Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a Winows lefagyott fagyás közben...
dep 1,shop 69,kam 3,medit town,kam 4,pra 2.<#worship>#worship><#taps>#taps>
csak a sof... Aki viszkető seggel fekszik az büdös ujjakkal kel.
Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.
nem lenne jobb ha elõszõr elkészítenétek a honlapot ahonnan le lehet tölteni a mapokat és csak utána tennétek fel ilyen lehetetlen pályákat?<#crazya>#crazya>
felmegyek a szerverre és az elsõ mapváltásig játszhatok, ami soxor a 2 pecet is meghaladhatja!!!
De senki sem lehet tökéletes.....
De a grafika az isteni!!!<#eljen>#eljen>
!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!
https://grentmedia.hu
Nomeg, SoF 2-ben -ha ezen a vonalon indulunk- nem sux, hogy akár a pálya másik végébõl a kihajoló embert tarkón baszod egy AK ammo-val? 😄
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
https://grentmedia.hu
Én már végig is nyomtam! Nem rossz a gamma egyszer mindenki aki teheti az tolja gégig mert mgéri!
Én nem vettem észre ,hogy a SoFre hasonlítana....
De azt tény hogy van benne shoti! 😄
!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!
Ki próbálta itt már a Call of duty 2-t?
Csak zért mondom, mert kicsit sof feelinges lett (jó, magát a háttéreseményt leszámítva, a 2. vh-t 😄). Frankó lett sztem a sebzésrendszer, lehet ugrálgatni ezerrel és shoti is van 😊
Félreértés ne essék, nem akarok szentségtörõ lenni, de amíg kijön a SoF 3 és pl nincs senki a szervereken remek mellékvágány lehet nekünk ez a gém 😊
</off>
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
01110000 01110010 00110000
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
IPt kapok ?