Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Crem
Menj vissza a lifthez! Ott kell lemenni! Ami leszakadt az csak nyílást nyitott lent.

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem ez valami libegõ szerû ba....ás leszakad és nincs utána semmi. Sehol egy kapu egy ruszki vagy valmi kib...szott üres az egész lepretelep. Hogyan továááááb!!!!!!!!!
crem onnan kijutottam, az amelyik leszakadt azután nem maradt kötél
Hali valaki mondja meg kamcsatkának hol a kijárata? A kib...szot lift felrobbant oszt semmi.
Crem
Mássz vissza a lift kötelén. Ami leszakadt nyitott egy kisebb bejárót!

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Pano
A vért és a sérüléseket pozitívumként mondtam, mert félreérthetõ a mondat..

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
Itt egyes emberek nagyon el csesznek valamit, vagy a béta alapján döntenek! Ezt azért mondom így ki, mert nekem annyira gyönyörû a grafika... Szerintem a MOHAA is elbujhat benne, "egy-két" búgot leszámítva. A vér a sérülések nomeg sorolhatnám. Na de mindegy, nem jöhet be mindenkinek!

Márcsak azért is fel tettem magamnak az 1-et. Hát ne is haragudjatok, de az az ami tényleg bóvli, de elég rendessen...

SOF II MP rulez!! Szinte csak azzal játszok

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

WOW
akarom mondani szétlövöm

WOW
Szét lövöm a segged

Crem
A bétára szerintem ez mind igaz! De a full-ra kicsit durva...
320x240-ben biztos csúnya...

Crem
Szerintem te bétát vettél...😞((

Crem
Ki kell vinni Sam-et az égõ házból és odavinni ahol a mentõk vannak! (azért elötte ad némi feladatot!😊 )

RangeR
Gyenge játék nagyon.Csúnya,a hangulat az ablakban...igazán pocsék.

Nem találom azt a kib..tt ajtót!!!A hotelben vagyok,lehet hhogy én vagyok fasz,de akkor sincs meg!Segítsetek,mert nem tudok továbbmenni!(full)
Lelõttem végül a helikoptert, de most meg a Shopban járok a fõhadiszálláson. Kipróbálom az új fegyvert és vár az igazgató. Az õr el is igazít. Fegyver kipróbál, gyerünk az igazgatóhoz. Mullins bemegy, azt mondja: -Gentleman... Az õrök meg csak bámulnak, mint borjú az új kapura. Nem tudok bemenni az igazgatóhoz...😞
Shep
Késsel lazán lehet darabolni, csak tobb vágás kell nekik, mert azt ugye te sem képzeled hogy úgy van mint a horror filmekben hogy 1 suhintás és lerepult a srác csuklója, ráadásul egy katonai késsel.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Crem
Itt még az agyvelõ is lóg!😊))) Nézz vissza van 1-2 kép!
UI: Használj sörétest!😊))))

Ne a bétával játszom!
Vagy azt honnan tudja meg az ember?
Egyébként nem is íziben játszom.. 😊
köszi! Ja igen bétával játszok. Má tudom, hogy nyílni kellet volna az ajtónak, de valami nincs rendben. Sebaj noclip segítségemre sietett.A baj az a fehér inges a fal túloldalán volt. A mentést leveszem kössz gondolom jól jön még mire meg lesz a full
Crem

Crem
A két õr egy széfról (átjáróról beszél) Az nyílik ki és mész tovább egy pincében! Lesz ott egy olyan ajtó ami csak kártyával nyílik de elöbb meg kell ölnöd egy fehéringes pocakos palit...(nála a kártya)

Crem
Ha a bétával játszol jobb ha abbahagyod, mert azt soha nem viszed végig...😞(((

Crem
Most tényleg nem tudom, hogy merre jársz!😞(((
Nem egy nagydarab palit kell likvidálnod?
Jó lenne valami kép, mert így tényleg nem tudom!😞(((

ok megvan ekkora búgot az ég nem látott bazz folyamatosan löködnöm kellett a proffot hogy menjen ha nem voltam mögötte és nem taszigáltam be megy a sarokba és ott remeg teli gatyával...pf
Most a vonatos pályán vagyok elég érdekes.. 😊
A két õr nem a széfrõl beszélt? mert azt megtaláltam
Crem! azon már túl vagyok! lenn a pincében nincsenek polcok, kandallók, csak hordók, kulcs meg......?
Hogy néz ki a ház?
Ti megtaláltátok?
Nem találom bassza meg.....
ezr kössssssz!
Thank U!
Crem
JAAAAAA!!!!!!!

Nem halgattad végig a két õr beszélgetését!😊)))))
Azok elmondják, hogy van egy titkos ajtó!😊 Ha minden igaz akkor az egyik falnál van egy könyves szekrény (vagy kandalló??) Már homályos az emlékezetem! 😞 Ha odamész és megnyomod akkor >>>>piros csík!😊))

Nem tud vki végigjátszást?A második(?)pályán elakadtam a házban Mi a frászt kell ott csinálni?
Crem! valami drog geci házában voltam és lejutottam a boros pincéjébe, de innen sehova. Se ajtó se kilincs, titkos zár vagy valami semmi
Bilux! Ha találsz egy faszit, és nem beszél az átverés, nem az akit keresel nyugodtan nyírd ki. abból a szobából balra nyílik egy ajtó menj arra amerrõl lõnek egy zárral ellátott ajtó lesz a tied elötte nyírj ki mindenkit vagy õk lövik le a prft ha oda érsz elé elkezd dumálni és rohanni. Menj utána és vigyázz le ne lõjék a többit õ majd mondja
Ilyen nincs már vagy 15x-re csinálom azt a kib.. pályát de semmi.. a prof megáll Crem!!! behúzodik 1 beesõ részre de ott nincs semmi és ott remeg !!! Addig míg fejbe nem lövöm a @-om kin van már...Nézz em ár meg valaki nekem a 3. pályát..
Crem
Ez melyik rész????

Crem
TE!
Azon a pályán a prof megy magától elõre(legalábbis nálam) 😊 Ahol megáll ott kell lennie a megoldásnak!
Sajna már nem emlékszem... De mielött megbolondúlsz feltöltöttem a teljes mentésem! Valohol megtalálod a fórumban...

buggi te is túl mentél gonolom a 3. pályán a szállodábl egyszerüen nemtok kimenni.. 😞
Azt a köcsög proffot megtalálom megvédem de utánna sehova nemtok menni hiába keresem azt az "szemétledobot" is hol van merre? ez nemigaz megörjít teljesen..
Mondja meg valaki, hogy jutok ki a boros pincébõl?
Hol van az a szemét ledobo? A szállodában vagyok a 3. pálya asszem
Crem
Ha jól megnézed a helikopternél a két rotornál van egy piros nyílás(két oldalt) Ha távcsõves van nálad akkor elég 1szer rálõni ha más akkor rövid sorozatokkal el lehet lõni...
Jó tanács: Van a tetõn egy hely ahol két fém doboz (gondolom valami gép lehet) ami közé pont be lehet menni! Itt szinte allig tud rádlõni!😊))

[SaintS]Hicks
Bilux: nem egy olyan szobában vagy ahol van egy "szemétledobó"? mert akkor ott le kell ugrani
Mit kell csinálni azon a pályán még az elején tartok hogy egy proffot kell megkeresni és megvédeni én meg is találom meg meg is védem de remegve oda bújik a falhoz majd nemtudok semerre menni ha ! ? 😞
Heelp pleasee
Jár már valaki a New York - i résznél? Arra gondolok, amikor Samet beviszik a kórházba és Taylort megölik. Miután kiirtottam egy csomó terroristát, kijutottam egy kerítéssel határolt részre, amolyan tetõforma a kórházban. Itt is van egy csomó rosszfiú. Mután ezeket sikerült kiirtani és bejártam akerítések határolta részeket (körülöttem New York sematikus képe) jön egy heikopter szerûség és lõdöz. Na ezt semmiképpen sem sikerült lelõni. Az összes lõszerem ráment, sõt még csalással is próbálkoztam (összes lõszer és fegyver), de nem sikerült lelõni és már unalmas, ahogyan lõdöz, meg repked. Ha elbújok, akkor sem száll le csak lõdöz, vagy vár. Mi a fenét kell itt csinálni fiúk?
I.C.ram
colombiai palya meg valami fortelmes! 😞( nem nyerte el a tetszesem a single player 😞( de a multi annal inkabb
I.C.ram
ezert kell a fejebe dobni a kest egyebkent mindig sikerul csak a fejere kell vagni!
Crem

Már válaszolt neked egyszer erre...

cervin
A DINAMITOT A RAB-NÁL HOGY KELL KIIKTATNI?hA KILÖVÖM BUMMM.SEGITSEN VALAKI.KÖSZI.
cervin
a házak közt mind a hárman egy kupacban egy láda mellett.minden házban voltam a rádiot is szétlöttem az baj?egyszerüen nem mennek sehova a tiszt meg a két katona