79689
sof2.jpg
  • Dud [OBI]
    Bassza meg! Tényleg! Dali már orvosolja is a dolgot!
    Pano neked meg köszönjük az észrevételt!
  • Pano
    Meg mostmár tudom miért működött az egyik scriptem tegnap a szerveren :D
  • Pano
    OBI!!! Lenne egy kérdésem. A Port 2 inf szerveren miért van lelőve a punkbuster???? Nemcsoda h állandóan az van megtömve!

• LSC
    Lekéseltem 3 embert zsinórban hehe.Az eggyiket pont fejbe dobtam.KIRÁLY.
  • LSC
    Holnap egész nap itthon vagyok ami a hozzáférérst illeti.Ma csak 23-tól.THX.
  • LSC
    152.66.93.10 ofp:ofp.Itt nincs már fenn,csak egy file belőle.Amúgy nem mod-ra,hanem mód-ra gondoltam mint a BF-ben is van respawn-os és nem respawn-os módok is coop,coquest stb.
    Tegnap olyan 12 körül voltam,de nem sokáig mert közületek senki nem volt azon az OBI-n,és azok a spanyolok eléggé lama-ztak.
  • Dud [OBI]
    Azt láttam! Kurva jó volt!
  • Dud [OBI]
    1. Respawn -os mod tudtommal nincs. De ha mégis, szóljon valaki. És egyébként is, ha valaki talál valami tutter mod -ot, amit érdemes lenne kipróbálni, akkor szintén jelezzétek.
    2. OFP RES nekem megvan. Ha minden igaz a privát FTP -nken még fennt van. Beszélek Dali mesterrel, hogy megint így időszakosan engedélyezze a hozzáférést.
    3. Mi tegnap (OBI) vagy fél 1 -ig toltuk. Te mikor voltál?
  • LSC
    LSC/HUN/.Nagyon nem megy még.Fél óra alatt (nem fogod elhinni)senkit nem lőttem le:).Mire megláttam már haltam is.Pedig nem ma kezdtem az efféléket.Figyi.Van ebben respawn-os mód is?Honnan lehet map-okat letölteni(amiket használnak is)?Amúgy nem tom nekem milyen verzió volt,de apróságokban különbözött.PL:installnál nekem default full violence,ennél a def.custom volt.Valami szar verzió volt.THX mégeccer.
    a 2501-re nem tucc valamit?
  • Dud [OBI]
    Milyen névvel játszol? Mert nem láttalak ma. Bár teltház volt izomból...
  • LSC
    IGEN!Erre felment a két pach.Na megyek szétkaplak titeket hálából.
  • radical
    Én ezért Asheron's Call2-zöm vagy BF42-zöm.
  • Pano
    tartózkodom
  • Dud [OBI]
    Na jó, de az arányokat azért nézzük meg. Fele annyit nem káromkodnak és anyáznak mint egy átlag Magyar szerveren. Azért ezt már merem kultúrának nevezni.
  • Pano
    Hátőőő, igen. De azért a külföldiek között is van egy-két paraszt ember.. na de ezt hagyuk...
  • Dud [OBI]
    Este várunk a szerveren! A TK -kra vigyázz, nagyon szigorúak a szabályok. Pl. kör első tíz másodpercében TK -zol auto bann 5 percig. Ha a tíz kör alatt kb. 3 TK, szintén 5 perc bann. Ha ugyan nem ölsz meg senkit de a TK % elmegy 100 -ig (amit látsz a neved mellett) akkor is bann 5 percre. A külföldiek meg ne zavarjanak, mind nagyon jó arc! Messze kultúráltabbak mint a legtöbb Magyar (sajnos...). Mind visszajáró 95% -ban törzsvendég!
  • Dud [OBI]
    Köszi a többiek nevében is!
  • LSC
    A dél az OK.Kicsit elszámoltam magam
  • LSC
    Azért beírok ide ha kész van dél előtt a biztonság kedvéért.
  • LSC
    reggelre lent lessz a sof2.THX.
  • LSC
    Már csak az OFP resistance ISO hiányzik a lelki békémhez.Megoldható?Bocs a pofátlanságért.
  • LSC
    Örülök hogy megismertelek titeket.Jó arcok vagytok.:)
  • LSC
    nagyon kössz.
  • Dali
    ftp://sof2hu:[email protected] holnap délig lesz online.
  • Pano
    de nagy humor...
  • radical
    Vagy megijedt
  • Pano
    Apropó problémák :).

A minap volt egy format-om (hosszú a története, megint akkora balfasz voltam mint a ház, de hadjuk) és ugye leveszett a SOF II. Mióta újratelepítettem az FPS-em max ha 30-ig elmegy. ELötte simán nyomta a 70-80-at...

Valakinek lenne 5lete?
  • LSC
    Köszi szépen.
  • Dud [OBI]
    Dali nyomja majd neked az infot egy kis idő múlva itt.
  • Dud [OBI]
    Utánanézek!
  • LSC
    Hol van fönt 1 SOF2 ami tuti jó?
    Lécci segítsetek.
    Kössz.
  • LSC
    Az 1.01 pach ezt a file-t nem találja:SoF2US
    Nektek van ilyen?
  • LSC
    Hol van ilyen 2 az egyben pach?Hátha azzal jó lesz.Azt csinálja,hogy az 1.01-et nem engedi,de a 1.02-t csak akkor ha elötte megpróbálom az 1.01-sat.Sehogy nem jön össze.
  • LSC
    Az agyam eldobom.Most meg azt írja ki connect-nél,invalid game folder.
  • LSC
    Érdekes módon az 1.02 felment az 1.01 nélkül.
  • LSC
    Amúgy köszi.
  • LSC
    Segítsetek plz.Nem engedi fel az 1.01-es pach-t.Azt írja hogy a file-név nincs vagy nem egyezik.Most telepítettem és semmilyen crack nincs rajta.
  • radical
    Megjelent az UT2003 meg az Asherons Call2 public beta és letöltési helyeket vadászok...
  • radical
    ehh el vagyok havazva...
  • Pano
    Elöször tedd fel az 1.01-es patch-t, és erre tedd rá az 1.02-es patchet. Töltsd le az All-Seeing Eye nevű szerverfigyelő progit, telepítsd, hívd le a szerver listát, keresd meg az OBI szervert és banzai!

De itt az IP ha nagyon kell:)
    152.66.93.30:20101

Pano