Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Na most...
En nem ertek valamit.. Akkor most ez hogy van m,ert velemenyem szerint ez egy akkora fos hogy aszt a joizles hatarain belul nem tudom megfogalmazni. Most egy remek jateknak vazz a folytatasa ami 2Cd is hogy igy nezzen ki! Hat ez rohelyes! Az egyes resznek jobb volt a grafikaja ember! Eredetibb volt minden ebbe meg hot lepra minden. Jo azert azt hogy fos inkabb a grafikara ertettem. Hogy neznek mar ki azok a fegyverek?
Juuj eszt se jaccom singleben majd talan multiban de ez nem veri egyaltalan a Mohaa-t masok alitasa szerint!!!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nekem bármikor jó este, ha benn leszenek a szerveren 2-3 pléjertõl többen akkor megyek,...nem én akarok az elsõ lenni a szerveren unalmas egyedül lenni...szóval majd estefelé...

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"
ftp://free.supergamez.hu/upload/SoFII/save.zip
Viszont nálam foglaltat jelez...
Gondolom jobb ha szólok, hogy már van két magyar szerver, a teljes verzióhoz! Egy INF és egy DM szerver az
Már csak pléjerek kellenek, majd este gyertek 1000L!Lesz csihi puhi

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"
-_LAMA_-
vagyok
Fel a lépcsõn >>>>ki az ablakon>>>> õr nyaka nyissz >>>> belsõ õr nyaka szintén!😊>>>> Ki az ablakon (ahol látni a vonatot) >>>> fel a toronyba és ott is KILL! 😊))
Nagyvonalakban ennyi!😊))
Vagyis a Supergames ftp-n az upload könyvtárban csináltam egy SoFII könyvtárat!😊))
Ide bemásolod a képet-képeket.
Ide pedig úgy rakod be, hogy megadod az elérési utat ( < img src="ftp://free.supergamez.hu/upload/SoFII/képneve amit adtál.jpg" >
{a kacsacsõrök elött kiveszed a spacet}
Amúgy nem mátrixot akartam csak félúton jöötem rá hogy ez bizony mátrixosra sikeredett aztán egy kicsit megspékeltem 😊
Ez a kolumbiai pálya tényleg õrült jó!
Kérdés: Miért van az, hogy ha ki akarok lépni a játékból, akkor az egyenlõ a win XP fagyásával???
PEACE

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Shotgun!😊))
Kicsit hülye kérdés: A demo és az full multiplayer pályái kompatibilisek? Szóvál tudok játszani a demommal, fullosok ellen is? Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
De csak a kést használd!
Menj minnél közelebb a hátamögé és nyissz!😊))
Akárki akármit mond szerintem nagyon jó kis játék volt!😊 Különösen az nagyon tetszet, hogy sörétessel a félbe lehetett vágni az ellenfelet!😊))
Ailig tudtam belépni mer teli volt, amúgy magyarok most kb 10en lennénk kb
Grafika eszméletlen (ahogy összeesnek az emberek, az nagyon komoly), hang, zene nagyon el van találva.....viszont qrva idegesitõ a sok töltés!
Nem tudom, hogy mi lesz belõle, de egyelõre tetszik! Jó! Nem egy Jedi Knight, de azért fasza!
PEACE
Hardon egész kellemes! Igazad van , izlések és pofonok! NEm egy kategoria, még a wolf sem, ami inkább a quake+-hoz hasonlit multiban, és én attol hányok! Tehát game csak egy van! MOHAA! Akinek nem tetszik, azt jól fejbelövöm! Csak jöjjön be a szervereinkre!
Ja, majd elfelejtettem: 

http://deathfellows.hu/