79689
sof2.jpg
  • Mr.Grent
    Sok niggát neki, BSZ!
  • taptarap1
    HB all.:-)
  • Sáska
    HB
  • LES FORZA INTER
    bsz mindkettőtöknek :)
  • Col. Rommel
    BSZ Flowa!
    Nekem 16.-án volt!
    BSZ nekem is !
  • ev1l FlOwEr
    BSz, Flowa!

Muhahahahahahahahahahahahahahaahaha
  • Hybrid v2
    Nem. 1,5 $/slot az ára. Furcsállnám, ha ingyeneset találnál valahol.
  • Bubi44
    Gametracker.com oldalon ingyenesen lehet szervert kesziteni??
  • S4NYI
    Csütörtök vagy péntek funwar? MSN: [email protected] aki jönne szóljon, mert nem szeretném ha megint gond lenne a túl sok játékosból és sértődés lenne.
  • S4NYI
    BOLDOG NYULAT MINDENKINEK!
  • Mr.Grent
    Mindenki már más gémet tologat. Örülök hogy kigyógyultál.
  • PosSe PenGe
    ha játékon belül felveszel messengeren akkor tudsz utánam jönni bármeik szerveren vagyok ha éppen van szabad hely.játékon belül a nevem : PenGe
  • Col. Rommel
    Pengus melyik serveren tolod a combat arms-t?

Kiosztanek egy par heccsatot neked :D
  • DrBigSlingShot
    Szia, sziasztok! Igen helyre állt a rend! Végre. Nem is emlékszem igazából nem is akarok emlékezni arra a lidérces másfél évre. Brrrr...
    És ami segített? Született egy lányom, (félelmetesen rossz, 10 fiú van benne) építettem egy kalyibát, és ki gameltem egy fősulit. Választottam egy new hoby-t aminek szerintem és szinte csak ennek köszönhetem a gyógyulásom, terepfutás, maraton, és terepbringa itt a Mátrában néha abból is maraton 100 km. Télen még sí versenyre is képes voltam elmenni.
    És mi van veletek? old boys
  • Mr.Grent
    Heellóóóóóó! Hogy vagy öreg cimbi, kigyógyultál már? Jelentkezhetsz egy pár fejesért!
  • DrBigSlingShot
    hi all
  • PosSe PenGe
    szasztok, ha még nem ismerné valaki és esetleg még érdekli is van 1 ingyenesen játszható játék , csak regisztráció szükséges .sokan játszák beépített klánrendszer van ,változatos fegyverek meg szerintem egész jó pályák .. CTF,S&D,Elimination,Deathmatch , spy hunt modok. COMBAT ARMS a játék neve. LINK:
    COMBAT ARMS
  • tomip81
    Köszi! Megoldotuk már, régebbi hamachi kellett és működik. Jó egy kicsit nosztalgiázni.
  • Col. Rommel
    O_o

http://soldieroffortune2.filefront.com/file/SOF2_Runner;14968
  • tomip81
    Sziasztok!

Haverokkal játszanánk hamachin LAN-t. Olyan probléma akadt,hogy nem mindegyik gép látja a másikat. Minden beállítás egyforma. Pl. ha én csinálok játékot, akkor a másik gép látja, be tud lépni, de ha ö csinál, akkor én nem láttom. Egy harmadik gép látja ha a másik csinálja, nem látja ha én. Tud-e valaki valami megoldást?
  • mosoporr
    nekem 10/10 volt,most meg 3900 ért le:100k fel:16k és még alá is írtam 1évet,kellett nekem kertes házba költözni...
  • mosoporr
    Soroksár :)
  • MusA
    Nidd ma'n egy mosopor:) Helyzet?
  • Mr.Grent
    And? Közöd?
  • Mr. Fulop
    Ezt most nyomiztam csucsidőben...3500 Ftamúgy a 30Mb/20Mb-es sávszél...

• mosoporr
    Grent te még mindig olyan negativ vagy,és tudod mit,nekem biztos h nagyobb
  • mosoporr
    egyesült magyar cabel televizio megszünt már tavaly digi felvásárolta,
    nekem is ez volt tavaly pusztulat gyors,de ezt már ki se tudod használni,
    és mennyiért? nekem 2500volt.
  • Sáska
    az a baj, hogy nem volt megszervezve, eleg sokan voltak a serveren, es Hybrid nyomott egy vote-ot, hogy legyen-e dem. Meg lett szavazva, s onnantol kezdve 3-4 mapon at csak inf-dem volt, es nem igazan leptek le az emberek, sot..
    Szoval lenni kell estenkent, s akkor tortenhetnek ilyen csodak
    Reggel jo szar is volt felkelni, legkozelebb nem maradok eddig:))
  • LES FORZA INTER
    next time hamarabb írd fel :-)
  • Sáska
    gg volt ma ujfent a Kurvan! Hybrid meg Zoli megszavazott par jo kis mapot: shop2 dem, finca inf, raven inf!
    idaig toltam, vegig 6v6 volt minimum.. gyertek gyertek next time! :-)
  • RIZLA
    mégis ugy lősz, mint egy csaj.... :D
  • LES FORZA INTER
    jó hogy meg tudod csapolni a fő vezetéket, de próbálj meg eccer előfizetni internetre, máris nem lessz ilyen gyors garantáltan
  • Mr.Grent
    És ez kit érdekel? hány éves vagy vazeg, ez nem az ovi hogy "nekem nagyobb van"!
  • Pigo
    fotosopp
  • Mr. Fulop

• Bubi44
    Nem tudom igy sem megy!Mindegy maradok a tobbi szervernel
  • Bubi44
    Oke.Megprobalom!
  • Bubi44
    Oke.Megprobalom!
  • Hybrid v2
    Nah, akkor itt:
    Szedd le ezt a javítócsomagot, ezzel a protokolleltérés megoldódik:
    http://soldieroffortune2.filefront.com/file/gofetch/ZmlsZWZyb250fHx8OTExMnx8fFUyOXNaR2xsY2lCdlppQkdiM0owZFc1bElESTZJRVJ2ZFdKc1pTQklaV3hwZUNCSGIyeGtJRVoxYkd3Z1VHRjBZMmc9fHx8MS4wM3x8fDMxfHx8L09mZmljaWFsX1JlbGVhc2VzL1BhdGNoZXN8fHxzb2YyZ29sZGZ1bGwuZXhlfHx8Mzc4MjQzOTExMjg5MTI=
    Telepítsd!
    Aztán töltsd le a punkbustert innen:
    http://websec.evenbalance.com/downloader/download.php?file=1
    - Miután letöltötted a fájlt, futtasd!
    - Kattints az "Add a Game" gombra, és a felbukkanó listából válaszd ki a játékot, amit Punkbuster támogatással akarsz ellátni, most nyilván a Soldier of fortune double helix-et!
    -Ha kiválasztottad, be kell kerülnie a program főablakába a játéknak. Ha ez megvan, kattints a "Check For Updates" gombra! Ekkor egy folyamatjelzőt kell látnod, ami annak jele, hogy telepíti a Punkbustert a SOF mappába, és frissíti a többi játék PunkBusterfájljait is.
    -Ha végzett, a PB működik, már csak be kell a játékban kapcsolni, hogy felengedjenek a szerverek. Sof2 Gold multiplayer elindit->Klikk bal alul a laptop kinézetű ikonra, fent a harmadik sorban a Punkbuster Enabled-et állítsd át "yes"-re.
    Kellhet egykét fájl a játékhoz még, (sebzésfájlok, pályák) itt bennvan egy zipben:
    http://hybrid.dtsh.hu/sof.zip
    Ezt leszeded, két mappa van benne, a base nevűben levőket értelemszerűen bemásolod a sofod base mappájába, aztán a base MELLÉ csinálsz egy osp nevű mappát, a többit abba rakod.
    Aztán az automatikus letöltést sztem kapcsold ki, hogy ne szedjen le minden xirxart mindenféle szerverről: sof2 gold multi elindít-> alul klikk arra az ikonra, amiben kis négyzetekben pipák vannak, aztán klikk felül az utolsó előtti ikonra és az "allow download"-t tedd "no"-ra.
    Ha ezt végigzongorázod, ok lesz minden.
  • Hybrid v2
    Asszem jobb, ha felveszel msnre: winstonkukac1984ponthu vagy xfiren vegyél fel:hybridv2 a felh.név.