Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pupcika
jó reggelt mindenkinek
Jó lett Spigi

Grave Digger
húha eléggé alul voltunk. Na milyen lett a logóm😊))

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Ford Fairlane
Beleszámoltam a fogmosás-pisi-kaki kombót is.....

R@in
Milyen 3? Van az 3.5 is...

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Ford Fairlane
Kaszi, baze, te 3 órát alszol ???

Hát meg nem mondom, mert nem én csináltam így fingom sincs róla, de majd mc'kérdezem.
Kaszi46
ueeeeeeeh utálom a reggeleket pfffffffff reggel

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
Radical!! ezeket az animalt logokat milyen progival lehet csinálni??

*Posse*T.W.D*

Qnosi [OBI]
rulzos .. Neeekem tecik! (mint anno az a vagottszemu

Ennek örömére bemutatom az új logónkat, aranykezû mesteremberünk Snip munkája.
Pano

4000

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
nem,mert ezen a néven jegyzett be mikor bejelentkeztem pano néven, hát ooool. Mára második eset

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

HOPPÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ENYÉM LETT A 4000!!!!!!!!!!!!!!
Köszönet az OBI-nak hogy ezt is megélhettük. (Tudom, nyali-nyali...)
Mi ez az Eagle nick? New Style?
máááááár megint bazze!!!!!!! miért van ez, hogy valamikor más nevével jelentkeztet be???????

Pano voltam, a Pano #1 !!! meg elõzõleg is 😄
Nah, had kérjelek meg titeket, hogy aki télleg utál valamiért vagy utál bennem valamit, az írja meg nekem e-amilben és beszéljük meg, mert kezdek észrevenni dolgokat! [email protected]

Pano
Hogy kérdésedre válaszoljak: Reszket brotha' keményen...
zSo
Na most kepzeljetek el hogy en egy ilyen MORGAN nevu emberrel megyek a haboruba, aki azt se tudja ki az ellenseg. Nem rossz !!!! Kivanjatok sok szerencset, mert szerintem ezek utan meg TK-zni is fog.
Mo.Organ
Bassza meg elbasztam
Kezdjük elõrõl: DCF reszkedt már a lábatok

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

TDC??? Bakker Meron jól nyomjátok! DE én a helyedben inkább az obi fórumon írtam volna ezt le, mert nem hiszem hogy Maraki tudna magyarul.
Ha meg a DCFre gondoltál akkor tudatom, hogy én annyira félek hogy már megvettem az extra adag Tena vizeletfogó betétemet. Csak aztán nehogy mi kalapáljunk el titeket.
Qnosi [OBI]
TDC ?Veluk IS jaccotok vasarnap ?

Mo.Organ
TDC reszkedt már a lábatok Vasárnap meghaltok

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

Pupcika

Én kérek elnézést ha félreérthetõ voltam. Ezentúl minden vicces mailem telerakom smileyval.
{------Radical
Qnosi [OBI]
Hat Radical, akkor elnezest .. Csak a szerveren mikor mondtatok, hogy nalunk jaccotok es en erre mondtam, hogy elobb irjatok mailt, a valaszodbol az jott le, hogy eleg kelletlenul teszed .. Aztan ebbol gondoltam azt, hogy komoly .. Elnezest

Ford Fairlane
Igen a látásom gyenge, viszont azért nagy a puskám, hogy jól lelõhesselek....

LSC
HÁT NEM BAZZE,VAGY AMÚGY IS VAK VAGY ÉS JÓ A HALLÁSOD.

Ford Fairlane
Kivéve én, mert LSC szerint rám nem hat....

R@in

R@in
Most is pislogunk a kib... flash-eidtõl

Megkaptam, most folyik a klánmegbeszélés.
Kim Basinger
1, Én a tudatom legmélyéig hálás vagyok hogy egy korrekt serveren lóghatok esténként, ahol magyarul szól rám a "fõnök" (lassan már spanyolul). Ki az a marha aki egyátalán be mer szólni?
2, Hatalmas ötlet volt deathmachre hivni a Shopot, áldom az eszükért a felelõsöket.

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

Pano
Radical:
megkaptad azt a levelet amit tegnap írtam neked?
Mostanában baszakszik az axelero mail rendszere és nem mindíg jut el az e-mail oda ahová kellene...

LSC
Én ezt nagyon jó tudom.Pár hónap múlva majd csak pislogtok hogy mi van.😊

Ford Fairlane
Psssszzt !!!!
Ne mondd el senkinek !!!!

Dud [OBI]
Én a leveledet gúnynak hívnám! Amit nem hiszem hogy velünk szemben be kéne vetned. Nem hiszem, hogy letörik a kezed, ha egy levelet meg kell írnod. Ez egyszerûen azért van mert precízen akarjuk végezni a dolgunkat. De ha erre nincs igény, akkor éljen a káosz de semmiképp a gúny...

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Különben is hülye lennék bajszot akasztani azokkal akiknek a szerverén szeretnék játszani. Ennyire gyagyásnak nem nézhettek bakker
R@in
Fut a gyáva!

kívéncsi = kíváncsi
Most megleptél. Nem hittem hogy egy olyan levelet amiben Õszentségének szólítalak komolyan veszel. Ezek szerint igen.
Köcsög meg végképp nem vagyok, mivel poénnak szántam az egészet. Majd ha hazamegyek berakom ide, aztán kívéncsi leszek ki az aki komolyan vesz egy olyan ökörködést amit összedobtam...
Ford Fairlane
Skacok, ne csináljátok már.... hisz ismerjük egymást....

Ford Fairlane
Qnosi !

Én is olvastam a levelet, de ez vicc.
Mi szoktunk egymásnak ilyen leveleket írni, alázkodásunkat hangsúlyozva, hiszen mi kérünk.

Ne vedd komolyan, hiszen egy ártatlan poénhalmaz...

Ez viszont nem vicc.

Dud [OBI]
Nem olvastad az emilt...

Pano
Na azért nem kéne ennyire összekapni egy szaros e-mail miatt, nem ér annyit az egész! Qnosi, nem lehet, hogy tul reagáltad? Na jó, én nem akarok beleszolni, csak kicsit meglepõdtem...

Pano

Qnosi [OBI]
Ha poennak szantad volna, a szmajlit sehogysem sikerult felfedeznem a vegen (pedig elhiheted, kerestem egy darabig .. legalabbis remeltem nem azt latom amit latok) ..

Qnosi [OBI]
Radical te meg bekaphatod
Hihetetlen amit csinalsz .. Ekkora kibaszasnak erzed veled szemben azt, hogy egyetlen kibaszott mailt kell irni azert, hogy jatszhass egy wart ? Nem hiszem el ... Ez az egesz csak azert kell, mert rajtad kivul (kepzeld, vannak meg rajtad kivul ) kb 15 klan jogosult a szerverre es ok is szoktak warokat jatszani .. Mily' meglepo .. Es ha nem kezdjuk el "hivatalossa" (egy mail .. milyen nevetseges) tenni az egeszet, akkor orokke kaosz lesz ... Ennyit rolad .. Meron, Neked a levelet koszonom, latom nem mindenki kocsog ... FDIvel nem akarok kibaszni, szervert meg senki sem foglalta le vasarnapra, szoval tietek lehet ...
u.i. : DCF +2 helyebe beleegyeztek ti is ?

Dud [OBI]
Lécci egyeztessetek Qnosival idõpontot a warra.
Köszi

Pupcika
thx

Levelet írtam, de hogy milyen mapokon azt még nem tudom, mert még mi sem választottuk ki. Nem lehet mindegyiken?