Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nálad látja a sofban, katt a szerverre, alatta a Server Info-ra klikk, és ott az adresse az IP. Na azt kék ide beírni.
KuRVaBaZMeG CTF|Jor1 and ShoP2|ClassiC IP:84.2.39.248:20101 KuRVaBazMeG WarServer IP:84.2.39.202:20100
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
én kb fél éve sofozok rendesen alakult egy klanunk inf klan mp shop kb már 10en vagyunk (van akimár 5 éve nyomja a)a legjobb h a klánba csak magyarok vagyunk és mikor jáátszunk skypeon beszélgetünk nagyon jó a hangulat nemtudom mennyire vagytok aktivak de infiltrationban a szerverünk Wass*clan néven fut hisz a nevünk is wass*clan(wet ass clan)jó lenne ha felnéznétek rá és akinek van kedve csatlakozhatna hozzán már mondta elég jó kis csapat sikeresek is vagyunk többnyire nézzétek meg--->www.wass-clan.webs.com itt elég sok infot láttok rolunk!gondoljátok gyertek fel a szerverünkre mintmár mondtam wass*clan szerver és szolajatok meg ott magyarul és játszatok velünk jó lenne ha minél többen lennénk és minél jobbak!
Penge régi sofos formád látom CA-ban is hozod 😊)
*The Movement* TDU2 nick: PenGe666666
Meg egy kis TK is volt benne! XD
Na most lehet leszedem megint.
Jobbak mar a pingek?
[email protected]@860MHz1.25TBHDD(750+500)GigabyteHD5850-1GB-AEROCOOLAeroEngineII
1 gyerek folyamatosan cheaterezett az õ kedvéért raktam fel <#vigyor3>#vigyor3>
*The Movement* TDU2 nick: PenGe666666
[email protected]@860MHz1.25TBHDD(750+500)GigabyteHD5850-1GB-AEROCOOLAeroEngineII
RED ALERT 3. POWAAAAA. Have you ever dance with the devil by the pale moon light?
https://grentmedia.hu
tehát ne a régi fegyverhangok mûködjenek
#hhwnd
mindig elélveztem mikor Téged löttelek holomra
<#violent>#violent><#hehe>#hehe>
Akuma: NL meg mindig. majd akkor ha tenlyeg jossz, akkor egyeztessunk servert, ugyis megvagy meg msn-en.. asszem.
RED ALERT 3. POWAAAAA. Have you ever dance with the devil by the pale moon light?
Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
cirka 10 hónapja hívtalak, ki voltál kapcsolva, el is ment a kedvem...
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Te merre lopod a napot manapság Sáskabácsi?
Augusztusban én is benne lennék egy nosztalgia retrópartiban. :Ð
Amúgy, na mi a helyzet? <#vigyor3>#vigyor3>
Mert akkor kezdjünk szervezkedni!
De én lehet, hogy visszatérek picit, ha megtalálom a korongokat és a cd-kulcsot 😊))
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...