Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
<#eplus2>#eplus2>●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.
Tudom hogy ha most elszívnék egy szálat olyan lenne mint az elsõ, köhögnék, fulladoznék tõle.
A dohányzás egy rítus, megszokásokra épül ezért olyan nehéz lemondani róla.
Én pl el nem tudtam volna képzelni, hogy vacsora után nem gyujtok rá, vagy egy kiadós szex után nem szivok el egy staubot. Még így közel fél év távlatából is hiányoznak ezek a megszokott mozdulatok
a Winows lefagyott fagyás közben...
remélem én is lassan le tudok mondani róla, most még csak ott tartok, hogy felére csökkentettem az adagom!😊
\':..:\'
Mekkora dohányosok vannak!
<#mf2>#mf2><#banplz>#banplz>
!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!
<#mf2>#mf2><#vigyor1>#vigyor1><#gunyos1>#gunyos1>
AMD64 3200+venice@2600MHz,Zalman 7700, DFI NF4U-D, 2x512 SuperTalent DDR/466@520Mhz, Gigabyte 6600GT,Samsung 160GB SATA, Pio108,Sir-tech 410W
vagy ez nem jön ide? 😄
10 évig bagzottam, most már csak bulikban ha csumi részeg vagyok de akkor is max 4-5 szál per este, azelött meg 1-1,5 doboz per este.
rohadt drogosok 😄DDDDDDDD
Amúgy a magyar tanárom mondott a minap egy jó szólást valamelyik "régi" görögtõl idézett, "Az életet mértékkel, de élvezni kell" legalábbis ilyesmi volt a tartalma, napi 4-5 szál cigi nem a világ vége.
Mikor elsõszülött fiam úgy döntött, hogy nem hajlandó kibújni az anyja hasából csak 23óra vajúdás után, én sem bírtam idegekekkel és elsõ dolgom az volt mikor a korház elõtt a bolt kinyitott, hogy vettem 2dobozzal.
Ennyit a kitisztult szervezetrõl😊
AMD64 3200+venice@2600MHz,Zalman 7700, DFI NF4U-D, 2x512 SuperTalent DDR/466@520Mhz, Gigabyte 6600GT,Samsung 160GB SATA, Pio108,Sir-tech 410W
...egyenlõre...

azóta egyszer kiprószáltam egy gyógynövényboltban vásárolt nikotin-mentes cigit, de 3 slukk után kivágtam a kukába az egész doboznyit, mert nagyon gáz volt....
jah és természetesen ohne ganja<#ticking>#ticking>
nekem csak akkor jut eszembe,mikor valaki olyan igazán "jóízûen" gyújt rá - pl: filmekben, és inkább csak a mozdulatsor, vagy a "szeánsz" - amúgy nem hiányzik és nincs nikotinéhségem
de szerintem csak akkor mondhatom el, majd hogy végleg leraktam ha legalább annyi ideig nem gyújtok rá, mint amennyit cigiztem - tehát még 8,5 év <#csodalk>#csodalk>
\"Reggel arra ébredtem, hogy a takarítónő a szomszéd szobában az őrület határát súrolja.\"
*Posse*T.W.D*
amúgy az alkohol méghamarabb lebomlik a szervezetben, mégis kérdezz csak meg egy orvost, hogy mennyi idõnek kell eltelnie ahhoz, hogy egy alkesz azt mondhassa, hogy valóban lerakta a piát.
jaja, lezárhatjuk, ha az enyém lehet az utolsó szó😄DD
na de mind1, zárjuk is le, én tudom mi beszél belõletek, én már jártam azon az oldalon is<#ravasz1>#ravasz1><#integet2>#integet2>
*Posse*T.W.D*
Csak két isten van: a pénz meg a baszás

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Mi lett a végeredmény? 

lenne még egy csomo dolog amit el lehetne mondani ezzel a leszokással kapcsolatban, de ez nyem aza topic.
jah marcelino is leszokott 10-13 évnyi dohányzás után.
*Posse*T.W.D*
Szeptember óta nem bagzok, a vizsgaidõszakot is túléltem 😊
Mellesleg dolgozom mellette 😊 Szal csak Keep-try-stop-smoking!!!
xDDD
a Winows lefagyott fagyás közben...
És igen is élek! Szóval mondjad csak!<#hehe>#hehe>
!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!
https://grentmedia.hu
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
A másikról a nyuszika hívogatja a macit hogy jöjön át és olyat mutat neki amit csak innen lehet jól látni.
A maci nem akar átmenni mert a nyuszi a múltkor is átvágta. A nyusz csak erõsködik hogy de ilyen szép meg olyan szép, és hogy az milyen szép innen ahol a nyuszika áll.
A maci elgondolkozik, egye-fene átmegy. Nagynehezen átverekedi magát a folyón, és átérve a nyuszi mellé áll:
-Na mi az a nagyon szép mondja?
Mire a nyuszi:
-Látod azt a csodállatos málnást a túloldalt? 😄 😄 😄 😄 😄
A portán megszólal: -Az anyukámat keresem
A portás: -Miért itt dolgozik?
-Szerinted?
😄😄😄
!!!!!!