Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taptarap
én gyüvök<#email>

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Mr.Grent
Áhh eddig semmi reakció nincs rá.

https://grentmedia.hu

Sáska
Akkor kedd este lesz össznépi <#violent><#violent><#violent><#violent><#violent> ???

andriska
Így van!!53

HRS Tboy
A nõknek is van joguk programozni, vegyünk nekik mosógépet!

csak a sof... Aki viszkető seggel fekszik az büdös ujjakkal kel.

Pupcika
BÉESZ Qnosi

ReTeK
konfigját elmentetted ?

HRS Tboy
"senki nem lehet olyan önzõ, hogy tudását másnak át ne adja"...xDDD

zsiga
hát ha sedo nem én felrakom😊)

195.228.156.230:20100 [H|R|S]clan

andriska
A hülye faszláma megosztja a csítjét.....

Pano
Mi a...

te meg ki a rák vagy?😊

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

zsiga

érti ezt valaki?😄

zsiga

Mr.Grent
player akar lenni

Mr.Grent
Már nincs a plyeek világában. Kb fél éve.

Kaszi46
BSZ Qno<#violent><#idiota>

*Posse*T.W.D*

Mr.Grent
Nekiugorjunk?

RIZLA

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

NaNoKuTyA
jól hangzik, te puta,te noob,te senki...😄

\':..:\'

NaNoKuTyA
na szép

\':..:\'

Erasmus
de

Erasmus
nem

Erasmus
barom

Erasmus
AKI MÁASNAK VERMET ÁS , SÍRÁSÓ VAGY FÖLDMUNKÁS!!!!

Athletic  Bilbo
Anyád, pont éjszakás vagyok. 😊)))))

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

ev1l FlOwEr
Tényleg, meg kéne szervezni egy jó kis hentet, annyi régi arccal, amennyivel csak lehet!
Csak az idõpontot, meg a szervert kéne egyeztetni, szerintem igény lenne rá.
Meg persze körbetrombitálni a cimbiket. Jópáran összejönnénk, én úgy gondolom.
Mondjuk kedd este?

Lelki szemem elõtt látom, ahogy sokan már nyomják is a bindet:
"-Nincs értelme...
"-De van, de van..."

xDDDDD

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Kaszi46
asszem azt hogy véglegesen bannolták. legalábbis ciceró nicket. lehet itt van még csak másnéven😊

*Posse*T.W.D*

Sáska
az a halálfej mi?😄

andriska
<#nyes>

ReTeK
háát igen azok a régi szép idõk <#vigyor>
joder-mierda-shit-chupamela-putta meg mittomén milyen káromkodások, de akkor még valóban jó kis harcok voltak, aztán valamelyik faszagyerek kitalálta hogy ez a map se kell meg ez is unalmas... sof2 rip <#sir>

Athletic  Bilbo
JAJA BSZ KIKERÓ 😊

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

Kaszi46
BSZ Ceceró<#ravasz1><#mf1><#zavart1>

*Posse*T.W.D*

LES FORZA INTER
sztem lassan mindenki besokall ettõl a jor1/shop2-tõl, (bár a jor1 nem rossz map, de jóból is +árt a sok), ezért ha vannak fent szívesen megyek én is a balfaszra, de van olyan map amit nem tudtam úgy +szerezni(sof2 files,stb helyrõl), hogy a server elfogadja, ettõl függetlenül jó a sok(ezek szerint 15map), csak ritkán van így KAM5 <#rinya>

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

n3philim
<#action><#action>

Az kizárt, mert azt nem tudom. *BALFASZ*Clanserver:195.228.155.23:20100

andriska
Délután is szoktunk már azért lenni,csak te hekker vagy!!!4

n3philim
valóban jogos az észrevétel a mapok miatt, de dolgozunk az új honlapunkon és amint elkészül, minden fontos tudnivalót, mapot, stb. felteszünk rá. addig is bármilyen mapot beteszünk, ha megszavazzák. sajnos az idõbeosztásunk miatt csak este vagyunk elérhetõk, de ilyenkor is várunk mindenkit lövldözni egy yo-t.

Az kizárt, mert azt nem tudom. *BALFASZ*Clanserver:195.228.155.23:20100

andriska
Az új honlap kb.2 hét múlva kész lesz és fenn lesz az összes map ami a szerveren fut.A mapok elosztása 3 ctf/1 inf,köztük a kedvencemmel a dep1-el <#nyes>
15 map van,van aki szerint ez sok ,de sztem is unalmas a jor1/shop2.Ha meg vki nagyon akarja,meglehet szavaztatni,admin szinte mindíg akad..

Mr.Grent
Persze, amikor volt magyar hrs szerver biztos nem ide jöttek ctf rd-t játszani, hanem oda ahol jó volt a pingjük. Magyarországon nemigazán ez a helyzet. Külföld meg más azért. És ki szeret elsõ lenni egy szereren, senki. Errõl ennyit.

Mr.Grent
Mert az OBiNet adja a szervert, Csak a Thunderforce aki kapja. No comment 😄

HRS Tboy
amikor volt posse inf/dem server,mindig üres volt. serintem a 3 magyar server nagyjából kiegészíti egymást. a balfaszon meg tényleg az a baj, h sok map nincs meg és a honlapjukról sem lehet letölteni. én meg nem is szeretem ha 20 ember van egy szerveren. szerintem 10 player fölött már tömeg<#violent>

Sáska
Amúgy, ha OBInet színeiben játszotok, miért nem ad nektek az OBI egy szervert?😊

Mr.Grent
Hát ha megfelel akkor ottvan még a Haxor. Vagy a NOS. Sajnos EliteForce bezárt. Ha itthon lenne, jelenleg mennénk mi is. Igy marad külföld.

eX
Az télleg jó lenne ,hogy ha nem csak azt a pár mapot játszanák! dehát ez van....<#sir>

!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!

Sáska
Szerintem meg az a legszomorúbb, hogy azokon a szervereken, amelyeken szoktak lenni általában, azokon csak JOR1/Shop2 megy, ami rohadt unalmas szvsz.
Régen én is beléptem az üres szerverekre, ahol minden map futott, mert kis várakozás után mindig benépesedett, de ma már szinte csak olyan szerverek vannak, ahol ez a két map megy csak. Többek között ezért nem járok pl. a Dr-re, csak ritkán. HRS-sel ugyanez a helyzet😞
Balfaszra szoktam menni leginkább, ha magyaron akarok játszani, mert ott van inf, ami nagyon jó, csak itt meg az a baj, hogy csomó custom map van, ami vagy nekem nincs, vagy mikor ilyen következik, akkor marad bent kb. 3 ember😞

De jó lenne egy inf/dem szerver az összes alap mappal.

eX
Igazad lehet nem tom!de inkább azt az 5 percet is öldökléssel töltöm! 😛

GAthersw
Üres szerveren mit gyakorolsz? 😄

01110000 01110010 00110000

Jaja Ott a pont Ka!oZ m8
Én mindig felmegyek üres szerverre gyakorolni és max 20 perc és 5 ember min. figyel rajta még... <#taps>

RIZLA
Az igaz, hogy soxor üres a serverünk, de ha vki felmegy 1 maga,sacc/kb 5perc és jönnek a többiek(tapasztalat)

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

LES FORZA INTER
a játékosok számával tényleg baj van, de csak a nyár eleje óta! addig mindig volt fent vki(nem 1-2, hanem legalább 4vs4)! Jó délelõtt nem! de ha délelõtt játszol +értem, hogy a más idõzónába élõket gyakod halálra!

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

eX
ha játszani van kedvem akkor nem fogok fél napot várni ,hogy legeyenek a serveren!Inkáb megyek oda ahol vannak! Nem a server minõségével van a baj! Hanem a játékosok számával......<#hawaii>