Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[email protected]@860MHz1.25TBHDD(750+500)GigabyteHD5850-1GB-AEROCOOLAeroEngineII
RED ALERT 3. POWAAAAA. Have you ever dance with the devil by the pale moon light?
a lagometeren piros csikok mennek, es a pingem is 90-200 kozott ugral..
Teljesen kiabrandito, hogy megyek, s hirtelen beszaggat 1-1 masodpercre, ami pont arra eleg, hogy belaggoljon valaki elem, s lelojon.
<#help>#help><#wilting>#wilting>
01110000 01110010 00110000
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
ALLOCK: evenbalanceról próbáld meg újrarakni a PB-t hátha úgy jó, vagy megosztom neked neten, (csak elõtte akkkor kiszedem a wh, meg aim engedélyezõ részeket belõle<#mf1>#mf1><#vigyor2>#vigyor2>)
nem tudja vki miért fagy ki a játék ha be van kapcsolva a PB? 😄
eddig semmi baja nem volt, míg újra nem raktam a gépet :F
olvasgattam visszább de akkorse nagyon tudta senki, hátha most ;D
#hhwnd
Nah TARKÓLÖVÉST akarok osztogatni<#eplus2>#eplus2>
És ne feledjétek emberek holnap Talk like a pirate day//Beszélj kalózul világnap lesz<#idiota>#idiota><#ravasz1>#ravasz1><#mf2>#mf2><#mf1>#mf1>
Nem csinálunk valamikor funwart(szombat kivételével)? Csak ne Jor1/Shop2 legyen csak, és akkor szerintem egész sokan benne lennénk. Vagy nincs igazam?
gyertek menjünk <#violent>#violent>, ne legyünk <#lama>#lama> vagy már mindenki elfelejtett játszani? <#hehe>#hehe><#nevetes1>#nevetes1>
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-
01110000 01110010 00110000
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
[email protected]@860MHz1.25TBHDD(750+500)GigabyteHD5850-1GB-AEROCOOLAeroEngineII
Nagyon pontos eredmények, nagyon rövid idõn belül!
1. Szép vagy?
igen - 1 pont
nem - 0 pont
2. Okos vagy?
igen - 1 pont
nem - 0 pont
ÉRTÉKELÉS:
2 pont: Szép vagy és okos.
1 pont: Vagy szép vagy, vagy okos.
0 pont: Egy randa kretén vagy!
-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-
KuRVaBaZMeG CTF|Jor1 and ShoP2|ClassiC IP:84.2.39.248:20101 KuRVaBazMeG WarServer IP:84.2.39.202:20100
-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-
~)dC(~Soul* |SoFII|
~)dC(~Soul* |SoFII|
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
~)dC(~Soul* |SoFII|
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT