Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cervin
a rádiot is szétlöttem az baj?egyszerüen nem mennek sehova a tiszt meg a két katona
cervin
a házak közt mind a hárman egy kupacban egy láda mellett.minden házban voltam
Pano
Biztos kihagytál, akkor tudsz csak bemmeni ha az Õrmester az ajtó elött áll! Keressd meg hol áll az örm és oda mennyél be!

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

cervin
ha a teherautorol leszálsz ne vegyél fegyvert,fegyver nélkül az õr nem bánt hanem oroszul dumál és elenged.ajto ki és az állomas....
cervin
hello.köszi.a nagy hangárszerübe nem nyilik az ajto,se a kis ajto s e a nagy.valamit ki hagytam??mindenkit lelöttem asszem...
Crem
Az állomáson lévõ õr mögött el lehet menni! Az nyírtam ki utoljára... Én csak akkor cipeltem, amikor a tartályoknál kellet "eldugni", hogy a másik ne vegye észre aki bement a raktárba.

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Pano

Jó lenne már egy jó infet lenyomni a magyar szervereken, nem gondoljtátok ? 😊 Drak, már meg van oldva a random map kérdés, szal nem csak a shop megy!

Pano

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
Szia cervin!

Elöször meg kell tisztítani a házakat a kolumbiaiaktól! A vezetõ õrmester mindíg oda áll az ajtó vagy ház elé ahová be kell menni. Amint meg tisztítottátok a házakat oda értek a rács melleti házhoz. Oda bemész, meg semmisíted az összes vegyjellel ellátott ládát és uténa már ki tudod nyitni (azaz elvágni a zsinórokat)! Ha kiszabadult a rab, mennyél oda a kapuhoz és robbantsd fel! (majd megjelenik egy ikon ahová tenned kell a bombát)

Pano

cervin
A DINAMITOT A RAB-NÁL HOGY KELL KIIKTATNI?hA KILÖVÖM BUMMM.SEGITSEN VALAKI.KÖSZI.
cervin
MTKW-FTMK-EMFE-W3P3-B7
cervin
na hi fiuk.nekem baggos .mitkell letölteni hogy ne látszodjanak a fák körül a szegmensek. amugy 1024 ben játszom.
Shep
A magyar syerverre gyere ipt latsd lentebb mert az tört, de hétközben csak este 8 9 után

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Veriel
Mennek, de invalid key.. mit kell csinalni?
Egy serverre tudtam eddig bemenni, az ures volt.
Pano
Tisztázzuk: én még sose láttam 2 embernél töbet egy magyar szerveren, az a kettõ is DM-en volt! Jó lenne ha iparkodnátok :-))

I.C.ram
gyerekek hat ilyenkor miert nincs senki a magyar szervereken????
Shep
A maxpaynban meg lehet csinálni de ez nem az a játék

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Crem
Nem vagyok benne biztos,de ez nem az a rész,ahol a továbbjutást 2db égõ autó elzárja? Mert ha igen akkor ott fel kell menni az emeletre és a reklámtábláról át kell ugrani a másik ház teraszára.

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

..és hogyan tudom úgy lerúgni a fickó fejét, mint JET LI??? ;-))
Shep
Hogy lehet az fpst kiiratni, valamint azt hogz lehet megcsinálni hogy egyik keyemben uzi a mésikban meg pisztoly legyen?

Shep
Este 22 utan kell jonni

Pano
Shep: mennék, csak éppen sosincs senki rajta!!

Shep
Gyertek esténként a magyar szerverre multizni mert nagyon jó

Shep
A hullat minek a kutya se látja meg

Crem
késsel... A hullát meg el kell tüntetni...

cervin
az állomásnál az õrt hogy kell kitiltani,segitsetek
Hol lehet letölteni a ripp-hez az unlockert?
Pano
full ISO:
-----------------------

http://apollo.warez.hu

-----------------------
kicsit lassan indul a letöltés, meg lassú is (bár ez hiba miatt van, nem tudom, hogy negoldódott-e) de le lehet tölteni!

Pano

I.C.ram
segitsen mar nekem valaki!! hogy meirrt hagyja ki a multiplayer a tolteskor a texturak beloadolasat???? PLS!!!!!
Akkor a full verzióban alapból van olyan opció hogy legyen szaggatás vagy ott is valami trükkös módon kell beállítani?
Pano
Szia Smitiz

>RIP verzióm van, lehet, hogy ez a baj?

Könnyen elõfordulhat, mert sokan panaszkodtak, hogy ripelve nagyon gagyi még a final is, bár nemtudom mitõl. Nézd meg, hogy nincs-e bekapcsolva a szülõi tiltás, ugyan is az kikapcsolja a vért és a végtag szakadásokat! (violence lock). Bár ez nem tuti..

I.C.ram
nem! a ket CD-s FLT valtozat!
Pano
Nem betád van véletlenül? mert nekem is ez volt a hiba mikor a bétával nyomultam :-)

I.C.ram
gyerekek nekem miert nincs texturam multiplayerben?? csak szurkealapon feher negyzetek vannak es no textura! 😞(( miert?? singleplayerben meg van minden
cervin
köszi kulcsot,Az állomásnál az õrrel mit kell csinálni.
cervin
a vasutállomáson az õrt lelövöm meghalok.mitkell tenni hogy bejussak élve?Segitsen vk.köszi.
Sephi
Olvassa man lejjeb emberke 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

nincs valakinek NOCD crackje a gamehoz?
I.C.ram
hat nem easy-n kene jatszani es akkor el is talal sof1-ben is easyn olyan primko volt a jatek hogy keselessel meglehetett csinalni!
hiba
hat igen az AI zsenialis: jon egy csako shotgunnal, ugy tesz mintha eszrevenne de ugylatszik tevedett. Elkezd lovoldozni. Bizonyara engem akar eltalani, igy hat nem mozdulok legyen egy kis sikerelmenye. Nincs siker. A mellettem levo falba lovoldoz, majd elrohan tarat cserel, visszajon mas pozicobol celoz - 3mre al elottem de ugylatszik madarra vadaszik...engem nem lo...hat jol el van magaba.

Tavcsovessel fejbelovok egy csakot ugy 20-30mrol. Mellette a haverja nyugottan cigarettazik tovabb 😊
Brutal AI.

skorpio7
Ja igen !
Külön érdeme , hogy zászlókkal jelzi , milyen országbeli is az adott szerver .Így pofonegyszerû magyart találni . 😊

"A BC a jobbik csapat jutalma."

skorpio7
http://www.udpsoft.com/eye/

Ez az Crem !
Egy nagyon jó ( ha nem a legjobb ) szerverkeresõ progi .A Gamespy elbújhat mnellette , annyira felhasználóbarát .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Crem
Húúú....

Bõvebben mi az az ASE? Ehez LamA vagyok!😞((

Crem
Én ACD See használok... Azzal mindent be tudsz lõni!
Végül is jó,csak nem rendezi át az asztalt!😊

Kaszi46
ööööööööööööööö asszem igazad van most én is 56 k val támadok és eléggé gáz! bocsi mindemónkitõl
hogyan rakom át 800*600 és jpg be?
1024 be nem jo a jpg?

*Posse*T.W.D*

Crem
Thx!

Kaszi46
Köszi cream az ifot!! logginolnin meg asszem ugy hogy az ip-t berakod a favorites-be és és és ennyi

*Posse*T.W.D*

Crem
Hi!

Ha lehet, jpg. formátumot illetve 800x600-at használj!😊) Ugyanis nem mindenki rendelkezik T3 kapcsolattal!😊)

Köszi!!!!

Crem
Hi!

Hogy kell loggolni,mert nekem nem egyértelmû!😞

Kaszi46

*Posse*T.W.D*

Kaszi46

*Posse*T.W.D*