79689
sof2.jpg
  • SarkanyfuaRUSH
    Jaja, köszi :)))
  • SGP
    Amúgy mellékesen, kijött az új pöcs.
  • SGP
    Csak szivattalak, de úgy látom megoldódott...
  • SarkanyfuaRUSH
    OK, köszike
  • radical
    Legutolsó peccs kell, más semmi. Ha felmész a szerverre automatikusan leszedi a realdamage modot. Jelszó: nocheat
  • SarkanyfuaRUSH
    :)) A szervert már megtaláltam, meg ASE-ban is benne van. Az utolsó patch és crack-et én is meglelem.
    Megtaláltam az oldalatokat a map-ekkel. Csak erről a realmod-ról mondj valamit legszi..
  • SGP
    Én meg lusta vagyok beírni
  • SarkanyfuaRUSH
    Udv OBI-sok!

Szóval tudom lusta vagyok, de foglaljátok már össze nekem, hogy mit kell felrakjak, hogy a szervereteken játszani tudjak.
    Utolsó patch, crack, realmod vagy miarák, stb....
    Vagy valami oldalt mondjatok, ahol minden le van írva.
    Lusta vagyok itt visszakeresgetni...
    Előre is köszi.
  • radical
    The All Seeing Eye progival mindegyik tört szervert látod...
  • Qnosi [OBI]
    Ilyen kurva nehez a single ? Nemar .. A vegen meg ranezek .. Nemtom.. valahogy a multi vonzobbnak tunt, mint az az esos pragai(??) resz .. szal ejtvelett :)
    Q
  • TomBond
    Na nehogy már én legyek okos! Én már megcsináltam most TE jössz, én nem csinálhatom meg helyetted!!!
    Sorry ennyit tudtam segíteni!
  • ricsi
    Hát nem lesz ez az év játéka
  • Sergio
    Hi!
    Megtudná mondani valaki hogy mért van az, hogy amikor fel akarom rakni az 1.01-es patchet az elején abbahagyja.
  • Pano
    :DDDDD. Bakker, nem hiszem el, hogy ennyire nem tudtok gondolkozni... Eleinte én is mentem ide-oda sírni, h nem tudok továbbmenni. Naná h nem tudtam mert nem is kínlódtam vele. Próbálj meg magad rájönni, ez a lényege az egésznek... ha már nagyon nem megy akkor használj cheatet vagy kérj segitséget.. de nem hiszem, hogy max egy 20 percnyi gondolkodás után nem jössz rá :D
  • TomBond
    Abba a házba kell átugrani amelyikből lőnek rád (kis pici korlátja van!!!)!
    sikerülnie kell!
  • TomBond
    Ha mindez megvan akkor csak az a feladat hogy a válladra kapod Sam-et és kiviszed a mentősöknek.
    És vége a szintnek!
    :-)
  • TomBond
    Miután elzártad a gőzt kényelmesen ki tudsz menni hátul a roncsokon keresztül.
    (A gőzelzáróhoz ott kell lemenni a létrán ahol Sam fekszik és berobbant az üveg (magyarul abban a helységben ahol Sam fekszik a bejárattal pont szemben!)
  • TomBond
    Próbáld egy emelettel fentebbről! Meg lehet csinálni!
  • Dud [OBI]
    1.2 peccs infó??? Valakinek?
  • Pano
    Még nem tudok róla, de új hírek szerint hónap vége, pilu is így tudja asszem... #2297 üzenetemben ott van a hivatalos forum-téma címe, ott vannak infók...
  • Pilu OBI
    Kedves magyar SOF2 kollégák!
    A sok csalás miatt jelszavaztuk le a szerverünket. Az fel sem merül bennünk hogy magyar harcostársaink is élnének ezzel a lehetőséggel, ezért a jelszót honfitársainknak automatikusan megadjuk.
    2 szabály van:
    1.: Ne csalj (akinek nem inge ne vegye magára pls )
    2.: Ne add tovább külföldieknek a jelszót (mi megadjuk párnak, az legyen elég)

Ha valakinél mégis felmerül a csalás lehetősége, akkor mi mindent megteszünk, hogy az illető egyén a jelenlegi és a jövőbeni szerverekről el lesz tanácsolva.

A lényeg a jelszó:
    nocheat

Jó játékot mindeninek.
    OBI POWER !!!!!!
  • Dud [OBI]
    Kinnt van már az 1.2 -es peccs? Fel kéne rakni, hogy nyugodt szívvel tudjak megint vért ontani.
  • TomBond
    Megpusztult a RIP-em nem tud valaki egy működő ISO címet? Lehet e-mailben és FTP-s is!
  • Kolin Mekré
    Üdv!

Hja vettem észre egyből fullos lett
  • Pano
    A szerver elindult, lehet menni, hehe :)
  • Pano
    www.sof2files.com :D
  • Dud [OBI]
    Ez a fejrázós pl honnan van?
  • Pano
    Felmész más forum oldalakra ahol vannak ilyen kis fejecskék, megnézed a címüket és képként beilleszted.
  • Dud [OBI]
    Pano ezeket a tuti cuccokat ami a jóóóóó után van honnan rakod be?
  • Pano
    http://forums.ravensoft.com/ib/ikonboard.pl?act=ST;f=1;t=10543

A hivatalos bejelentés foruma! Itt adta az emberek tudtára az egyik fejlesztő a patch közeletét, azt a szöveget amit tegnap illesztettem be. Akit érdekel az olvassa el, sőt, figyelje!!
  • Pano
    Ez akkor lesz szívás, ha kijön a patch és nem müxik a szerver
  • Pano
    Hát ez kuuuuuurva jóóóóó

• Dud [OBI]
    LOL
  • Dud [OBI]
    Nagyobb gáz van! Vagy áramszünet vagy hálózati gond van. Egyetlen szerverünk sem elérhető... Viszont ha rendbejönnek a dolgok a szervereink automatikusan elindulnak. Csak ki kell várni...
  • The Garrett
    ide is :D
  • G. Joe
    Ott bug? Ugyanmár!
  • radical
    Azért már jó volna valami összetettebb progival is nyomulni, vagy legalább jó új pályákon...
  • Pano
    meglesz
  • Dud [OBI]
    Egy biztos. Ahogy kinnt a punbuster és kinnt az új peccs, jómagam teljes erőből jövök vissza SOF -olni! Már alig várom!
    Bf egy kicsit hanyagolom. Tól sok benne a bug. Ha valakinek van infója a tuti peccs kijöveteléről azonnal jelezze!!!

SOF forever!!!
  • SGP

Túl sok energiát öltünk már bele a saját sebzési rendszerünk kialakításába ahhoz, hogy ezt felrakjuk. Biztos nem jobb, mint ami most van.