79689
sof2.jpg
  • LES FORZA INTER
    -alma általában M4 gránát, mivel mm1 érdekes lenne bárhol is.
    -szerintem caspatonként elég 2-2 almás M4et engedélyeztetni, csak inf-re meg dem-re
  • Hybrid v2
    Még valami eszembe jutott.
    Grent, írtad lentebb hogy valamivel mássá kell tenni, ezen már Sanyival is "vitatkoztunk" régebben, én meg pont hogy mindent leszednék, ami nem kell, tehát csak mapok+a sebzésfájl, OSP-t nem lehet extrára konfigolni, sztem az OSP lényege pont az egyszerűség, csiliviliben nyomába se léphet a rocmodnak, telepakolhatjuk akármilyen skinekkel vagy akármivel, akkor se. Ma csomóan megpróbáltak feljönni, akinek autodownload ON-on van, fél óra mire fel tud evickélni. Nem olyan mint rocmodon, hogy lekap egy x megás roc mappát valahonnan, aztán nagyrészt benne vannak hangok meg jézuska-géppuska.Ha rajtam múlna én minimum 1-2 hétre most a standard+nagyon elterjedt mapokon (italy, shop69, jor8...+nektek a dep1:)) és a sebzésfájlon kívül mindent legyalulnék, hogy esetleg az új próbálkozók pikkpakk fel tudjanak lépni.
    De lehet rosszul látom, erről is lehetne vélemény.
  • Hybrid v2
    M4 gránátot külön kell engedélyezni, amit elfelejtettem, berakom.
    De világosítsatok fel, a régi szakkifejezésekről:)
    Amikor almáról beszéltek az m4 gránátról beszéltek, vagy az mm1-ről?
    Melyik kellene??
    CTF-re viszont egyik se hiányzik igazából, de hiába állítanám be maponként, a gametypevote bennhagyja úgyis, ha pl infről ctfre vált. Nem sok 10-20 gránátos m4 egy mapra?
    (asszem látszik ezek a fegyok nem az én asztalom)
    Mapletöltés sebessége a szolgáltató beállítása.
    Sise lehet állítani a százalékot, de az mindenre vonatkozik akkor. Mert mennyi lenne a jó sztetek? Én 60-ra állítottam.
    Csak kérdezgetek, mondjátok meg a jóságokat.
  • Sáska
    sztem is jol hangzik a mapcycle, lehet, majd felnezek a napokban, bar most aion megy:)
    olyat nem lehet allitani, hogy x% vote kell ahhoz, hogy valtoson is mapot? Mert ha igen, akkor nem kell felni, hogy allandoan elvaltjak.
  • Mr.Grent
    Hát ugandán töltött pár nap után nekem ez CB-s RD-nek tűnik!

M4 az alma nélkül loszar-se.

a map letöltést meg állítsátok nagyobb sebességre, nem betárcsázós nettel játszik már senki.

Ha van fent valaki estefelé akkor én benézegetek majd!
  • Mr.Grent
    Még képlékeny, de amint megvan ide felteszem!
  • taptarap1
    hol lesz?
  • ev1l FlOwEr
    Akkor jövök az m60-nal!

Végetek! xDDDDD

• Pigo
    este fel is nézek
  • S4NYI
    Köszi Hyb!
    Este gyertek hentelni. Lecsekkoljuk!
  • allock #78919
    airpor warehouse-t ismeritek? mp_air vagy micsoda
    ctfben meg demolitionban fasza, alap pálya
  • mosoporr
    Jónak tűnik,a lényeg az obi rd,szinte már sehol sincs.
    És ja jor1ctf nélkül nincs is sof :)
  • Hybrid v2
    Na most akkor egyelőre így változott:
    M4 bekerült
    OBI RD felment
    Nextmap és gametype vote
    Teamkill véglegesre beállítva 300%-kal
    A mapcycle most ilyen (sorrendben):
    Jor1 ctf
    Hk1 inf
    Kam5 ctf
    Shop2 dem
    Pra2 ctf
    Jor1 inf
    Shop2 ctf
    Col2 dem
    Shop69 ctf
    Shop1 inf

Jor1 CTF-et nem mertük kihagyni, a kam4-ről meg azonnal elhúz mindenki, csak a régiek játszanak rajta, ezt meg nem mertük berakni.
    Ez a tervezett 5-6 helyett 10 map, nagyon bővíteni nem kéne, de ti infben-demben sokkal jobban képben vagytok, csere esetleg?
    Mapvote most nincs fenn, nemigazán tudtuk eldönteni, mi legyen vele, két gond van ugye a szavazással; félős, hogy nincsenek a mapok végigjátszva, mert állandóan beszavaznak vmit a map felénél (ebből a szempontból persze a nextmapvote is ilyen), a másik meg hogy potyog le a nép a nemstandard mapoknál. Így viszont nincs dep1 se, mapcyclébe rakni meg necces, az emberek fele ha felmegy egy szerverre, ha tölteni kezd, már lép is ki. Ha úgy tűnik, hogy hiányzik a mapvote, be lehet állítani, meglátjuk. Pasz...
    Mondjátok, amit gondoltok.
    Meg is kéne azért nézni, megy-e rendesen a szavazás, mapcycle forog-e magától, a sebzés jó-e.

• Mr.Grent
    Ezt ár megszokhattad volna, engem már nem érdekel rég! De ilyen szar mapokat, főleg hogy játszhatatlanok. Áh....
  • allock #78915
    mivel nincsen PB akárki használhat hacket, sőt van olyan ha lenne PB az se észlelné

előfordulnak olyan profi csalók, hogy szinte összenőttek a wallhackel
    hiába speceled nem nagyon lehet kiszűrni a csalást mert már kurva rég úgy játszik szinte (gondolok én erre, hogy nem olyan noobok, hogy a falat pásztázzák egész játék alatt)

aztán meg ha mégis kiszúrod a rejtett csítet jön a duma, hogy ő nem az
    kap egy kicket vagy ban-t ami nem megy, aztán jön vissza és folytatja.. :s
  • fdi-brutal
    Felmentem kicsit a BadBoys-ra /cs/, estem keltem:)))
    Nem kellene visszaszokni mert az a maradék skillem is elszáll ami volt:)))
  • fdi-brutal
    T..öm tele van nekem is az Uganda féle campervilággal, meg a sok "könnyebbik" oldalra állunk 100-an 20 ellen és spawncamp ezerrel.
    Ha egalizálódik a team akkor meg jön a "csiter vagy" duma.
    Fent van 1hete a sof...lol.
  • Mr.Grent
    Na mi van a kurvával? Elegem van már a nyomi mapokból az ugandán, uganda-barn-kami.
  • Mr.Grent
    Látom még te sem jöttél ki a detoxból :D
  • fdi-brutal
    Adatoknál auto átáll az életkor tart. 35-40-re????
    Elmennek ezek is a faxxxba, nincs elég gondom, még ez is..
  • fdi-brutal
    Miért, most ki hívott?:)))
  • erieskrisz
    Hali hol lesz miota voltam legeslső sof talin azota nem hivnak
  • Mr.Grent
    Január 9-e Szombaton lesz az összeröffenés, még lehet jelentkezni :D

Kaszi küld el a képet, és felteszem én!
  • Mr.Grent
    Felőlem jöhet!
  • allock #78905
    lehet azt még finomítani
    kisebb körsugárra így nem elég 3 lépést menni, és alacsonyabb időre állítani a camp limitet 5mp-re
  • fdi-brutal
    Boldog Új Évet Mindenkinek!!!

Uganda féle egyhelyben campelős 10mp után auto megdöglős...NEM ROSSZ!!
  • Mr. Fulop
    Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek
  • Mr.Grent
    Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!
  • Mr.Grent
    Na de ki mondta hogy nem?
  • taptarap1
    BUÉK All. Békéset,sikereset,gazdagot.....
  • Pigo
    BUÉK ALLZ
  • Lest4t
    A kempelés a kezdő illetve gyenge játékos legfőbb ismérve, képtelenek érvényesülni akcióban ezért becsücsülnek egy sarokba és várják, hogy az ölükbe pottyanjon egy ingyen frag. Ilyenek voltak és lesznek is, még egy ilyen régi játék esetében is mint a sof. Annyi agyuk nincs persze, hogy néha másik sarokban állítsanak sátrat, így előbb-utóbb belőlük lesz ingyen frag.. :)=
  • Pigo
    Almából is a sima alma és ne a pattogós szentszar, az maradjon csak flowának
  • LES FORZA INTER
    B.Ú.É.K. mindenkinek!

Grent ötletéhez meg
  • Mr.Grent
    Ez nem elég hidd el!
    A szerverek többsége csak ebből áll, sípol mindenki, mert egy "kecseg" ül a sarokban és csak arra vár hogy elvidd a táskát, zászlót!

Na most ha nincs hova beírkálni akkor nincs camperezés se. Az hogy kiírjuk hogy pls no camp, azt kit érdekel? Szted?

A mapcycle jónak tűnik a véleményt majd meghozza a közösség.
    Alma lesz?

Obi rd, esetleg funny cuccok, bónusz dolgok, tedd valamivel különlegessé, mert ez így is csak egy lesz a sok 100 közül ami kong az ürességtől.

Gondolkoztatok már hogy mitől lett az Obi rd jobb, mint az ND? Na ezt kell adni ahhoz hogy ide járjon mindenki és ne máshova.
  • Mr.Grent
    Oké de te ki vagy? :D
  • ev1l FlOwEr
    Én.
  • Lest4t
    Sziasztok. Először is kellemes ünnepeket kívánok, a kurvabazmeg változásait tekintve pedig szerintem a legfontosabb lenne az Obi RD bevezetése (visszaállítása), hogy ne a cfg döntse el ki milyen jól lő, hanem a skillek. Mapok terén dep1 hk1 shop1 inf, jor1 hk2 kam5 ctf és esetleg shop2dem ideális lenne, természetesen szavazással körítve. Grent kitért a chat kikapcsolására, a "no camp" arcok ellen talán a vote mute is elegendő, így lehetne szemezgetni az értelmes irományok között.
  • Mr.Grent
    Feltenném a kérdést hogy ki volt az az elvetemült aki Barn-on bármit is akarna játszani, pláne mapcycle-be rakni. Az egy lvl-1 pálya kezdőknek. Semmi extra.

Én ezt nyomnám:

jor1 inf (csak inf, mert mindenhol ctf)
    shop2 mindenképpen (mind2,
    finca is jöhet inf-ként,
    pra2 ctf
    Dep1 inf
    kam5 ctf
    kam4 dem
    hk2 inf

Ha ctf a map akkor legalább 10mp spawnidő legyen, gyíkmapokat (pl. Ugandán az a 2x2m-es ctf mapot én kihagynám)

Obi RD, ez fontos! Legyen alma ez is fontos. Chat legyen kikapcsolva így a no campre senki sem kíváncsi, és mindenki játszani fog, és nem chatelni!
  • LES FORZA INTER
    kieg:
    kam4 mellé opcionálisan kam5,

és Tk, Team kill nélkül a sof lealacsonyodik cod szintre és akkor eszetlen lövés/gránátozás lessz

vip mod esetleg, bár ott a vipőek mindig nyígnbak h nincs fragük :S