79689
-
#2676 Azé szerintem ettől a realmod-tól kicsit hamar lehet halni,bár így nem kell sokat várni.
(rímel). -
#2675 Itt nem lessz jo az AIM bot. -
#2674 Hijjjjjjjj, a mai hent tetszett.... -
#2673 Köszi, megoldjuk. Szal holnap mondom a helyet. -
#2672 ok koszonom de nagyon
gyors FTP elerest en is tudok adni nektek, es akkor minden az en felelosegem.
ha kell kuldom a kodot -
#2671 meffig = meddig :)) -
#2670 Valami gázos verziod lehet! Ha a jó lenne meg, akkor simán felmenne minden.
Beszélek az illetékessel és kirakjuk Neked az ftp -nkre ideiglenesen. Itt majd közlöm mikor lesz ott és hol is lesz és meffig marad.
A single sokaknak nem tetszik, mert csak az első pályát látták. Juss tovább és később igencsak élvezetes részek is lesznek. De persze a multi a lényeg. -
#2669 Varom segitsegeteket
Esetleg azt, hogy honnan tudom leszedni azt a verziot, amivel ti is jatszotok. -
#2668 Egy olyan valtozat van meg nekem, amely kitomoritve 517 Mb-t.
Talan KANE tors vagy valami ilyesmi.
ACEval volt tomoritve abbol lett game.uha meg maps.uha es egy uha tomorito es egy setup bat.
Aztan a PIII-as gep kb 50 percig csomagolt meg dolgozott.
-
#2667 Gepem
PIII 1000
Geforce2 MX PRO 64
RAM 512 -
#2666 No akkor a problemaim:
- Feltettem a tort gamest
- sajna mar az 1-es patch nem megy fel ra azt irja ki, hogy - old file not found Howewer, a file of the same name was found. No update done since file contents do not match
- a masodikat viszont felrakja (az elsovel probakoztam es miutan az nem ment probaltam a masodikat)
- single elindul tokeletesen (de hozzateszem nem tetszik)
- ASE-al megtalalom a magyar szervereket (OBI-kat es a Gyozoket)
- akarmelyikre jelentkezek ha van hely nem enged be azt irja ki, hogy INVALID GAME FOLDER
- punkbuster enabled: YES (ez mit jelent egyebkent?)
G:\JATEK\AKCIO\-SOF2\Sof2.exe
ilyen utvonalon vana game az lehet baj?
segitseget kernek mittevo legyek? -
#2665 Baze, lebuktam....
Téged meg holnap ÉLŐBEN rúglak seggebe ! -
#2664 THX hogy betettétek, kirááááááááály!!!! COME GET SOME!!!! :)) -
#2663 THX -
#2662 Megnézzük mit tehetünk az ügyben. -
radical #2661 Ez persze nem igaz, a csávó a dolgozók esti iskolájába jár, a 3. osztályba. -
#2660 OBI. Plas tegyétek mán' fel a szerverre ezt:
http://www.sof2files.com/file.info?ID=6001
Kurva jóóó és rengeteg hasznát lehetne veni, arról nem is beszélve, hogy marha sokat dobna a játékon! -
#2659 Jó, hogy felvetetted mert ez a kérdés bennem is kavatog régóta. Az ilyen game guruk az a baj, hogy csak a sinngle alapjánn vonják le a következtetést ami télleg nnem valami nagy szám, de Multi az egyedi! Kéne egy reformációt szervezni csak más céllal -
#2658 Méghozzá az alsó két peccs! Csak ne felejts el key -t generálni magadnak. -
#2657 Nem tudom mit néztél, de itt van amit keresel: Sof2files -
#2655 Ezeket talaltam, de 1.01-et es 1.02-ot nem.
Vgay mas a nevuk?
1. a3dapi.dll
2. eaxsnd.dll
3. sof-1 05-x86.zip
4. sof104patch.exe
5. sof105b.zip
6. sof105patch.exe
7. sof107fbetapatch.exe
8. sof107f bloodpatch.zip
9. sof107patch.exe
10. sofdemo57patch.exe
11. soffix.zip
12. soflvdemo57patch.exe
13. sof gold patch.exe
14. sof qe4.zip
ezek kozul kell nekem valamelyik? -
#2654 Ja a multidemojaval vagy 150 orat jatszottam annyit biztos. Nagyon tetszett is, meg akkor lett ADSL-em. Szoval nagyon tetszett, csak elmaradtam a tovabbiaktol.
Volt egy ket olyan szerver, hogy a gravitaciot nagyon kicsire allitottak es a sebesseget meg felgyorsitottak.
Olyan szintu matrix jatek jott igy letre (:-) hogy utanna mar csak azzal jatszottam.
Nemtudom probaltatok-e (erdemes kiprobalni ha nem volt meg), de teljesen utos volt ugy a jatek.
Persze a sima is nagyon kedves volt. -
#2653 Na ez az, amit nem értek. Szerintem A LEGJOBB NETKODDAL ÉS SEBZÉSRENDSZERREL MEGÁLDOTT JÁTÉK EZ, és mégse nyomják valamiért elegen Magyarok. A teljes Magyar tábor kb. 20-30 embert számlál. Egyszer volt egy cikk ami megjelent és nagyon lefikázta a játékot, ki tudja miért... Egy sor baromságot írtak. Ömlenghetnék még itt órákig de nem teszem. Gyere fel és próbáld ki!
SOF2 forever!!! -
#2652 Koszi
igyekszem instalkodni
Egyebkent sokan jatszak magyarhonban a SOF2-ot?
Hanyan fernek fel serveretekre? -
#2651 SOF2 Files -
#2650 Ez tény, vam kivétel. De szerintem a szabály pont így korrekt! Igen is figyeljen mindenki a másikra! -
#2649 Koszi
tudsz esetleg gyors linket is, vagy keressem meg, megtudom keresni biztos, de ha van valami SOF-os gyujtemeny es tudod akkor megkoszonnem.
Mar eleve felek, hogy teljesen leall a munka nallam a BF es SOF2-tol :-) -
#2648 Hali!
Na akkor sorban:
- sajna oldal nincs ahol segítség lenne. Épp most készülget. Ennek a helyén lesz: OBI Site
- Mi biztonsági másolattal nyomolunk. Sajna az árakkal nem vagyok tisztában...
- Amit tenned kell, hogy leszeded az 1,2 -es peccset, felrakod, engedélyezed a punbuster. Ne használj semmiféle extra skint, hangot, mert a szerver azonnal kibasz, hogy csalsz. Semmiféle módosítást nem engedélyez a dedikált szerver. Ezerrel megbízható a szerverünk. Csalók meg se nagyon próbálnak bejönni.
Ha további help kell, csak szólj! -
#2646 Scanneld be a bizit és küld el nekem. Ha találok benne egy hármast is szíjat hasítok a hátadból és szétlövöm a fejed MP5 -el! :))
Egyébként egyetem vagy középsuli? -
Hamlet #2645 Na azért rúgott ki engem a szerver egy tk miatt :)) HK-n azért erősen 10 sec alatt elkezdődik a lövészet :) És ha valaki véletlen belehajol a célkeresztbe annak bezony annyi, én meg mehetek a sunyiba :) ....rég sofoztam, megyek is :) -
#2644 Sziasztok!
Most irok eloszor ide.
Szeretnek ezzel a gameval jatszani neten.
Kerdeseim:
- van oldal ahol segitsegeket tudok olvasni?
- milyen arban van a game mostansag boltban?
- ha valaki segiteni tud akar ICQ-n, levelben, valaszoljon
koszi -
#2642 Dolgozunk az ügyön! Te meg tanuljá vazze, ne ide írogass! :)) -
#2639 Sajna nem. A TK kemény büntetést von maga után. Csak akkor basz ki egyből, ha az első 10mp -ben ölsz le csapattársat, mert akkor értelemszerűen véletlen nem lehet, hisz annyi idő alatt nem találkozhatsz ellenséggel. Szal így direktnek veszi! Ki van ez találva faszán! Más TK -k esetén % -ot számol és csak 100% -nál basz ki. -
#2638 Elbasztam a linket. Na mégegyszer: Sof2files -
#2637 A Port1 -es szerver megjavult. Volt egy két bug a mapcycleben de kijavítottuk. Special thx to Pilu. Szal ott gyári pályák vannak. A port2 szerveren meg custom mapok.
A pályákat le tudjátok szedni a -
#2635 Honnan tudom leszedni az összes szükséges ap-ot?Leírnátok a listát is mi kell? -
#2634 Jó volt a mai gamma,csak az első tk-ra bannolt a francba.Nincs olyan szűrő amelyik kiszűri a szándékost?:) -
radical #2632 qrvasok van. van egy uber map pack, egy mp_waste egy street wars, a többivel még nem találkoztam. -
#2631 obi, milyen mapokat kellletölteni?? mert mostsem tudok map hiányában bemenni :( -
#2630 Bocsi összekevertelek valakivel.