Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Shadowman:A segítségnyújtás mióta kötekedés? Egyébként is, nem 1x csinálod már ezt velem, pedig úgy érzem, okot nem adtam rá, igaz sokat pofázok azt belátom. <#worship>#worship><#email>#email>
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
-Köszönöm- <#worship>#worship>
Az idõ nekem dolgozik......
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Vagy lerakod vagy nem.
AMD64 3200+venice@2600MHz,Zalman 7700, DFI NF4U-D, 2x512 SuperTalent DDR/466@520Mhz, Gigabyte 6600GT,Samsung 160GB SATA, Pio108,Sir-tech 410W
Ha mesélem mik zajlanak ott, senki nem hisz nekem, azt hiszik kamuzok. Nem is térnék ki rá. Én még az egyetemet, a kibaszott sok tanulást, a majd beleszakadok életvitelt is bevállalom, csak eltakarodjak már ebbõl a tetûfészekbõl, ahol nap mint nap megsértik mint alapvetõ emberi/polgári/diák jogaimat.
Ott már alapvetõ gond van, hogy elsõ osztályban van 32 ember egy osztályban és abból eljut 15 diák az érettségire. Végig megy az ember érettségi közelettével a sétálóutcán, ahol ki vannak rakva a tablók és azt veszi észre, hogy a többi iskola tablóin alig férnek el az emberek képei (még az iylen szar "jó munkásember leszek" iskoláknál is), a mi iskolánk tablóin meg alig van pár ember.
Sorra mennek el az emberek az iskolából, aki már 3. 4. iskoláját gyúrja itt (protekcióval került be) és kijelenti, hogy "ez a legszarabb", azért el kéne gondolkozni.
Én már csak azért is maradtam itt, hogy megmutassam, nem futamodok meg, akármit csinálnak vagy mûvelnek velem.
Meg lesz az érettségi a kezemben, eljön a bankett ideje, a listámon 3 tanár tuti sírva megy haza.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Télleg ki milyen márkát füstöl?
De amúgy gl hf😉
Én a Cigirõl már leszoktaM!
Igaz a gimi évei télleg felbasszák az agyamat! pl. ma is!<#wilting>#wilting>
aztán jövök haza itt is felbaszom az agyamat egy játékkal!
De rágyújtani akkor sem fogok megint!
1.Büdös
2.Drága
3.a Fasznak kell 😄
Manapság nyelvizsga nélkül nem tudsz labdába se rugni! ezért csinálom!
Ésaz okok ugyanazok mint Panonál!
!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!
Aztán jött egy akkora stressz-helyzet, amekorát addig még nem éltem át, és jött az elsõ szál.
A gimi elsõ éveiben sok jót, de sok szarságot is átélsz 😊
De, meglesz az érettségi aztán leszokok (már csak 1-2 hónap 😊 ).
Csabi:
Jah, a középfokú nyelvvizsga lószart nem ér. De, ugyan olyan, mint az érettségi, faszt se ér, de annélkül meg nem tudsz tovább lépni.
Én is akövetkezõkért mentem el nyelvvizsgázni:
- Ha meglesz, nem kell érettségiznem Angolból, és így már csak 4 tantárgyra kell izgulni.😊
- Nem kell bejárnom angol órákra 😄
- Plusz pontot jelent továbbtanulás szempontjából.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenne egy kis problémám a Sof2-vel.
Be akarok lépni egy serverre, és kilép a konzolhoz azzal a hibával, hogy Couldn't load ambient sound .... sound/sound.txt
Máshol megy, és ott sincs ilyen file!
Valaki segitsen!!!! Please

Feltétlen próbáld ki és ne felejtsd megkínálni apukádat se, hátha értékelni fogja.
AMD64 3200+venice@2600MHz,Zalman 7700, DFI NF4U-D, 2x512 SuperTalent DDR/466@520Mhz, Gigabyte 6600GT,Samsung 160GB SATA, Pio108,Sir-tech 410W

Jah jut eszembe már régóta foglalkoztat a kérdés hogy mit bírtok a fûben miért jó ? Próbáltam már én is de nem jött be. Avassatok már be hogy mit bírtok benne.
[/img]
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

(Nekem van angol közép C-m, szart se ér, el is felejtettem, inkább magyarul tanulok)
Mindenképpen számolj be róla majd.
eX:Bárha már én is ott tartanék...

Vagy inkább az a kissb lista amit szívtál?
Én is március elején nyelvvizsgáztam, a héten tudom meg, hogy sikerült-e<#guluszem1>#guluszem1>
<#mf2>#mf2><#vigyor1>#vigyor1>
Rastabandita: Lehet hogy tejjel is jó íze lenne, de a legjobb "cigi" formájában.

bezsarás!<#vigyor2>#vigyor2>