79689
sof2.jpg
  • allock #78969
    az sem ban. nem megy semmifélre ban kick ugán :)
    régió ip ciltás megy talán, de azt is kijátszák xD
  • Mr.Grent
    Admin ban vot , nemtetszett neki hogy épp magyaráztam hogy miért laggol ezerrel már 3 hete a szerverük.
  • allock #78967
    nincs PB ugandán szóval nem megy a ban
  • Mr.Grent
    Ha este nem lesz senki a k.rván akkor már nem is megyek fel. Brühhühűűű Ugandáról is bannoltak, milesz velem: D
  • Hybrid v2
    Nincs mit.
  • ZTM
    Köszönöm mostmár működik!Megyek is hentelni:)
  • LES FORZA INTER
    menőzünk mi?
  • Hybrid v2
    De nem is 9600, 9800-ad van, gondolom...
  • fdi-brutal
    Én WIN7 és legfrissebb driver.....no comment:)
  • Hybrid v2
    Jah, én se frissítek most a Sof miatt.
    XP-n 9600 GT-hez a 186.18-as NV drivert próbáld meg, viszi az újakat is és a Sofot is.

32 bites XP-hez:

http://us.download.nvidia.com/Windows/186.18/186.18_desktop_winxp_32bit_english_whql.exe

64 biteshez:

http://us.download.nvidia.com/Windows/186.18/186.18_desktop_winxp_64bit_english_whql.exe
  • LES FORZA INTER
    hi! anno nekem is volt ien problémám, h frissítettem a drivert, és nem ment a sof utánna. visszaraktam a régit és minden jó lett, azóta nem frissítek: a sof örök
  • ZTM
    Hát XP-m van és egy NV 9600GT Dx 10-es VGA, drivert nemrégiben frissítettem, majd megpróbálok régebbi verziót felrakni hátha jó lesz!
    Köszi a tanácsot.
  • Hybrid v2
    Hali
    Ha Sof kivilágosítja a monitoron a képet, VGA-gond szokott lenni. Van olyan driver biztos, amivel jó lenne, de te döntöd el, hogy cserélsz-e. Tipikusan win7 és Vista gond, de XP-n is jöhet. Sajna lehet, hogy nem felfelé, hanem lefelé kell váltani a drivert... Ha esetleg win7 és NV kártya, mondom is, hogy melyikkel fog menni.
  • ZTM
    A hiba üzenet hiba:-)
    Csak simán, tudod kidobja hogy hiba lehet választani a hibajelentés elküldését...

fdi-brutal:Már 3 szor újraraktam, próbáltam patchelni úgy se jó nocd crack-el se jó:/ safe modban sem indul:( más partíciókra is felraktam úgy se jó:(
  • ev1l FlOwEr
    Mi a hibaüzenet?
  • fdi-brutal
    Reinstall?
  • ZTM
    Sziasztok!
    Kéne egy kis segítség, felraktam a játékot de akár a multit indítom akár a singlet, mikor indul a játék(miután végigfutottak az infok és már jönne a nagyképernyős cucc) fehérség, fullra kivilágosodik az egész, és hibát ír:/D az egész képernyő még a játék bezárása után is rikítóan fehére az ikonokat lehet látni de szar, újra kell indítani a gépet hogy jó legyen!
    PLS HELP!
  • Mr.Grent
    Lámaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • LES FORZA INTER
    cod4be uav jammerral meg egy csipával leülsz... ... és elfogy a lőszer és akkor menni kell szal nem lehet ott kempelni
  • czazsi
    Látom még mindig a kemp téma megy... Játszottatok volna közel 2 évet COD4 hardcore modon, gonosz adminok közt, megtudtátok volna, hogy mit jelent az, hogy kemp! :D A sofon 3x nehezebben halsz meg mint cod4 hardcore on, ott egy kemper leül UAV jammerral, és shotival... és vak tyúk is talál szemet alapon lő... Hátba... :D:D:D Megszokod, és úgy játszol, hogy számítasz rá! :D

Bocsi a multi bejegyzésért! :D Csak megörültem, hogy létezik még a fórum! :D:D
  • czazsi
    Gyertek inkább The Westet játszni! Ott legalább nem kell félnetek tőlem, mert építész vagyok! :D

Annak aki nem ismerné: http://the-west.hu

West is dön beszt! :D Polly Pocket azaz biatch is ezt játssza! Most indult új szerver, most kell elkezdeni! :D:D:D
  • czazsi
    Gyá Emberek! :D Ide vagytok kövesedve már! :D:D:D
  • allock #78947
    többen vannak DSbe
  • fdi-brutal
    Hmm, bocsi, lehet , hogy a DS egy klánszerű, sose hallottam:)), tehát Numero1 DS.
  • fdi-brutal
    Hele,
    mélyen letisztelt DS nickkel adminkodó főmarsallúr!
    Miért nem a pöpiddel játszol?? Azért kikickelni mert sorozatban kaptad a skulót.......SZÁNALOM:)

Biztos csitelek:) Kis pöcs, bezzeg ha tényleg intézkedi kellene, lapítasz.
    grt, sokat fogok feljárni az ugandára.
  • LES FORZA INTER
    akkor maradjon egészséges

akkor jól éreztem h nem stimm valami, pedig amikor fnet voltam veled meg Lestattal ő sem jelezte, pedig rd-nél 3 ak lövés kell a halálhoz, és a sebzés így néz ki:
    1. golyó: 44:30
    2. golyó: 5:0
    3: halál
  • Hybrid v2
    De igen, ezért is lett megcsinálva, csak én se tudok azonnal foglalkozni vele, kistökös fiam beteg volt, nem nagyon volt időm a napokban. Nem kell jobbulást kívánni, már meggyógyult
  • Mr.Grent
    Én jeleztem, de nem hallgattatok rám!
  • Hybrid v2
    Hali, sorry úgy tűnik, sérült volt az OBI sebzésfájl, nem is értem hogy lehet, pontosan ugyanaz a mérete mint a jónak, csak úgy derült ki, hogy valami nem oké vele, hogy TC-vel nem tudtam belenézni. Így a szerver nem is tudta használni persze rendesen. Lestattal ma megnéztük a sebzéseket, sima ND volt. Úgyhogy akiknek gyanús volt, annnak joggal volt az. Viszont szinte senki nem vette észre, hogy alap ND. Sok láma . Már jónak kell lennie. Menjetek lőni.
  • LES FORZA INTER
    hali!

coldwar ak szar hangot nem akarjátok kiszedni?
  • Mr.Grent
    A hétvégi tivornyát eltoljuk 1v2 héttel! Zokni Boltboy szekere lerobbant!
  • Pigo
    gameservers.net
  • LES FORZA INTER
    HSK német szeró volt

csak nd volt asszem
  • Pigo
    SZVSZ 4éve nem megy

Ha jól láttam akkor a server az PURE server,tehát minek oda csillivilli

skin?.

Az emberek többsége(legalábbis én),nem azért mentem fel egy serverre anno

mert "hűde kék volt a HUD-,meg a radar, meg az AK-nak de jó kattogós

hangja volt."

MÁS: van/volt olyan külföldi server (a nevére sajnos nem

emlékszem)

ahol nem osp-volt ha nem sima sof2 és ctf dem inf változatos

mappokkal,és csapatonként 3-4 almával.Délután 4től kb 10 perc volt mire

bejutott az ember,igaz ott is voltak hülyék akik infél 15 mp alatt

meghaltak,de azok szép lassan megtanulták hogy nem a w-t beragasztva

kell előre menni, és mapok közepére elég jó dolgok alakultak ki.

UI:üres a server hol vagytok?
  • ev1l FlOwEr
    Az ASE mint szoftver még működik?
  • Mr.Grent
    Értem én amit mondasz, nem véletlen nem csinálja senki! Igazából mondom majdnem mindegy hogy mi van a szerveren.

Jó mapok legynek, ne 5 perc alatt jussunk végig rajta, változatos gametype legyen. A többi meg a kukába.

Egyébiránt ahol jó skillesek játszanak ott kevés az m203.

Na mind1 de legyen inf is meg ctf is, ez a lényeg.
  • allock #78933
    unreal tournament :d
  • Hybrid v2
    Hali, értem mit mondasz.
    Az a gond, hogy ezeknek egy része OSP-n nem megy (spawnkemp büntetés, DEM 1 lerakó, gránát időhöz kötés, legalábbis én nem tudok róla, hogy lehetne ezeket valahogy állítani). Azokkal a beállításokkal meg, amiket felvetettél itt amik map- vagy gametípushoz lennének kötve, egy passed vote-val meg elmásznak. Ilyenre gondolok, mint pl. beállítanék egy elimet 1 fegyverrel, de ha jön rá egy elfogadott ctf vote, ott fog állni a nép egy szál pisztollyal. Amúgy megint ott vagyunk, hogy szavazás nélkül egyszerűbb az élet. Azt nem tudom, hogy valami körmönfont módon a sof gametípust leíró fájljainak a módosításával meg lehetne-e ezeket oldani (tehát van-e mód arra, hogy ne a servercfgben vagy a mapcyclében rögzíteni a beállításokat, hanem a gametypeleíró fájlokban, vannak ilyenek, de hogy ezeket hogyan lehet szerkeszteni?lehet-e?) Én ennyire nem merültem bele soha, és már nem is fogok, öreg vagyok már ehhez:) Saját fegyverek gyártására van lehetőség, a fegyverek nagyon részletesen állíthatók, de a kigondolás, beállítás, tesztelés, skinezés többemberes többhetes-hónapos meló. A már itt is többször említett XS mod is ilyen, nagyon sokan szeretik, szóba került hogy bepróbálkozunk vele, de privát teljesen, csak a kliensfájlok elérhetők.
    Amúgy így, hogy írod, valszeg igazad van az m4+m203 AK-val kapcsolatban, AK jobb, viszont a játék képét totál átalakítja. 10-12 m203-as m4 egy mapon nagyon durva tud lenni. A Voltz-on nagyon ment, lépni nem lehetett néha, úgy hullott az m203 mint a hó.
    Picsába már, akármit írok, olyan, mintha kötekednék, pedig csak beszélgetek. Nem tudom azt írni, amit akarok. Kiafaszom találta ki az írást.
    Amúgy nem az a CTF az eredeti, amin csak akkor ér a pont, ha tiéd a helyeden van? Szerintem a Sof alap ctf-je az újítás. Miben volt először CTF?
  • Mr.Grent
    A mapváltást állíthatod időhöz is nem? Tehát a 10perces játékidőből 5percnél lehessen vótolni. Mert ha rájönnek hogy van vote, már az első percben váltanak, akik csak ctf-elni akarnak.

További ötletek:

Elimination mapokon csak 1 fegyverrel lehessen menni, vagy csak késkőr és vagy gránát 2 percig.
    Demolition mapon csak 1 lerakó legyen, lényegében már majdnem olyan mint az inf akkor.
    CTF-ben a respawntime ne tömeg henthez legyen állítva.

Esetleg ha valaki tud készíteni fegyver skin-t és hangot, akkor át lehet állítani annak a fegyónak a szórását és már is több fegyver lenne a gémben.
    Jó elborult ötletek gondolom, de hátha.

• Mr.Grent
    Az egyedivé tétel nálam még véletlenül sem arról szól hogy mindenféle xart felteszek rá. Hanem a játék alapvető eszenciáját ferdíteném másfelé.

Pl. maradjunk az Ugandán látottakhoz:

CTF-ben a zászlót csak akkor tudod bevinni ha a tied a helyén áll. Ez egy érdekes újítás ami nem rossz, de lássuk be alapvetően hibás, mert ha kiegyenlített a csapatok ereje akkor soha az életben nem viszed be.

Spawnkemp: Vagyis aki a spawnra belő és megöl valakit az nem játszik majd 1 percig. Ez egy jó húzás szerintem ez értékelhető cucc.

Tudom hogy most ez ellen ágálni fogtok, de a gránátok CTF-en 20-24 főnél már szinte megölik a játékot. Stabil 200fps-ből csinál 30-40-et.
    A gyengébbek megülnek mindenütt, a skillesebje meg ráül a spawnra és elé dobálja a granyót. Ilyen felgyorsult játéknál már szinte felesleges.

M4+M203: Szerintem a korlátozása pont a fegyverek hiányossága miatt hibás döntés lenne. Egy lassú fegyverről van szó, amit pont az m203-al egyenlítenek ki. Az AK kenterbe veri sebességben.

Mutassatok másik olyan fegyvert ami OBI-rd jó játszható.

Az smg, lassú és keveset sebez, a Sniper használhatatlan (a felgyorsult játékmenethez) A shotgun, pedig elég érdekesen szór, akár közelre, akár távolra.

Az m203-ellen sokan azért ágálnak, és én is szidom mikor kilőnek vele, mert ez ellen nem véd semmi. Azonnali gyilok. Pedig egy nagyon jó taktikai töltetté válhat, viszont emellett egy harc során az AK-val szemben sokkal kevesebbet ér.

A sof2-t azért játszották régen sokan, mert akkor más aktuális fegyverzettel játszható gém nem volt túl sok ( quake és UT motorokkal készült gamék jötek ki amik csilivilik voltak és fantasztikus fegyverekből szórhattál színes virágokat mindenre :D )
    Emellett miután a Normal Damage-ből az OBI megcsinálta az RD-t, felismerte mindenki hogy mekkora hent van belőle.

És ekkor kellett volna a Clanbase-nek elfogadnia az RD-t, nem pedig a végén mikor már halott volt a sof2.

A 3 patch után meghalt a játék sajnos. Talán 3-4 mapról tudok ami elfogadhatóan játszható és mapcyclekben megjelent és amire nem ürült ki a szerver azonnal.

A több mind azért mert vagy túl egyszerű volt, vagy túl komplikált volt elbukott. De mindig hangsúlyozom mindig az dönti el a mapot hogy mennyire kiegyensúlyozott. Egy jor1-shop2 csak azért ilyen felkapott mert a zárt térben a legjobb kiegyensúlyozható játékot nyújtja.

Szóval nem a skintől lesz sokkal jobb a játék, hanem a játszhatóságától. A nagy gémek mint a MOHA, CS1.6 és a Sorce, UT, QUAKE2-3 stb ha bárkit megkérdezel aki már játszott valamelyikkel mind az alap mapokra emlékszik, mert az játszható volt.

Bőlére eresztve bocsi érte de ez a véleményem.

Volt egy elég jó kezdeményezés még régen, az a Mandown mód, sok cucc meg minden, de elbukott pont ezek miatt.

A sof2-be egy pár jó fegyver kellett volna, még pár mapocska.

Ha megnézitek, nem sok szerver van INF-ből amin játszanak. Mindenki csak CTF-ezik. Amiatt mert egy félóra alatt egy hadosztálynyi játékost lehet leölni. És ezek miatt az emberek miatt halt ki a sof2 részben. Csak az agyatlan hent érdekli őket.

Igazából mindegy mi van a szerveren, csak ember legyen rajta :D