79689
-
#2339 Jaja, köszi :))) -
#2338 Amúgy mellékesen, kijött az új pöcs. -
#2337 Csak szivattalak, de úgy látom megoldódott...
-
#2336 OK, köszike -
radical #2335 Legutolsó peccs kell, más semmi. Ha felmész a szerverre automatikusan leszedi a realdamage modot. Jelszó: nocheat -
#2335 :)) A szervert már megtaláltam, meg ASE-ban is benne van. Az utolsó patch és crack-et én is meglelem.
Megtaláltam az oldalatokat a map-ekkel. Csak erről a realmod-ról mondj valamit legszi.. -
#2334 Én meg lusta vagyok beírni -
#2333 Udv OBI-sok!
Szóval tudom lusta vagyok, de foglaljátok már össze nekem, hogy mit kell felrakjak, hogy a szervereteken játszani tudjak.
Utolsó patch, crack, realmod vagy miarák, stb....
Vagy valami oldalt mondjatok, ahol minden le van írva.
Lusta vagyok itt visszakeresgetni...
Előre is köszi.
-
radical #2330 The All Seeing Eye progival mindegyik tört szervert látod... -
#2326 Ilyen kurva nehez a single ? Nemar .. A vegen meg ranezek .. Nemtom.. valahogy a multi vonzobbnak tunt, mint az az esos pragai(??) resz .. szal ejtvelett :)
Q -
TomBond #2325 Na nehogy már én legyek okos! Én már megcsináltam most TE jössz, én nem csinálhatom meg helyetted!!!
Sorry ennyit tudtam segíteni! -
#2324 Hát nem lesz ez az év játéka -
#2323 Hi!
Megtudná mondani valaki hogy mért van az, hogy amikor fel akarom rakni az 1.01-es patchet az elején abbahagyja. -
#2322 :DDDDD. Bakker, nem hiszem el, hogy ennyire nem tudtok gondolkozni... Eleinte én is mentem ide-oda sírni, h nem tudok továbbmenni. Naná h nem tudtam mert nem is kínlódtam vele. Próbálj meg magad rájönni, ez a lényege az egésznek... ha már nagyon nem megy akkor használj cheatet vagy kérj segitséget.. de nem hiszem, hogy max egy 20 percnyi gondolkodás után nem jössz rá :D -
TomBond #2320 Abba a házba kell átugrani amelyikből lőnek rád (kis pici korlátja van!!!)!
sikerülnie kell!
-
TomBond #2316 Ha mindez megvan akkor csak az a feladat hogy a válladra kapod Sam-et és kiviszed a mentősöknek.
És vége a szintnek!
:-)
-
TomBond #2314 Miután elzártad a gőzt kényelmesen ki tudsz menni hátul a roncsokon keresztül.
(A gőzelzáróhoz ott kell lemenni a létrán ahol Sam fekszik és berobbant az üveg (magyarul abban a helységben ahol Sam fekszik a bejárattal pont szemben!) -
TomBond #2313 Próbáld egy emelettel fentebbről! Meg lehet csinálni! -
#2312 1.2 peccs infó??? Valakinek? -
#2311 Még nem tudok róla, de új hírek szerint hónap vége, pilu is így tudja asszem... #2297 üzenetemben ott van a hivatalos forum-téma címe, ott vannak infók... -
#2310 Kedves magyar SOF2 kollégák!
A sok csalás miatt jelszavaztuk le a szerverünket. Az fel sem merül bennünk hogy magyar harcostársaink is élnének ezzel a lehetőséggel, ezért a jelszót honfitársainknak automatikusan megadjuk.
2 szabály van:
1.: Ne csalj (akinek nem inge ne vegye magára pls )
2.: Ne add tovább külföldieknek a jelszót (mi megadjuk párnak, az legyen elég)
Ha valakinél mégis felmerül a csalás lehetősége, akkor mi mindent megteszünk, hogy az illető egyén a jelenlegi és a jövőbeni szerverekről el lesz tanácsolva.
A lényeg a jelszó:
nocheat
Jó játékot mindeninek.
OBI POWER !!!!!!
-
#2306 Kinnt van már az 1.2 -es peccs? Fel kéne rakni, hogy nyugodt szívvel tudjak megint vért ontani. -
TomBond #2304 Megpusztult a RIP-em nem tud valaki egy működő ISO címet? Lehet e-mailben és FTP-s is! -
#2303 Üdv!
Hja vettem észre egyből fullos lett -
#2302 A szerver elindult, lehet menni, hehe :) -
#2301 www.sof2files.com :D -
#2300 Ez a fejrázós pl honnan van? -
#2299 Felmész más forum oldalakra ahol vannak ilyen kis fejecskék, megnézed a címüket és képként beilleszted. -
#2298 Pano ezeket a tuti cuccokat ami a jóóóóó után van honnan rakod be? -
#2297 http://forums.ravensoft.com/ib/ikonboard.pl?act=ST;f=1;t=10543
A hivatalos bejelentés foruma! Itt adta az emberek tudtára az egyik fejlesztő a patch közeletét, azt a szöveget amit tegnap illesztettem be. Akit érdekel az olvassa el, sőt, figyelje!! -
#2296 Ez akkor lesz szívás, ha kijön a patch és nem müxik a szerver -
#2295 Hát ez kuuuuuurva jóóóóó
-
#2294 LOL -
#2293 Nagyobb gáz van! Vagy áramszünet vagy hálózati gond van. Egyetlen szerverünk sem elérhető... Viszont ha rendbejönnek a dolgok a szervereink automatikusan elindulnak. Csak ki kell várni... -
#2290 ide is :D
-
#2289 Ott bug? Ugyanmár! -
radical #2288 Azért már jó volna valami összetettebb progival is nyomulni, vagy legalább jó új pályákon... -
#2287 meglesz -
#2286 Egy biztos. Ahogy kinnt a punbuster és kinnt az új peccs, jómagam teljes erőből jövök vissza SOF -olni! Már alig várom!
Bf egy kicsit hanyagolom. Tól sok benne a bug. Ha valakinek van infója a tuti peccs kijöveteléről azonnal jelezze!!!
SOF forever!!! -
Túl sok energiát öltünk már bele a saját sebzési rendszerünk kialakításába ahhoz, hogy ezt felrakjuk. Biztos nem jobb, mint ami most van.