79689
sof2.jpg
  • Pigo
    Bazdmeg nem lehet ezt privátban?
  • allock #79008
    lan játékig letörölné amije van aztán folytatja ahol abbahagyta
    semmire se megoldás, még a felvett videós játék sem.
    bár én csináltam párat, de biztos nemrakom fel youtubra a több száz megás vidiket(átkonvertálva)
  • ADW
    nem feltétlen úgy gondoltam ,h te jönnél ide... pont ma találkoztam egy ugandás sofossal autósboltba sztem ha te szerveznél egyet akkor összedobnánk benzin és felmennénk mi:) persze nem kisvárdára mert az még 5en is sok de bp közelébe még sztem megoldható:)
  • allock #79006
    biztos elmegyek az ország másik végébe egy lan miatt lol

érdekes mód mindíg headshotot lőtt miután benyomatta.
  • ADW
    Szal lan semmiképp nem ok? még végén kiderülne ,h nem csal?:/. A híres scriptje meg egy bind :)) headshotscript:)))
  • allock #79004
    hy

lehet hogy te telepítetted, de mi a garancia hogy nem rakott fel magának cheatet?
    magyar vagy nem magyar, cheatet senki sem tűri el.

lehet ilyen olyan haver ha egyszer nem tud tisztességesen játszani
    nem újoncok mondják, hogy csal, hanem akik elég rógéta benne vannak a sof világában, de biztos mind láma..

fülhallgatóval játszok énis, minden léptet meghall az ember, na de nekem ne mondja már meg, hogy meghallja azt, ha egy ember egy helyben áll és nem csinál semmit, ráadásul aki specben van végig figyeli őt (nem 1 ember)

és mit ad isten pont oda kacsintgatott állandóan ahol az ember tartózkodott, és semmi fegyver kilógás vagy ugrálás nem volt, fal takarta teljesen az áldozatot

persze mikor rászól az ember egyből hóthalálos béna lesz, egy darabig nyomizik utánna ugyanúgy folytatja ahol abbahagyta, ha meg nincs fent admin elszabadul a pokol.

az meg megint hozzá tartozik, hogy tele van minden istenadta scriptel,
    headshot script és hasonlók.

ennyit a monsteredről, ugandára nem hiányzik.
  • ADW
    Hy!
    Reagálnék erre a bann dologra...: A haveromnak (monster) + az öccsének én telepítettem fel a gémet... semmi wh aim meg többi szar nincs a gépükön.De már szétbasz az ideg ,h csak 1 ilyen fos serveren vannak magyarok és azok is ilyen verebek ,h egymással buziznak. Én kb 7 éve tolom ezt a homi játékot, 2 év megszakítással, nem vok egy nagy gémer ,de ugandán leaprítok bárkit... monstert is beleértve. Már szánalmasan könyörögtem msn-en meg az ugandán, hogy ne basztassátok a haverjaimat. Felvetettem a lanparty lehetőségét is, hogy élőben láthassa a faszláma hogy nem csal monster, de erre persze nem reagált senki, csak a szokásos núb duma,hogy nézi a falat meg honnan tudta ,h ott lesz stb.. Figyelmébe ajánlanám a kezdő gyíkoknak vegyenek fel egy fülhallgatót és játszanak 1 vagy fél évet egy olyan serveren, ahol nem hal bele egy bokalövésbe az ellenfél...
    Nem kérek elnézést a kemény irományért, de az előző komment nagyon felbaszta az agyamat, mert teljesen alaptalan...
  • allock #79002
    hackes linkeket küldözgetett
    speceltem amikor tudtam, aztán csapattársai is modnták hogy csal
    falon át nézelődik folyton főleg infnél mert balfasz hozzá
    persze azt mondja mindíg, hogy nem csal, ő ilyen kurva jó

PB-n csináltattam screenshotot de nemsokat ért, csak már nem akarok minden cd kulcsot bannolni :D
  • Hybrid v2
    Hogyan érted WH-n? PB-shot, spect demo? Valami van róla? Vagy csak jó?
  • allock #79000
    pbban-al kitudtam loni, most csak cd kulcs cserevel tud visszajönni vagy micsoda
    ahogy nézem Kurván is volt a tag
    Gr-Monster18,22 mikor milyen neven megy
    szeméyl szerint wallhacken értem
  • Mr.Grent
    DSL reconect. Más ip. Max régiót lőhetsz ki, de akkor lehet hogy a haverod is beleesik és szevasz! Vagy mi
  • allock #78998
    hogyan lehet vkit végelgesen eltávolítani egy szerverről ha van pb, és mégis kijátsza a bant?

elméletileg /adm ban <id> <time> alapból 15perces bant ad a PB de az illető 2másodpercen belül visszajön, többiek nem tudnak visszajönni
    milyen hack ez?
  • KulacsKa
  • A Kaszas
    akko kiről beszélsz?:D
  • mosoporr
    passz én 1et se ismerek,te vagy aki mindent felpróbálsz :D
  • A Kaszas
    ki van mégitt nagy testű?:D:O
  • mosoporr
    Nem is rá gondoltam :D
  • A Kaszas
    ex cicicic:DD
  • mosoporr
    ne is :)
    ez privát szféra
  • A Kaszas
    loooool ezt megne lássa
  • mosoporr
    Ha felmész és viszed nagy testű nődet
  • A Kaszas
    na gyerekek mikor lesz már valami mozgolódás kurván?
  • LES FORZA INTER
    boccs visszavonva, látom még a cold AK is ki lett véve.
    mellesleg egy ien régi játék, és kora délután voltunk 4en 4 mapon keresztül annyire nem rossz?!?
  • LES FORZA INTER
    ha nem lenne még mindig vizsgaidőszakom nem baxnék felmenni :P
    ja és a santasquadot töröljétek, mert az sztem sok embert távoltart :D
    vagy legalább a sof2files.com-os evrzió legyen fent
  • Mr.Grent
    Persze és majd egyedül bóklászok egy szerveren nem? Az üzemeltetőnek lenne érdeke embereket hozni a szerverre. Nem csak magyart!
  • A Kaszas
    na mikor lesz 1 war ?én megyek
  • A Kaszas
    tudtam ebbe beleköt valamelyik okoska:D
  • Hybrid v2
    Jöttek itt az ötletek, mi kéne, aztán baxik feljönni a nép, eddig legalább a CTF-esek feljártak
  • cs3ry
    Hát ha akkora élet van akkor nem is teszem fel a sofot :D
    Maradok a cod6nál :P
  • LES FORZA INTER
    nana
    temetőkben járnak látogatók
  • A Kaszas
    csá
    hogy a picsába ne lenne?:D kb annyi mint a temetőben:D
  • cs3ry
    Szevasztok vén csontok :)
    Mia helyzet van még élet a sof2 multiban?
  • A Kaszas
    hi

legyen már 1 war kurván mondjuk ma este:D
  • Mr.Grent
    Ha megmutatod mi az, akkor lehet róla szó. De ne linkeket adjá :D
  • Sáska
    jatszal aionnal:P
  • Mr.Grent
    Jó te még kölyök vagy, én meg már nyugdíjas, tehát nyomnám egy kicsit. Néha néha, igazából az hiányzik hogy multi legyen, II. VH kilőve MMO meg még nincs olyan ami érdekelne. Szóval esti levezetésnek jó ez. Könnyed és lágy. A cs-ben az a gáz hogy csak a war része fog meg, a public nem.
  • mosoporr
    Oda a nagy lendület...uganda úgyis 1kalap szar,kurva meg nem fog talpra állni,ennek a játéknak vége.
    Inkább majd akkor próbálkozzunk ha már mind nyugdíjasok leszünk :D
  • allock #78972
    legalább már van pb
  • Mr.Grent
    Nemtök mind1, uganda kilőve, a kurva meg halott
  • Hybrid v2
    IP-tartomány tiltás PB nélkül? Gyanús, hogy nincs.