljait is.
-Ha végzett, a PB működik, már csak be kell a játékban kapcsolni, hogy felengedjenek a szerverek. Sof2 Gold multiplayer elindit->Klikk bal alul a laptop kinézetű ikonra, fent a harmadik sorban a Punkbuster Enabled-et állítsd át "yes"-re.
Kellhet egykét fájl a játékhoz még, (sebzésfájlok, pályák) itt bennvan egy zipben:
http://hybrid.dtsh.hu/sof.zip
Ezt leszeded, két mappa van benne, a base nevűben levőket értelemszerűen bemásolod a sofod base mappájába, aztán a base MELLÉ csinálsz egy osp nevű mappát, a többit abba rakod.
Aztán az automatikus letöltést sztem kapcsold ki, hogy ne szedjen le minden xirxart mindenféle szerverről: sof2 gold multi elindít-> alul klikk arra az ikonra, amiben kis négyzetekben pipák vannak, aztán klikk felül az utolsó előtti ikonra és az "allow download"-t tedd "no"-ra.
Ha ezt végigzongorázod, ok lesz minden.
-
Hybrid v2 #78650 Asszem jobb, ha felveszel msnre: winstonkukac1984ponthu vagy xfiren vegyél fel:hybridv2 a felh.név.