Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az imageshack direk linkelést nem enged, ugyhogy nekem csak egy sárga kis brekusz jelent meg. mi van a képen amúgy?
*Posse*T.W.D*
Csatlakozom az elõttem szólóhoz( kösz Sis3 a reklámot!<#wave>#wave>). A szerverünkön, az új honlapunk elkészültéig csak CB-s mapok lesznek, úgyhogy nincs kifogás a mapokra hivatkozva! <#boxer>#boxer> De igény szerint és a lehetõségeinkhez mérten más mapokra is lehet szavazást kérni. Szal mindenkit várunk! Akár félholtan is.
Az kizárt, mert azt nem tudom. *BALFASZ*Clanserver:195.228.155.23:20100
ESTE 8TÓL AKI ÉL ÉS MOZOG JÖJJÖN BALFASZRA HENTELNI!! <#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>
De, az ucsó, ahhoz képest amennyi embert megpróbáltam behúzni kb 3 aktív van, az meg szerintem kevés.
https://grentmedia.hu
Nemnyert, 2 hete nemjátszottam, sõt azthiszem végleg felakaztom a cd-t a falra<#szomoru1>#szomoru1>
Akkor azért láttalak téged is ott. <#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Ezekszerint igen, mert a Haxoron gyülnek a profik. Immortál a maradék lámi...
huh ezen az Immortalon nem semmi emberek vannak vagy csak én fejlödtem 100% vissza. 😞 <#guluszem1>#guluszem1>
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Melyik csati ama? Speciel most vertem le egy srácot 7-1 re 😛
Ama felõlem mehetünk már egy pár hete azzal szórakozok csak nem neten.. lanozni voltam belõle... ahol persze jáccotunk a hõn szeretett soffal ( és amúgy ez nyugtat h rácalmáson még mindig jókat sofozunk ) szal msn aztán dumálunk..
Q4 olyan mint a CS:S
Mármint ott is mindenki azt mondja hogy egy nagy rakás car de ugyanakkor szebb is jobb!Szerintem Q4 is ugyan ez.....
Mármint ott is mindenki azt mondja hogy egy nagy rakás car de ugyanakkor szebb is jobb!Szerintem Q4 is ugyan ez.....
!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!
a Winows lefagyott fagyás közben...
ja ugyanez van a quake 4-el is mindenki átment Q3-ból közbe meg nemcsak szerintem de mások szerint is elég gagyi lett, szal lehet hogy még tetszik egy ideig de hamar meg fogja unni a nép, és remélem visszajönnek és nem halványul el a Q3, különben meg akik utálják a campereket, és szeretnének szemtõl szembe harcolni azoknak a Q3-at ajánlom, ott lehet fitogtatni a skillt<#wink>#wink>
Én nem is tudom mikor írtam ki utoljára valakire,hogy camper.
És nem a taktikus játék ellen vagyok.
Nagyon szeretem az infet,szoktam is nyomni.
De ezt a 4 embernél atomkempet akkor se fogom megérteni.Infnél természetes a camp,na de ctf nél egy rohangál egy meg a zászlónál ücsörög szerintem 20 emberböl 2-nek jön be..
És nem a taktikus játék ellen vagyok.
Nagyon szeretem az infet,szoktam is nyomni.
De ezt a 4 embernél atomkempet akkor se fogom megérteni.Infnél természetes a camp,na de ctf nél egy rohangál egy meg a zászlónál ücsörög szerintem 20 emberböl 2-nek jön be..
|HaXoR| Real Damage|70ms|212.149.82.227:20100
SEF|RealDamage|58ms|213.112.197.152:20150
Immortal SerVer|45ms|83.149.90.141:22000
ezeken általában vannak.
(a legegyszerübb ha aseban inf szerverekre szûkíted a listát és rendezed játékosszám szerint, de gondolom ezt tudod)
SEF|RealDamage|58ms|213.112.197.152:20150
Immortal SerVer|45ms|83.149.90.141:22000
ezeken általában vannak.
(a legegyszerübb ha aseban inf szerverekre szûkíted a listát és rendezed játékosszám szerint, de gondolom ezt tudod)
*Posse*T.W.D*
Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.
offfffffff de ezt kell 😊)))
Jézus fent feszül a kereszten, meglátja a közelben kapáló Pétert.
- Péter, Péter! Mondja.
Péter meghallja, és megindul felé, hátha utoljára valami fontosat akar mondani neki Jézus, de ahogy elindul, egy római katona levágja a jobb kezét.
- Péter, Péter!
Péter nem törõdve a levágott kézzel megy tovább mesteréhez, de a katona levágja a bal kezét is.
- Péter, Péter!
Mit lehet tenni, megy tovább a kereszthez, már majdnem odaér, de a katona levágja a lábait is.
- Péter , Péter!
Kicsit még kúszik,és utolsó erejével,a kereszt tövébõl felnéz Jézusra:Igen,Uram?
-Innen látom a házatokat!!
Jézus fent feszül a kereszten, meglátja a közelben kapáló Pétert.
- Péter, Péter! Mondja.
Péter meghallja, és megindul felé, hátha utoljára valami fontosat akar mondani neki Jézus, de ahogy elindul, egy római katona levágja a jobb kezét.
- Péter, Péter!
Péter nem törõdve a levágott kézzel megy tovább mesteréhez, de a katona levágja a bal kezét is.
- Péter, Péter!
Mit lehet tenni, megy tovább a kereszthez, már majdnem odaér, de a katona levágja a lábait is.
- Péter , Péter!
Kicsit még kúszik,és utolsó erejével,a kereszt tövébõl felnéz Jézusra:Igen,Uram?
-Innen látom a házatokat!!
Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.
bár én csak kb 1 éve jáccom, de észre lehet venni, hogy amikor kezdtem majdnem mindenki kihajolt, és vigyázott magára, majd lassan mindenki rászokott a kiugrok és lövök arra ami rám céloz, és nem bajtárs!! ezért ha néha lassú, nyugodt, minden sarokért taktikusan +harcolokat akarok jáccani swat4elek 1-et! az van, a világ változik, és csak változtatásokkal lehet(ne) a régi mederben tartani!!
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
Bárcsak visszalehetne hozni azokat a szép idõket......<#sir>#sir>
És újra baromi nagyokat játszani!
Akkor a SoF elött tudtam ülni egy egész napot de ha mostanság 2 órát tudok elötte ülni folyamatosan akkor sokat mondok.....
SoF 2 ForeweR!!!!!<#hawaii>#hawaii>
És újra baromi nagyokat játszani!
Akkor a SoF elött tudtam ülni egy egész napot de ha mostanság 2 órát tudok elötte ülni folyamatosan akkor sokat mondok.....
SoF 2 ForeweR!!!!!<#hawaii>#hawaii>
!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!
Sajnos ez már nemsokat ér, meghalt, az egész. Nincs benne már erõ, csak a hent folyton, ész sehol csak ráhasalsz a gombra és hadszóljon. Valami vérátöntés kellett volna neki úgy kb 1-1,5 éve. Új játékmódok stb. Sajnos az anyacég magasról szart rá. A public meg jaj ez nem official map menjünk inkább jor1-re.
És nem is lessz másképp ha meg nem jelenik a 3. És ha meg is jelenik, ha ugyanez a kutyaütõ lövés lesz benne szinte semmi változás akkor meghal és csak halvány utóda lesz a megkedvelt és hõnszeretett sof2-nkhöz képest. Hasonlíthatjuk a cs-hez is, bármilyen módosulatai is jött ki még mindig az alap a fav, és játszott és esport gém. Az 1.6, és még az is lesz egy ideig. De aztán borul a kocka, már nyakán a váltás, csak egy picivel kellene jobb taktikusabb gámát létrehozni. Ha lehet ez legyen a sof3, ne pedig egy eszetlen quake klón.
Vagy új köntösbe bújtatott sof2.
Andriska tulságosan nincs veled gond, csak amibe te csöppentél az már nem az a játék amit mi megszerettünk annó. A cs:s ben pl én még nemnagyon találkoztam olyannal hogy valakire camper-t kiáltsanak. Pedig ott is agyatlan frag van a publicon.
Szóval peace.
És nem is lessz másképp ha meg nem jelenik a 3. És ha meg is jelenik, ha ugyanez a kutyaütõ lövés lesz benne szinte semmi változás akkor meghal és csak halvány utóda lesz a megkedvelt és hõnszeretett sof2-nkhöz képest. Hasonlíthatjuk a cs-hez is, bármilyen módosulatai is jött ki még mindig az alap a fav, és játszott és esport gém. Az 1.6, és még az is lesz egy ideig. De aztán borul a kocka, már nyakán a váltás, csak egy picivel kellene jobb taktikusabb gámát létrehozni. Ha lehet ez legyen a sof3, ne pedig egy eszetlen quake klón.
Vagy új köntösbe bújtatott sof2.
Andriska tulságosan nincs veled gond, csak amibe te csöppentél az már nem az a játék amit mi megszerettünk annó. A cs:s ben pl én még nemnagyon találkoztam olyannal hogy valakire camper-t kiáltsanak. Pedig ott is agyatlan frag van a publicon.
Szóval peace.
pörög a topic<#gonosz2>#gonosz2><#email>#email><#wave>#wave>
Amúgy meg ha saját néven játszom, nem igazán campelek, és ha leszed egy camper, akkor sem szólok be neki, hogy *##*@&>!!!..max magamban anyázok.. Általában respawn után ki lehet szedni, ha meg másodszor is beszopom, akkor csak ilyet csinálok:<#falbav>#falbav>, és magamra vagyok ideges😄
Amúgy meg ha saját néven játszom, nem igazán campelek, és ha leszed egy camper, akkor sem szólok be neki, hogy *##*@&>!!!..max magamban anyázok.. Általában respawn után ki lehet szedni, ha meg másodszor is beszopom, akkor csak ilyet csinálok:<#falbav>#falbav>, és magamra vagyok ideges😄
Juhúú megy az osztás megint... nem tudtam mi hiányzott. Amúgy modasz vmit Grent.
És én most ettõl rettegjek? Jaj de mennyire nemérdekelt még ember mint te, tényleg ember vagy már? <#vigyor3>#vigyor3>

😊