Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mr.Grent
Mé kivagyte? 😄 Igen is gáz a magyar szerver, gáz mert üres. A piciólógust meg hívd magadhoz rádfér 😄

https://grentmedia.hu

HRS Tboy
ez már több mint 1 éve történhetett, igazán túltehetnéd rajta magad. ismerek egy jó pszichológust...<#nyes><#nyes><#nyes>
másfél éve volt pár hasonló eset, de már régóta nincs ilyen nálunk, és egész jó játékosok szoktak járni a HRS-re, de akinek nem tetszik az keressen magának másik servert...
az "én nem járok magyar serverre" szöveg meg szerintem elég gáz...

csak a sof... Aki viszkető seggel fekszik az büdös ujjakkal kel.

Taptarap
ne is mond hallottam csak Csuzlee leitatott

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

GAthersw
Tapi bazd+ lemaradtál az várva várt Aden Siegedrõl, MXG bevette...

01110000 01110010 00110000

Mr.Grent
Kérdezd a klántársad, vagy csak volt? 😄 Õ vágott ki miután shotival 2x felém lõtt én meg ak-val kinyírtam majd 100/100-al továbbmentem.

Athletic  Bilbo
Flémeltél ezerrel valjad be. 😊))))))))))

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

RIZLA
<#hehe><#hehe>

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Taptarap
<#vigyor1>

Taptarap
jah akkor is kibaszták 😛

Mr.Grent
õõõ igen pl rylander 😄

Mr.Grent
Rendes? Naná, emlékszem én még arra amikor azért kickeltek embert mert lelõttem egy admint. 😄

LES FORZA INTER
azért serverfüggõ, mert az ugandán tényleg kis köcsögök is vannak, de pl a dren, vagy a balfaszon , hrsen vannak jó fej gyerekek, és ezek e serverek is magyarok! Attól, hogy voltál az ugandán még nem kell lecseszned az összes 18 alattit!! <#shakehead><#shakehead><#schmoll2>

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

eX
azé van egy két kivétel!<#beka3>

MAgyar szerverre már egyátalán nem megyek! 😊

!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!

Kaszi46
apropó van valakinek aduigy1\2\zs hangkarija?

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
régen is szar volt a palacsintában sztem😊 csak igy viszatekintve megszépülnek a dolgok!😊

*Posse*T.W.D*

NaNoKuTyA
bizony-bizony, addig max saját seggük ujjazása!<#nezze>

\':..:\'

Pano
Látjátok, emiatt is támogatnám azt, hogy 18 éven aluliak ne vehessenek ilyen játékot. Sõt, hozzá se tudjanak jutni 😊

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

NaNoKuTyA
igen...és nem volt senki aki megvédjen!<#sir>

Mr.Grent
Ne nézz így, régebben ez és hasonlóak nemvoltak. Csak szimpla játék. Aztán jöttek ezek a kretének az ifi generáció és eltünt a játékostársi tisztelet, jobban lõ, lelõtt egy admint és ehhez hasonlóak.

ev1l FlOwEr
Mer' jól lelõttek mi ???
Kis mimóza....

Én minden nap 14 órát nyomom!! (A Görényt)
xDDDDDDD

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

NaNoKuTyA
fossá hígult ez az egész már jó rég, kb 3-4 hónapja játszottam utoljára magyar szerveren, kb. 5 percet, azóta már kedvem sincs!<#schmoll2>

andriska
Uganada.Ott szoktak lámulni a HUN-osok...

RIZLA
<#zavart2>

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Mr.Grent
Igazából az lenne a legjobb ha a chat az eltünne az ilyen játékokból.

Mr.Grent
Nemmindegy? Ebbõl is látszik hogy kretének kezébe nemvaló admin jog. Bezzeg a régi szép idõkben.

RIZLA
melyik server volt.......?

csabawarchief
Úgy látszik, miután én abbahagytam, minden elbukott. 😄

Taptarap
én már nem is szoktam olvasni mit irnak mert csak a flém megy. Ha kidobnak akkor meg arra a szerverre nem megyek többet. Le kell sz****i, a jó szerverekrõl úgy sem dobnak ki.

Mo.Organ
Hát ez van!!

Visszamentem játszani, de csak vita lett belõle.

Erre lenémitott az a SIMON666HUN nevû fiú.

Így hát nem panaszkodhattam tovább.

Mi a fasznak játszok 3 éve még mindig ezzel a játékkal, elveszi lassan a sok kis okos tojás az egésztõl a kedvem.

Na mindegy. megyek PAC MAN-ni<#hamm><#hamm><#hamm><#action>

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

Mo.Organ
Megkora sztorim van !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az elöbb felmertem menni játszani és az a SIMON666HUN nevû gyerek azt mondta nekem hogy nem bujhatok el a kezdõ csapat mögé mert az TILOS. Erre én azt mondtam neki, hogy buzi: erre õ kidobott. Remélem mindenki érti a tanulságot?
Elbujni szabad csak buzizni nem <#mf1>

SIMON666HUN ki is nyalhatod a seggemet is te kis szarzsák. Itt lehetsz nagyfiú mert ha egyer találkoznánk leszedném azt a kis homokos fejedet.

De kivagyok akadva

Mindegy öt perc pihit kaptam.<#mf1><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#falbav>

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

eX
<#ejnye1><#ejnye1>

RIZLA
névcsit xD

Azt hogy? <#idiota>

eX
lol

RIZLA
Tegnap volt a clonok támaása 😄

RIZLA

RIZLA
lassan fagy a duna.....menny neki....nincs értelme igy az életnek... 😄

GAthersw
Más MSN probléma, nem kapcsolódik amikor rányomok a játékokra, nemtok aknakeresõ versenyezni 😄 Azt írja nem elérhetõ, de már 1 hete és csak nekem, mások tudják nyomni :/

01110000 01110010 00110000

LES FORZA INTER
köszi, már hiányzott <#wave><#taps> , majd még gyûjtök párat<#hamm>

HRS Tboy
thx all😊

csak a sof... Aki viszkető seggel fekszik az büdös ujjakkal kel.

eX
köcce!
akkor várok!
De elöbb visszarakom mert letöröltem a pi*sába!<#nevetes1>

andriska
<#hehe><#hehe><#hehe>

RIZLA
tessék, itt van amit igértem.... <#hehe>

LES FORZA INTER
ilyen volt nekem is, nem tudtam vele semmit csinálni, de pont akkor léptem le 1 hétre, és mire visszajöttem már jó volt! Sztem várj még 1 kicsit!

eX
mindíg ezzel jön a kis genyó!

eX
azzal nincs gond!
Nem blokkolja az msn-t!

Athletic  Bilbo
bsz Majom. 😊

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

Taptarap
tûzfal?

eX
másnak is szar az msn vagy csak nekem már durván 2 napja nem tok felmenni rá! És nagyon felba*za az agyamat!!!

tippek?

RIZLA
ismerös... <#vomit> q4trletbé aehtv abkéghéWKHAR IÉAEHTÉKÉAUT N <#hehe><#hehe>