79689
-
#79009 Bazdmeg nem lehet ezt privátban? -
#79008 lan játékig letörölné amije van aztán folytatja ahol abbahagyta
semmire se megoldás, még a felvett videós játék sem.
bár én csináltam párat, de biztos nemrakom fel youtubra a több száz megás vidiket(átkonvertálva) -
#79007 nem feltétlen úgy gondoltam ,h te jönnél ide... pont ma találkoztam egy ugandás sofossal autósboltba sztem ha te szerveznél egyet akkor összedobnánk benzin és felmennénk mi:) persze nem kisvárdára mert az még 5en is sok de bp közelébe még sztem megoldható:) -
#79006 biztos elmegyek az ország másik végébe egy lan miatt lol
érdekes mód mindíg headshotot lőtt miután benyomatta. -
#79005 Szal lan semmiképp nem ok? még végén kiderülne ,h nem csal?:/. A híres scriptje meg egy bind :)) headshotscript:))) -
#79004 hy
lehet hogy te telepítetted, de mi a garancia hogy nem rakott fel magának cheatet?
magyar vagy nem magyar, cheatet senki sem tűri el.
lehet ilyen olyan haver ha egyszer nem tud tisztességesen játszani
nem újoncok mondják, hogy csal, hanem akik elég rógéta benne vannak a sof világában, de biztos mind láma..
fülhallgatóval játszok énis, minden léptet meghall az ember, na de nekem ne mondja már meg, hogy meghallja azt, ha egy ember egy helyben áll és nem csinál semmit, ráadásul aki specben van végig figyeli őt (nem 1 ember)
és mit ad isten pont oda kacsintgatott állandóan ahol az ember tartózkodott, és semmi fegyver kilógás vagy ugrálás nem volt, fal takarta teljesen az áldozatot
persze mikor rászól az ember egyből hóthalálos béna lesz, egy darabig nyomizik utánna ugyanúgy folytatja ahol abbahagyta, ha meg nincs fent admin elszabadul a pokol.
az meg megint hozzá tartozik, hogy tele van minden istenadta scriptel,
headshot script és hasonlók.
ennyit a monsteredről, ugandára nem hiányzik. -
#79003 Hy!
Reagálnék erre a bann dologra...: A haveromnak (monster) + az öccsének én telepítettem fel a gémet... semmi wh aim meg többi szar nincs a gépükön.De már szétbasz az ideg ,h csak 1 ilyen fos serveren vannak magyarok és azok is ilyen verebek ,h egymással buziznak. Én kb 7 éve tolom ezt a homi játékot, 2 év megszakítással, nem vok egy nagy gémer ,de ugandán leaprítok bárkit... monstert is beleértve. Már szánalmasan könyörögtem msn-en meg az ugandán, hogy ne basztassátok a haverjaimat. Felvetettem a lanparty lehetőségét is, hogy élőben láthassa a faszláma hogy nem csal monster, de erre persze nem reagált senki, csak a szokásos núb duma,hogy nézi a falat meg honnan tudta ,h ott lesz stb.. Figyelmébe ajánlanám a kezdő gyíkoknak vegyenek fel egy fülhallgatót és játszanak 1 vagy fél évet egy olyan serveren, ahol nem hal bele egy bokalövésbe az ellenfél...
Nem kérek elnézést a kemény irományért, de az előző komment nagyon felbaszta az agyamat, mert teljesen alaptalan...
-
#79002 hackes linkeket küldözgetett
speceltem amikor tudtam, aztán csapattársai is modnták hogy csal
falon át nézelődik folyton főleg infnél mert balfasz hozzá
persze azt mondja mindíg, hogy nem csal, ő ilyen kurva jó
PB-n csináltattam screenshotot de nemsokat ért, csak már nem akarok minden cd kulcsot bannolni :D -
Hybrid v2 #79001 Hogyan érted WH-n? PB-shot, spect demo? Valami van róla? Vagy csak jó? -
#79000 pbban-al kitudtam loni, most csak cd kulcs cserevel tud visszajönni vagy micsoda
ahogy nézem Kurván is volt a tag
Gr-Monster18,22 mikor milyen neven megy
szeméyl szerint wallhacken értem -
#78999 DSL reconect. Más ip. Max régiót lőhetsz ki, de akkor lehet hogy a haverod is beleesik és szevasz! Vagy mi -
#78998 hogyan lehet vkit végelgesen eltávolítani egy szerverről ha van pb, és mégis kijátsza a bant?
elméletileg /adm ban <id> <time> alapból 15perces bant ad a PB de az illető 2másodpercen belül visszajön, többiek nem tudnak visszajönni
milyen hack ez? -
#78997 -
#78996 akko kiről beszélsz?:D -
#78995 passz én 1et se ismerek,te vagy aki mindent felpróbálsz :D -
#78994 ki van mégitt nagy testű?:D:O -
#78993 Nem is rá gondoltam :D -
#78992 ex cicicic:DD -
#78991 ne is :)
ez privát szféra -
#78990 loooool ezt megne lássa -
#78989 Ha felmész és viszed nagy testű nődet -
#78988 na gyerekek mikor lesz már valami mozgolódás kurván? -
#78987 boccs visszavonva, látom még a cold AK is ki lett véve.
mellesleg egy ien régi játék, és kora délután voltunk 4en 4 mapon keresztül annyire nem rossz?!? -
#78986 ha nem lenne még mindig vizsgaidőszakom nem baxnék felmenni :P
ja és a santasquadot töröljétek, mert az sztem sok embert távoltart :D
vagy legalább a sof2files.com-os evrzió legyen fent -
#78985 Persze és majd egyedül bóklászok egy szerveren nem? Az üzemeltetőnek lenne érdeke embereket hozni a szerverre. Nem csak magyart! -
#78984 na mikor lesz 1 war ?én megyek -
#78983 tudtam ebbe beleköt valamelyik okoska:D -
Hybrid v2 #78982 Jöttek itt az ötletek, mi kéne, aztán baxik feljönni a nép, eddig legalább a CTF-esek feljártak -
cs3ry #78981 Hát ha akkora élet van akkor nem is teszem fel a sofot :D
Maradok a cod6nál :P -
#78980 nana
temetőkben járnak látogatók -
#78979 csá
hogy a picsába ne lenne?:D kb annyi mint a temetőben:D -
cs3ry #78978 Szevasztok vén csontok :)
Mia helyzet van még élet a sof2 multiban? -
#78977 hi
legyen már 1 war kurván mondjuk ma este:D -
#78976 Ha megmutatod mi az, akkor lehet róla szó. De ne linkeket adjá :D -
#78975 jatszal aionnal:P -
#78974 Jó te még kölyök vagy, én meg már nyugdíjas, tehát nyomnám egy kicsit. Néha néha, igazából az hiányzik hogy multi legyen, II. VH kilőve MMO meg még nincs olyan ami érdekelne. Szóval esti levezetésnek jó ez. Könnyed és lágy. A cs-ben az a gáz hogy csak a war része fog meg, a public nem. -
#78973 Oda a nagy lendület...uganda úgyis 1kalap szar,kurva meg nem fog talpra állni,ennek a játéknak vége.
Inkább majd akkor próbálkozzunk ha már mind nyugdíjasok leszünk :D -
#78972 legalább már van pb -
#78971 Nemtök mind1, uganda kilőve, a kurva meg halott -
Hybrid v2 #78970 IP-tartomány tiltás PB nélkül? Gyanús, hogy nincs.