Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

4000
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Köszönet az OBI-nak hogy ezt is megélhettük.
(Tudom, nyali-nyali...)

Pano voltam, a Pano #1 !!! meg elõzõleg is 😄
Pano

Kezdjük elõrõl: DCF reszkedt már a lábatok

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
DE én a helyedben inkább az obi fórumon írtam volna ezt le, mert nem hiszem hogy Maraki tudna magyarul.
Ha meg a DCFre gondoltál akkor tudatom, hogy én annyira félek hogy már megvettem az extra adag Tena vizeletfogó betétemet. Csak aztán nehogy mi kalapáljunk el titeket.

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
{------Radical
2, Hatalmas ötlet volt deathmachre hivni a Shopot, áldom az eszükért a felelõsöket.
Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi
megkaptad azt a levelet amit tegnap írtam neked?
Mostanában baszakszik az axelero mail rendszere és nem mindíg jut el az e-mail oda ahová kellene...
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
azokkal akiknek a szerverén szeretnék játszani. Ennyire gyagyásnak nem nézhettek bakker

Köcsög
meg végképp nem vagyok, mivel poénnak szántam az egészet. Majd ha hazamegyek berakom ide, aztán kívéncsi leszek ki az aki komolyan vesz egy olyan ökörködést amit összedobtam...Én is olvastam a levelet, de ez vicc.
Mi szoktunk egymásnak ilyen leveleket írni, alázkodásunkat hangsúlyozva, hiszen mi kérünk.
Ne vedd komolyan, hiszen egy ártatlan poénhalmaz...
Ez viszont nem vicc.
Pano
Hihetetlen amit csinalsz .. Ekkora kibaszasnak erzed veled szemben azt, hogy egyetlen kibaszott mailt kell irni azert, hogy jatszhass egy wart ? Nem hiszem el ... Ez az egesz csak azert kell, mert rajtad kivul (kepzeld, vannak meg rajtad kivul
) kb 15 klan jogosult a szerverre es ok is szoktak warokat jatszani .. Mily' meglepo .. Es ha nem kezdjuk el "hivatalossa" (egy mail .. milyen nevetseges) tenni az egeszet, akkor orokke kaosz lesz ... Ennyit rolad .. Meron, Neked a levelet koszonom, latom nem mindenki kocsog ... FDIvel nem akarok kibaszni, szervert meg senki sem foglalta le vasarnapra, szoval tietek lehet ...
u.i. : DCF +2 helyebe beleegyeztek ti is ?
Köszi
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu