Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eX
Várom a folytatást!<#hehe><#hehe>

!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!

RIZLA
<#zavart2><#zavart1>

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

andriska
Tudtam,hogy valami nagyképû,megmagyarázos hsz fog nemsokára érkezni.Jajj de rég utáltam embert ennyire,mint téged...

Mr.Grent
Nekembeszélsz kiszacsi? Már akkor is toltam mikor te még multiplayerrõl nem is hallottál. Attól hogy megaláma vagy és simán leszed egy kemperke az a te bajod. ÉS az meg tényleg lol hogy 15 percig tudott egy helyen lenni, és nemtudtátok kiszedni.
Attól alakult ki a camperkedés, mert a játék begyakorolt, gyors játékká fajult. Meglátod ha leveszed a sebességet, rögtön megszünk a bujkálás, mert ott már nincs értelme. A mai világban megszünt az a dolog hogy fél évig lövöm az ellent. 1 golyó max 2 egy tárból és már halott is vagy, bármekkora doboz mögé bujsz is. A jobbak kiszednek. Régen mikor a CTF és INF még egymás mellett megvolt békében, akkor amikor még csak az OBI 7 RD portja futott a CTF respawn time 15 sec volt. Ott nemsietett mindenki meghalni. Ma pedig mindenütt 5 mp, hogy tovább öldökölj. Van aki ezt nemakarja hát marad és védekezik. Van aki támad, és van egy érdekes állatfaj na õk a frag vadászok. Mindegy hol de csak a kill a lényeg, zászlót pedig csak akkor lát ha véletlen felé viszik. Flag védõk mindig lesznek, hiszen ez a lényeg a zászló. Ezért az a neve, és nem Frag.

https://grentmedia.hu

Taptarap
beszóltak a Bélának?????<#vigyor1>

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Taptarap
<#nevetes2><#nevetes1><#nevetes2>

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Sáska
ha valaki harmadjára játszik, és lány, szerintem örül neki, ha tud egyáltalán menni...
na mind1..

andriska
Én szerintem már mondjuk nem láttam a barátnõdet játszani,csak téged,de amikor conntált már írták is,hogy jajj ne már jön ez a camper....
Szal ezt a titulust gondolom kiérdemelte és nem hiszem hogy amiatt,mert csak megfontoltan játszott volna...

Sáska
mert elõször tényleg a barátnõm játszott, csak folyamatosan beszóltak neki....
Ekkor gondoltam lövök párat a nevében...
Persze ekkor meg egy-két ember elkezdett csíterezni..LOL

JA, meg arra jó, hogy pörögjön a fórum<#wave><#mf1>

Sáska
amúgy meg jobban örültél volna, ha ottmaradok a szászlódnál, és minden spawn után 15 mp-ig éltél volna? így legalább néha megnézhetted a mi zászlónkat<#mf2><#mf2><#mf2><#mf2>

andriska
Téged egyébként sem könnyû leszedni,nem mégha kempelsz is...
És annak mi értelme van,hogy egy megy a zászlóért,egy meg atomkempel?
Megkértek,hogy ne kempelj(kb egész nap),de te direkt.
Egyébként amikor láttalak játszani ez nem volt rád jellemzõ,nem értem mire volt jó ez a kis színjáték...

Sáska
A vicc az, hogy mondtam (pont kam5-ön), hogy bundzsi támatjon, én meg maradok védeni, mert hogy szerintem nem csak arról szól a ctf, hogy hány zászlót hozol, hanem hogy mennyit akadályozol meg, hogy elvigyenek..
Na mind1, ettõl függetlenül tudták, hogy ott vagyok vhol a zászlónál, mégis jöttek mindig eszetlenül...
Arról meg nem is beszélek, hogy a csapattársam meg azért, mert védem a zászlónkat, folyamatosan tk,tk,tk reconn, tk,tk,tk, reconn....
szóval elég lol szituáco😄

eX
NE is figyeljetek rá! Mindig ezt mondja.......<#mf2><#idiota><#beka3>

andriska
Nicsak kit látni...
Hol voltál,configolod a hekkjeidet?<#hehe><#hehe>

n3philim
a megállok és kinézek a sarkon dologgal semmi gond. azokkal van gond akik az egész játék alatt nem látják soha az ellenfél zászlóját, mivel egy kb 3 nm-es területen lapítanak végig. a bant nem tudom kitõl kaptad, majd utána nézek Sise. a bant levettem, gyere nyugodtan

Az kizárt, mert azt nem tudom. *BALFASZ*Clanserver:195.228.155.23:20100

andriska
Nem kell félremagyarázni,aki 15 percig nem látja kam5-ön az ellenfél zászlaját,mert a toronyba csücsül és várja,hogy jöjjenek,azt sehol nem látják szívesen... (4 embernél ráadásul...)

Mr.Grent
Egyébként meg mekkora loozerség mindenkire aztmondani hogy camper. Mire fel? Tiltott? Vagy nemszabad várakozni? Vagy azért mert te 500-al repesztesz egy golyó felé, ami úgyis telibe talál, akkor a másiknak is kutya kötelessége azt tenni?

Mr.Grent
Nana, Annó Mapo nemvoltakkora kemper, "MI" voltunk faszlámák hogy mindig elé tévedtünk, pedig ugyanott csücsült mindig. A 4 hero meg azvolt ez tény 😄

andriska
ÁÁÁ csak nem láttad az ellenfél zászlóját 4 embernél 😄
Ha vicc akart lenni,elég szar lett..

Athletic  Bilbo
varázspöttyök az ellenfélen. Átlátszik a falon az a jó benne. 😊))))<#idiota><#idiota><#mf1><#mf1><#vigyor3><#vigyor3><#banplz><#lama>

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

RIZLA
ammegmiarepedés.....? 😊

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

RIZLA
Evo asszem nem admin....csak csiter komplexusa van xDDD

Sáska
Amúgy szerintem Evo bannolt, mert õ még csíterezett is😄😄😄DD

Sáska
pedig annyira nem is campeltem, sõt szóltam is, hogy védem a zászlót..
Anno Mapo sokkal durvább volt, vagy a 4hero tagjai😄

andriska
Helyesbítek,inkább kickeltek 😊

andriska
magicrenipowaa gondolom..
amit csinált azér már RS-rõl is simán bannoltak..

LaL33
Nem vágom miért banoltak, de beszélek a többikkel, szerintem van rá remény.
No cemp plz,<#fejvakaras>
RIZLA
büntibe vagy? 😊

RIZLA
nagyfasztpsgyikarcgondolodilyenekkelbaszakodnék<#mf1>

Sáska
Balfaszok!
Leveszitek a ban-t rólam?
nem fogok kempelni, jó leszek😛<#banplz><#nezze><#vigyor><#taps>

andriska
PS csodákra képes <#nyes>

LaL33
<#awink>
RIZLA
lééél

eX
meglesz!<#kacsint>

HRS Tboy
<#eljen>

csak a sof... Aki viszkető seggel fekszik az büdös ujjakkal kel.

Mr.Grent
Skacok csekkoljátok a SNIPERELIT-et. Ki..ott jó gém. COD2 ehhez kutyaf..a.

Athletic  Bilbo

??????<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

Clint EastWooD
"......92"

OMFG

a Winows lefagyott fagyás közben...

Erasmus
csúnyan beszelsz.... megmondalak!!!

RIZLA
<#eljen><#worship><#taps>

eX
ja kell egy faszláma!!!<#eplus2><#eplus2><#lama>

eX
IQ ember!<#bdead>

Ismered Cicerót?<#confused>

Kaszi46
multiba nem akarsz nyomulni? épp hiányzik egy faroklövõ a csapatbol!<#violent><#gun><#vigyor0><#finom>

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
te aztán még csak most vitted végig vagy mifene? elég öregecske játék már ez.

*Posse*T.W.D*

DEXTER92
Hát én igen, de lehet hogy az egy valami kiegészítõjébe, delux packba vót

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Kaszi46
hát az elég karaj, asszem maardok a jól bevált inf szervereknél😊

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
na ugylátom megjött ciceró helyettese. lehet örülni újra van ügyeletes hülyegyerekünk😊

vagy már mész is?

amugy lõtte már bárki is szét valakinek a farkát egy wc-ben a sof2 ben? én nemnagyon emlékszem rá.

*Posse*T.W.D*

DEXTER92
Ez egy csúcs szar játék, az teccik egyedül hogy a budiba szétlõhetem a krapi farkát 😛

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Pupcika
csak jókor nézzek be 😄

Pupcika
na ma ide is benézek