Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaszi46
< img src="ftp://free.supergamez.hu/upload/SoFII/shot0202.png" >

*Posse*T.W.D*

Noninnyó
Emberek! Van olyan SOF2 magyar szerver,ami most is fut éppen? Ja,és úgy kell megkeresni a szervert,hogy New Favorite,és megadom az IP-t???

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

I.C.ram
SEGITSETEK PLS : ELAKAROM INDTANI AZ INSTALLT VAROK TOLT EGY ROVIDET DE UTANA MEG MAR SEMMI!!!! MI LEHET A BAJA? 😞((
Sephi
Crem koszi a cracket.

Na most...

En nem ertek valamit.. Akkor most ez hogy van m,ert velemenyem szerint ez egy akkora fos hogy aszt a joizles hatarain belul nem tudom megfogalmazni. Most egy remek jateknak vazz a folytatasa ami 2Cd is hogy igy nezzen ki! Hat ez rohelyes! Az egyes resznek jobb volt a grafikaja ember! Eredetibb volt minden ebbe meg hot lepra minden. Jo azert azt hogy fos inkabb a grafikara ertettem. Hogy neznek mar ki azok a fegyverek?

Juuj eszt se jaccom singleben majd talan multiban de ez nem veri egyaltalan a Mohaa-t masok alitasa szerint!!!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Crem
Emeld fel és dobd a tartályokhoz.... (ne lássák)😊))

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Menj oda a kapuhoz és rakj fel egy kis "csomagot" ! (piros csík) >>>>Kapu robban>>>> next....😊))

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Hát én ott nem ugráltam...

Crem
A SAVE meg itt...

Crem

Sephi
Agyon mar valaki egy nocd.exet!!!!!!!!!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Kell nekem surgosen egy NOCD .exe file!! Kerem valaki kuldjon egyet vagy agyon cimet!!!

Kolin Mekré
Üdv!

Nekem bármikor jó este, ha benn leszenek a szerveren 2-3 pléjertõl többen akkor megyek,...nem én akarok az elsõ lenni a szerveren unalmas egyedül lenni...szóval majd estefelé...

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet&#8230; Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere&#8230; \"

Crem
Na az elérésnél a tiéd a jó link!

ftp://free.supergamez.hu/upload/SoFII/save.zip

Viszont nálam foglaltat jelez...

Crem
Este mikor?

Kolin Mekré
Üdv!

Gondolom jobb ha szólok, hogy már van két magyar szerver, a teljes verzióhoz! Egy INF és egy DM szerver az klán jóvoltából.
Már csak pléjerek kellenek, majd este gyertek 1000L!Lesz csihi puhi

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet&#8230; Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere&#8230; \"

Crem
Nekem egyik se indúl el... Server foglalt...

Crem
Feltölteni feltudom !😊) Linkelni már kevésbé!😊)))))

-_LAMA_-

vagyok

Crem

Save

Na ha minden jó akkor itt egy Zip... 😊))

Crem
Elmész arra amerre az õr áll,de a háta mögött,hogy ne vegyen észre! (Most még ne öld meg!😊 ) bemész a váróba és ott is KÉSSEL lenyomod külön-külön a két õrt...
Fel a lépcsõn >>>>ki az ablakon>>>> õr nyaka nyissz >>>> belsõ õr nyaka szintén!😊>>>> Ki az ablakon (ahol látni a vonatot) >>>> fel a toronyba és ott is KILL! 😊))
Nagyvonalakban ennyi!😊))

Crem
ftp://free.supergamez.hu/upload/SoFII

Vagyis a Supergames ftp-n az upload könyvtárban csináltam egy SoFII könyvtárat!😊))
Ide bemásolod a képet-képeket.
Ide pedig úgy rakod be, hogy megadod az elérési utat ( < img src="ftp://free.supergamez.hu/upload/SoFII/képneve amit adtál.jpg" >
{a kacsacsõrök elött kiveszed a spacet}

Kaszi46
Köszönjük a szervereket klán!!!!!!!!!!

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
Cream hpgyan raksz be képet én is szeretnék hogy meggyõzzem a hitetleneket

*Posse*T.W.D*

Lazarus
Nekem a FLT-S02B.BIN a lemezen 783 003 648 byteot foglal, ha neked is akkor nem tom mi lehet a baj
Lazarus
naná! 😄
Amúgy nem mátrixot akartam csak félúton jöötem rá hogy ez bizony mátrixosra sikeredett aztán egy kicsit megspékeltem 😊
I.C.ram
mas: nem kell neked matrixos betutipus mar latom megprobaltal matrixosan irni a nickedben gondolom akkor erdekel ha igen akkor majd honlap elkuldom
I.C.ram
egy fltsof2a.bin+cue es ennek a b valtozatat toltottem le szerintem jo mert a daemon sima beolvassa
Lazarus
tesztelted a letöltött fileokat?
I.C.ram
nekem azt csinalja hogy daemon toolsat emulalom az isot es amikor installalni akarom nem csinal semmit : rakattanok az installra feljon az a kis logo hogy installshield vagy mi a szar es utana eltunik majd varok varok es semmi 😞(
Lazarus
ein=windows nemtom hogy jött ez ki...
Lazarus
állísd a színmélységet a ein desktopod színhélységéhez, vagy pont fordítva ahogy jól esik 😊
Hát ez naggggyon jó!!! Palit meglõttem, elkezdett menekülni nyivákolva, seggbe durrantottam, erre õ ODAKAPOTT A SEGGÉHEZ!!! Naggyon fasza!!

Ez a kolumbiai pálya tényleg õrült jó!

Kérdés: Miért van az, hogy ha ki akarok lépni a játékból, akkor az egyenlõ a win XP fagyásával???

PEACE
CaviaR
Király vagy Crem!!!!

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Crem

Crem

Crem

Shotgun!😊))

CaviaR
Kicsit hülye kérdés: A demo és az full multiplayer pályái kompatibilisek? Szóvál tudok játszani a demommal, fullosok ellen is?

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Crem

Crem
Jó felé mész...
De csak a kést használd!
Menj minnél közelebb a hátamögé és nyissz!😊))

Crem
Na végignyomtam!😊)

Akárki akármit mond szerintem nagyon jó kis játék volt!😊 Különösen az nagyon tetszet, hogy sörétessel a félbe lehetett vágni az ellenfelet!😊))

Lazarus
Amúgy kellemeset csalódtam a multi részében, egész játszható nagy mapeken
Lazarus
-kábé a végérõl
Lazarus
Légyszi rakj passt rohattul unom a sok hülye nácit 😞(
Ailig tudtam belépni mer teli volt, amúgy magyarok most kb 10en lennénk kb
G. Joe
Persze szkázi vinyó,pár giga ddr, meg P4 -es gyorsit! 😊)

http://deathfellows.hu/

cervin
rohadt lassan tolti a pályát ill. a mentést ...lehet gyorsitani?
Hát nem tudom! Én tegnap kezdtem el vele játszani (1240x1024, full detail, EAX, stb.), és nekem egyelõre nagyon tetszik! Iszonytosan jó hagulata van az esõs prágai utcáknak. Jó, egy kicsit tényleg monoton, de viszont nehéz. Asszem egy fokkal lejjebb is veszem a nehézségi szintet.
Grafika eszméletlen (ahogy összeesnek az emberek, az nagyon komoly), hang, zene nagyon el van találva.....viszont qrva idegesitõ a sok töltés!

Nem tudom, hogy mi lesz belõle, de egyelõre tetszik! Jó! Nem egy Jedi Knight, de azért fasza!

PEACE
gjoecrow
Ugyan már! Volt itt bukás dögivel! Csak ez vártuk hogy jo legyen! De süllyesztõ!
gjoecrow
NAgyon nformálatlan vagy! Sokan már végig is játszották! 😊 hmm talán nézél be a gta3 topicba is!
2002 elsõ bukása. SOF II.. Pedig nagyon vártam, de nem fogok most sírni, mivel nemrégiben volt 3 olyan FPS ami nagyon igényes volt és ez kárpótolt mindenért. Most meg a GTA3 van. Szal választék az van. Kár érte. Nagy kár.
G. Joe
Miért tragédia? Talán elakadtál? Hardon egész kellemes! Igazad van , izlések és pofonok! NEm egy kategoria, még a wolf sem, ami inkább a quake+-hoz hasonlit multiban, és én attol hányok! Tehát game csak egy van! MOHAA! Akinek nem tetszik, azt jól fejbelövöm! Csak jöjjön be a szervereinkre! Ja, majd elfelejtettem:

http://deathfellows.hu/

Kaszi46
ja de azert::

*Posse*T.W.D*